1) Yanımda bile gözümün içine baka baka mesajlasmasi, telefonun hiç elinden düşmemesi, işi bitince hemen yangından mal kaçırır gibi cebine koyması hatta tuvalete bile telefonla gitmesi 2) Telefon çalınca yanımdan uzaklaşıp konuşması 3) Bunlardan rahatsiz olduğumu söylediğimde bir anda bağırıp çağırıp kavga çıkarması, kuruntu yapıyorsun zırvaları ve olmadık laflar söylemesi hatta yanından kovması 4) Soğuk ve ilgisiz davranması, ihtiyacım olduğunda bile bahaneler uydurarak yanımda olmaması 5) En son da bunları düşünüp uyumaktan artık rüyamda gördüm "aşkım" yazan mesajlarını yakaliyodum rüyada ve ertesi gün rüyam aynen gerçek oldu yakaladım sonunda şerefsizi!
Bu kazığı yemiş biri olaraktan başınıza gelenleri söyleyeyim.
1-sıklaşan mesajlaşma trafiği 2-Daha şık giyiniyor ya da sürekli kendine bakmaya başlıyor 3-Aradığımda ulaşamıyor 4-soğuk davranışlar ve duygulardan emin olamama 5- Konuşmak istememe, kendi kendine içine kapanma. 6- arkadaş çevresiyle daha çok takılma 7-tartışmak, konuşmak, sorunu çözümlemek istememe 8- Kendinden soğutmaya çalışma, alışılmışın dışında soğuk ve ilgisiz davranışlar
Özet: Aldatan insanlar, insani karakterden yoksundur. Açıkça söyleyip ayrılmalısınız.
sonuçta sevdiğim insansa normal olarak bir tebessümünden bile anlaşılır, bir konuşmasından, ufacık bir davranışından dahi anlaşılır, ben aşırı detaycı bir insanımdır boyle bir farklılık hissettiğim an direk açığa çıkarırım ve biter.
Tüyoya gerek olmadigini dusunuyorum cunku zaten hisseder kadın.. karşısındakinin sevgi ifadelerinden, bakışlarından, ilgisizliginden bazi seylere bulunan tutarsiz bahanelerden vs vs.. gerçekten hisseder...(belli etmez kabullenmek istemez ama hisseder!)
İlk dört madde tek başına kıllanma sebebi değil. Hepsinin mantıklı açıklaması olabilir. Aradaki küçük ayrıntılar önemli. Mesela telefonla çok ilgilenmesinin yanında arama mesaj kayıtlarını devamlı siliyor, bir gizleme çabası seziliyorsa durum başka.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
E - hiçbiri. Aldatan ve aldattığı ile günübirlik değil gönül birliği yapan partnerin sevgilisine karşı ilgisi düşer.
İlgi azalıyorsa, aldatmasa dahi ardından koşturmamalı. İlişki çözülmeye başlamıştır. Koparmalı
hülya koçyiğit e sordular "eşiniz sizi aldattımı hiç"... söyle bir düşündü "hissetmedim" dedi. ne güzel bir cevaptı o... hissetmedim yani demek istiyoki "öyle bir bok yiyosanızda bari hissettirmeyin"
En son maddeyi okeyleyen hem cinslerim kendilerine bile durust degiler saniyorum. Bizim cinsimiz temkinlidir hislerimiz guclu gozle gorulur bisiyi kafaya takinca zaten buluruz kii suphelenmem rahatimdir ayagi nedir yahu
Aldatan bilki telefon gizleniyorsa ve yüz üstü çevriliyorsa var demekki. Kimisi ulu orta yapıyor. Telefon ummadik saatte meşgülse. Ilgisizleşince, sebepsiz yere senden uzaklaşiyorsa şüphe et.
ilişki güvene dayalı bir mevzu olduğu için her şeyden şüphelenmek o kişiye güvenmediğinizi gösterir ve zaten ilişkiniz artık sağlam değildir. o yüzden kesin kanıt olmadan şüphelenmem.
aldatma niyetinde olan insanin, aldatma niyetinde olmadigi zamanlardaki haliyle arasinda bariz farklar olusur iliskisine dair yani cok fazla dedektiflik yapmaya gerek yok, salak degilsen anlarsin.
Sevgilimin sıklaşan mesajlaşma trafiği varsa bundan huzursuz olurum. Evinde bana ait olmadığına emin olduğum bir hemcins eşyası varsa içimi şüphe kemirir. :D ikisi
Wp son görülmesi bana yazdığınla ayni çevrimici olmamış faceye girmemiş diye sevinmeyin kesin başka yerde üyelikleri profilleri vardır ordan aldatiyordur direk yakaladım yani
En İyi Cevaplar