Ayrılık sonrası kişiler nasıl davranırlar. Karekteristlik özellikler bir yana bir de aşk olunca farklı boyutlara gelebilir bu durum. Peki sizce kim nasıl hareket ediyor?

Ayrılık sonrası kişiler nasıl davranırlar. Karekteristlik özellikler bir yana bir de aşk olunca farklı boyutlara gelebilir bu durum. Peki sizce kim nasıl hareket ediyor?

Yeni tanıştırmışlardı bizi. Kız kuzenim tanıştırdı onun da kuzeni oluyor. Bir ay arayla iki kez görüştük. İkinci görüşmede olmayacağını söyledi ısınamadı galiba. Ben çok sevmiştim. İşte evleneceğim kişi bu demiştim. Olmayacağını söyleyince karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gözlerim doldu, konuşamadım. O çok rahattı. Beraber yürüdük biraz sonra ayrıldık. Ayrılırken yüzüne bakamadım. Başımla selamladım Allahaısmarladık diyebildim sadece. O yoluna gidince arkasından kalabalıkta kayboluncaya kadar baktım. Arabamla eve dönerken hayatımda yapmadığım hızı yapmıştım, ölmek istiyordum. Sigara içmezdim bir paket sigara aldım sahilde gece yarısına kadar yürüdüm. O gece hiç uyuyamadım. O da wp a girmedi bir gün boyunca. Aradan bir ay kadar zaman geçti telefon numaramı silmedi hala. Wp görünürlüğünden anladım. Ben onun yerinde olsam silerdim numaramı. Bir yıl kimseyle görüşmeme kararı aldım. Bir yıl sonra bir yola girmemişse yeniden görüşmek isteyeceğim. Gene kabul etmezse ne yaparım bilmem. Numaramı silmemesine umut bağladım. Yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Seven insan olmak ne zor. Umut ile umutsuzluk arasında olmak ne zor. Şimdi biraz toparladım. Allah sevdalı kalplerin yardımcısı olsun.
Tamamen karakteristik bir durum..
Karalar bağlayıp depresyona giren kadın da var erkek de..
Sitem dolu sözleri kadın da sarf eder erkek de..
Umursamadan takılan, sanki bir an önce ayrılmak istiyormuş gibi halının altındaki pisliği gün yüzüne çıkaran, beraberken konuşamadığı, soramadığı, söylemediği şeyleri ayrılık sonrası nazire yaparcasına ulu orta kusan ve "ben aslında buyum" mesajı veren erkek de var kadın da..
Kısacası hiçbir anlamda cinsiyete bağlanamaz bir durum, çoğu konuda olduğu gibi..
Erkekleri bilmem de kadınlar şeytan gibiler 😈😂
İlk zamanlar tanıdığın kadın ile ayrılık aşamasında olduğun kadın ya da ayrıldığın kadın çok farklı.
Ben olduğum gibi kalırdım ve aşkımın bitmesini beklerdim. Belki bir ömür... Aşkın gücü ne kadar kuvvetliyese aşkı bitirmek de o kadar zordur. Başkası ne yapar bilemem.
Cevap
5Cevap
Ne kadar sevildiğine bağlı aslında
Erkekler kolay unutur, kadın daha çok bağlanır peşinden koşar depresyona girer unutamaz dönmesi için yazar sürekli unutması çok uzun sürer.
Sevmiş olan kişi dağılır, yas tutar, kendini yalnız bırakır, ağlar, toparlanması süre alır.
Sevmemiş olan kişi anında bir başkasına zıplar. Çünkü o kişi, arayışı hiç bırakmamıştır.
Erkekler hiç sevmemiş gibi hayatına devam eder. Kadınlar kendini daha çok yıpratıyor.
Seven erkek görmemişsin
Erkekler zerre takmıyor, kızlar ise depresyon üstüne depresyon. Bilmem kaç ay sonra da bu döngü değişiyor
Kendi özelimde konuşacak olursam bir kişiden ayrılınca unutamama gibi bir durumum olmuyor. Bence gereksiz bir tutum. Sonuçta bitmiş gitmiş bir şey.
Sen sevmemişsin
Ben birini sevdim. O benim içindeki sevgi hissini öldürdü. Bu olaydan sonra bu durumların sonucunun hep böyle olacağını düşünüyorum ve bunu sürekli kafamda tutmamın kendime eziyet olduğunu düşünüyorum.
Çoğu saçmalıyor. Kimi içine kapanıyor, kimi tam tersi açılıyor, saçılıyor iyice dağıtıyor.
Kadınlar ağlar erkeklerin gram umurunda olmaz
Sende seven erkek görmemişsin.
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?