Eski manken, şimdiki şarkıcı Aysu Baceoğlu koşturan tarafmış. O dudaklarıyla normal bir durum mu? Kendiliğinden öpücük pozlu dudaklara sahip birinin peşinden koşar mısınız? Peki siz, koşan taraf mısınız, koşturan taraf mısınız? Sizce kaçan kovalanır mı?
Peşinden koşulan taraf mısınız, koşturan taraf mısınız?
Genelde başta erkek kızın peşinden koşar kız daha az ilgilenir sonra zamanla kız koşmaya başlar erkek kaçan taraf olur e sonra da kız durumdan bıkar uzaklaşır yine kaçan taraf olur erkek de noluyor buna niye peşimden koşmuyor der yeniden koşan tarafa geçer bu bir döngüdür aradaki dengeyi herkes kuramaz ilişkinin en zor kısmıdır bu
Koşan taraf-koşturan taraf diye etiketlemeyi doğru bulmadım. Şu şekilde açıklayabilirim; çok ama çok gururlu bir insanım. Öyle ki ağlamam, sevdiğimi söylemem, ailemden birine dahi sarılıp sevgi gösterileri yapmam. Kaldı ki elin oğlunun peşinden koşar mı bu kız?
Valla ortası olmalı. Birisini sevmişsem sevildiğimi biliyorsam fedakarlıklar olarak adlandırabilirim. Ciddi bir ilişkide koşturmaca çocuklaşma olmaz. Örnekte verdiğin manken ve gibileri kimin eli kimin g*tünde hayatı yaşadıkları için örnek alıncak karakterler değiller yeterince kirliler.
peşinden koşturmak... kibir alametidir.. ve erkeklerin ilgisini istismar etmeye girer.. peşinden koşmak , arzu , ısrar , aşk.. hepsi bir arada bir şeydir.. sanıyorum ki hepimiz bir dönem her ikisinden de olduk.. peşinden koşan da, peşinden koşulan da..
hiç bir kızın peşinden koşmadım benim hayat kavgam büyüktü. tabi bana yamanmaya calısan cok kız oldu kırmadan def edemedim kırdıklarım oldu. Ama bir kızın peşinden elbette yeri gelir seversem koşarım. ama bu şu koyduğun fotoğraftaki kadın olamaz.
Ne koşan olmak isterim ne de koşturan. Sevmek ve sevilmek isterim bunun için doğru insana yanaşmak yeterli aksi halde yıllarca birilerinin pesinden kosmam ya da birilerini peşimden koşturmam bana ne kazandıracak ki? Koca bir vakit kaybı :)
Sanırım artık işe yaramıyor. " Kaçan kovalanır şekerim! " taktiği :D Ne kaçarım ne de kovalarım. Olacaksa olur olmazsa zaten olmayacaktır. Uğraşmam demirimi vira eder çeker giderim.
En İyi Cevaplar