Kaş yapalım dedik çatlak çıkardık

19 yasındayım yaklaşık 1 ay evde dambilla çalıştım ve sınav çektim bunun sonucu kollarımda ve sağ göğsümde kırmızı çatlak oluştu doktora gittim jel krem falan verdi ise yarıyo gibi ama izi kalçakmış araştırdığıma göre. Bende küçüklükten kalma dubalıktan insanlığa geçme aşamasında kalçamda ve dizlerimde oluşan çatlaklar var . 185 boyum 74 kilom var yazın spora başlamayı düşünüyordum ama bunlar çıkınca vazgeçtim ben bir kızda böyle şeyleri dert edeceğimi sanmıyorum gerçi bir kızla çatlakları var mı yok mu görecek kadar yakınlaşmadım ancak dert etceğimi sanmıyorum ama bir kız evlenince ya da başka bir şekilde benim çatlaklarımı görse tiksincekmiş gibime geliyo moralim çok bozuk spora başlamak istiyordum ancak başka yerlerde çıkar diye korkuyorum badem yağı vb. önlüyo diyolar ama ise yarar mı bilmiyorum belki bu bir dert sayılmaz Allah a şükür görüntüsü dışında bir olumsuzluğu yok ama insan kaş yapalım derken çatlak çıkarıp da daha kötü bir vücut yapmak istemiyo kızların erkeklerde dikkat ettikleri noktalar nelerdir bir kız erkekte böyle çatlakları sorun eder mi?
Kaş yapalım dedik çatlak çıkardık