Olay ne tam olarak bilmiyorum eşin haklı olsa bile haksız duruma düştü bunu yaptığı için sakın ama sakın affetme seninde bir gururun olsun eğer eşini affedersen adam değilsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişan yıl dönümü hediyesi alamadığım için benimle boşanmaya kalktı ( altın takılar ) ayrıca her özel günde böyle istiyor seni itmiş sen affedeyim mi diyorsun ayakları yıkanacak kadınsın bilsin kıymetini hıyar
03 Yorumla
Soran+1 yıl
“İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken.”
Cevap sahibi+1 yılNe güzel söyledin be
Soran+1 yılGerçekler bu
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Tek cevap, öfke kontrolü olmayan ve hayatını bitirecek bir hareket yapmış bir adam affedilmez. Diğer yandan gideceğim diyen kadına her şey mübahtır...
08 Yorumla
Soran+1 yılMübah mı acaba bu senin kızının veya kız kardeşinin başına gelse ne tepki verirsin
- +1 yıl
Seni merdivenden itmesi kabul edilemez onu bir kenarda tutuyorum.
Diğer yandan evli bir kadın eşinin namusudur ve kafana göre gidemezsin. Evi terk edemezsin. Erkek seni boşamadığı sürece itaate mecbursun. Eğer itaat eden, hoş davranan bir kadın olursan eşinin baş tacı olursun. İtaat eden kadına kötülük yapan adamın cezası çok ağır olacaktır o başka. Ama eşinin namusunu o evden dışarıya çıkaramazsın, gidemezsin, boşanacam vs. diyemezsin, kadının boşanma hakkı yoktur, erkek boşamadığı sürece orada kalmalısın.
Kocasının çatısı altından terkedip çıkan kadına yeryüzü ve gökyüzündeki herkes lanet okur, o kadınlar nişaze kadınlardır.
Yine de böyle bir kadın olduğun için seni itmesi ve yaralaması, ölümle burun buruna getirmesin, haklı kılmaz. Senin gazabını Allah verecek, onun sana yaptığı bu zorbalığın cezasını da verecek... Ayrıca cana kast haklı boşanma sebebidir. Boşanıp gidip ne yaparsan yap artık...
«Hangi kadın, kocasının izni olmaksızın evinden çıkarsa, evine dönünceye yahut kocası kendisinden razı oluncaya kadar Allah Teâlâ'nın gazabı içinde kalmış olur.» - +1 yıl
Diğer yandan, benim kızım var ve onu aynen bu şekilde yetiştiriyorum, kesinlikle senin yaptığın asiliği yapmayacak, eğer yaparsa önce beni karşısında bulur. Ayrıca kızımın canına kasdedecek biri elimden de kurtulamaz, iki konuyu biribirinden ayrılalım.
Evlilikte tartışma olur, ama kadın bu tartışmanın sonunda her ne olursa olsun kocasına itaata mükelleftir. Kocası ondan Allahın koyduğu sınırların dışına çıkmasını istemediği sürece...
Soran+1 yılUzun lafın kısası kadın köledir veya eşyadır kullanır döver atar öldürür naparsa yapsın demi
Bu dediğin gerçek İslam değil dini kendi menfatine göre şekillendirenlerin İslamı- +1 yıl
Kadın baş tacıdır, onlar emanettir ve emanete panuk gibi davranmalısın. Köle değildir kadınlar, dini bilmeden böyle keskin konuşmamalısın, keza farkında olmadan mürted olabilirsin, bunun affı yoktur.
Bence bu konuyu derinlemesine araştırmalısın. Keza ben ne dersem diyeyim erkek olduğum için beni suçlayacaksın. Ama ben iyi niyetliyim bu hususta...
Soran+1 yılKendini bir kadinin yerine koy erkekleri yüceltiyorsun farkında mısın
- +1 yıl
Ben kendimi bir kadının yerine koyduğum takdirde Allah'ın bana emrettiği sınırları aşmazdım.
Allah erkek ve kadını eşit yaratmamıştır, sizleri bize emanet etmiştir, bizi size koruyucu ve yönetici kılmıştır, bunlar benim sözlerim değil, yaratanın sözleridir. Nisa suresini okumanı tavsiye ederim. Sen bana değil yaratana karşı çıkıyorsun. Bizler sizden yüce değiliz, aynı zamanda sizler için hizmetkarız, sizi korumak, kollamak, sahip çıkmak, ve her türlü şey için çabalamak zorundayız. Sizi mutlu etmek zorundayız ve bu gerçekten çok zor. Keza siz için durum farklı, sadece itaat edip namusunuzu korumanız size cennetin kapılarını açıyor. Kadın olmak kolay, erkek olmak zor ve yükü ağır. Gerçekten kadın olmak isterdim ayrıca...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım aklın mı yok? Sinirlenince gözü dönüyor. Öldürür bu seni. Hala soruyorsun ya. Kaç kurtar kendini. Allah sana ikinci bir şans veriyor. Hala affedeyim mi soruyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes affet diyor manipüle ediyor beni
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama ya. Dayaktan ölmek mi isteğin? Lütfen canının kıymetini bil ve affetme
Soran+1 yılNormalde kıymaz bir tokat bile atmaya ilk defa yaptı
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama istersen. İnsan tabiatında olmayan bir şeyi yapmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır affetme öyle kişiliksizi..
016 Yorumla
Soran+1 yılSen nerden biliyorsun
- +1 yıl
yazmışsın ya görüşlerde
Soran+1 yılmaşAllah dört gözlü dedikleri siz olsanız gerek 🤣
- +1 yıl
Yo altta direk gözüküyor göz attım sadece 😅
Soran+1 yıl🤣 bişey sorabilirmiyim
- +1 yıl
Evet 😅
Soran+1 yılProfilini neden değiştirmiyorsun
- +1 yıl
Yeni fotoğraf çekilmeyi sevmiyorum şu an ki güzel :)
Soran+1 yılUzun zamandır burdayım hep aynı ondan sordum bu arada bişey konusunda yardımcı olurmusun kusura bakmayın çok tutum sizi
- +1 yıl
Bildiğim konuysa tabi ki de
Soran+1 yılBir tane soru paylaştım ve Süper görüş seçildi birinin yorumu ve ona verdiğim cevapları silmek istiyorum ya da soruyu nasıl silerim
- +1 yıl
Soruyu sadece bağı kopar diyebilirsin profilden o zaman gizli olarak kalır senin sorulduğun görülmez. süper görüşü de silemezsin. ama süper görüş seçilen kişi senin görüşlerini silebilir ona dersen
Soran+1 yılBu arada hesabımı silsem. ulasma imkanı var mı kimsenin
- +1 yıl
Hayır ulaşamaz kimse
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsla, asla, asla affedilmez. Karşısın da sen vardın, sev var iken bunu yaptı. Bilerek ya da bilmeyerek olması bir şeyi değiştirmez, her darlandığın da, her sinirlenip öfkelendiğin de sonrasını düşünmeyen bu kişiye bir şans daha vererek, bu sefer ölmedim, bir dahakine inşallah başarır mı diyeceksiniz? Dediğim gibi, olay bitmiştir, şikayetçi de olun, bedeli neyse de ödesin...
42 Yorumla
Soran+1 yılAma anne ve babam affet diyir kaynanamgil affet diyor aslında eşimin ailesini seviyorum ama işte eşim bazen sinirden gözü dönüyor
- +1 yıl
Bırak elalem ne derse desin. Sen ne diyorsun, senin kalbin ne diyor? Böyle birini bir daha sevebilecekmisin, hiç bir şey olmamış gibi devam edebilecekmisin? Zaten bitmiş olanı geri getirebilecekmisin? Zaten ayrılmak istediğini söylediğin için yaşanmadı mı tüm bunlar. Zaten sevmiyorsun, içinde, kafan da, kalbinde, ruhunda bitmiş bir sevgi, aşk ve ilişki değil mi tüm bunlar? Evet hanfendi, hala neyi tartışıyoruz ki?
+1 yılŞiddete meyilli ve sinirini kontrol edemeyen bir eş her tartışmada zarar vermeye hazırdır. Bence affetmemeli ve ondan boşanmalısın. Aksi takdirde zarar görmeye devam edeceksin. Ve eğer hayatına mahveden birinden ayrılmazsan kendine saygısızlık etmiş olursun.
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendime saygısızlık etmişim onunla evlenmekle
- +1 yıl
Böyle olacağını bilmiyorduysan saygısızlık etmedin. Ama artık bunu biliyorsun ve bu durumda kalmak için değil, gitmek için bir nedenin var.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Affedilmez önce düzelmesi lazım. Ve troll soru olarak gören var ne kadar itici insanlarsınız siz.. Millet birbirini kesiyor normal geliyor da bu mu yalan geliyor cidden
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ilk defa mantıklı bir cevap geldi ya o kadar olaylar oluyor ve böyle bişey trol geliyor şaka gibiler
+1 yılKesinlikle affetme sinir anında yapılan şeyler insanların gerçek yüzlerini gösterir
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ağlatmış kendini annem ve babama haklı göstermiş ve affet diyorlar
- +1 yıl
sakın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhala affetmeyi düşünüyorsan kafanı da bir kontrol ettir. düşerken beyin hasarı da almış olabilirsin.
70 YorumlaYağmurlu havada , ağzına ıslak pamuk sürmem oyle birine, karar senin ,
31 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes affet diyor arkamda duran yokki
- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılay ben Bi zaturre geçirdim ciğerim hala sızlıyor ağrısına sabah dayanamıyorum çok geçmiş olsun kasten yapmış bence şikayetçi ol
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah şifa versin
Herkes affet diyor kararsızım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSen affetsen ben affetmiyorum... ulan neyini affediyorsun onu ver onu mahkemeye
35 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay ailem affet diyor akrabalar affet diyir kaynanamgil affet diyir ve kimse arka çıkmıyor napmaliyim
- +1 yıl
Ama sana zarar vermiş kac gun hastanede kalmışsın sen affetsen o cesaret alacak
Soran+1 yıl1 hafta yoğun bakımda bir hafta normal odada kaldım şimdi annemlerdeyim
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
Soran+1 yılÇok sağol
+1 yılMerhabalar
Sen hala onu affedecem diyorsan veya böyle düşünüyorsan psikiyatriste muayene ol hastaneden çıkmadan30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Umarım trolldür bu kadar olayın üstüne barışmak kesilmesini de sığdırmazsın yani. Canını hiç mi düşünmüyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılTanıdıklar affet diyor annem babamda affet diyor bir tek kardeşlerim affetme diyor kararsızım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel senaryo. Böyle bir şey yaşanmış olsaydı affedilir mi demek yerine eşini şikayet ederdin. Klavye başında cevapları okudukça iyi eğleniyorsundur.
25 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama istersen böyle bişey yaşandı ama ben eşimi seviyorum ve kararsızım
Cevap sahibi+1 yılKocan seni öldürmeye teşebbüs ediyor sen hala nasıl seviyorum diyebiliyorsun? Yazık gerçekten.
Soran+1 yılMecburi ama arkamda duran kimse yok
Cevap sahibi+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durmak için arkanda birisinin olmasına gerek yok.
Soran+1 yılAma ailem huzursuzluk çıkarıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıltroll olduğu çok belli çünkü diğer türlü bırak affedilir mi diye sormak seni öldürmeye teşebbüs ettiği için dava etmen lazım
33 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin
Cevap sahibi+1 yılEminim çünkü diğer türlü aptal olursun sadece
Soran+1 yılAptal değilim ailemde affet diyor kimse arkamda durmuyor huzursuzluk çıkartıyorlar
Demek ki affetmek istiyorsun ama tereddut ettin. Sence affedilir miknk yaoma lutfen ya
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ama çevre manipüle ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHala affetmeyi düşünüyorsan sen önce psikiyatriden randevu al
11 Yorumla
Soran+1 yılKimse arkamda durmuyor ki
+1 yılOkuduklarıma inanamıyorum yanmadık olabilir böyle bişey kahırdan ölmesi gerek şu ana kadar o adamın
19 Yorumla
Soran+1 yılDeğilmi insan dediğine zarar verse biraz üzülür ama kendisi hala barışalım unut diyor
Soran+1 yılSevdiğine dicektim
- +1 yıl
Ona de ki seni rüyamda bile görmek istemiyorum ben başkasına aşığım de bak nasıl kahrolup deli oluyor
Soran+1 yılÇıldırır
- +1 yıl
Biz de onu istemiyor muyuz zaten
Soran+1 yılİstiyorum ama daha kötü olur bu defa aileme beni aldattı ondan yaptım der o çok yalancı pislik manipüleci
- +1 yıl
Annen baban da sana güvenmeyecekse yanı canım sende bi ilginçsin yaş kaç
Soran+1 yılAnnem babam ayıp boşanma diyor
- +1 yıl
Ya lütfen mesaj atarmısın ses atayım böyle olmuyor konuşmamız gerek
+1 yılTüm yorumlar idare eder.
Trol olabilirsin. Trol değilsen de üzüldüm
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim 😔
siz gençleri bayağı bir birbirinize kırdırıyorlar.
sebeplerini biliyorum da uzun uzun anlatmicam burada00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizden ne köy olur ne kasaba Affedersiniz olur biter
00 Yorumla
+1 yılonu bacağından bıçaklayıp eve hapset köle olarak kullan dışarıyla iletişimini kopar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Affedilmez anlık ölümünü istemiş
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi senaryo millet de hemen oltaya gelmiş, çok eğlendinmi bari seni velet
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖlümle burun buruna kalmana sebep oldu ve sen affetmekten bahsediyorsun. Süpersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖldürmeye teşebbüs etmiş. Halen affetmekten bahsediyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bosanmalisin öldürmeye yönelik suçtur bu merdivenden itme nedir ya bagirirsin cagirirsin neyse ama bir insan vuruyorsa itekliyorsa o evlilik yürümez tek gideceğiniz yer mezar olur.
10 Yorumla
+1 yılçok romantik kesinlikle bu adamla evlenmelisin
00 YorumlaVe halen yanında mısın bu adamın
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır şimdilik annemlerdeyim
Soran+1 yılYok istemiyorum ama çevre baskısıyla mecbur affederim ama eskisi gibi olmam asla
Soran+1 yılKarı koca değilde ev arkadaşı gibi olurum çevre yüzünden
+1 yılBende onu iterim odesiriz 👌😁
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu yapacak kadar akıllı değilim
- +1 yıl
Ben yapardım 😂
Soran+1 yılYapanlar kıymetli işte
- +1 yıl
Ben niye o kıymeti görmüyorum acaba 🤔
+1 yılSiz daha iyisini bilirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılVicdan azabı çekiyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekiyor ama ne fayda
- +1 yıl
Yani tabii, yaptığı Allah korusun ölümle hatta sakatlıkla sonuçlanabilirdi.
+1 yılKendine yakıştırıyorsan affet.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinayete teşebbüsten sikayet et
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. oha ne affetmesi kızım kafayı mı yedin sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTrol soru ciddiye almayın
03 Yorumla
Soran+1 yılPekj gerçekse napacaksin
Cevap sahibi+1 yılAffetmeyi bırak bı tanıdığına söyle vurup öldürsün o adamı o derece diyorum
Soran+1 yılmaalesef o kadar uzun boylu değil annem babam ve akrabalar affet diyor kararsızım içimden gelmiyor ama seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmek mi? şeyini koparıp çöpe atarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Boşan gitsin çocukta yoksa..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,8b cevap paylaştı. affetmemek için ölmeyi mi beklicen acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffet ya bir şans daha verenilirsin
00 YorumlaUmarım troldür
11 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. ya kalıcı sakatlık olaydı, ya öleydin? affedilmez
00 YorumlaAffedilmez
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Naptı ki eşin?
016 Yorumla
Soran+1 yılMerdivenlerden itti düştüm ciğerim patladı yoğun bakımda kaldım 1 hafta
Soran+1 yılHaklısın ama ağlıyorum kendimi öldürürüm diyor
Soran+1 yılHaklısın napcagimi bilmiyorum
Soran+1 yılHerkes affet diyor
Soran+1 yılArka çıkanda yokki
Soran+1 yılEvt tek bu olsa yine küstügü zaman yalvarıyorum ina
Soran+1 yılSonunda öyle olcak galiba
Soran+1 yılBişey olmaz sevdiğimin elinden öleyim
Soran+1 yıl😔 teşekkürler
+1 yılAffedilmez
00 Yorumlaabla nedion ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAsla affedilmez
00 YorumlaHemen boşanmalısınız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılaffetme tabiki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
+1 yılNaptı ki
013 Yorumla
Soran+1 yılMerdivenlerden itti düştüm ciğerim patladı yoğun bakımda kaldım 1 hafta
- +1 yıl
Affetme boşa
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
Boşayayım seni?
Soran+1 yıl🤣🤣 avukatm8sın
- +1 yıl
Evet 😂😂
Soran+1 yılŞansına küs çok tanıdığım var
- +1 yıl
Sen nesin katip mi 😂
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hangi şehirdesin Seni seve seve boşarım😂
Soran+1 yılboş ver
- +1 yıl
Gece gece sıkıldım ya ohooo
Barısın
01 YorumlaEverdin
00 YorumlaAffedilmez
00 YorumlaHayır
00 YorumlaAffetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptiki
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyril ve sikayetci ol
Soran+1 yılmaalesef şikayetçi olamam ki
Cevap sahibi+1 yılOl
Soran+1 yılAffet diyorlar sen şikayete kalmışsın
Cevap sahibi+1 yılAffetme
Soran+1 yılÇok seviyorum pişmanım diyor ağlıyor alkol almış kaza yapmış bide
Cevap sahibi+1 yılYarn yine yaparsa yne gelip soru sorcaksn🥵
Soran+1 yılBelki çok geç bile olabilir ölebilirim onun yüzünden
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri