+1 yılHayır sana gizli mesaj veriyor. Yani su sekilde karsında evlenilecek kız varken neden beni aldatma gibi bir duygun olsun ki? Ben seninle hem eglenmeye hemde evlenmeye varım diyor. Ben uzaktayım ama gözüm önünde degilsin ama sunu bil ki beni sadece benimle aldat bir baskasıyla degil. Cünkü ben seni bir günlük veya bir gecelik degil ben seni hep kusursuz sevecegim. Bu yüzden sen beni aldatmassın ben uzakta olsam bile affedilmeme korkusu içinde büyüyecek.
241 Yorumla- +1 yıl
Beni sadece benimle aldat yani demek istedigim sey beni aldatma benim seni sevdigim gibi sev. Beni aldatacaksan sevgini sevgimle aldat. Ya sair gibi yazmisim kusura bakma. Kendimde anlatamadim😂
- +1 yıl
Sevindim. Kizi aldatma aldatacaksan sevgini sevgisiyle aldat. Yani eger karsilikli sevgi ve ask varsa aldatmayin her ikinizde. Aradaki mesafe veya uzaklik aska engel degil.
- +1 yıl
Ben sevdigim insana sen beni aldatsanda ben seni affedecegim demem. Bence kizin aldattigi falan yok sadece arada mesafe oldugu icin sevgisinden emin olmak istiyor ve güven ariyor iliskide.
- +1 yıl
Yakinda nikah masasina oturursunuz ozaman insallah. Senden evlenme teklifi aldiktan sonra bu dügün olacak diyorum.
- +1 yıl
@6KARIŞIK9 Bana baglanma dediyse ya seni yeterince sevmiyor ya da uzun bir iliskiye hazir degil. Bence artik ona seni seviyorumu haftada 1 defa söyle ya da hic söyleme biraz uzak dur. Onu kendine baglamak istiyosan fazla yüz verme. Bir gün samimi ol birgün yogunum ye ve kestirip at. Sonrada bekle davranislarini.
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
@6KARIŞIK9 Kizin amaci neymis peki? Sordunmu? Bügün seni sever yarin sana ben degistim artik seni sevmiyorun der gibi dengesizmi?
- +1 yıl
@6KARIŞIK9 kusura bakma kardeşim ben karşı cinsten hoşlanıyorum. 😋
- +1 yıl
@6KARIŞIK9 Bitti gitti taze bitti.
- +1 yıl
@6KARIŞIK9 özelden yazıyor ablan bana. ondan sen göremiyorsun 😂😂😂 @Bitti-gitti
- +1 yıl
Alooo ikinizlede ilgilenmiyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılSaçmalıyor bence sadece :)) nasıl bir karakter olduğunu sen bilirsin seni deniyo da olabilir.. seni aldatıyor ve itiraf edicek affetmeni de umuyor olabilir tıpki onum sana yapacağını söylediği gibi
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak öncelikle karakter meselesidir. Birbirinizi sevdiğiniz sürece zaten ihanet edilmez. Hayatımda hiç bir ihaneti affetmem, sadece bir ihaneti affettim, yine tekrar yanlışlar oldu. Kız arkadaşının amacı seni deniyor da olabilir belki de başka ama eğer seni herşeyinle sevebiliyorsa seni yine tekrar kabul eder. Ama sen asla böyle bir hataya düşme...
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın affedermi bilmem ama bir şans daha verir... erkek direk öldürür 🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Ben affeden erkekte, affeden kadın da tanıyorum. Herkes seri katil değil sonuçta @dumencihaydar
- +1 yıl
Ruhen öldürür :) ve herkes seri katildir bu konuda özellikle erkekler ;)
- +1 yıl
Çok dümencisin :D @dumencihaydar
- +1 yıl
Mesajı aldın sen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Bir kadın evlenecek kadın ve eğlenecek kadın vardır diyebiliyorsa ve aranızda şehirler varsa ve hele beni aldatsan bile ben seni affederim diyebiliyorsa bence kendine saygısı yoktur veya saygısını kaybedip gururunu ayaklar altına alacak kadar seni çok seviyor veya o da senden bekliyor olabilir seni aldatsa bile affedilmeyi.. Bilemedim burcu ne yengenin
16 Yorumlaaynı düşünceyi etrafımdakı cok kız yapıyor. bunun tek sebebi seni kaybetmek istememesi. ama işte yanlıs yolda olduğunun farkında değil. böyle bir saçmalık olmamaz. bir insana her şeyi yapabilirsinn ama ihanet affedilemez.
12 YorumlaKişisine göre değişir bunun cevabı ya. Ben olsam affetmem. Bir kere aldatan tekrar aldatır. Güven yoksa o ilişki daha fazla yürümez. Sürekli ne yapıyor diye aklım onda kalacağına hayatıma devam ederim. Peşinde helak olup yıpranacağıma bana gerçekten değer verecek birini beklerim.
10 Yorumla
+1 yılvalla su hayatta aldattığım tek şey muratti yokken marlboro içmemdi onun dışında insan aldatmak bana çok aykırı yapanlarında kafasından kıvılcım çıkarmak kafasını duvara duvara sürtmek en büyük hobim ama burda kız saana ben Evlenilecek kızım demek istemis aldatma demiş kisaca
10 Yorumlabir laf vardı, birisi senin en kötü hatanı bile çok çabuk affediyorsa kendisi daha kötüsünü yapmıştır diye
33 YorumlaAffetmem aldatıldıgımı öğrenir veya görürsem ana haberlerde benım olayım çıkar kursun manyagı yaparım gruruma yedıremem !
13 Yorumla2. sans demek bir kere agzima tam sıçamadin 2. kere tam siç demek 😂 affedilmezzzz 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Hahah :) Aynen katıldım buna
+1 yılTest ediodur seven insan bunun kelimesni dahi yapamaz sevgisinden şüpheliym asla affedilmemeli
14 Yorumla- +1 yıl
Sewmesi icin yedirememesi kıskanması lazimdi ;)
- +1 yıl
O sewmek değil
Hic kimse "eglenilmeyi" hak etmez. Bu sadece secimdir. Aldatmak o kadar basite indirgenmis durumdaki gunumuzde, evlilikler bu sebeple uzun surmuyor. Oysa ki, aldatmak, serefinle, haysiyetinle paraleldir...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece ilişkiye girerse affeder bazıları. Ama başkasına aşık olduysa onlarda affedemez. Ben her ikisini de affetmem
31 Yorumla
+1 yılAffedilmez. Her hatayı affederim ama bunu asla. Kız da ortam hazırlıyor bence. Sen aldatırsan ben affederim. Ben aldatırsam sende beni affet gibisinden.
20 YorumlaO kızın sorunları var. Kendisi aldatıyorsa demekki..
23 Yorumla
+1 yılKız arkadaşım beni aldatırsa ikinci bir şans vermem. Güven önemli ve güven giderse ben de giderim. Ama kızlar anlayamadığım bir şekilde erkek arkadaşları aldatsa bile affedebiliyor. Her halde evde kalma korkusundan kaynaklanıyor.
10 Yorumla
+1 yılAldatma sebebine bağlı. Yoksa aşk kolay bulunmaz biri var bana defalrca hata yapsada vazgecmem biri var ilk hatasında ne hali varsa görsün der bırakırım oldu yerde.
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim affetmişti, affını ben kabul etmemiştim
14 Yorumla- +1 yıl
Dilemedim dilemeden affetti 😀
- +1 yıl
İntikam almak için affediyor diye düşünüp terk ettim 😀
abi nasıl affede bilir insan ya affedeninde aldataninda karakteri bozuk tur duruma gore değişir belki ama yinede kabul edilecek bir sert değil
20 Yorumla
+1 yılYa seni test ediyor ki bu çok çocukça.. Ya da cidden karaktersiz biriyle berabersin :/
11 Yorumla
+1 yılDemek istiyor ki, seni aldatırsam aynı muameleyi beklerim, hazırlıklı ol.
Benim en net olduğum konudur bu, affetmem söz konusu bile olamaz.10 Yorumla
+1 yılaffetik sayalım eskisi gibi gözlerinin içine bakabilcenmi ve eskisi gibi güvenebilcenmi insanın içinde varsa yapar.
10 YorumlaSelam paşam
Yem atıyor olabilir
Velev ki yem atıyor, biz zaten namuslu dürüst erkekleriz
Farketmez10 YorumlaBilmem kendisine güveniyor ama bu iyi birşey. Ama afetmesi iyi değil aldatma varsa nekadar severse sevsin affedilmememi.
10 YorumlaAbi edilmez edilemez ya. Kız sağlam olta atmış dikkat et dostum:D
20 Yorumlaaffetmem kimse kazayla soyunup sevişmez bile bile beni bir başkasına tercih etmiş defolsun hayatımdan
10 Yorumla
+1 yılBence seni test ediyor. Aman sen dikkat et kadınların işine akıl sır ermez.
20 YorumlaAffedilmez ama kadın kalbi dengesizdir belli olmaz...
20 Yorumla
+1 yılsizi deniyor olabilir. Ya da her şekilde elimden kacirmamaliyim diyor galiba
10 Yorumla
+1 yılBen aldatan bir insanın affedileceğini düşünmüyorum.
10 Yorumlafazzla sıkmıyorum seni demek istemiş ama öyle bişi yaşasa... bimiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Akıllı kız. Erkeği elde tutmanın yöntemini biliyor.
10 Yorumla
+1 yılaffeden akılsızlar oluyor tabi ama ben affetmem zatn guven biter ne kadar affetsende
10 Yorumla
+1 yılNeden affediyoruz enayimiz? bir kere yapan ikinci kere de yapar garantisi yokk
10 YorumlaO kız saf sanırım öyle bir dünya Yok bence o kız seni sevmiyor ya da seviyor ama aptal böyle birşey söylenmez çünkü 😀
11 YorumlaAffedilmez affesersen bu beni nasilsa bir kere. kabul. etti der yine yapar hep aldatir.
10 Yorumlasen evlenilcek kişisin diyor alttan ya da seni aldatıyo :(
12 Yorumlahayır kesinlike affedilmez.
birini sevdinmi başkasını gözün görmicek bence.10 Yorumla
+1 yılAşk herşeyi affedermi eğer gerçek aşk ise affetmez ama menfaat ilişkisini aşk sanıyorsa herşeyi affeder😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinci sans verilse sevecek olan yine sever oldurecek olan yine oldururdu
10 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle şey ya. İlişkide olgunluğu çok yanlış anlamış kız arkadaşın.
Seni deniyor da olabilir10 Yorumla
+1 yılAffetmek ona güven vermek ve güven verirsen bir daha aynı hatayı yapar.
10 Yorumla
+1 yılkim olursa olsun kadın erkek fark etmez ihanetin telafisi olmaz
20 Yorumla
+1 yıldiyelimki affetti ona karşı bakışı davranışı eskisi gibi olucakmı hayır
10 Yorumlaaffetmem bir kere aldatan bir daha aldatır
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. canlı tutmaya çalışıyor bence ya da ne bileyim çok genişmiş kız arkadaşın. ben affetmem orası ayrı
20 Yorumla
+1 yılsana sorarım affedilirmi?
12 Yorumla- +1 yıl
evet edilmez. cunku seni gercekten sevse ikincide gozu olmaz. seni sevmeyenlede isin olmaz.
Varan 1 seni test ediyor
Varan 2 kız salak12 Yorumla
+1 yılkendide aldatıyor olabilir hani.
12 Yorumla- +1 yıl
ben asla aldatmam. sadece okuduğum kitaplar ve arkadaş çevremde gördüklerim sayesinde edindiğim bir bilgi.
Ben affetmem canını alırım. Affeden karaktersizdir
21 YorumlaAldatmanın türüne bakıyor
19 Yorumla- +1 yıl
Evet.
Başta tepki verdi, onun için ayrılmak istediğim için, ama sonra normal karşıladı.
Ama tabi ayrılma istemememin nedeni bir başka erkek için değildi. Kendi karakteri ve bulunduğumuz şartlardan dolayı idi.
Ama tabi kafamdakı adamla buluştuğum an sadece bir kişi olucak benim için. Çünki ben kendimde çok eşlilik huyunda bir insan değilim ve hatta birazcık bireyçiyim diye bilirim.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffı olmayan tek suç ihanettir
Bitti
Başka soruya00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılbunu diyen insan karşındaki insanı sevmiyordur net diyorum..
00 Yorumla benden önce 1000 erkekle yatmış olsa bile seviyorsam evlenirim ama benden sonra yaparsa hic affetmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Saçmalamış dikkat et aldatmasın
11 Yorumla
+1 yılbir defa aldatan yıne aldatır bı defa ıhanet eden yıne eder affetmem affedılmez
00 YorumlaBen bir kere aldattim affetti ama eskisi gibi olmuyor herşey maalesef
10 YorumlaSeviyorsan affedersin
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya meyilli bir kız
11 Yorumla
+1 yılNayır, olamaz, asla...
30 Yorumla
+1 yılZarf atiyo kardesim dusme sakin
12 Yorumla- +1 yıl
Mutlulugunuz daim olsun kardes
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin ne bahanesi, ne de affı olmaz!
20 Yorumla Bu nasıl gurursuzluk ya
20 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne