Ayrıldım ve çok büyük yemin ettim, dönemem! Nasıl unuturum şimdi ben onu?

Evet sonunda yaptım yapacağımı ve sevgilimden ayrıldım öyle de acı çekiyoruz böyle de nasılsa dedim ama bu acı onun yanında bir hiçmiş. Benden ayrılmak istemedi zorladı zorladı ilişkiyi yapıcam bişeyler söz dedi ama ben dayanamadım artık ona hiç inancım kalmadı 2 yıldır ailesiyle tanıştıramayan adam bundan sonra zor tanıştırır dedim ayrıldım üstelik beni bırakmıyordu bende yalan söyledim senden ayrıyken başkasıyla oldum dedim ve ertesi gün beni face’de hemen engellemiş işte bu çok zoruma gitti böyle bir şeye inanıp beni anında engellemesi hayatından çıkarması çok fena koydu bende ardından bir mesaj yazdım çok büyük yemin ettim ne sesimi duyucaksın ne de herhangi bir yazımı görmeyeceksin bundan sonra bitti dedim.

Hayatıma anlam katan şey artık benim değil bende onun değilim onsuzluk çok zor dayanacağım yapacak bir şey yok artık .

Düşünüyorum da keşke askere hiç gitmeseydi o zaman bütün bunlar olmazdı ben ailenle tanıştır diye diretmezdim ama öyle bir şey oldu ki ben de inat ettim ya yapacak ya da bitecektik ve o sürekli sallamaya devam etti 3 aydır bu olay üstüne kavga ediyoruz yok beyefendide bir icraat olmadı.

Üstelik benim ve onun çevresindeki herkes bütün çiftler hatta yeni tanışanlar bile birbirlerinin ailelerini tanıyorlar ve ben onların yanına gidince kendimi hep kötü hissediyordum, dış kapının dış mandalı misali ne var bunda bu kadar zor anlayamadım insan sevdiğinin ailesiyle oturup bir yemek yemek istemesi tanışmak istemesi neden bu kadar zor olabilir ben 2 senede çözemedim doğrusu sanki adama gel evlenelim dedik hadi dedik diyelim kötü bişeymi demiş oluruz. Ben sevgilim için elimden gelen her şeyi yaptım bu sevgi için ama karşımdaki anlamadı küçüçük bir mesele yüzünden beni üzdü, kırdı, her defasında ortada bıraktı, gitmeme izin verdi, defalarca bu konuyu açmama sebep oldu ve bu yüzden kendimi küçümsenmiş, gurursuz hissettim sallamalarından sonunda ona olan güvenimi de yitirdim.. çok yazık ettik çok… durduk yere yedik bitirdik güzelim aşkı ve ömrüm dediğim insan yok artık bi daha hiç olmayacak bir erkek ki sevdiği kadın uğruna bir şey yapamıyorsa ben ona ne erkek derim ne de sevgisine sevgi derim. buraya kadarmış … Üstelik söylediğim yalan yüzünden aramızda bir daha güven hiç olmayacak!

Bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum ama sanki artık bir daha böyle sevemeyecekmişim gibi geliyor ben doğru insanı buldum ama kaybettim ve şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu duruma nasıl alışabilirim şuan çok kötüyüm garip garip krizler geliyor ve biliyorum dahada kötü olacak bunlar iyi hallerim daha..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün mesaj attım ve onu aldatmadığımı söyledim sabah beni aradı konuştuk zaten öyle birşeye hiç inanmamış benim ondan ayrılmak için en sonunda bu yalanı söylediğimden demekki ayrılmayı gerçekten istiyor artık yapacak birşey yok deyip face'den de engellemiş sonra konuştuk nasılsın iyimisin falan dün bir iş yemeği varmış oraya gitmiş sen ne yaptın dedi bende hiç evde yattım uyudum dedim...bu erkekler kolay atlatıyorlar hakikaten olan bize oluyor
Güncellemeler
+1 yıl
herneyse dostça kapattık telefonu o ben hep burdayım dedi bende burdayım dedim ve kapattık bidaha birleşmeyiz gibi duruyor birleşsekte ikimizde tükendik yapamayız artık gibi geliyor onun yaşam tarzı,işi,ailesi hiçbirşeyi bana uygun değil birhada bu olayların içine kendimi atıp atmamak konusunda kafam çok karışık olduğundan hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum beklicem sadece ancak geç olmadan birgün bana güzel bir şekilde dönerse ozaman belki...
Güncellemeler
+1 yıl
ne kadar çok yazdım ya birgün bunlara bakıp şuanki halime bu yazılara gülebilecekmiyim acaba çok merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
artık unutmak çok daha kolay çünkü eski sevgilim benimle bir gelecek artık düşünmediğini itiraf etti(sanki önceden düşünmüş gibi) kendisi korkak biriymiş benim kadar güçlü değilmiş,çevresinde mutsuz olan birçok insan varmış ve o öyle olmak istemiyomuş bu nedenle biz birlikte olamazmışız 2 sene sonunda bunu söyledi revamı şimdi bu? 2 senedir sen çık-gez toz gel ailemle tanış sonra ben gelecek düşünmüyorum de...salladım gitti en azından artık içimde şüphe yok herşeyi öğrenmiş oldum.
Ayrıldım ve çok büyük yemin ettim, dönemem! Nasıl unuturum şimdi ben onu?