AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Ederdim. Evliyim ama esime ben teklif etmistim bir sure beraber yasiyalim sonra evlenelim cocuk dusundugumuzde dedim o kabul etmedi
tabi o zaman hadi ABD ye veya Avrupaya gidelim demek lazım.. Çünkü burada topluma göre hafiflik oluyor o durum.
sevgilin öyle diyosa uzak dur ondan. one biçim teklif.
Yok merakımdan sordum ben
Sittirsin gitsin pis herif oh ne güzel hayat başka?
Kapı dışarı ederim :) ne demek birlikte yasamaya :)
yok. yemezler. imza evet çok basit bir şey. öyleyse atıversin.
Böyle saçma bir düşüncesi olduğu için açıkcası yol verirdim 😑
Aynı evle yaşamak ile evlenmek arasında bana göre pek bir fark yok. İkisinde de bir süre sonra sıkılıyorsunuz karşı taraftan en iyisi ihtiyaç halinde kızlı erkekli kalmak. Onun dışında evli evine köylü köyüne.
Sevdiğim kişi ise her türlü kabul ederim yeter ki o olsun evlenmek umrumda değil
işine gelmiyorsa evlenmem aynı evde de yaşamam bunu diyen biriyle
Herkes kendi yoluna derim. Yani bir de geçen süre de önemli. 5 yıl sevgiliysen ve evlenmek istemiyorsa bir sıkıntı vardır.
Öyle bir seçeneği olamaz en baştan elenen erkek modeli
O ne la öyle
Ben evliliğe karşıyım almiyim ama uyarsa gel beraber yaşayalım
Yav he he derim :D
Madem evlenmiyecegdin niye guldun zalımın oğlu
Eşyalarımı düşünürüm. Ya bir anda kızıp kapıya koyarsa elimde resmi bir belge de yok. Ne işin var derler :(
Şaka bir yana... Kaldıramam ben...
O eve eşim olarak girmedikten sonra benim için zerre anlamı yok !
öyle biri sevgilim olamaz, gözümde ortam kızı muamelesi görür.
Bence kişi sadece kullanıyor karşısındakini bu ilişkiyi anında bitirmek en mantıklı seçenek olur...
Adam olan onu demez, bu laf çok yanlış manalara gelir bir kız birine ait olmak ister süt dilimleri tek günlük yaşar
oldu derım mercımeği ben yoğurdum ver fırına derım. benım barut dokuldu yere cıkart kıvılcımı popon yıyorsa derım :D
Iste benim dusuncem oyle zaten ve beraber yasiyoruz mis gibi. O seyi imzalamak istemiyorum, sevgiyi yok ettigine inaniyorum
Sevgiyi yok ettiği icin degil işine gelmediği icin insanlar bunu tercih eder ama aslinda bu durum erkkler icin daha tehlikeli
@xnnnn25 sevgiyi yok ettigini dusunuyorum ben. O kagidi imzalayinca sizi beraber tutan seyin sevgi ve baglilik yerine kagit olacagini dusunuyorum. Sevmem ve beraber yasamak icin bir kontrata ihtiyacin varsa sorun var zaten. Ayrica bosanmak cok korkunc bir sey ozellikle erkekler icin.
Sevenle sevmeyen bariz bellidir en azından wvlilikte bir emek sonucu bosanma olur zaten obur turlu bir kiz eline gecen ilk bahanede seni terk eder
@xnnnn25 oyle olsun zaten eger beni sevmiyorsa veya ayrilmak istiyorsa onu bir kontratin tutmasini istemem. Aynisi benim icinde gecerli.
O kontrat degil sevginin karsindakini kullanmak istemedigini gosteren insanin kaniti
@xnnnn25 devletin guvenceye aldigi, karsindakiyle beraber oldugunu kabul ettigin kontrat. Aksine karsindakini kullanmak istiyorsan evlenirsin cunku bosanip donuna kadar soyabilirsin erkekleri ozellikle.
:D :D devlet hicbir zaman hicbir seyi guvenceye alamaz ama insan emin olamadigi niriyle de evlenemez insanlarin soyledigi gibi degil cok buyuk bir karar bir insana ister istemez buyuk bir anlam yukleyip hayatina dahil edeceksin ama aksi de soz konusu değil zor bir konu dedigin gibi maddiyat denkligi kultur denkligi baki acisi duygu paylasimi snn ruhunun karsi cinsiyetteki versiyonunu bulmak gerek bir omur kucumsenecek bir konu degil ama evlilik yoksa ortada sevgide yoktur onemsenecek bir iliski de hatta kisilerde bu iliskiyi cok onemsemiyor demektir
Evli eşi olursan her ev işini sana yaptırır ama aynı evde yaşarsanız ortaklaşa yaparsınız.
aynı evde yaşa her haltı yap ama evlenmeye gelince olmaz valla beni öyle kenara atamaz kimse
ya evlenmeden beraber yaşamayız
ya da evlenmeden beraber yaşarız ama bana dokunamaz
öyle şeymi olur erkek ıcın sorun olmasa bıle kızın ailesi için buyuk sorun olur o ben istemezdim
Edemem sanırım ailemi düşünürüm yakışmaz. Evlenmemissek aynı evde kalamayiz
tabi bir erkek olarak ben kabul ederimde kız olsam etmem
Türk toplumu buna alışkın değil imza ile de destekleyelim ne var yani
Ağzını burnunu kırarım sonra babasına teslim ederim.
Sana ilerki hayatında başarılar iyi günler güle güle der devam ederim
İstediğimde bu zaten kağıt üzerine bağlı kalmamak gerek.
Bnce sn kızlara guvenmedigin için ama kimseye guvenemezsin
@xnnnn25 güvenmiyorum zaten😏😏
Bn sebebini biliyrm
@xnnnn25 bildiğini sanıyorsun.
Yok gayet biliyorum kendine bakiyorsun bn kendime guvenmem karsimdakine mi guvncem diyorsun mantikli en azindan insanlari kandirmiyor
@xnnnn25 yanlış.
daha önce yaşadım, ayrılmak istersen yaşayalım derim ;)
Bende öyle isterim valla 😄
Aaa cidden mi :D
Ayrılırım ama o şartla
Cinsel ihtiyacını gidermek istiyor sadece kullanacak seni.
Olay benim başıma gelmedi soruyu meraktan sordum
Hooşttt ne münasebet derim. Eğer evlenmek istemiyorsa ayrılırım. Evet çok sevmiş olsam bile.
tamam ama hafta sonları da berkecanda kalırım derdim... Ya öyle şeymi olur Müslümanız lan biz
Ben evlilik adamiyim.. problem ckardi iliskide..
Ben kadının yerine kendimi koysam adamı vururum heralde..
Sanırım geleceğin evrim değiştirmiş evlilik şekli bu olsa gerek
bir hafta sende bir hafta bende iki hafta yalniz yasayalim teklifi sunarim.
vallaha mı derim
gözlerim yaşarır
yanaklarını mıncırırım
offf
kör istedi bir göz allah verdi 2 göz bende evliliğe karşıyım:)
sorun olmaz nasılsa ilerde evlenmek icin ugrascak :D
evkenip balayına gideceğime bekar kalır alayına giderim :D :D
Tek imza diil bu işin dini boyutu ailevi boyutu çar bunları düşünürüm bınların benim için bir önemi yoksa yaşarız
Her boku beraber yeyilem ama sorumluluk almaya götüm yemez diyen kendi capında kendini dalıkanlı gören kardeşim güzel kardeşim puşt gibin bir şey 👌🏻
Köpeğinim ama zincir takma gibi bişey. Bence kendine bir dost bulup yaşasın.
Bitiririm. One oyle seni kullanayim herhalti yapalim. Ama seni almam' ın kibar hali :)
Kabul ederdim. Eğer bu durumdan hoşlanmazsam evleri ayırmamız daha kolay olur :D
Hayır illa bir imza değilse önemlidir deilse atsın o imzayı bitsin yani evlilik onemli
Bana ters ama evliliğe de karşıyım napcam bilmiyorum :D
Evlenme hayali kurmam mümkün değil zira ben de evliliğe karşıyım
Evlenmeden önce aynı evde yaşayabiliyormusun buna bakman gerekir. Ne kadar iyi anlaşırsan anlaş herkes ile aynı evde yaşayamazsın.
Onu diyecek adam benim kalbime girmiş olamaz zaten Allah korusun, evlensin çok seviyorsa
İmam nikahı kıyar yaşarm resmi nikah istemiyorsa ama imam nikahıda istemyorsa ziktirsin gitsin
Gercekten seviyorsam ve sevildigime inaniyorsam kabul ederim
Bence oyle bir insan seni sviyor olamaz
Sorry gelen arkadaslara itafen olsum o zaman 😀
Sorun değil 😀
Namuz iki damla degldir dienler neden bir imza icin de bu kadr tepkili...
Evlenmek resmi bir kağıt parçasından ibaret değil. Sen onu, o seni evlenecek kişi olarak görüyorsa neden olmasın
ula 27 yaşindayım bu yaştan sonra millet bana k. çıyla güler birlikte yaşasam
evlilik toplumun dayattigi bir sacmalik ben birlikte yasardim dugune yapacagin masrafi hayvan barinaklari ihtiyaci olan insanlara vermek daha mantili hic oyuncagi kitabi olmamis bir cocuga hediye almak paha bicilemez.
ne var bunnda karşılşıklı olarak birbirinizin ihtiyaçlarınızı karşılarsınız
yaşın daha 18 böyle şeyleri merak etme sakıncalı
Neresi sakıncalı pardon?
iyi çocukların uyuma vakti geldi bence :)
Tartışmayacağım
Ama benim neyi merak edip neyi etmeyeceğim kimseyi ilgilendirmiyor
Ayrıca bunu sakıncalı görmek de senin bilinçaltın
tamam