Sevgilimi kıskançlıktan ağlattım yalvardı resmen nolur yapma inadına dedi bende üzüldüm ağladım günah mı kıskandırmak?

Beni kıskandığını görmek çook hoşuma gidiyor çıldırıyorum resmen ama bugün çok ileri gittim farkına vardım o bana hiç yapmaz düşündüm aynısını bana yapsa kaldıramazdım dedim... Gözleri kıpkırmızı geldi eliyle yanan sigarasını sıktı elini aç dedim açmadı çok fena yandı eli çalıştığım yaşlı bir teyze su döktü zorla açmaya çalıştılar eli mahvoldu resmen hiç tepki göstermedi bana bunu neden yapıyorsun boşver elimi kalbim durmadan acıyor yanıyor Ben böyle bir acı hissetmedim hiç elimin acısını hissetmiyorum bile diyordu..Çalıştığım yerdeki çocuk bana sen buna ne yaptın çocuk hiç iyi görünmüyor diyor... Son 7 aydır hiç kahkaha attığını görmedim duymadım sahte gulumsemeleri var benim yüzümden mi böyle oldu bu canım acıyor benim de pişmanım ya
Güncellemeler
+1 yıl
Birgun beni bırakıp gider diye aklım çıkıyor bu yanan eline tepki vermemesini görünce artık yapmayacağım böyle çocukça şeyler korkuyorum kötü hale geldi
Sevgilimi kıskançlıktan ağlattım yalvardı resmen nolur yapma inadına dedi bende üzüldüm ağladım günah mı kıskandırmak?