Hep merak ediyorum. Genel olarak evi terk eden erkek oluyor. Bir kere de kadınlar kapıyı vurup akşam eve gelsinler. Neden hep erkekler? açıklayın bana bu durumu. :) Bu annesinin evine gidenleri demiyorum. Sıradan tartışma esnasında girmenizi diyorum.
Tartışmalarda neden kadınlar değil de erkekler evi terk eden taraf oluyor?
Tartışma sonrası kadının morali bozuk olacaktır ve farklı biri ile ilişkiye girmek iyi gelecektir. Başına bir iş gelmemesi için partneri eve davet etmesi gerekir. Bu nedenle erkek de evi terk eder nezaketen.
Erkek de aynı şekilde çıkıp gittiğinde başka bir kadın ile bir şeyler yaşayarak kafasını dağıtmış olur.
Bunların hiçbiri tabi ki. Kadın kapıyı çarpıp çıksa, erkek onun bu kararını izlemeyecektir ve hamle hükümsüz olacaktır. Muhtemelen müsade edilmez. Ancak erkek bunu yaptığında kadına yönelik kötü düşüncelerini yatıştırmak adına sakinleşmek için dışarı çıkar. Kadın da sinirden çikolata yiyebilir.
Tartışma sonunda ceketini alıp çıkıp giden erkek olur çünkü kadın hangi ceketini alacağına karar veremez :)
Genellikle tartışmalar akşam saatlerinde olur. Her ne kadar kavga da edilmiş olsa karın sonuçta, o saatte sokakta dolaşmasına gönlün razı olmaz. O nedenle de erkek gider diye düşünüyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
annanem hep kavga ettiklerinde ceketin kapının arkasinda al ve git derdi... ve ben nedenini sorduğumda bir evden kadın çıkarsa milletin etmediği laf kalmaz ama erkek çıkarsa bu cacık olmaz derdi farklı bir değişle kadın sokakta kalsa canısı olur ama erkek her turlu yolunu bulur derdi :) biz avantajliyiz boşversene gitsinler bizde o zaman içinde kafa dinleriz :)
Çıkarken hangi ceketi alacağına karar veremiyor. :) Şaka bir yana erkekler uzatmamak ya da kaçmak istediği için hele ki haksız olduğu durumlarda bunu yapıyor. Eğer kadın gidiyorsa bir daha dönmemek üzere gider. Tartışan bağıran kadın için aşk var demektir, susan kadın için her şey bitmiştir.
çünkü evden kadın sorumlu dur (ev kadınındır) ve büyük ihtimalle tartışmaya erkek sebep olmuştur. onun için gitmesi gereken erkektir bırakın gitsin sonra tıpış tıpış yine karısının dizinin dibine gelecektir mum olup tabi bazı zamanlarda kadının sözleri dom dom kurşunundan daha tehlikeli olabiliyor kadının o sözlerine tahammul edemez cevap verse kadını daha çok incitir onun için bırakın gitsin o yine gelecek o giderse kadın dua etsin kötü alışkanlıga bulaşmaması için
kadın gitmesin kadın giderse aile yıkılır ve kadını kotu yola sokmak isteyen fırsatçılar erkekleregöre çook fazla
Sorma ayol kendi evlerinden çıkıp gidiyor adamlar.. Kirasını adam vermiş, evi adam dayayıp döşemiş, birde utanmadan evden kendisi gidiyor.. Karının gidip bir daha gelmemesi gerekirken, büyüklük bizde kalsın diyerek adam gidiyor, yine yapıyor kıyağını.. Erkekler çeker yükü, kadınlar yan gelip yatsınlar..
Bir erkek ne psikolojide olursa olsun kendini dış etkenlerden koruyabilecek yapıya sahiptir, bir kadınsa o halde Türkiye gibi bir ülkede sokaklarda gezerse başına ne geleceği belli olmaz. Erkeğin kapıya koymak yerine kapıyı vurup çıkması yine kadının iyiliği içindir aslında.. Keşke anlaşılsa :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu anlamiycak kadar mal kafalı olamazsın. Hiç beynin çalışmıyor muda bu soruyu soruyorsun kavgada tartışmada evi erkek terk eder sokakda yatar ama kadın nereye gitcek? Babasının evine gitmesi hiç hoş olmaz karı koca arası sorunlar karı koca arasında kalmalı aileye büyük lere bisey anlaşılmamalı öyle kocamla kavga ettim babamın evine gittim diye birşey yok bu evi terk eden bidaha bu eve gelen babasının evine giden kız boşanmayı göze almsdr
Kadının gidebileceği anasinin evi var buda kadına yük bindirir erkek gider çünkü tek ceketle bir kahve köşesinde bile durur kadın evde. kalmali erkek dışarda herseyi yapar
Biz bayanlar eşyaları alana kadar epey zaman geçer ama erkek ceketini alır çıkar ve genelde çeneden kaçıyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü erkekler kendini b* k sanıyor. Kadında yapar yapmalıda bence ama toplumumuzda bir elalem ne der anlayışı var maalesef erkek yapınca kimsenin sesi çıkmaz ama kadın yapınca...
Bir kere haklıda haksızda olsan kadına kendini anlatamazsın , kendi bildiğini okur kadın bizim gibi basit düşünemez her şey sizin için detay olur , kadının önüne dünyayı sersen neden bu tarafa değil der 😇
ya işte kadın giderse uzun süre haber alamazsa merak eder o odam ya ben olsam çatlar ölürüm heralde ya sen niye gidiyon bırak kendi gitsin az sonra gelir zaten ya kank yapmayın böyle bir erkek olarak çok zoruma gidiyor hakim bile erkeği ewden uzaklaştırıyor
En İyi Cevaplar