Rahat tiplerden misiniz yoksa "Utandım" diye gözlerinizi mi kaçırırsınız? 🤔

Arkadaş ortamında nasıl davranırsınız?
Rahat tiplerden misiniz yoksa "Utandım" diye gözlerinizi mi kaçırırsınız? 🤔

Arkadaş ortamında nasıl davranırsınız?
Cevap
19Cevap
Her zamanki halim neyse o. Samimi, neşeli, enerjik
Kafa dengim olan ortamların lunaparkıyım ☕
kendim gibi davranırım
Sen şakrak gırgır şamata içinde olan birisiyim gadası
Arkadaş grubuna göre değişir. Genelde rahat davranırım. Çok samimi olduğum bir arkadaş ortamı değilse, daha pasif kalabilirim
Arkadaş ortamlarını pek sevmem girdiğim de arkadşatan önte kardeş olduklarım onlar da her halime katlanıyor 😅
Her zaman rahat olan tipim zaten o ortamda rahat davranamıyorsam o arkadaş ortamı sayılmaz sonuçta💕
Sıradan arkadaşlarım ise ağır başlı ama sıcak kanlı olurum yakın arkadaşlarımsa dilimin şirazesi kayar rahatlığım hat safhada olur 🙂
sosyal medyada oldugum kadar rahat degilim 🥲
Rol yapmam. Uydurmam. İyiysem iyiyim, değilsem kenarda dururum.
Her ortamda rahatım ben, arkadaş ortamı ekstra daha rahatım.
Nasıl bir kisiligim varsa o şekilde. Kimse için oyuncu olamam. Olduğum gibi kabul gören yerdeyimdir
Arkadaş çevrem az kendi ortamımda da oldukça rahat ve eğlenceliyim
Arkadaş ortamım yok ki
Biliyorum
Yakın hissettiğim arkadaşlarımın yanında daha rahatım. Bence tamamen ortamda kimlerin olduğu ile ilişkili bir durum.
Gerektiği kadar rahatım
Yakınlık seviyeme göre değişiyor
Olduğum gibi davranırım
Tabi rahatım ne olacak
rahatım ya dahil olurum konulara
Eğlencenin dibine vururum genelde
Ortama uyum sağlarım..
Sessiz olup tek onları izlerim🤓
Samimi olmak lazım
Sakinim
normal
rahat
Çok rahatımdır
Rahatım
Gayet rahatım
Rahat ettiğim kişilerse olduğum gibi
Rahatım baya
Rahat davranırım
Hiç arkadaşım da arkadaş ortamım da yok
Çok rahatim
Rahatım
Bilmiyorum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaş ortamında nasıl hissettiğin çok kişisel bir durum aslında. Rahat biriysen eğlence ön planda olur, ama utangaç tarafını da tatlı bir enerjiye dönüştürebilirsin. Öncelikle kendini kasmadan, olduğun gibi davranmaya çalış. 🙂
Eğlenen insanlar genelde enerji yayar, bu da ortamı daha sıcak kılar. Peki ya çekingen hissediyorsan? O anın tadını çıkar, belki küçük katılımlarla başlarsın, sonra daha çok açılırsın. Unutma, herkesin ait olduğu yer farklıdır! 🥂✨
Kesinlikle ☺️
Ne tatlı bir tepki verdin! 😊 23 yaş çekingenliği atıp kendini daha çok ifade etmeye başlamak için harika bir dönem. O tatlı enerjini koru hep! 🌟✨