Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ne kovalarım ne de çekerim. Artık kimse için bir çaba içinde değilim. Bugün değer verdiğim yarın beni üzebiliyor. O yüzden bazı şeylerden elimi ayağımı çektim. Bazen akışına bırakmak en iyisi.
İstediğim olmadı hiç desem belki inandırıcı olmaz.
Düşünüyorum da sanki ben durmuşum hep onlar gelmiş. Tüm hayatım bunun üstüne kurulu. İstediysem de içten dilemişim ve yine durmuşum aynı yerde. Onlar sanki iç sesimin ahengini duymuş da gelmiş gibi. Kimisi gelmiş gelmiş olmamış, kimisi gelmiş olmamış yine gelmiş yıllar sonra olmuş. Kimisi en olmayacak anı oldurmuş da ne olmuş?
Kovalamamamın sebebi şu: erkeklerin uğraşmaya değer olduğunu hiç düşünmedim ömrümce. Onlar için durduğum yerden kalkacağım arkalarından koşacağım çaba sarfedeceğim peşine takılacağım bilmem ne. Tabiiki çok beğendiklerim oldu ama durduğum yerden en fazla gözümü çevirip baktım.
Zannedersem bu hareketten fazlasını layık görmedim erkeklere. Ama işte içten içe bu layık olmayan cinsin bana gelmesini de istediysem o hep gelmiştir.
Dilemek bazen kovalamaktan çok daha tılsımlı. İçten istersen olur, kovalamana gerek yok.
inanın hanımefendi ben ikiside değilim sadece kalbimin sesini dinlerim ve onu yaparım ama aklımda sadece iyilik ve sevgi vardır onunla etkilerim ama yalan söz söylemem hanımefendi
Kovalıyorsam kaçıyordur. Kaçanı asla kovalamam. Kovalarsam yakalama ihtimalim her zaman vardır. Tabi kaybetme ihtimalimde. Öte yandan zaten benim olanı beklemek mi? Bilemiycem kulağa hoş geliyor.