Biz birbirimizi istemeyerek evlendik yani o beni istemiyordu aile zoruyla oldu. Zamanla aramız düzeldi bana alıştı kabullendi vve şu an birbirine deli gibi aşık bir çiftiz ancak dün akşam bana beni aldattığını itiraf etti. Evlendigimiz ilk zamanlar seni sevmedigi için hirsimdan yaptım senden bunu saklayamam dedi darmadağın oldum. Evet beni sevmiyordu o zamanlar ama yine de çok kırıldım üzüldüm. Kendimi biraz geri çektim o da bana süre verdi sizce ne yapmalıyım onu çok seviyorum canımdan çok hemde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevmeyerek evlendiği birine sadık olmasını beklemek saçma olur boşuna dememişler aşksız evlilikler evliliksiz aşkları doğurur diye çünkü evlilikte tarafları bir arada tutan şey attıkları imza değil aralarındaki bağdır, sizin o zamanlar bağınız yokmuş o yüzden bu konuda 1 kere aldatan bir daha aldatır lafı geçerli olmaz onu zaman gösterecek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni sevmeyen ve seni istemeyen birini sen neden istiyorsun bırak yoluna gitsin sende git madem seni aldatmış onun yaninda durmanın da bir anlamı yok demi sen seni anlayana mucizesin ama o seni hiçbir zaman anlamayacak ve bu ilişki böyle devam eder aslında seni gerçekten sevmediğini senin yerine başka bir kadın getirdiği zman daha iyi anlarsın sevmek eskiden di sevgi karın doyurmuyor
00 Yorumla
Aldatmak ihanet affedilmeyecek bir şey ama seninle zorla evlendirmişler seni sevmediği için nefsine yenik düşmüş olabilir eğer bu hatasından erken döndüyse ve tekrar etmediyse bir daha şans ver ama ikinci kez yaparsa asla ve asla affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir defaya mahsus olarak şans verilmeli bana göre. Herkes hata yapar neler yaşanıyo bu hayatta. İşin diğer boyutu da var şeytana uymuş işte. Bu alışkanlık olmadıkça yapılan anlık bir hata olarak kaldıkça devam edilebilir. Karakteri bozuksa huyu öyleyse ayrı tabii ki. Zaman gösterir bunu da. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105
Cevap
95Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben affetmem
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle gelecek tüm linçlerden korunmak için zorunlu açıklama: CİNSİYET FARK ETMEKSİZİN ALDATMANIN HER TÜRLÜSÜ KARAKTERSİZLİKTİR. ALDATANI SAVUNAN DA KARAKTERSİZDİR.
Konumuza dönelim. Erkek aldatması ile kadın aldatmasının psikolojik ve biyolojik boyutları bambaşkadır. Erkek cinsel ve duygusal yetersizlikten dolayı anlık olarak aldatırken, kadın artık o ilişkiyi kafasında bitirmişse aldatır. Aldatan erkek ilişkisine geri dönebilir. Çünkü aldatma sebebi ilişkide bulunduğu kadını sevmemesi veya artık ona karşı bir şey hissetmemesi değildir. Ancak kadın için işler böyle işlemiyor. Aldatan kadın artık karşısındaki erkeğe aidiyet hissetmiyordur. Artık eşinden daha harika olduğunu düşündüğü (Sosyal statü, para, saygınlık, cinsel tatmin açısından vs.) bir adam bulmuştur. İşte bu yüzdendir ki ''Kadın duygusaldır; erkek ise mantıksaldır.'' diyorlar. Erkek duygusal yaklaşmıyor konuya. Maymuna anlatırcasına basitçe anlatayım. Erkek var- kadın var- erkeği tatmin edememek kadın- erkek gitmek daha tatmin eden bulmak- onunla tatmin olmak- evine geri dönmek. Kısacası ilkel beyinle hareket ediyor. Ha bu böyle devam etmez tabii ki. Böyle tatminsiz ilişkide en sonunda erkek de ayrılabilir. Kadın ise tamamen duygusal yanaşıyor bu konuya. Onun duygularına, sevgisine karşılık vermeyen, ilgi göstermeyen kişinin yanında durmaktansa artık aldatma yoluyla ilişki yaşadığı adamla bir ilişki yaşamayı tercih ediyor. ''BU PARAGRAFTA GEÇEN HİÇBİR YARGI GENEL DEĞİLDİR AMA ÇOĞUNLUĞU KAPSAYAN, İNSAN YARATILIŞINA AİT ÖZELLİKLERDİR.''
Senin durumunda eşin bir daha aldatmaz diyemiyorum ama artık 2+2= seni seviyor. Bu aldatma durumunu itiraf ettiğine göre de yüksek ihtimalle sana daha sadık bir adam olacaktır. Umarım eşin alfa maskülen bir erkek olmayı becerir. Evliliğinizde mutluluk ve huzur dilerim hanımefendi.
11 Yorumla- +1 yıl
Oo baya uzun yazmışım yazım yanlışı yaptıysam da artık görmezden gelin. Ne yazdığımı bile hatırlamıyorum ahah
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani bakıldığı zaman bir erkek aldattığında bile affedilecekse ne yaptığında affedilmeyecek.
Ama yine de işin içine duygular yaşanmışlıklar anılar girince işler değişiyor. Tabii ki aldatma kesinlikle tasvip ettiğim bir durum değil Allah gerçekten hiç kimsenin başına vermesin ancak olan olmuş icin rahat etmemiş bunu gelmiş sana söylemiş ne kadar samimi bilmiyorum özründe ama daha en başta olmuş ve o zamanlar zaten sana duygusu da yokmuş Bir anlık hırs ile yapmış şu an egr her şey yolundaysa tekrar bir şans ver derim ama kesinlikle adam akıllı oturup konuşmalısın ve hemen affetmemelisin gerekirse haftalarca aylarca yaptığı yanlışı anlamalı fark etmeli ondan sonra gerçekten seviyorsan şayet bir şans vermelisin30 Yorumla
+1 yılYani sana değer verip önemsiyor belli vicdanına da yedirememiş itiraf etmiş bu güzel bir şey.
Kendisi demiş zaten aileme olan öfkemden yaptım diye.
Sen bence çokta abartı tepkiler verme. Ama boğmadan tetikte ol. Şüpheli bir tavrı var mı? Senden telefon saklıyor mu? Her zamankinden erken ya da geç geliyor mu?
İlla ki bir yerden fire verir. Böyle bir durum hala varsa tabii ki.
Ama olduğunu sanmıyorum ya itiraf etmiş ya sana karşı suçlu hissediyodu belki kendini.
Sakin ve ılımlı ol ama sezdirmeden tetikte de ol. Şüpheci bir tavır tutum yoksa zaten çokta karıştırma. Söylemeyebilirdi de, söylemese belki de bilmeyecektin böyle düşün.00 Yorumla
+1 yılAldatan bir daha aldatır iki iki dört. Gerçekten pişman olacak olan insan yapmaz zaten, yok şeytana uydum yok gaflete düştüm hassittir lan ordan. Kendimi birinden yediği kazıktan sonra güç bela güvenip tekrar aptal yerine konulan bir insan olarak duyuracağıma ilk hatasında yuvasını dağıttı diye duyururum daha iyi. Kimse benden ve duygularımdan daha önemli olamaz. O yüzden aldatana yol.
10 Yorumla
+1 yılAldatmayı gözünüzde büyütüyor gereksiz anlamlar yüklüyorsunuz. Sizi terk etmemiş sadece bir anlık mutluluk için sadece farklı bir beden tercih etmiş.
İnsan sevdiğinin mutluluğunu isterdi hani. Takılmayın böyle şeylere görmezden gelin özgür bırakın partnerinizi. Ne halt yerse yesin sonunda döndüğü siz oluyorsunuz değil mi önemli olan da bu. Terk edip gitse daha mı iyi.
Anlık mutluluklar için eşlerinize fırsat verin hanımlar.
110 Yorumla- +1 yıl
aldatmayı nasıl bu kadar iyi bir şekilde anlatıp normalleştirebildin ya? bunu her okuyan ikna olur resmen çocuk oyuncağına çevirmişsin aa anlık mutluluk için başkasıyla yatmış ama beni seviyo affedebilirim diye bir dünya mı var? o zaman kadın da erkeği aldatabilir nasıl olsa anlık mutluluk sorun yok di mi yoksa erkek aldatabilir kadın aldatamaz gibi yobaz bir düşüncen mi var
Olabilir insanlık ilk bı kisile aynı evdesin ve farklı bir kadin ne annen ne kardeşin değil senin olan çok garip gelebilir soğukluk nefret sonraları alışkın süreci ve aşk basliyir en temiz saf aşk bu keşke yapmasaydi ilişki konusu etik değil ama affet ve ama biraz mesafeni koru aklı başına gelsin com da değil ama he
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir durum var. Eskide yaşanmış olay ve o zaman birbirinize karşı hisleriniz yokmuş. Gerçi yine de yanlış olduğunu düşünüyorum. Sevmediği bir kadından neyin hırsını çıkarmaya çalışır ki insan? Sonuçta sizde bayıla bayıla evlenmemişsinizdir. Şimdi birbirinizi çok seviyorsunuz affedilebilir bir durum derim lâkin olayın asıl noktası şu; acaba size bir gün çok kızıp gidip tekrardan bir başkasıyla birliktelik yaşayabilir mi?
Geldi hırs gitti kelle, gitti hırs hani kelle misâli.00 YorumlaNeden söylüyor ki enteresan yani yedin bı halt, bence soylememeliydi büyük ihtimal ilişkiniz düzelmeye başlayınca vicdan yaptı sana karşı, kaldıramadı söylemek istedi. Ama yanlış yaptı bu saatten sonra hiç eskisi gibi olmaz onu affetsen bile aklinda her zaman bı şüphe kalacaktır bu kaçınılmaz... Hep aklına gelecek acaba mı diyeceksin. Karar senin 🦋
00 Yorumla
+1 yılNormalde affedilmez de, evliliğiniz çok farklı işlemiş, zorla olmuş vs. Adam seni sevmeyerek, belki de sen de onu sevmeyerek evlendin, o arada esc. a falan gitmiş. Yani, affetmek olur gibi. şu an madem birbirinizi çok seviyorsunuz, çok güveniyorsun, o zaman affet. En azından dürüst olup sana söylemiş bunu uzun aradan sonra. Ama işte bazen de diyorum, " Bir daha yapar mı? " Ondan emin değilim. :/
00 YorumlaYaw burada ilk hata ailenin, sende seni sevmeyen adamla evlenerek hata etmişsin ama eşin sevse de sevmese de eşini aldatmasi kesinlikle buyuk hata. Yani aldatan %99,9 aldatir tekrar. Zaten sana nolur affet gibi seyler de dememiski, ayril yapacak baska seyin yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an yapmadiğindan emin ol ve sana o ihaneti yaptiği zamana göre karar ver v bence şu an aranizda sorun yoksa seni sevdiğinden eminsen affet hem dürüst davranmiş adam v hatta sende o dönemin içindeymişsin zaten seni kandirmamiş aslnda bi sevgi falan yokmuş aranizda hemde sonuçta bi aile kolay kolay kurulmuyor
20 YorumlaBu durumda affedilir diye dusunuyorum. affetmedin ama ayrilmiyorsun hayati birbirinize zindan ediceksinizde ne olacak. ya da ayrilip hayatmi kurabilceksiniz. tekrar aldatacaginida sanmiyorum. vede seni cok seviyorum diyerek te evlenip kandirmaca esnasinda aldatmamis. zaten nefretle evlenmis. affet gitsin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmanın bende affı normalde asla olmaz ve bahaneside olmaz karaktersizlik benim gözümde net ama sizin ilişkide başta duygu yok zorla bir evlilik var ve şu an sana değer verdiği için itiraf etmiş hiç haberin olmayabilirdi ama önemli nokta sen kafandan bu düşünceyi atabilir misin? Yine yapar mı düşüncesini atamazsan seni yer bitirir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak eşini sevgilisini aldatmayan erkek anca Allahtan çok korkan biridir. Bu devirde aldatmayan yok gibi bişey. Senin durumun diğerlerinden çok çok farklı çünkü zaten zorla evlenmiş. Sonradan ısınma olmuş. Eğer seni gerçekten sevdiğine eminsen ama gerçekten eminsen devam et. Yalnız eşin ona kırgın olduğunu hep bilsin. Gevşemesin. Ve bak hareketlerine gerçekten pişman mı, seni sürekli mutlu etmek için bişeyler yapıyor mu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim ben nedense çok hislendim senin hikayende
Affet derim.
Çünkü durumu sana açıklamıs. Gizleyip devam da edebilirdi. Ama vicdani el vermemiş. Sana anlatıyor ki oldu ama bı daha olmaz gibisinden. Şans ver derim
Amaaaaa
Net bir şekilde konuş şuandan itibaren sebebi ne olursa olsun böyle bir şey duymak görmek istemiyorum de00 Yorumla
+1 yılBu çok hassas bir konu 0 ile 100 arasında affedebilirsin bu sende biten bişey, insanoğlu ne hatalar yapıyor göstererek ama göze görünmüyor nedense, istemeden küçük bir hata da göğe çıkartılıyor böyle bir şey
10 YorumlaCanımdan çok seviyorum masalını bir geç önce. Canınız hiç ölümle burun buruna gelmeden böyle toz pembe cümleler kurmayın.
Soruna gelirsek, aldatma aldatmadır bahanesi sebebi gerekçesi olmaz affedilmez.10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyormuş zorla evlenmişsiniz, yani senden önce olan bir şey, İnsan sadece cüzdanla evli olmuyor, beyin ve kalpte önemli, eğer sana alıştı seni sevdiyse senden sonrasına bak. senden öncesini unut.
10 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarıyla kocan seni aldattığında seni sevmiyormuş. Sonradan seni sevmeye başlamış. Ayrıca kendisi de itiraf etmiş. Yani normalde ihanetin affı olmaz derim ama herşeyin de bir istisnası olur.
10 YorumlaSiz bakmayın burdakilerin asla affetmem hemen boşan dediklerine adam doğru ya da yanlış gelmiş durumunu itiraf etmiş eğer bundan sonra böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorsa hayat her zaman ikinci bir şansı hak ediyordur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAile zoruyla evlenmiş birisinden sadakat bekleyemezsin. Üstelik resmî olarak evli olmanız dışında bir ilişkiniz yokmuş. Aranızda bir bağ yokmuş. Aldatma denilemez. Daha ilişkimiz yeni başlıyor. Bundan sonra ne yaptığı önemli.
10 Yorumla Çocuğun yoksa ayrılman daha mantıklı bence ama gerçekten evliliğinizin ilk yıllarında gerçek bir ilişkiniz olmadıysa yani sadece zorunlu olduğunuz için evlendiyseniz ve sağlıklı bir şekilde ilişkinize devam edebileceğini düşünüyorsan bence affedebilirsin
20 Yorumla
+1 yılKimse yanlışlıkla aldatmaz. Aldanan suçlu değildir takiii aynı delikten tekrar sokuluncaya dek. Kendinize saygınız olsun. ölseniz bile yanlız kalacaksıniz unutmayın, kendinizin kıymetini bilin
20 YorumlaAbla afedersin ama seviyorum lafını duymaktan da bıktım seni aldatan seni sevmeyen biri için kıçınızı yırtıyorsunuz affedersen ne olur ben sana söyliyeyim tekrardan aldatılırsın.
20 Yorumla
+1 yılBence affedebilirsin. Birincisi dürüst davranmış ikincisi o zaman birbirinizi sevmiyormuşsunuz. Sonuçta bunu senden sır gibi saklayabilirdi seninle bunu paylaştığı için teşekkür edebilirsin. Eğer seni severken bunu yapmış olsaydı kesinlikle affetme derdim ama bir şans ver ve süründürme bile çünkü bu tarz oyunların sonu hep hüsrandır.
26 Yorumla- +1 yıl
ne kadar safsınız cidden aynısını kadın yapsa erkek affetmezdi hatta öldürürdü
- +1 yıl
Kadınla erkeği tartışmıyoruz durumu tartışıyoruz burada
- +1 yıl
gurursuz musunuz
- +1 yıl
Ya yorum yapmak için yorum yapıyorsun altını doldurucak bişey yok sadece yargılamayı biliyorsunuz. Ayrıca aşkta gurur olmaz
- +1 yıl
aşkta gurur tabikide var saçmalama aldatan birini ne diye kabul edecek namusunu kirletmiş saygısızlık yapmış
- +1 yıl
valla böyle kadınlara Allah akıl versin
+1 yılUlan ne saçma bişey ya 🤦🏼♂️ aldatmakfan nefredt ederim hiç savunmam iğrenç rezil bişey ama madem öğrenmedi niye çıkıp yıllar sonra söylüyorsun be adam üff bence sffedilemez ya saçmalığın daniskası aptal herif ya karar senin ama sffedilemez
00 Yorumla
+1 yılAilesine kızıp yapacağını sana yapmış. İtiraf etmesi güzel ama çok mantıklı düşünen biri değil gibi. Ayrıca canından çok kimseyi sevme, baksana adam bir sinirle seni aldatmış canın bu kadar değersiz mi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. allah affedici iken sizin katı olmanız olmaz. . ilk başta hata yapmış ama düzeltmiş size itiraf etmiş. sahtekar biri olsa size bunu anlatmazdi. sizi çok sevdiği için itiraf etmiş
bence uzatmayın konuyu unutun aşkınızı adam gibi yaşayın02 YorumlaSen bir kadın olarak onu aldatsan o affetmedi sikardi kafana bi tane atardi seni ama sende affetmeyi dusunuykrsun yazik
30 YorumlaAilesinin zoruyla evlenmiş ve yaptığından pişman olmuş bu güzel bir şey sana bağlanması ne güzel yaptığı şey yanlış ama pişman olduğunu dile getirmiş af etmek büyüklüktür
Birbirinizi seviyorsanız bir şans ver derim00 Yorumla
+1 yılZor bir karar ama geçmiş sonuç olarak.. ne karar alırsan al kendini en huzurlu hissedebilecegin kararı al önceliği kendine koy :)
Sana buradan sarılıyorum ❤️10 YorumlaTamamen saygısızlık. Asla affetme. Yani bu sevip sevmeme meselesi değil evlisin sonuçta karşındaki kişiyeinat yapar gibi. Çocuk mu bu ya
20 Yorumla
+1 yılSeven gerçekten kalben aşık olan insan affeder ilk başta zaten zorla evlenmiş sevmemiş öyle bir hata yapmış ama şimdi sensiz yapamıyor anladığım kadarıyla seven Herzaman kazanır
08 Yorumla- +1 yıl
gerçek aşık bunu kabul etmez safsata bu namusunu kirletmiş
- +1 yıl
Sevmeden evlenmiş aile zoruyla sevmemiştir ilk evlendiğinde sonra adam gibi açıklamış
- +1 yıl
e kadında aldatsın o zaman şartlar eşitlensin
- +1 yıl
Kadın sevmiş burada adam sevmemiş bana niye dalıyon
- +1 yıl
kadında başta sevmemiş gidip aldatmış mı
- +1 yıl
savunmayın şu aldatanları
- +1 yıl
aşk diye bişi olmasa kimse kimseye katlanmazdı
- +1 yıl
Sanane kendi fikrimi söyledim seni ilgilendirmez
Geçmişte yaşanmış bir şey, şartlar ve durumlar çok farklıymış. Şimdi birbirinizi seviyorsanız ve yetebiliyorsanız aynı hatayı yapacağını zannetmiyorum.
00 YorumlaKesinlikle yanlış yapmış. Ancak bu sizin tercihiniz. Yani durumu mazur gösterecek bir şey yok. Ancak ilişkinin başında yapılmış bir şey. Ben olsam sindiremezdim.
00 Yorumla
+1 yılNe yalan söyleyeyim ben affederdim. Aldatılıp boşansam insanlar arkamdan pipim küçük olduğu için boynuzu yedim diye düşünecek, dalga geçecekler ve ben hem karımı hem itibarımı kaybedeceğim.
00 YorumlaBen dürüstlüğü her zaman olgunluk ve güç göstergesi olarak görürüm. Şans vermelisin derim. Zor bir karar vermiş vicdanı rahat etmemiş ve paylaşmış. Her babayiğidin harcı değil bu. Ama yine de kimseye yüzde yüz güvenmemeliyiz. 15 yıllık evlilikten bildiriyorum. Her an herkese her şey olabilir herkes hata yapabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda size katılıyorum. İnsanlar değisken varlık.
Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Çok aşık olduğu için aldatti zaten demi bu kadar enayi olmayın sevse öyle bisey haparmi güvenmeyin insanlara ayrıl dahada gorusme
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuma problemin var sanırım zaten biz zorla evlendik o hiç istemedi ilk zamanlar yaptım hirsimdan dedi. Biz 2 yıldır evleyiz ama 1yıldır karı koca ilişkimiz var zamanla tanıdık sevdik eevlilik icinde
+1 yılNe olursa olsun bence ailesine karşı gelseymiş de evlenmeseymiş o halde seninle. Affedilmez
30 Yorumla
+1 yılBence bunu söylemesi bile şu an sana gerçekten değer verdiğini gösteriyor hiç söylemeyebilirdi de senden saklamak istememiş bence affetmeyi hak ediyor
10 Yorumla
+1 yılIlişkiniz bozulduğunda yine yapabilir. Bu hakkı kendinde görüyor.
Haklı ya da haksız demiyorum, oraya hiç girmiyorum çünkü detayları bilmek zor. Sadece bir fact yazdım.00 Yorumla
+1 yılAldatan erkeği affetmeyin... Affedersiniz onun bilinci oluşur ve tekrar yapar bazı seylerin telafisi olamaz parmagın kanasa elini kesip atacaksın..
11 Yorumla- +1 yıl
Fakat sizinkinde durum farklıymış.. İkinci bir şansı hak edebilir ama şu an sevdiği halde yaparsa bunun telafisi olmamalı önemli olan sana kızdığında ve kavga ettiğinde baskasına gidiyormu önemli olan bu..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aldatılsam affetmem. Birini ben aldatsam o beni affetse ona saygı duymam bir daha, adami aldatmişim yok saymişim başkasınin yatağına gitmişim adam ezik gibi beni affedecek haa ben ona adam demem olsa olsa madam olur öylesinden jjfjd
10 YorumlaSoruyu " Tofaşla drift atılır mı" diye okumama kaç puan veriyorsunuz?😂
21 YorumlaNormalde affedilemez ama bu durum biraz farklı. Bence dürüst olduğu için ona bir şans ver ama güvenme. Güvenini kendi kazansın.
00 Yorumla
+1 yılAllaha karşı büyük konuşur gibi olmasın ama affedilmez ya ben affetmem ayıp ya yazık ya namus sevgi her şey çöp olur gider hiç olur plç olur gider
00 Yorumla
+1 yılAffedilmez. Bir kereyi yapan bir daha yapar. Güvenilmez. Güven ruh gibidir bir kez çıktığı bedene asla geri dönmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Hayatından silmen gerekir, çöpe atman gerekir. Ve sen affedilir mi diye soruyorsun. Nasıl tekrar güveneceksin.
00 Yorumlaİstemeyerek evlendiyseniz ve başlarda böyle bir durum olduysa , eğer güveniyorsan ve birbirinize değer veriyorsan ikinci şansı dene
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden aldatmış, tabiki çok yanlış bişey ama sonradan pişman olduysa ve sonra aldatmıyosa affet bence
00 Yorumla Kabul edersen aklında hep acaba mi kalacak. Eve az gec gelse bile aklinda hep suphe olacak maalesef ki zor bir durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni sevmiş ve sana yalan söylememeyi tercih etmiş eskide Kalan ne varsa söylemiş karar senin.. ne karar alırsan saygı duyar diye düşünüyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk zamanlar sevgisi yokmuş ama ve de dürüst olmuş bu güzel yanı samimiyetini gözlemleyeceksin bu saatten sonra.. izle onu
00 Yorumla
+1 yılHayır macera peşine düşmüş olur yapan bidaha yapar..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Affet madem şu an çok iyisiniz geçmişi geçmişte bırak yapcak bişi yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılAffedilmez bazı şeylerin tek saniye bile olsa affı olmaz
00 Yorumla
+1 yılKendi itiraf ettiyse şans ver bence en azından dürüst davranmış
024 Yorumla- +1 yıl
sen seni aldatıp itiraf eden eşini affeder miydin
- +1 yıl
Hayır ama burada durum farklı
- +1 yıl
ne farklısı ya aynı şey işte o zaman kadında aldatsın durum eşitlensin
- +1 yıl
Hayır kendi de diyor istemeden evlendik ve şu an birbirimize çok aşığız diyor eğer sevgili olsa bırak derdim ama yuva yıkmak kolay yapması zor bunu iyice ölçüp biçerek karar vermek lazım
- +1 yıl
Sonuçta adam istese anlatmadan da evliliğe normal şekilde devam edebilirdi demek ki gerçekten pişman olmuş ve değer veriyor bilemiyorum çok zor bir karar
- +1 yıl
ne zoru artık ya kaç yılındayız kafasına silah mı dayamışlar bi sürü yardım kuruluşu var polis var
- +1 yıl
Siz lafı nerenizden anlıyorsunuz anlamıyorum ya Allah akıl fikir versin
- +1 yıl
ee sen kendin de diyon kabul etmem diye kadına niye öyle söylüyon o zaman kendi yapmıcağın şeyi öneriyon
- +1 yıl
gurursuz mu olsun
- +1 yıl
namusunu lekelemiş
- +1 yıl
Hayır asker polis silah dayamak ne alaka ya zordan bunu mu anladınız?
- +1 yıl
Hayır gurursuz olmasın ama boşanıp evlendi diyelim bunun daha iyi bir seçenek olacağının bir garantisi var mı veya dul bir kadın olarak yaşamak daha mı iyi olur sizce?
- +1 yıl
zorla kimse evlendirilemez bu devirde diyorum polise gider şikayet eder olmadı kadın koruma yerleri var
- +1 yıl
ne alaka ne varmış dul olmakta kendisini aldatan namusunu lekeleyen erkekle yaşaması daha mı iyi seçenek yani
- +1 yıl
zaten bütün işi kadınlar yapıyor erkeğe ihtiyacı yok
- +1 yıl
Hayır boşanmak isterse zaten boşar ona bir itirazım yok ben sonrası için diyorum kendi fikrimi söyledim ki bunu soran kişi de kararsız artık kendi ölçüp biçerek kararını verecek
- +1 yıl
Bir kadın tabi ki kendi işini görebilir itirazım yok ama burası Türkiye burada kadın olmak zor hele dul ve tek başına yaşıyor olmak
- +1 yıl
yoo bi çok kişi tek yaşıyor burada
- +1 yıl
Doğrudur ama benim düşüncem öyle
- +1 yıl
Çok zor bir kadınsın @zzGatokitty
- +1 yıl
valla genelde evli olanlar mutsuz başlarına da her türlü bela geliyor
- +1 yıl
Sen peki bekar olarak mutlumusun🙂
- +1 yıl
aşırı
- +1 yıl
Bende mutluyum ama zaman çok hızlı geçiyor artık evlensem iyi olacak 😃😃
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞartlar farklıymış,
Adam dürüst olmuş sana karşı
Sevmesem evlendiği biriydi o zamanlar karşısındaki,
şu an ise aşık olduğu. Şimdi yaosa affetme. Ama eskisi boş ver şansı hakediyor00 Yorumla
+1 yılBence bana güven affet sonuçta o zaman her şey baskaymis şu an seni seviyorsa sıkıntı yok
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem