Sebebini de yorumlayalım.
Affedilir.
Affedilmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iliskileri bu kadar yuceltmeyin. herkezin kirli çarşaflari açığa çıksa dünya da kendinize çift secemezdiniz. burada olumsuz yorum yaparin % 90 i bile bu tarz durumlara egilimlidirler lakin imkanları yoktur. evlilik dediğin çoğunlukla çıkar, is bölümü üzerine dayalı neslin devamı için yapılan bir anlaşma. çoğu güzel kadın yüzlerce erkeğin arasından siyrilarak çoğu erkeği flörtte boynuzlayarak elinde ki en iyi erkek seçeneği ile evliliği degerlendirmeye çalışır. insanlar daha iyi alternatif bulunca giderler. ama çıkarlar daim olduğu sürece ya da bağımlıliklar ilişki daim oluyorMuş gibi görünür. her evlilik biter lakin herkez mecburiyetten katlanir.
Çok büyük bir genelleme olmuş. Düşüncene tabi ki saygı, ama biraz da abartı. Hiç mi gerçekten sevip de şuana kadar mutlu bir çift hayatında görmedin? Ya da biten bir evliliği son dakika da kurtaran bir çocuğun dünyaya gelmesini. Şu son verdiğim örneği mecburiyet olarak görebilirsin ama ilişkileri bir arada tutan şeydir. Bu mecburiyet değil, bu bağlılıktır.
Bagimliliklar daim olduğu sürece ilişki daim olur tabi. çocuk ta ayrı bir mecburiyet. aslında en önemli mecburiyet. yoksa dünya da evli çift kalmazdi.
Ayrica ilıski yi ayakta tutan tutkudur. tutku da hersey gibi evrendeki entropi kuralına bağlı olarak yok olur. geriye bagimliliklar ya da mecburiyetler kalır. insanlar mutlularmis gibi çevreye gosterebilir tabi. lakin her ilişki biter. ilişki biter nikah cuzdaninda imza kalır. mecburiyetler kalır.
bir kere affedilebilir çünki saçma bişe yüzünden bütün anılar bitirilemez zaten affedersen sana dahada bağlanacaktır ama birkere affettikten sonra devam ederse bir dakka durma o karaktersizle
gelmiyo çünki aldatma eylemi durduk yere olan bişey değil zaten sende daha sonra bitakım eksikler oluşuyor ve bu eksikleri kapatamıyorsan partnerinde bu eksikleri kapatacak birini arıyor farkında olmasada sonunda ise bir anda oluyo herşey daha sonra kimisi pişman olur partneri bir şans verirse artık tamamen ona bağlı kalır kimisi ise aynı şekilde devam edip tekrar şans istemeye devam eder karakterine bağlı
Eski sevgilimle ortak bir yakın arkadaşımıza tavsiye vermemiz gerekti bir konuda ve dediği şey şuydu 'bi kere affedersen gene yapar erkek bu'. Başka bir örnek. Ben babamın annemi aldattığını öğrendim ve bunu anneme söyleyemedim bı kaç sene boyunca. Fakat annem öğrendiğinde çocukları için affetti. Babalarından köpük buyumesinler ona düşman olmasınlar diye. Ki aynen öyle olmuştuk. Birkaç yıl sonra gene öğrendim ki babam hala aldatıyor. Sanırım hikâyenin bu kadarı bile gayet net olmuştur.
Aldatmanın hiçbi türlüsü affedilmez. aldatma olması için cinsel şeyler gerekmıyo laflada aldatılıyo. bence hiçbi şekli affedilmez!
Cevap
10Cevap
ikinci şans isteyen insan üçüncüyüde ister. demekki aldatsam hep affedicek kafasıyla devam eder affedin ama terkedin en basiti birde aldattığı kızı/erkeği öldüresiye dövün. bizim kalbimiz yalamamı her aldatanı affedicam
hiçbir kosulda affedilmmeli kendıne hakım olsun aga
Edilmez. Affedersen çorap söküğü gibi devamı gelir.
Görmek isteyene saymakla bitmeyecek bir çok neden vardır.
Tek hata tüm doğruları götürür
Affedersen devamı gelecektir
bir insan 7 de neyse 70 ye odur değişmez
Değiştiğini iddia eder
Köpek dok yemekten vazgeçer mi? Geçmez dimi. İnsanlar da öyle aldatanı affetmeyeceksin. Belki acı çekersin ama. Sonra yaradana şükredersin. Hayırlısı buymuş dersin.
Aldatiyorsa seni umarsammis demektir bu kadar basit yani srni sevmemis kullanmis gibi bisi affetmemelisin!!
acaba kendine sordun mu neden aldatti
Bunun hiç bir açıklaması olamaz. Adam olan (kadın hataliysa bile) ben şu sebeplerden dolayı artık devam edemiyorum diyip evliyse ayrılır. He çocuklarını düşünüyorsa da şu var ki o çocuklar anneden bile daha fazla etkilenirler ayrıldıktan sonra naparlarsa yapsınlar çocukları bu denli etkileyemez zaten. Aldatmanin bahanesi açıklaması hiç birseyi yoktur. Her türlü şeref eksikliğidir
@MrsDreams Seref degilde kültüründur bence
Affedilmez nasıl yaşarsın o kirle
İhanetin affı olmaz
Affedilmez.
Aldatan, affedilmez.
Affedilmez
affedilir hata olduğunu kabul edip pişmansa
hayır.
Affedilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar