Bir erkeği tanımanın yolu nedir?

biriyle görüşüyorum konuşma tarzı olarak okey fakat çok fazla kız çevresi var ve sürekli onun için birşeyler yapıyolar , yemek gibi. bazen geç yazdığı zaman oluyor dersi bahane ediyor ama mola arasında bugün sözde arkadaşı tatlı bir şey almış ve durum atmış 20 dakika molasını sözde arkadaşıyla geçirmiş. geçen hafta bir kız montunu beğendiğini aynsıından alıp çift şekilde takılmak istediğini söylemiş , bu hafta da yanına gelip montu alıp fotoğraf çekilmiş ve numarasını almış ve bunu neden garipsediğimi söylüyor şaka gibi ve ayrıca kız çevresi konusunda daha önce problem yaşadığımı , arkadaşları eğer onu arkadaşı olarak görecekse benimle bir görüşmeye başlayabilceğini söyledim. o da bunu kabul etti. fakat görüşme geçtikçe yan çizmeye başlıyor, yok arkadaşım sarılıp öpemeyecek mi öyle olmicak mı böyle olmicak mı diye? sanki ona değil nasreddin hocanın eşşeğine anlattım onca lafı. şu an her ikimizde birbirimizle ilgili kararımızı söylemedik. ama bu durumdan rahatsızım ve ona kendine çeki düzen verirse görüşeceğimi onunda artık bi karar vermesi gerektiğini söylemeyi düşünüyorum. ya konuşalım ya da bitsin diye.

Bir erkeği tanımanın yolu nedir?