AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Kızlarda babalarına benzeyen erkekleri tercih eder doğru konuya parmak basmışsın
Ayy tabi kı yanlış. Kayinvalidemin çirkinliğinin zerresi bende yok hamd olsun
Ufak tefek bazı şeyler benzese de annenin yerini hiç kimse tutmaz tutamaz
Kız anama benziyorsa arkama bile bakmadan kaçarım şaka yapmayın lütfen sorunuzu görünce yıkıldım :(
Kısmen çünkü bazı kızlar göründükleri gibi değillerdir bir kız olarak söylüyorum bunu bir de büyük cesaret 😄
Annesine benzedigimi düşünmüyorum 😂 @Gpedit sence askim? 😂
Boy olarak yakınsınız birbirinize ama karakter olarak çok farklısın aşkım 😂 ben seni böyle sevdim, böyle de sevmeye devam edicem 😍😍
haklılık payı var mı bilmem ama ben sevdiğim adamın annesine hic bemzemiyorum hiç alakamız yok yani
Bilmem etrafıma iyice bakmam lazım ama ben hiç bir zaman bilemeyeceğim soru bu.😥
Biz sapik miyiz? Neden annemize benzeyen kadin bulalim?
Çekici bulmasından ziyade seviyor. Aşık oluyor. Annesinden bişeyler arıyor o kızda. Annesine ne kadar çok benzese de annelerinin gibi olmayacağını iyi bilir :)
Evet iki kuzenimde annelerine benzer kadinlarla evlendi
dogru olabilir annem gibi kiz varsa yoktur bence bulursam kacirmazdim
İstisnayim. Annemle hoslandigim kisi arasinda daglar kadar fark var. bir defa annem kilolu o çıta gibi ve zarif
beden vucut gibi değil de annenin düşünceleri sana olan ilgisi annen gibi yemek yapması hamaratlı olması gibi genel düşün şimdiki genç kızlar bir yumurtayı bile kıramaz :D
@nuricandede birak yumurta kirmayi cayi alt demlige demleyeni var , tüpe cakmak cakamayani var :D
o kısma gelirsek örnek verebiliriz tabi ki :D benim diyen bir bayandan daha güzel yemek yaparım yemeğinden tatlısına kadar bu durumda da olunca insan kendisinden daha hamaratlı bekli :D
@nuricandede kwsinlikle :))))
Daha çekici bulmuyoruz, sadece annemize benziyen bir kız birazda bize anne şefkati verir bu şefkati annemızden başka bir kız verdıgı ıcn sadece bıraz hosumuza gıdıyor olay bu.
çekici bulmuyoruz sadece aşık olduğumuz kadının annemiz kadar bizi sevmesini anlamasını istiyoruz
Şahsen ben anneme o kadar benzeyen birinden çok uzaklaşabilirim diye düşündüm bir an üüüü fenaaa
Karakter bakımından evet ama yüz sima fizik vs. bakımından saçma sapan bir düşünce
Bunu diyen karısı yatak tayken bir baksın okişi kime benziyor
Annem çok iyi bir kadındır. Onun gibi çocuklarıma iyi anne olabilecek bir kadını tabii ki çekici bulurum.
Evet annesi oglusunun en iyi arkadaşı ve en sevdiği erkektir. Esim neden böyle olmasın. Hastayken başımda bekleyen beni en cok seven besleyen büyüten olgunlastiran.. Ekstra şeyler de olacak tabi 😃
anneleri gibi değil de bazı durumları net andıran kadınları seviyorlar bence de
Benim için öyle değil annemi sevmediğimden değil ama o kadar da özellik aramıyorum
Benim bir tane annem var anneye ihtiyacım yok eşe ihtiyacım var.
Ben inanmıyorum.. anneme fazla benzemesin annem ayrı eşim ayrı..
olabilir çünkü tüm erkek çocukların ilk aşkı annesidir kız çocugun da babasıdır
Bunu bir hafta içinde ikinci kez duydum. Annem gibisin beni çekiyorsun diye. Samimi geldi ama
aynısınin zıttı da elektra kompleksi kızlar içinde benzerini söylemişlerdi.
unutulmasın ki her kadın anne olabiliyor bence alakası yok sadece anne sevilir ya ona benzetmek ister erkek
Sadece anneleri değil. Sevdikleri herhangi birine benzediğini veya sevdiğinin bir özelliğinin sevdiğin kişi de olmasını destekliyorum
Hiç zannetmiyorum annem sarısın mavi gozlu bende kumral ve maviyim esmer bayanlardan hoslanıyorum benim icin dogru degil
O yüzden mi cinsel ilişki yaşayacakları kızı baş tacı yapıyorlar?
Tamam tamam sustum.
Annesine benzeyen kadını beğenirler ama annesi gibi davranan kadını beğenmezler. Annesine benzeyen kadını isterler çünkü iyi bir eş olacağını düşünürler.
Ülkemizdeki anne modelini aklına getir ve bir daha düsün istersen?
Doğru ama annelerinden nefret eden serefsizlerde var
erkekler anneleri gibi kadınları sevmek isterler onlar gibi sadakat güven koklamalı gibi düşünür..
anneme venzedigi zaman sevgisindencguveninden suphe etmem ztn ☺
bunu zamanında bende yaşadım. annesine benzediğimi söyleyip bana daha çok bağlanmıştı.
;elbette evleneceğim kızın annemde bulunan bazı özellikleri taşımasını temenni ederim. Olur mu olur ama bu devirde zor. :(
Mantıklı o kadar çok açıklaması var ki. Karşılıksız bile seven gölgesini hiçbir an uzerimizden eksik olmuyor
Annem mor saçlı ve ben doğal renk olmayan hiçbirşeyi sevmem.
Sanmıyorum genelleme olarak öyle değil ama bazı erkekler tip olarak değilde karakter olarak benzer olunca etkilenir tip olarak benzeri bulunmaz zaten binde bir 😂😂😂
Ama kadınlar da en çok babalarina benzeyen bir erkek ister. Annesi gibi bir kadın istiyorsa babası gibi olmalı. Bizde babamız gibi birini istiyorsak, annemiz gibi olmalıyız.
Evet mesela dudakları kalın olursa begenirim anneminde kalın :)
Doğruluk payı var evet.
biz nasıl babamıza benzer birini istiyorsak bu da gayet doğal bir şey
bende bir unluyun annesine benziyom
umarim beni alir :D
Doğru değil, çünkü çoğu k. aşarlardan hoşlanıyor. Belki de... upps.
Sacmalik kendisine annelik yapilmasini isteyen erkekler icin gecerli olabilir ama...
Sigmund Freud hakkında bir kaç şey biliyorum onun teorisi biraz sapkıncaydı :/ 😐
Eski erkek arkadaşımın annesine benzemediğim için ayrıldıysak şükür kim benzer ona
Kesinlikle doğru denilemez ama çoğunun öyle olduğunu düşünüyorum
katilmiyom erkekler basit kasar kizlari cekici buluyo ondan bizleri tercih etmiyolar
Annesi kumral minik burunlu ben siyah sacli beyaz tenli biraz uzun burunluyum yani hiç benzemiyoruz bence alakası yok
Bak bişeye dikkatini çekmek istiyorum finlandiyalı diyo
cok sacma.. bu yazi aile kavraminin kutsalligini bilmeyen avrupalilara gore yazilmis..
Benim sevgilim beni ilk gördüğünde anneme benziyosun gelin kaynana toprağından olurmus demişti ve babasida ayni seyi demis ayni annen diye 😊
doğru ulan doğru böyle bişey nasıl oluyor bilmiyorum ama..
kısmen doğru kızlarında babaları gibi erkek istemeleri gibi
Ben kimseniz annesine benzemem çünkü ben tipsizim :D
merak etme annesi tipsiz olanlarda vardir 😂😂😂
😂😂😂😂😂
Kesinlikle yanlis
Cekici bulmayi birak ayni huydaysa terk ederim