- Ailevi sorunlarım var
- Psikolojik sorunlarım var vs...

Denedik olmuyor bu durumu ikimize de zarar veriyor iyisini yol alalım aslında ayrılmak isteyen bir bahanesi yoktur kafada bitirdiyse zaten seni çekip gider yüzü varsa karşına çıkar söyler biz yoksa sessizce çekip gider.
Genel olarak daha çok sen daha iyisine laiksin gibi bahaneler oluyor. ya da sevgi zamanla bittiği için ve korktukları için işte sen zaten çok takıntılıydın ya da şu hareketlerinde tuhaflık vardı gibi bahaneleri oluyor.
Bu yüzden kesin konuşamayız tabi ki yani bu kişiye göre değişiyor daha çok ama benim en çok duyduklarım bunlar oluyor. sevgileri bittiği için ya da aldatmayı düşündükleri için genel olarak saçma bahanelerin arkasına sığınıyorlar
Şimdiye kadar ayrılık bahanesi olarak duyduğum en komiği sen duygusal boşluktasın 😂 halbuki kendimi hiçbir şeyden eksik bırakmam , kendimi en iyi şekilde geliştirir ve doldururum 🙂
Cevap
29Cevap
bahanelerin özünde hep kendini kötüleyen şeyler olur. ya da hayatın zorluğunu filan bahane ederler..
Aile, psikoloji, sen daha iyilerine layıksın muhabbeti
Sorun bende değil sende.. 😄
Sen daha iyilerine layıksın (aman benden uzak ol). Ailem istemiyor (haberleri bile yok ) Maddi sorunlarım var ( parasal sorun hiç bitmez de işte belki yutarsin) Kafam karışık (biri var birde onu deneyeceğim) Biz ayrı dünyaların insanıyız (yeni kafam dank etti , sana umut verdikten sonra ) Yürütemiyoruz.. çok kavga ediyoruz ( aramadım sormadım ki kavga çıkar da bu yalanım geçerli olsun diye ) Cok sıkıldım bunalımdayim (başka çiçeklerin tadinada bakmak istiyorum artık onun sıkkınligi) Ailemde sorunlar var (anneme sorsan tek sorun benim aslında yakasını silker benden )
İşin tuhafı 😅 bu zamana kadar benden bahanelerle giden olmadı..
Bahane uydurmama gerek kalmadı diyeyim.. kıskançlık krizlerine tahammülüm yoktu..
Çevremden gözlemlediğim şeyler.. arkadaşlarimin birebir yaşadığı şeyler.. sonuçta fanusta yasamiyoruz hayatın içinde.. iş çevremde.. her tip insanla karşılaşıyo insanoğlu.. ne ben bu bahaneleri uyduracak kadar cesurdum.. ne de karşımdaki adamlar bu bahanelerle karşıma çıkacak kadar babayiğitti..
Teşekkür ederim zugo 🙂keşke cesur olsa herkes ilişkide.. helallik alarak ayrılabilse herkes
Bahane hiç üretmedim. Bilmiyorum. Kafamda bittiyse derim.
Erkek bahanesi olarak "Ben seni hak etmiyorum." denebilir. Çünkü bunu diyen birisi bana olmuştu. Haklı, hak etmiyordu. Fark etmesi güzel. 😂
Ben Biseksuel biri olarak söylüyorum Kadınlar genel olarak bekledikleri ilgiyi azmi ilişkide vermediğim için ayrılmak istediler (ya da sıkıldıkları için bu rutin haline gelen ilişkiden)
Erkekler ise ya bende aradıkları bulamadıkları için aldatma durumu yaşandı ya da çok fazla ilişkiyi yönetmeye çalıştıkları için
( Tabii bu benim iliskilerime dayalı bir yorumlama siz aynı olmayabilirsiniz)
Sen çık almanyadan oğlum gelcek.☺️ Pardaonya bu ara ev sorunu çok yaşadığım için aklımmarda kaldı. Evlenmeyi düşünmüyorum olabilirmi. Ne bilim kimsye bahane bulmadığım içim deneyim yok
Ben bahane sunmuyorum. “Şu şu şu nedenle uygun olmadığımızı düşünüyorum. Daha fazla zamanlarımızı çalmayalım.” diyorum…
Kendimi bu aralar iyi hissetmiyorum seninle yeteri kadar ilgilenemiyorum 😣😪 ... falan filan işte mfldmdld
Çok kalitelisin bak benim cinsimden ne yakışıklı bireyler var hep daha iyisini iste ama bu durakta duracaksan bir şey diyemem
Sen daha iyilerine layıksın. Yıl olmuş 2023 hala eski Türk filmi çevirir gibi klasik yalanlar söyleniyor
Sen beni hak etmiyorsun.
Senin gibi saf ve temiz birini hayatımda istemiyorum.
Ama sevgiyi aradığını söylüyor.
Geçmiş olsun.
Şimdi işim gücüm yok diplomama göre iş bulamadım gecinemeyiz bahanesi maalesef günümüz gercegi
Sorun sende değil bende... benden daha iyilerine layıksın... eski heyecanımız yok... babam beni sana vermez :D
Benden daha iyilerini hak ediyorsun
Ben sana uygun değilim
Bahane bulmam ztn tek takıldığım konu sadakat tir benım ıcın problem yoksa ayrılmam
Kadınlar genelde, seviyorum ama gitmem lazım gibisinden havasında
Bana şey dedi bi gün bi kadın. Senin evin yok 😳
Sonra ben bi hırs yaptım, 3 tane ev aldım. Şimdi bana evlenelim diyo. Diyorum ki olmaz ben vazgeçtim 😂
Ayrılığın sebebi olmak zorunda değil ki ayrılır ve derler ki sorun sende değil ben de.🥴
Bahaneye gerek yok bişeyin altına sığınmayada bitmişse bende bitti derim
En İyi Cevap