Öyle çayla kahveyle olmuyor bu işler.
Göstermek istediği yönünü gösteriyorlar, illa yaşamak mı lazım?
Daha kestirme bir yol söyleyin bana 😂
İyi eğlenceler ! 😊

Alışverişte, içki masasında, yolculukta gör.
Etiketine bakmadan eline geleni alıyorsa savurgan, bir cacık olmaz.
İçerken götü başı dağıtıyorsa, kendine hakim olamayan, bir cacık olmaz.
Yolculuk için çok şey söylenebilir, üşendim şimdi. Ama beni ayakta bırakıp kendi oturan bir de utanmadan ''ver çantanı tutayım'' diyen olmuştu sen düşün gerisini.
Huyuna gidince ve gitmeyince ne gibi davranışlar sergiliyor ona bakacaksın. :D Ha birde sinirlendir. Bak bakalım kötü sözler söylüyor mu.
Erkekler güzelliğe göre şekil alır kız güzelse onu tanımanıza gerek yok istediğiniz şekle girerler ya da illa tanımak istiyorum diyorsanız merak ettiğiniz yönlerini sanki bir hikaye anlatıyormuş gibi anlat sen olsan napardın felan de ya bu çok piss nefreet ederim dedikten sonra sorma😂😂 Evet çok pis der o da nefretini kazanmak istemez
paylaşımcıyım, çok pas veririm
Cevap
29Cevap
Öncelikle tanımak istiyorsan konuşup dinleyeceksin konuşma tarzından verdiği cevaplardan oturup kalkmasından anlarsın az bir şey tabi tam olarak tanımak için beraber yaşaman ya da oturup kalkman gerek sana çok iyi davranıp çok güzel konuşmasıda iyi olduğu anlamına da gelmiyor
Ezan vakilerine dikkat et. Camiiye gidiyor mu? özellikle hava karanlıkken!
Erkek dediğin nedir ki, duygularını vs. saklamayı beceremez ki, dümdüzdür.. Asıl sizi anlamak lazım, çünkü bunu başaran nadir sayıda erkek vardır. D
Harbi lan ben hali sahada forvete gidip hic geri gelmeyen kosmayan top gelince vurup gol atan biriyim. gercek hayatta da oyle
Bu doğru Peki sende bana kızları nasıl tanırız onu de bana
Kıza paran varsa yok de
Herşeye eyvallah çekiyorsa o adamda bir sıkıntı var bu kadar basit.
Bir erkek sana coook iyi davranıyorsa herşeye evet diyorsa seni el üstünde tutuyorsa çok samimiyse (yani çok fazla ask sözcükleri kuruyorsa) sakladığı şeyler vardır. Konuşmasından hareketlerinden anlaşılır. Verdiği tepkiler ve söylediği sözler doğal mi yapmacık mi belli eder kendini. Hangi sorunlara ne tepki vereceğini de ölçebilirsin. denemen gerekiyor test etmelisin...
artık kızlar erkekleri tipinden tanıyo. bakıyo tipine iyiyse karakteri de iyidir diyo kötüyse şerefsizin tekidir diyo
@Aykut1990 ne mütevazı olcam be? Tipime bakıp iğrenç muamele yapan aşağılık Türk kızlarına kibar mı olcam? Kezoonun biride yazmış ki yakışıklılar saha mütevazı. Doğru tabi siz onlara karşı o. ospu olduktan sonra başka ne olcaklardı
Bence sıra kuyruğunda izlenmeli
Zora dayanabiliyormu yoksa isyanmı ediyor anlaşılır
Resimdeki tamamen dogru ve gercektir halisahada izlemek sart
yaşamadan bilemezsin :D
biz erkekler SÜRPRÜZlerle doluyuz :D
Erkeklerden ne istiyorsunuz valla bir Çan'larını almadığınız kaldı yaa
İsteyen adam kendini öyle güzel saklıyor ki körkütük aşık bile sanabilirsiniz kızlar :)
Kısaca güzel kızların olduğu bir ortamda ya da paranın çarçur edilebileceği yerlerdeki tutumundan...
erkek arkadaşlarıyla buluştuğu ortama gizli kamera koyman lazım :). muhabbetlere gel :D
bu adamın tespitine harfiyen katılıyorum
Tweet cidden doğru bak , bu yolu deneyin 😀😎
Tanıyamazsın malesef cok zor
Halı saha maçı mantıklı 😂
Hala gülüyorum gvfdbvgfd
Onu tanımamamak 😂
Yatakda denene sürüşü.
eleman acıklamıs ıste
sozle anlatilmaz yasiyacaksin
tanıyamazsın.
Arabaya binmek
Güreş...