Bak şimdi. Erkekler bekarlığın hep özgürlük olduğunu ve sevgilileri olduğu dönemde ne kadar mutlu olduklarını fark edemezler. O yüzden hep bekarlığa bir ilgi vardır. Ayrılınca önce mutluyum sanır ama yavaş yavaş aslında eskiden ne kadar mutlu olduğu gelir aklına. Bu yüzden en son dönemde çok pişman olurlar. Kadınlar ise terk edilmenin verdiği acı ve hüzünle üzülürler. Karşı tarafa yetemediği düşüncesi, güzel olmadığı düşüncesi gibi birçok düşünceden depresyona girerler. Sonra yavaş yavaş aslında kaybedenin onlar olduğunu anlarlar. O yüzden kadınlar son evrede bu kadar özgürdür.
Sevgiyle alakali sevmemisse pisman olmaz ama karsidakinin canini yakmissa onunda sevdigi onu terkeder o zaman aci cekerler bizde ohh iyi olmus simdi de o aglasin diye guleriz 😈
Şimdi, ilk ayrılıyorsun zaten uzunsa ve erkek ayrılmışsa demek sıkılmış oluyor. Oh be şimdi gideyim sevgilim varken beni kesen kızları bulayım diyor. Gidiyor ortada bir bok yok. Sonra yalnız kaldığını anlayınca ulan allah kahretsin bee diyor. Sonra da üzülüyor. Ama hemen biriyle flörte başlarsa sonra çok takmıyor.
kadin erkegini unutabilir duruma zamana. yere cevreye gore ama erkek eger sevdiyse her yerde aklina geldikce of cekip uzulur kadinlarda kalp olduğuna inanmiyorum ben hem
Onunla alakasi yok erkekler daha ozgur o konuda sokakta gece gece kizlarin ne isi var haa bazilari vardir tabi sokaklarda sabahlara kadar gezen tozan tipler ama onlarda icerek dertlerini unuturlar veya sabaha kadar cafelerde diskolarda kafa dagitan tiplerdirler genelde.. ama bazilarida vardir belli etmezler aksam oldugu zaman sabaha kadar aglarlar sonra hicbisey olmamis gibi hayatlarina devam ederler bu boyle...
sunu bilirim ben rabbime sukurler olsun ki hic bir kizi aglatmadim ben zaten dayanamam da onlar aglamayi hak etmiyolar genel olarak soyle anlatayim allah kizin çirkefine erkegin odununa denk getirmesin 😁😁
En İyi Cevaplar