Yalnızken şirinler köyünden bir çift gibi konuşan, agucuk bebicik diyen çiftleri bir de kalabalıklar içinde görmek lazım diye düşünüyorum. Fiyakayı bozmamak için ağır abi tribine giren erkekler mi dersin, istemedim de peşimden çok koştu imajı veren kadınlar mı... Hepsinin ortak özelliği, yalnızken başka, insan içinde başka olmaları. Şimdi sorum şu; sizin sevgiliniz arkadaş ortamında size nasıl davransın istersiniz?
Normalde kullandığı aşkım, bebeğim gibi kelimeleri söyleyebilmeli.
İnsan içinde cıvıklığa gerek yok; iki arkadaş gibi durmalıyız.
Sarmaş dolaş oturmalıyız, kim kime ait herkes bilsin!
Mümkünse yan yana olmayalım; diğer arkadaşlarımla sohbet etmek isterim.
Sürekli şakalaşmalı, eğlenmek değil mi amaç?
Benim sevgilim şöyle davransa çok memnun olurdum; görüşümü yazacağım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliniz, arkadaş ortamında size nasıl davransın istersiniz?
Bu yazılanlar belli bir yaşa kadar olan genç çiftlere uygun, ilerleyen yaşlarda cafede oturup sarmaş dolaş aşkım bebişim diye hitap etmek garip olur. Sevgilimle normalde nasılsam arkadaş çevremde de aynıyım her zaman, kendisi de aynı, iki farklı karaktere bürünmeye gerek yok, normalde başbaşayken nasıl sevdiğimi söylüyorsam ilgileniyorsam arkadaşlarımın yanında da aynısını yaparım. Ağır abi triplerine ve peşimden koşturdum triplerine bilhassa 18-20 yaşında genc arkadaşlar girerler. En azından ben kendi çevremde yaşıtım kimsede boyle komik ve anlamsız bir durumla karşılaşmadım.
Benim sevgilim hangi ortamda nasıl davranacağını bilir, normalde yalnızken nasılsak herkeain içinde ne yapabiliyorsak sınırı aşmadan öyle davranıyoruz ve yakınlaşıyoruz birbirimize, arada bir kimse görmeden küçük bir öpücükte atarım, alışkanlıktan bazen annesine yanlışlıkla aşkım falan dediğimde oluyo malesef
Normal davransın yeter ama cıvıtlık yapmasın normalde demediği kelimeleri orada sırf birileri var diye bilerek konuşmasın. Bunu neden mi söylüyorum dersen geçen bir video izledim ordaki sevgililer birbiriyle hava atıyor kimin sevgilisi daha iyi diye. En sonu o kadar komikki gülmekten yerlere bile düştüm 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben genelde onun arkadaslarin yaninda onu gicik ve sinir ederim 🙈 kendiside farkli davranir daha agir daha macho 😒 onun icin bende onu sinir ediyorum 😂 erkek arkadaslarininda hosuna gidiyor hepsi beni sever 😋
Kıskançlığını gösterecek ama cıvık tavırlarla değil, aşkıım üşütüceksin şunu giy demicek mesela "giy l. n şunu" diyip gerekirse ceketiyle kapatacak kısa giydiğim yerleri, bir de karşıya değişmeyecek, yanımızdaki biriyle konuşunca mesafeli olacak yanındakini dışlamayacak. Açık vermeyecek ama sevgi saygı çerçevesinde olacak diyaloglar
:D of evet öyleler ya yalnız takılıyorkn bir şebeklikler ortamdaykende bir o kadar ciddi ama onu da anlıyorum benim için problem değil tabi ortamda bana ters gitmezse.. onun dışında zaten herkesin içinde vıcıklk istemem..
yani sureklı sarmas dolas deılde mesela bı espiri yaparım ya da bıan bıse olur o an sarılıp opmelı sakalasmalıyız rahat davranmalı ve askmlı hıtap etmeli ama bunlar böyle zorundaymıs gıbı deıl yanı ıcınden gelerek yapcak tbiki
yani ne basbasa oldugumuz gibi cıvık nede askerlik arkadasim gibi gevsek arada güzel sözcükleri ile bakisi ile sahiplenisi ile arkadaslarinin yanindada bana dunyanin en guzel ve en iyi sevgilisi gibi hissettirmeli
içinden sarılmak geldiğinde samimi bir şekilde sarılmalı da , ama cıvıklık yok. benlik değil. aynı zaman da iltifat etmesi de hiç fena olmaz. grupta kim var kim yok bilemiyoruz sonuçta..:))
B şıkkı tabii ki. Kime neyi kanıtlayacağız? Gösterişe gerek yok. Ben de sevgilim de birbirimize ait olduğumuzu belli edecek davranışları sergileriz. Cıvıtmaya gerek yok.
hepsinden biraz olabilir yeri gelir sarmaş dolaş yeri gelir iltifat yeri gelir sarmaş dolaş yeri gelir uzak durmak gerekir herşey yerine göre tek bir doğru olduğuna inanmıyorum
Herkes kims ait olduğumuzu anlamalı. Ama yılışık şeylere gerek yok. Aşkım canım cicim demekte saçma. Mesela; Hatun şunu uzatır mısın? Demesi bile yeterli 😂
Sevgilimin sevmediğim tek özelliği bu. Arkadaşlarının yanında ağır abi triplerine giriyor şımarıyor. Genelde erkeklerin olduğu ortamlarda öyle yapıyor. Tabi bir bakış atınca kendine geliyor😂
insan içinde cıvıklığa gerek yok ama arkadaş gibi değil sevgili olduğumuz her halimizden belli olmalı ve de kim kime ait herkes bilsin! :D 3 şıkkın karışımı yani :D
Çok cıvık olmamalı benim yanımda oturmalı ciddi olmalı ağır olmalı. Yer geldiğinde gülmeli ama kahkaha atmamalı çünki o gülücükleri ancak bana atmalı. Onu benden başkası da mutlu edemez şu an öyle biri de olmadığına göre. Boşverin gistin
fazla abartmadan içinden geldigi gibi davranmalı bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Sarmaş dolaş oturmalıyız, kim kime ait herkes bilsin!" bunu seçtim. Çokta sarmaş dolaş olmamıza gerek yok aslında. Sadece kolkola girsek öyle otursak yanyana yeterli olur benim için
en muzdarıp oldugum konu normalde askım bebegım ama kendı arkadaslarının yanında kılıbık gıbı durmamak adına mematı gıbı durmaya calısıyo gercekte olansa kerımcan amünmm
En İyi Cevaplar