Kizlar Neden Bukadar Gaddar ve Acımasız Ki?

Arkadaslar ben tolga arkadaslar gecen sene dersaneden bir kiz sevdim. Kiz baska siniftandi sinifita bir arkadasimin yardimiyla kiza faceden isttek attim kabul etmedi. Aksam bir kiz arkadasim devreye girdi neyse kabul etti. Kiza anlattim herseyi hoslandigimi soyledim tanisabilirmiyiz dedi sorun yok tanisiriz ama arkadas oluruz en fazla dedi tm dedim. Daha sonra geceye dogru bana mesaj atti sinavla ilgili bisey sordu fazla konusmadim yattim. kiz beni tanimiyodu ertesi gun arkadasim kiz senden mesaj bekliyomus dediler attim konustuk epeyce kiz hangi sinifta felan oldugumu sordu bana kendini bana sevdirirsen olur dedi sevindim etsei gun ben yapamiyorum SENLE olmaz dedi. tamam dedi ustelemedim iki gun sonra bana naber diye mesaj atti iki gun aramaiz cok iyiydi sinemeya davet etti gttim yaninda kankasini bide bitane cocukluk arkadasi olan bir erkek getirmisti neyse kiz benim biletimide almisti sinemadan ciktik otobuse binecektik onden bindiler benim paramida vermislerdi cok ezik dustum eve geldik kiz arkadaslarla guzel bir gun diye instagram dan paylasim yapti mesaj attim neden boyle yaptin cunki seni arkadas olarak goruyorum dedi tamam dedim seviyodum bisey diyemiyodum ertesi gun tekrar soruyorum hic olmazmi dedim bana senle olmaz ben seni arkadasim olarak goruyorum dedi ve engelledim dahada yazmadim dondurdum facemi iste bu kiz bunlari yapti ama ben onu okadar seviyodum ki iste kizlar bu kadar acimasiz arkadaslar ben nerde yanlis yaptim ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir bakin
Kizlar Neden Bukadar Gaddar ve Acımasız Ki?