Kadınlar çocuğu olan erkekleri daha mı çekici buluyor?

Görüş
33Görüş
Bunu yapan kadınlarda diğer hemcinsinin elinden o adamı almak istemek var bence. "Bu adamı bir kadın seçmiş ve bu adam sağlıklı, değerli, bu kadın ondan çocuk yapmış"
burada birçok faktör var
1. Sağlıklı gen ( o çocuk engelli olsaydı o adamın genini büyük ihtimal istemezdi)
2. Kadının elinden o adamı alma isteği (bu kadın bu adamı sectiyse burada bir şeyler vardır - kadınların birbirini çekememesi)
3. Ulaşılmaz olana kafayı takmak
4. Sağlıklı bir çocukluk gecirmemek. ( Elektra kompleksiydi sanırım)
5. Diğer kadından bu adamı alarak duygusal anlamda "ben başardım" duygusunu sağlamak. O kadına bunu söylemese bile kadınlar bu şekilde rahatlamaya çalışır bu bir gerçek.
Geçenlerde hiç çocuğu olmayan bir arkadaşım 4 çocuk sahibi bir adamla evlendi. Kadınlar çocuğu olan erkekleri daha mı çekici buluyor bilmiyorum ama, ben uzun vadede birşeyler planladığım insanla aynı frekansta olmak isterim.
Sanmıyorum , kadınlar ulaşılmaz ve zor erkekleri çekici buluyor. Her kadınla muhabbeti olmayan, önüne gelenle yakınlık kurmayan samimi olmayan cool erkekleri çekici buluyor.
Kadınlar bir başkasının sahibi olduğu erkekleri daha çekici buluyor, düşüncenin doğru hali bu.
Bence yaşları büyük bir erkekten hoşlandıkları için adamlar çocuklu cikiyor😁
Baktılar olmuyor unutamiyor cocuklukardan devamke
kadınlar öyledir çocugu olmasa bile sevgilisi olan erkekleri isterler bu kadın bunu seçmiş bu iyi s2şiyodur diye düşünürler :D
yok olgun kadınlar genç bekar erkekleri genç kızlarda olgun erkekleri
Ay niye çekici olsun ya adam evli başkasına ait bana ne çekici gelicek
Rezil görünüyorlar gözüme böyle tek çocuğu olan kendileriymiş gibi davranan çiftler
Yok ya sadece daha babacan gördükleri için falandır
Ne alakası var itici falan da başkasının kocası başkasının kocasi
Çocuğu olan değilde genel olarak evli erkekleri daha çok seviyorlar.
Kadınlar hırçın, şerefsiz ve yakışıklı olan her erkeği çekici buluyor.
Evet. Çocuğu olup, çocuğuna yaptığı babalığı gördüğümde benim çocuklarıma nasıl baba olacağını da gördüğüm için baba ve bekar olan erkekler bana çekici geliyor.
🤗🥰🥰
İçgüdüsel bir şey bu. Sorumluluk sahibi bir insan, çocuğuna da bakabilir hissiyatı ile ilgi çekici oluyor.
Onu bunu bilmemde sanırım tek atışta ikiz atarım o yumurtalara sonra kızlar cazibeme dayanmaz 😂
Bekarlari cekici bulan daha coktur bnce evliyi napsin
Cidden artık midem bulanıyor bu devirde her türlü pisliği fanteziyi normalleştirdiniz
Kadınlar süs köpeği olan erkekleri bile çekici buluyor. Jdk
Boşanmışsa ve çocuğu varsa bu ona karşı fikirlerimi değişmez yani oluru var tabi ama aksi ı ıh 😄
En İyi Görüş