Onu affetmek istiyorum o çok soğudum ama onsuz yapamam insan affetmem dersin affedersin kimse kusursuz değil samimi niyet önemli diliyle söylenen hersey affedilmeyecek yeryüzünde insan kalmazdı sinirli anında küfür ettti bana namusuma kadar laf etti onu cok iyi tanıyorum o sabırlı anlayışlı romantik biri iltifat eder bu yaptığını yakıştıramadım ben ihaneti ve şiddeti affedemem onun dışında hersey düzeltilir önemli olan kişinin kendisi çeki düzen vermesi önemli
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sinir anında ağızdan çıkanların en dürüst kelimeler olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğin kadar ileri derecede laflar ettiyse tavrını koy. İstersen açık açık kendisiyle konuş, bir sonuca varırsanız kendisini düzeltmesi gerekir.
Zaten tavrımı koydum yokluğumu hissetsin otursun düşünsün sürekli arayıp uzunca yazmam artik o kelimeleri kullandıysa öyle bir olmadığım için üstüme alınmam zaten zamana ihtiyacım var sonra oturup konuscam biraz üstüne gittim oda sinirden ağzına ne gelirse söyledi içten samimi yemekten söylemedi diliyle söyledi sözlere değil niyete bakmak önemli sözde herkes konuşur kandırıyor önemli dürüst olması
Bir daha aynı şeyi yaşamayacağını düşünüyorsan kesinlikle sıkıntı yok. Dürüstlük önemlidir ancak yalan söylemekte bir o kadar basittir. Dikkat et <3
Aynen yalan söylemekte basittir zaten kolay lokma olmam tavrımı koydum haddini bilerek davransın hemen konuşmam
Yav sinirli bir anında yaptıysa çok önemseme bazen bende eşime kızdığım olur
Zaten yakıştıramadım çünkü merhametli biridir sadece biraz araya mesafe koydum yokluğunu hissetsin otursun düşünsun
Ha bunu iyi yapmışın az ders ver ona dik dur kurnaz ol biraz
Evet namusuma laf etti arayıp uzunca yazmam eskiden çok yapardım hakaretten sonra mesafe koydum zamana ihtiyacım var durup dururken dese kavga çıkarsa sıkıntılı öyle biri değil sinirden dedi
İyi o zaman
Üzgün ol yanında oda üzülsün pişman olsun
Sinirden dedi ilk defa boyle gördüm onu ben üstüne gittim oda delirdi falan ben de suç var onda da sakinlesmek gerek konuşulup orta yol bulunur sorun ben çözmeden kopan biri değilim
O zaman sende suçlusun üzerine gidilmesini bende sevmem
Sonra hemen gülüm dedi zaten ben sana değer veriyorum dedim oda ben de gülüm dedi yine sınav süreci diye bunalıma girdim kafası etini yedim biraz mesafe koydum sonra konuşuruz
Sende beni delirtme dedi gülüm dedi üstüne gittim bunalıma girdim bisey demedim ama yeter dedi hakaret etti etmesiyle hemen pişman oldu
Düzelir her şey tatlı canını üzme
Onu çok seviyorum zaten sinirli hali yapmacık ya da sevdiğimden öyle geliyor o bana kiyamaz ne yaparsa yapsın ben üstüne gittim psikopatlastim çekilmez davrandım sınav süreci evde dura dura ne yaptığımı bilemedim karşıdaki o an canı sıkkın olur musait olmaz bende sacma davrandım sakın olmak önemli bazı yaptıklarından dolayı sinir ettim onu ama neyse düzelir bu kadar ince düşünceli olup üzülmeyin gerek yok hakaret etti diye sevmediği anlamına gelmiyor sozlere değil niyetine bakmak önemli
Sonuna kadar haklısın
Bende çocukça davrandım bencilce biraz bana yanlış yaptı onun intikamını almak istedim sinir ettim bunaltttim onu aradım yazdim falan bana hakaret etti sonra kendimi sorgulama biraz fazla üstüne gittim diye düşündüm sacmaladim
Biraz bende delilik var kendine ceki düzen vermek önemli tek hata birine silsen insan kalmaz ama ihanete gelemem asla
Sende sinirlisin belli
Evet öyleyim ama sakın olmak daha iyi kavga hakaret hiçbir şey çözmez
Sakin olacaksın tabiki
Kendini yetiştirmeyen hakaret yolu seçer kavgacı olur hata yaparak olgunlascaz zaten
Akıllı bir hanımsın bu belli
Evet öyleyim kendimin farkına vardım benim hatam düşünmeden ani davranmak sinirli olmak karşıdaki üstüne gitmek aranıp yazmam bende ağzım bozuk ama artık küfür etmem sakın kalcam bencil olmicam
Haa böyle ol ya
Hakaret ettti sinirliydi ben delirttim galiba sebepler zamanı gelince konuscam Şu an sınavıma bakcam sonra oturup konuşuruz kimin ne eksiği var niye böyle diye babasını 18 19 yaşlarında kaybetti sevgi eksikliği olabilir o nasıl çevrede büyüdü neden böyle merak ediyorum bunları konuscam
Hakaret eden insan acızdir kendini rahatlamak ister kendisine değer vermediğini için karşıdakini degersizlestirmek ister ya da ağzı bozuk olduğu için ya da çevreden dolayı kendisine saygısı olan zaten hakaret etmez kendini bilen insan kendisine saygısı olmayan başkasına saygısı olmaz zaten bende bu geç farkettim kendimde küfür etmm altında yatan sebep vardı ama önemli olan kendine çeki düzen vermek kendini farkına varmak bu çok önemli hata yapmaktan
O bana hakaret etti ben neden kendime geldim anlamadım gerçekten
Kendinde bile suç aramışın ama güzel bir şey bu helal olsun sana
o suç kendisinde aramaz çünkü ben sinir ettiğim için söyledi evet kendimi sorgularim ama asla kendimden taviz vermem kendimizi ezdirmem tavrımı koyarım bana saygısızlık yaparsa haddini bildiririm sorunu mutlaka çözmeden peşini bırakmam bu kadar psikopat biriyim ben böyle uzunca yazıyorum oluyor musunuz bilmiyorum
Böyle uzun yazman güzel seni ben bile çözdüm
Insan değişir davranış düşüncesi ama karakter değişmez yapan bir daha yapar ama kendini farkına varıp düzeltmek mühim olan ve şu hayatta kimse kusursuz değildir
Sınır bunalım sevgi sevgisizlik herseyi yaptırır insana asla yapmam dediğin şeyler yaparsın ben olgun düşünceli biriyim hata yaparak vb şeylerle hayatı öğrendim 21 yaşındayım daha
Yemin sanki 30 ve üzeri bir olgunluk var sende
Hayat işte erken yaşta olgunlaştım yaşadıklarım falan derken siz kac yaşındasınız abim yaşında mısınız
41 yaşındayım ordaki doğru evet
Peki teşekkürler görüş için olgun birisiniz görüşünüzü almak iyi oldu hakaret konusunda namusuma kadar laf etti ama düzeltilir konuşup eksiğimiz bulmak gerek affetmek istiyorum affedilmeyecek bir şey değil çoğunlukla affetmeyen derler saygısı olmayanın sevgisi olmaz derler
Rica ederim ne demek😊 en doğrusunu yaparsın
Dediklerimden yola çıkarak ne yapmalıyım ben şimdi duygusal bakıyorum mantık yönünden ne dersiniz
Sinirli anında olan bir şey ve sende durmamışın iyice sinirlenmiş bence o konuları tekrar açma yavaş yavaş sıcak olmaya bak tekrar sonuçta iyi biri bu belli
Yani huyu belli sessiiz insan tehlikeli arkadan iş çeviren derler anlık sinirlenen insandan zarar gelmez derler bende anlık sinirli olurum kimseye zararım yok insan hakaret edince üzülüyor duzgunce anlaşmak varken bağırmak kalp kırmak ne gerek var
Ama merak etmiyor yazmıyor aramıyor
Senden bekliyor
Bende mesafe koydum bağımlı olmak istemem kolay olmak istemem
Seven erkek böyle yapmaz
Ben severim onu bilemm
ne dedi
Jfjfjfjfj