hiç sevdiğinizden severek vazgeçtiniz mi? ve en çok merak ettiğim şey ise, erkekler uzun (6-7 yıllık bir ilişki) ilişkiden sonra nasıl olurlar? geceleri bir hüzün, üzüntü olur mu yoksa birkaç ay içinde unutur musunuz? erkeklerin ayrılık sonrası olan düşüncelerini, hislerini çok merak ediyorum. lütfen samimi olun. yazan herkese +1. teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılOhooo sen ne diyosun zor seven biri olarak kimi sevdiysem ailem yüzünden vazgeçmek zorunda bırakıldım ya mesleği beğenilmedi ya memleketi 6 senelik ilişkimde çok isyan ettim saçlarım beyazladı üzüntüden ama ailemin onayı olmadan evlilik olmazdı imkansızdık onunla artık bende beni sevene şans verme kararı aldım 6 ay sonra başkasını buldum onu unutturdu falan ama Arada aklıma gelir hala aşık olduğum kişiydi bidaha da o duyguyu tatmadım 1 sene sürdü bu ilişkimden de vazgeçmek zorunda kaldım mutlu olmam yetmiyordu doğuluydu ailem istemedi memleketi beğenilmedi şimdi ise köpek alacam ömür boyu yalnızlığa alışmaya bakacam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet imkansızdı olacağını bilsem bir dk düşünmez sevgili olurdum ama garantisi yoktu
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUzun ilişkiler aksine kısa sürede (3-4 ay) unutulur. Çünkü yaşamadığın ve merak edeceğin bir şey kalmamamıştır. Alışkanlığı yenmek kalmıştır. 6 yıla kadar evlenmemiş çiftlerden herhangi bir gelecek doğması mucizedir.
Ancak bir kaç ay ya da 1 yıl gibi bir sürede bitmiş bir ilişkide yaşanacak veya hayali kurulan bir çok olgu olabileceği için biraz daha yıkıcı olabilir, toparlanmaya çalışılabilir.
Herkes bir kez olsun sevdiğinden ayrılmıştır. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi. Bazen sevdiğinin geleceği, mutluluğu ve huzuru için de sevdiğinden ayrılman gerekebilir. Bencillik etmemek gerekir. Sevgi bunu gerektirir.00 Yorumla
Ayrilinca seviyorsa eger icinden bir sey soküluyormus gibi hisseder.. kolumu bacagimi kesseler belki yssadigim aciyla eşitlenir.. seven erkek unutmaz
32 Yorumla- +1 yıl
gerçekten böyle mi? erkeklerin çoğu "aman biri gider biri gelir, umrumda olmaz" diyorlar. bu kadar duygusuz olamazsınız herhalde. peki diyelim 6-7 yıllık bir ilişkin bitti. ama hiç takmıyormuşsun gibi gözüküyor. gerçekten takmadığın için mi yoksa içinde yaşadığın için mi? neler düşünür bir erkek? şimdiden çok sağol, çok teşekkür ederim cevapların için.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılGaliba en doğru yorumu tarafsız olarak ben yaparım.
6 yıllık bir ilişkim vardı, sevgilim masum kedi gibi kendi halinde çağdaş bir insandı, ne yazık ki babasının vefatı ve ailesinden uzak çalışma hayatı yüzünden ve üzerinde ki yükün ağırlığı ile değişmeye başladı ve asla bir kez bağırmadım, hep güvendim, bazen sırf bunlar için ağır konuştu yine kıyamadım, üzülmesin diye hep bir dediğini bin yaptım ama üzücü bir olay oldu 4 gün yanıma gelmişti ve ailevi bir olay yaşandı, 2 gün ben girmek zorunda kaldım meram edip sormadı bile, öyle üzüldüm ki, daha sonra bir kaç şey daha eklendi kısacası MERHAMETİNİ YİTİRDİ ve onu anladığım an herşeyi bitirim, geçen bayram gelince görüştük alışveriş sinema yine beraberdik ama yok, gönlüm silince dünyayı avuçlarıma verse ne olur...01 Yorumla- +1 yıl
ne oldu onuda söyleyim, yüzlerce kızın içinde bir yer yönetiyorum ve asla onu aldatmadım, bu yaptığından sonra tamamen bitirim ve üzülmedim bile.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen utangaç birisiyim. Bugune kadar hic sevgilim olmadi. Hayatimda iki kız sevdim onlarda bana karsi bos degildi biliyorum fakat hic sevgili asamasina gecememistik cunku ben adım atamadim karsidan da adim gelmedi. Sonra biri birakti digeri de bana kizdigi icin eski erkek arkadasiyla yatmisti. Kalbim cok acımıştı. Ağlamıştım gunlerce. Unutamamistim. Hala aklima geliyor 2 sene gecmesine ragmen fakat artik eskisi gibi uzulmuyorum. Bir kız eli tutmamis biri olrakta o gun bugundur yalnizim...
20 Yorumla
+1 yıl1 sene çıktığım bir kız vardı ayrılmamız daha iyi oldu saykonun tekiydim gittiği andan itibaren hiç aklıma gelmedi iyi yaptığımı düşündüm ama öyle biri var ki 4 ay beraberdik gittiğinden beri aklımdan çıkmıyor sanırsam çıkmıcakta ilk defa biriyle yaşlanmak istemiştim
10 YorumlaEwet hala sevsemde vazgeçtim ama çok zor oldu..
Hüzne gelince bu erkeklerle alakalı değil de daha çok sevginin büyüklüğüne bağlı açıkcası.. Seven kişi için yıllar sonrada olsa öyle bir hüzün çöküyor ki varya.. Anlatılmaz, ve bu acıyı düşmanın dahi çekmesini istemez 🙁😔10 Yorumla
+1 yılErkekler uzulmuyor ya ne bilim ister 1 aylik ister 7 yillik.. Ama bazi erkekler var adam gibi adam onlar iste yalnizligiyla kahrolur
22 Yorumla- +1 yıl
bende böyle düşünüyorum. ama daha çok üzülmediklerini düşünüyorum maalesef. o yüzden erkeklere karşı kızlar hep bir güvensiz haklı olarak.
- +1 yıl
Kesinlikle. Ama azda olsa adam gibi adam olanlar var denk gelirse tabii sana onlar silik olur biraz ama kizlarin ilgisini cekemiyorlar
+1 yılilk zamanlar arkadaşlar la gönül hoş olur iyidir daha sonraları ise hatırlanır güzeliyle kötüsüyle aranmak istenir arayamazsın gül gibi kız başkası daha iyi kıymet bilir vs
15 Yorumla- +1 yıl
Bide kaybetmemek için arkadaş kalmak isterler onu unutmuşsun
- +1 yıl
anlıyorum. peki kaç ay veya yıl geçerse tamamen unutur bir erkek? 6-7 yıllık bir ilişkiyi düşünürsek..
- +1 yıl
arkadaşlık bir sure evet
- +1 yıl
Senin yokluğunu doldurabilen birini bulana kadar neddn ayrıldıniz özel değilse anlatirsan daha iyi yorum yaparız
- +1 yıl
birçok teferruatı var onun adına düşünüp kendini sorumlu tutmak niye ayrılan sen değilsen eğer ki ayrılan senden önce kendin unutmalı
9 sene sevdim.. amaaan uzun hikaye var işte dertli bir anım ve severek ayrıldım boşver. Nasıl olsa bizim sokakta oturuyo düğün davetiyesi bugün yarın gelir bizede
22 Yorumla- +1 yıl
peki unuttun mu? gel dese gider misin?
Eğer allahtan birşey olmazsa onun izi kalır ama kendini gerçekten bilen insan özellikle kadınlar kendini mutlu edecek erkeği daha kolay bulurlar
20 Yorumla
+1 yılHiçbizaman insan sevdiğinden vazgecmemeli bende vazgecmedim ama ayrılıksa yazılan çabalar boşa oluyor ayrılık kaçınılmaz sondu daima. Travmaları bende büyük etki bırakır ztn şu yasımda 2 kere yasadım gercek aşkı ikiside kaçınılmaz sonla bitti malesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 yillik iliskimiz yeni bitti vazgeciliyor yani istesek de istemesek de
14 Yorumla- +1 yıl
özel değilse, neden bitti?
Cevap sahibi+1 yılailesi yüzünden
- +1 yıl
9 sene çok çok uzun bir süre. kesin barışırsınız diye düşünüyorum. kendisi seni aramıyor mu, mesaj atmıyor mu hiç? hemen vazgeçti mi?
Cevap sahibi+1 yılinşallah barısırız. bir kac kere aradi acmadim mücadele edemedi kendisi ya aslinda karaktersiz hareketler yapip kiskandirmaya calisiyor o yani
+1 yılUzun bir iliski herseyi yipratiyor
Unutlmasi mümkün degil24 Yorumla- +1 yıl
yıprattığı için unutulması daha kolay olmaz mı?
- +1 yıl
Yok yasanmisliklar ve anilar var
Heryerde o var
Dinledigin sarkida
Yedigin yemekte uzun süre o olacak
Bir kokuda bile bazen onu arayacaksin - +1 yıl
kaç yıl veya kaç ay geçerse bu uzun ilişkinin ve o kızın izleri sende silinir? erkekler hiç umursamıyor, hemen unutuyor gibi gözüküyor. böyle cevaplara çok şaşırıyorum.
- +1 yıl
Hic umursamiyor degil
Umursuyor ama belli etmiyor
Duygularini bastirmasini bil
Zaman bunu ilaci
ya da civi civiyi söker misali yeni asklara yelken ac
Açıkçası ben boşluğa düşmüş gibi olmuştum. Normal rutinimi ayarlamak zor olmuştu. Ama unutmak zorunda olduğum için 1 ay zorlandım.
-Herkesi öldüğünde gömmek gerek. Kimini halk mezarlığına kimini kalp mezarlığına.00 YorumlaSevdiğim benden vazgeçmedikce ben ondan vazgecmem uzun ilişkiden sonra erkekler ilk bir ay iyi gibi olurlar özgür hissederler sonra köpek gibi pişman olurlar eger gerçekten sevmiş ler se
10 Yorumla
+1 yılVazgectim. 8 9 ay birlikteydik. 2011 de oldu. Onun yokluguna halen tam alisamadim :(
12 Yorumla- +1 yıl
9 aylık bir ilişkiyi unutamayan bir erkek 7 yıllık bir ilişkiyi hiç unutamaz yani, değil mi?
- +1 yıl
Aynen. İlk ciktigim sewdigim kisiydi. Sevdigim zaman adam gibi severim sevgime sevdigime sadik baskasini dusunmeyen biriyim
Çok kötü bir boşluk oluyor düş düş bitmiyor o kadar derin...
26 Yorumla- +1 yıl
bu boşluk ne zamana kadar sürüyor? birkaç hafta veya ay mı?
- +1 yıl
erkeklerin üzülmediğini düşünüyorum ben çevremden gördüğüm kadarıyla. en fazla 3-5 ay üzülüyorlar gibi. gerçekten 10 yıl sürer mi bu unutamamak?
- +1 yıl
bunu gerçekten çok merak ediyordum, çok teşekkür ederim. diyelim ki bir erkeğin 6-7 yıllık ilişkisi bitti, ama hiç ama hiç takmıyor gibi. içinde yaşar diyorsun yani? değil mi.. yoksa her erkek farklı mıdır?
+1 yılSeverken vazgeçtim ama sonradan hiç sevilmeyi haketmediğini öğrendim
10 Yorumla
+1 yılSeverek mecburen vazgeçtim :( her gece ağlar mı insan her gece :( 1 yıl 2ay 29gün 2saat 57dakikadır ayrıyız hala unutamadım
10 Yorumla
+1 yılvalla hayatım hiç aşık olmadım kalasik ilişki de sevmem zaten ama bu benimvefasız değer vermez birisi olduğum gibi algılanmasın sakın onun için de ayrılık acıları falan bana çok uzak şeyler.
00 Yorumla
+1 yılUzun ılıskım Tugceydi işte.. Vazgeçtim evet zorunlu ! Başka dünyalarının insanıyız o cok yükseldi ben ise aynı tas aynı hamam !
00 Yorumla
+1 yılSeven insan gider. Net. Aşık olduğunda onsuz nefes alamazsın zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatın nötr geçer anılar gelir herşey sonra o gelir aklına sevgin tükenmiştir ve sende..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. bu her sorunun cevabı erkeğin karakterine göre değişir ama uzun ilişkiler erkekleri genelde olgunlaştırıcı etki yapar. azlık çokluk değişebilir.
00 Yorumlaolmazmı fesleğen severek ayrılmak zorunda kaldım. unutmuyorsun alışıyorsun. İnsan bir kere sever bence.
02 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum. erkekler gerçekten duygusuz diye düşünüyordum. ki hala öyle yazan erkekler var. böyle yorumlara şaşırıyorum ve seviniyorum. hala duygulu olan erkekler var diye. peki o kızı özel kılan ne?
- +1 yıl
onu özel kılan beni her halimle anlamasıydı kalbime hitap eden sinirlenince beni yatıştırmaya çalışan canım acıyınca onunda canı acırdı. ikiz gibi düşün ben ne hissedersem oda hissederdi. zıtlaşmazdı. bende onunla Saygılı ve sevgililiydi:) yazsam buralara sığmaz ama olan olmuş yapacak bir şey malesef elde olmayan nedenlerle ayrılmak zorunda kaldım
+1 yılİlişki bitse bile aklının kalbinin bir yerinde muhakkak o olur eğer 6-7 yıllık bir ilişkiyse
00 Yorumla
+1 yılYok asla vazgeçmem. O kadar aciz değilim. İnsan sevdiğinden vazgeçer mi? Hayır, asla.
06 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçmek acizlik değildir! İnsan sevdiğinden keyfi vazgeçmez zorunda kaldın mı illaki vazgeçmeli ısrar edersen saygını yitirirsin
- +1 yıl
Zorunda kalınacak birşey yok. Ama keyfi şekilde bırakırsan acizliktir.
- +1 yıl
keyfi şekilde de geçmek acizlik değildir 😁 keyfinden vazgeçiyorsun işte karşındakini düşünmüyorsun işte buna aptallık denir.
- +1 yıl
Peki. Ama karşında ki kişinin duygularıyla oynuyorsun durduk yere bırakıyorsun. Sebepsiz.
Bu insanlığa yakışmaz kusura bakma da.. - +1 yıl
😊 yaw iyi de bana ne diye söylüyorsun? naptım ki ben
- +1 yıl
Benim soruma görüş yapıyorsun, cevap verdin cevabını verdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnemin dizine yattım, ağlayarak içim yana yana vazgeçtim. Ama beni mecbur bıraktı, tek sebebi oydu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutmak zor tabi öyle dışardan göründüğü gibi değil biz içimizde yaşıyoruz
30 Yorumla
+1 yılkadınlardan daha çok Üzgün olduklarını belirtebilirim 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa kürek çektiğini goruyorsun geçen zamana aciyorsun. Ve sonra kimseye güvenin olmuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigim insandan vazgecmem
10 Yorumla
+1 yılhemde içim yana yana. ama gitmek gerek bazen..
00 Yorumla
+1 yılvazgeçtim ama asla unutamıyosun
00 Yorumla9 aylik iliskiden sonra 7. Yilda zoraki vazgectim
00 YorumlaZorda olsa vazgectim.
12 Yorumla- +1 yıl
Neden vazgeçmek zorunda kaldın
+1 yılvazgeçtim 😞
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam evlenince geçmek zorunda kaldım :D
13 Yorumla- +1 yıl
Gecmeseydin :)
Cevap sahibi+1 yılevli adamla isim olmaz
- +1 yıl
Tebrik ederim şeni. Ozelden yazsana bana
+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVazgeçtim yana yana..
00 Yorumla
+1 yılVazgectim
10 YorumlaO benden vazgeçti
00 YorumlaVazgecmedimde vazgecebilirim mecburen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, vazgeçtim
00 YorumlaHayır
20 Yorumlaevet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklere bişi olmaz olan kızlara olur emin ol
10 Yorumla
+1 yılo benden vazgeçti
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılvazgrçtim
10 Yorumla Vazgeçmem gerekti.
00 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılvazgeçtim..
00 Yorumla
+1 yılSeverek ayrıldım...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçtim
00 Yorumla
+1 yılVazgecirttiler
00 Yorumla
+1 yılHiç umrumda olmaz 👎
03 Yorumla- +1 yıl
6-7 yıldır çıktığın kızdan ayrılınca umrunda olmaz mı? erkekler bu kadar duygusuz mu?
- +1 yıl
Valla şahsen benim umrumda olmaz
- +1 yıl
Hiçkimse benden daha değerli değil hepsinin canı cehenneme 😃
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?