Kişilik & Karakter Bir erkeği nasıl tanırsınız? joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor TanımakKimi bir bakmaya anlar, kimi de az biraz zaman geçirdikçe ve birtakım sorular sordukça zaman ile tanır ve notunu verir.. Peki siz bir erkeği nasıl tanırsınız? Bir erkeği nasıl tanırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Konuşmasından, uslubundan verdiği sözleri yerine getirip getirmemesinden... 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Duruşu, bakışı, konuşması, davranışları 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Zamanla kızlar bizi tanıyor, bazen bakışlarımız bazen sözlerimiz 1 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hesap öderken, bi hayvan severken, büyükleriyle konuşma tarzına bakarken nasıl bir insan olduğunu anlıyorum 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tipinden deyip geçeyim bu soruyu.Simdi hemcinslerim icin duygusal seyler yazacak degilim. 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana bakıyorsa göz teması kuruyorsa seviyordur bakarken de kaşlarımı çatmiyprsa hdjdj 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konuşmasından, uslubundan verdiği sözleri yerine getirip getirmemesinden...
Duruşu, bakışı, konuşması, davranışları
Zamanla kızlar bizi tanıyor, bazen bakışlarımız bazen sözlerimiz
Hesap öderken, bi hayvan severken, büyükleriyle konuşma tarzına bakarken nasıl bir insan olduğunu anlıyorum
Tipinden deyip geçeyim bu soruyu.
Simdi hemcinslerim icin duygusal seyler yazacak degilim.
Bana bakıyorsa göz teması kuruyorsa seviyordur bakarken de kaşlarımı çatmiyprsa hdjdj
Sohbet ederek.