- +1 yıl
Peşimden koşan yok peşinden koştuğum da yok ben etrafı seyrediyorum😃
23 Yorumla- +1 yıl
Şu an modum aynen bu
- +1 yıl
Miss🤍
- +1 yıl
♥️😌
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Koşamam üşenirim 😁
16 Yorumla- +1 yıl
Üşengeçliğini üstünden atacak biri çıkarsa, görürüm seni :D
- +1 yıl
İşte çıkmıyo aşko problem o 🤧
- +1 yıl
Ne diyo Sertap’cım “Aşk seni bulabilirdeee tuzaklaaar kurabilirdeee..” 🥹
- +1 yıl
İkisini de yapmıyo 🥹
- +1 yıl
Çok seçicisin sen :D ondandır. Kader en güzelini hazırlıyorsa demek.. ♥️
- +1 yıl
Alnımdan bile okunuyor resmen ellam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Koşanda oldum, koşulanda
10 Yorumla- +1 yıl
ne kimsenin peşinde koşarım
nede kimse peşimde koşsun
güzel güzel oturup konuşalım ne gerek var10 Yorumla - +1 yıl
Koşmayı severim. Ama koşan yorulmayacaksa🤣
23 Yorumla- +1 yıl
Yorulsun nolceeek
- +1 yıl
Yorulunca koşmaz falan 🤣
- +1 yıl
Kilo verir : D
m
+1 yılİkisi de oldum ya hem koştum hem koşturdum
20 Yorumla- +1 yıl
koşan oldun daima.
10 Yorumla - +1 yıl
Doğanın kanunu koşan kovalanır kovalanan koşar. Bu duruma çok inandığımdan Yıllarca çok kovalandım fakat kovalamaya değer biri bulamadım diye düşünürdüm. Meğersem kovalamaca yormuş bir oturup su içelim dedik de tanıştık. Yani böyle şeylere inanın ama içine düşmeye de gerek yok :)
10 Yorumla - +1 yıl
Erkek genelde kovalayan taraf olmuştur. Tabi ki istisnai durumlar hayatta olur , olacaktırda.
Fakat bu hayatın gerçeğini değiştirmeye yetmez.
Kovalayan taraf oldum.
Galiba bu çok seçmemden kaynaklı.
Yaşadığı duyguyu cesurca gösterebilen ender kişilerden sayıyorum kendimi.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı. GİF için geldim soruya 🤣 Geçen gün başka bir soruya atmıştım bunu. Ben koşarken de seni seviyorum 😄
Bana gelince; İkisi de değilim17 Yorumla- +1 yıl
Sende benim Harleyimi çalmıştın hırsız 😃
- +1 yıl
Hadi ordan. Soruyu sordum o görselle baktım anaa aradan 1-2 saat geçmemiş kimikio görseli yürütmüş 😄
- +1 yıl
Şaka 😅 takılmam böylemsi şeylere, sorularımız harfi harfine aynı gün tekrar soruluyor :D bir şey diyor muyuz
- +1 yıl
Bir kaç gün bekleyip sorsalar bari 🥹
- +1 yıl
Koşmayı da koşturmayı da uygun bulmuyorum. Sevip sevilmek varken entrikalar yersiz. Sevmiyorsam direkt söykerim yormam kimseyi. Seviyorsam da söylerim. Baktım sevmiyor bırakırım. Yoluma bakarım. Sevgimi hak edecek kişinin şansını harcamam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bir şey Dicem, ikisi de aynı anlamda değil mi ya 🤔
16 Yorumla- +1 yıl
Aha yaa sen sorularımı bi gözden geçir ben paylaşmadan :D koşulan mısın koşan mı olacaktı :D
- +1 yıl
İftardan sonra normal dedi doktor hahaheuaha
- +1 yıl
Tamam üyecanlar ne demek istediğimi anlamış görünüyor :D üstüme üstüme gelme etikette olmamış zaten
- +1 yıl
Koşmak ve koşturmak ahmaklık bir yerde neyin kafası lan bu.
Ben hayatımda olmasını istediğim kadına bez bebek muamalesi yapmam. Aklı varsa uzattığım eli tutar zaten he yoksa da yapacak bir şey yok10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bilmiyorum. Hiç biri ile de ilgilenmiyorum. Çünkü senin beğendiğin seni beğenmez. Senin begenmediginde peşinde olur. Bu kadar karmasik😅😅
18 Yorumla- +1 yıl
İsmail yk şarkısı geldi bi an :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Hahahha benimde yazarken o geldi aklıma. 😂😂😂
Çok şey etme yani😅😅😅 - +1 yıl
Piüüüh bende bi benim aklıma geldi sandımdı :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Hjahha üzgünüm beybi bizimle degilsin😄😄
- +1 yıl
🥹🥹
- Cevap sahibi+1 yıl
Ama asma suratını. Tamm sana özel istisna yapilabilir🤭🤭🤭
- +1 yıl
🥳🥳🥳 teşekkürler 😃
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne demek 😅
- +1 yıl
Ben genelde hissederim ve ona göre hareket ederim. Genel de ilk giden ben olurum çünkü çabuk sıkılan ve üşengeç biriyim.
10 Yorumla - +1 yıl
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde gidiyorum kokun hala üzerinde o son tostu yemecektim sucuk kokuyorum hala 😂
10 Yorumla İkisi de değil çünkü ben ciddi anlamda kimseye yüz vermiyorum. Kimse de cesaretle bana yaklaşamıyor haliyle. E bende kimseye yaklaşmıyorum o şekilde.
10 YorumlaBir ay benimle iletişimde olan bütün hanımlar aşık oldu ama ben bir türlü olamıyorum. Koşmak diye de kategorize etmiyorum.
10 YorumlaKimseyi peşimden koşturmam, kimsenin de peşinden koşmam. Önemli olan birlikte yürüyebilecek birinin olması.
10 Yorumla- +1 yıl
yeri geldiğinden sen koşturacaksın yeri gelecek sen koşturacaksın karşıyı sadece birini devamlı yapmak çok itici oluyor
10 Yorumla - +1 yıl
Ben insanların peşinden kosan tarafım genelde maalesef...
10 Yorumla - +1 yıl
Ne kimsenin peşinden koşarım ne de Kimse benim peşimden koşar. Uslu uslu duruyorum 😃
10 Yorumla - +1 yıl
Önceden çok emek verirdim.
Şimdi gerekene gerektiği kadar. Yoksa şımarılıyor10 Yorumla - +1 yıl
Ben bir kere kostum agzima etti bundan sonra kosmuyorum peşinden de kosan yok
10 Yorumla - +1 yıl
Genelde koşulanım ama bundan 3 sene önce birinin peşinden koştum.
10 Yorumla - +1 yıl
Koşmayı tercih etmiyorum allah koşturmasın diyim :D
10 Yorumla - +1 yıl
Kosulurken ayagi takilip dusenler oldu kilimi hicbi zaman kipirdatmadim asla ben kosmam
10 Yorumla İkiside olamadım biraz koşmaya başlıyıcam baya tembelleştim iyi gelir
10 YorumlaBir zamanlar çok koşturmuştum şimdi öyle bir topa bile girmiyorum peşimden koşan da yok zaten
10 YorumlaEmeklemeyi öğrenmeden koşmayı öğrenmedim. İkisi de olmadım. Hakkıya hakkını verdiği kadardır hayat.
10 Yorumlau
+1 yılHiç biri kimse benim peşimden koşmuyor bende kimsenin peşinden koşmuyorum
10 Yorumla- +1 yıl
Genel de kosturan tarafim ama bir kisinin pesinden kostum
10 Yorumla - +1 yıl
Kopek kovalamadıgı sürece koşmam , koşan kişi olursa da koşmaması için uyarırım
10 Yorumla - +1 yıl
Koşuyorlar ama koşulcak bir tarafım yok istemiyorum böyle şeyler..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde kostururlar ama iki kisi icin ben de cabalamistim
10 Yorumla- +1 yıl
ımm kimseyi peşimden koşturmam ya gerek yok insanları yormaya ve de kimsenin peşinden de koşamam
10 Yorumla - +1 yıl
İkiside değil 🙂
Gelene hoş geldin
Gidene yolun açık olsun diyen tarafım 🙂10 Yorumla - +1 yıl
Hüsniye gibi sevgilim olsun
Hüsniyenin dibinde koşar
japon yapıştırıcısı gibi dibinden
ayrılmam sağlama giderim
Kimse peşimden koşmadı la😢😢10 Yorumla - +1 yıl
Karşılıklı koşturmak lazım hayat mücadele ister bu devirde
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kimse peşimden koşmadı çünkü boylu poslu ve yakışıklı erkekler varken kim peşimden koşsun? Bu yüzden kimsenin peşinden de koşamadım.
10 Yorumla - +1 yıl
İkiside an gelir ardımdan koşarlar. An gelir koştururlar
13 Yorumla- +1 yıl
Sen hangisisin
- +1 yıl
Sır. 😃
- +1 yıl
Sırlara bayılırım
- +1 yıl
Bilmiyorum ama ben hiç koșmadim bir sevgilim var onun peșindende koșmadim o teklif etmiști
10 Yorumla - +1 yıl
Birine çok çok yoğun olmam lazım ki peşinden koşayım ki oda zor bir ihtimal. Cünkü bu aşk meşk işleri çok boş, yalandan
20 Yorumla - +1 yıl
Bazen insan koşarken bir başkasının peşinden haberi olmadan onun ardından da koşan biri oluyor sonuçta kaçan kovalanır
10 Yorumla Kosarmiyim yoksa kostururmuyum bilemem, bildiğim teksey ilgilimi belli eder ve beklemeye başlarım. olacaksa bir şey zaman gösterir.
10 Yorumla- +1 yıl
Ikısı de değil..
Sana zaten kırgınım kanka..18 Yorumla- +1 yıl
Bana “kırgınlar listesi” oluşturacağım :D naptım knk?
- +1 yıl
Seninle hiç uzun uzun dertleşmedik. Kaç sene geçti aradan.. :) Sankı bana güvenin hiç yok gibi ! ya da lafın gelişi kanka diyorsun. Ben ciddiydim ama..
- +1 yıl
Valla suç benim değil, ortadan kaybolan sensin. Ben buralardayım. Varsa derdin dinlerizz
- +1 yıl
Ortadan kaybolmamın bir sebebi var. :) Sana kırgınım bayadır belli etmiyorum.. İcime atmam bu sefer net soylerim. Gerçekten burada sana cok deger veriyorum. Allah biliyor ya icimi :)
- +1 yıl
İçine atma zaten. Dağ dağa küsmüş, dağın haberi yok, gibi oluyor sonra
- +1 yıl
İyi arkadaşız madem? Neden hiç beni eklemedin? Tabi bu zamana kadar şaşırdım. :) Hatta sana bir kaç sene önce dedim. Ekler misin? Hiç takmadın bile :D
- +1 yıl
Geldi ahiret soruları.. 😅 ehmm şeeeyy..
- +1 yıl
Neyse sormadım sayabilirsin.
Cok manidar bir soru olmus :))))))
11 Yorumla- +1 yıl
Aaa no no :D
şaban gibi koşarız koşarız koşarız :D
12 Yorumla- +1 yıl
Vah benim arkadaşıma :D
bir anlasam ne olduğunu ne zaman sırtımı döner soğurum koşmaya baslarlar
20 YorumlaVallahi billahi ben de bilmiyorum artık Allah yardımcım olsun
20 Yorumlakoşar mıyım, denemedim. koşulmasına izin verecek egoya sahip değilim.
10 YorumlaKoşarım da koştururumda. ama eğer ben çok koşarsam yorulunca bırakmak zorunda kalırım
10 Yorumla- +1 yıl
kovaladım o kaçtı ben kaçmaya başladım o kovaladı.
Kaçan kovalanır10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
yorgunum ben , herkesin bana bedel ödetmesinden sıkıldım . Savaşıcak enerjim yok kimse için.
tek istediğim sana güveniyorum, sen yanımda ol yeter diyen biriydi.10 Yorumla - +1 yıl
Ne koşarım ne koştururum uğraşamam dalavereyle
İstersem söylerim isterse kabul eder.10 Yorumla Ne koşuyorum ne koşuyorlar peşimden boşuna kalori yakmıyorum yani😂😂
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Kadınların yavşadığı kötü çocuklar peşlerinden koşsa da koştursa da hep kıymetli olurlar. Diğer erkeklerin kimse peşinden koşmaz. Kadınların peşinden koşarlarsa kadınlar tarafından aşağılanarak reddedilirler. Kadın budur. Gerçekler böyledir.
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Teşekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Mario koşmaz
25 Yorumla- +1 yıl
Napar? Allah aşkına :D
- +1 yıl
Puahaha güldük eğlendik :D eyvallah
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
ben kovalayan koşan tarfım :)
10 Yorumla Ne koşarım ne koştururum oluruna bakarım