Bazı sıkıntılar yaşanıyor ama aldatılma düşüncesini bastırıyorsun ve canını hiç sıkmıyorsun.
Bu noktada, sonun başlangıcı nasıl başlar?

Birine güvenmek demek, saf olmayı gerektirmez. Bu o kişiye körü körüne inanmaktır çünkü. Güven duyuyor olmam ihtimalleri göz ardı ettiremez. Güvenilirliğinden emin de olsam ihanet ihtimalini hep aklımın bir köşesinde canlı tutarım. Kuşkular, ihaneti işaret eden birkaç davranış yeterli olur aldatıldığıma ikna olmam için. İkna olmakta çok da zorlanmam sanırım. Zaten şüpheci biriyimdir. Ufak bir kuşku beni ihanete uğradığım düşüncesine itebilir...
Bu kabullenmesi zor bir durum fakat hissediliyor bir şekilde. O şüphe hali başladığı zaman ne kadar kabullenmek istemesende yakanı bırakmıyor. Zaman zaman ağzını arıyorsun fakat bunu yaparkende korkuyor ve sadece duymak istediğini duyuyorsun, inkar ettiği vakit kendini kandırıyorsun, tamam diyorsun yapmamıştır. Güveniyorsun çünkü fakat o şüphelerinin üstüne gitmeyi de bırakamıyorsun ve bir yerde muhakkak bir açık yakalıyorsun. Aslında o açıklar hep vardı fakat göz ardı etmek istediğin için görmediğin şeyler daha fazla gözüne gözüne giriyor ve bir noktadan sonra ilerleyemiyorsun çünkü kendini suçlamayı bırakıyorsun. Ne olursa olsun bunun hiçbir bahanesi yok ve yaşadığın tek şey korkunç bir mide bulantısı oluyor, evet inanılmaz bir tiksinçlik hissediyorsun sadece. Sonrası geliyor bir şekilde zaten, soğuyorsun hemde öyle böyle değil, tüm dünya alev alsa da tekrar ısınamayacak kadar soğuyorsun. Ne güven kalıyor ortada ne de sevgi, bunları kendi kendine yaşadığını fark ediyorsun işte…
Hiç bir davranış beni aldatıldıgıma ikna edemez. Gözümle şahit olmadığım sürece. ya da kendi itiraf etmediği sürece. İlişkiler her an ilk heyecanını koruyamayabiliyo. Ama bu zaten duygualarin doğasında var sürekli zirvede kalamazlar. O yüzden uzaklasmasi ya da ilgisinin azaldığını hissetmiş olmam vs. vs. beni aldattiginin göstergesi olamaz benim için.
Güvenle hiç işim olmaz. Onu geçsin bi kere
Biz kadınlar saf varlıklarız. Bazen görsekte iki tatlı mazerete tav olur gördüğümüzü bile sorgularız haklılık payını düşünürüz. Ne saçma bi duygu bu aşk. Kuşkulansan paranoyak derler. Sorgulasan nefes aldırmıyorsun derler. 😏🤷♀️
Cevap
10Cevap
Kuşkularım beni ikna eder.
Eğer aldatılma düşüncem varsa bundan kaçmam, peşinden gider gerçekleri öğrenirim.
Kemalim yapmaz diyip yalanı yaşamaktan iyidir.
Aldatılma duygusunu bastırabileceğimi düşünmüyorum.
Ama kimsede aldatmaz diyemem.
Çünkü kimseye güvenmiyorum.
Şüphelendiğim an üstüne giderim asla bastırmam.
Kanıt varsa ikna olurum menemenci medan şef😕
Çok hızlı döndün asddf
Evet medan dedim medansız olmuyor bu hayat
Ah, bilmez miyim bensizlik çok kötü.🥺
Ağladım çok dedim medağğğnn medağğn diye böğürdüm😔
Peçete lazım değildir umarım, epey zam geldi de. Hhg
Tuvalet kağıdıda olar🌝
Ok bye gff
Oke byee hıhhh😒
Duruma gore degisir elbette. Ama ben cok kolay umursamaz olabiliyorum boyle durumlarda. O gece disariya cikiyorsa ben de cikarim. O baskasinin evine gidiyorsa ben de giderim. Ben de telefonlarimi saklarim. Ayna rolü... o ne tepki veriyorsa bana ayni tepkiden devam. En sonunda da terk ederim.
Bunun için ikna edici özel bir yol metod, yol ya da teknik yok. Ancak şunu söyleyebiliriz ki, aldatan insanın gözü artık sizi görmez olur. Gözü sizde değildir artık. E Beni görmeyen, ben de olmayan gözün de kimi görüp görmediğinin bir önemi yoktur artık benim icin.
İkna olmadan hatta eylemden önce bile ben o kafaya giriorum 😂
Aldatma potansiyeli olan erkeğe bulaşman şaşırtıcı.😳
Ok bye ehehe
Ben instagramda bir kızın hikayesine cevap attığını yakaladım sevgilimin. Çok yıprandım o süreçte ve iyileştim. Hala ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Aldatmak mıydı değil miydi, yine olur mu vs.
Benimle konuşmak istemeyip , dikkat etmediği, ilgi alanları değiştiği durumlarda insanın içine bir şüphe düşer.
Kati emin olmak ise gözle gördükten sonra olur.
Ben kız kardeşimin vefatından iki hafta sonda ihanete uğradığımı kendi gözlerim ile gördüm. Acı üstüne acı. Zaten şüphe vardı içimde benim içime bir sıkıntı giriyorsa devamı geliyor ve hep tahmin ettiğim şey oluyor. Güven duysan bile boş gerçekten
Aldatılma düşüncemi bastırmam. Kafama böyle bir düşünce sokuyorsa ardını ararım. Oluşan o güvensizlik bile ilişkiyi zedelemeye yeter.
Erkek arkadaşlarıyla tatile giden manitam sabaha karşı 4 sularında “Seni seviyorum” mesajı atarsa emin olurum jsjdjsj
Şüphe duymam yeter.
Iskaladığım olmadı bu zamana kadar.
Düşüncelerim ve gördüklerim bir noktada birleşirse olumsuz durumlarda.
İkna olmaya gerek yok öyle birşeyi boşuna hissetmem.
Davranışları eskisi gibi değilse bi şey vardır kesin
Ben güvensemde güvenmesemde kurcalarım bir şey çıkartırım
İçime bu konuyla ilgili bir his düşerse o zaman ikna olurum. hislerim yanıltmaz
Benim ancs gözümle görmem lazım ya da güvendiğim biri söyleyecek ki ordan anlayayım.
Güven yoksa ben yokum kuruyorsun derse salın ipini şeytan karsınız da
#Bonjour
Erkek arkadaşımı başkası ile yakalayınca :-D
Şüphe varsa sebebi vardır boşa değildir, netlik kazandırmak kalır geriye zamanla belli eder
Kimseye kolay kolay güvenmem. Eskide kaldı o günler çokk eskide.
Hissettim telefonuna baktım ve boşadim🤗
Telefon, büyük risk. 🥺
Hemde çok büyük ben bakmazdım o yüzden aptala maglum olur 😂👍
Malum olmamış resmen 3. gözün açılmış. Meditasyon falan mı yaptın? Sjjr
Ben asla eski eşinin telefonuna bakmam kandil günü namaz kıldım dua ettim mevsimlik Müslümanım😂dua ettim duanın gücüne inanırım telefonu karşımda mesaj geldi bir daha kendisi uyuyordu baktım atı alan Üsküdarlı geçmiş ben de saf canım Allah in takdiri hayırlısı buymuş👍
Kandil gecesini mi kutlamış djdk Mevsimlik müslüman haha tuttum bunu
Evetttt
Ben mevsimlik müslüman dedim😂
Cemaat olalım gel deseydin.🙄😂
😂😂😂👍
Telefonunu gizleyen bana sürekli iltifat eden hediye alan
Sorularıma gereksiz yerde sinirli ters bi şekilde yanıt aldığımda..
Şüphelerimi doğru çıkarıyorsa benden kaçıyorsa soğuk davranıyorsa
Benimle ne sıklıkta ve nasıl konuştuğuna dikkat ederim ve ne sıklıkla yalan söylediğine
Bazı insanlar iyi rol yapar ama ☺️☺️
Hiçkimse sevmediği birini seviyormuş gibi yapamaz en azından çok uzun bir süre yapamaz
Orası doğru yazdım..🤔
Bana itiraf ettiğinde ☺️ Birkaç defa, yeminler ederek itiraf ettiğinde ☺️
Gözümle görürsem shshshs
Gözümle görmem, kulaklarımla duymam gerekiyor
Kendi gözlerimle gördüğümde
Hiç sevgilim olmadı ki
Gözümle görüp kulağımla duyarsam ikna olurum👍😐
Gözümle gördüğüm zaman
Ulan joe bu kızı öldürmeyecektin
Harcadı valla djjd
Love'ın sonu hiç iyi olmadı, benden demesi.😕
hissettimse dogrudur
İlgi bittiyse bitmiştir
Görüp duymam lazım
Herhangi Bir Delille
Gözümle görmeden inanmam
Gözümle görmem lazim. Mesajlari filan olmali
Şüphe tek gerçektir.. Aksi ispat edilene dek.
Aldatiliyorsam aldatıyorum dur..
Tövbest 😅
Daha ilk gün😂
Gözümle görürsem.
Yatak da basarsam.
Kanıt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?