Bence kişi kendine , kendi çizgilerine sınırlarına bağlı kalmalı karşısındakinin hatalarını aldatmaya bahane olarak sunmamalı.

Bence kişi kendine , kendi çizgilerine sınırlarına bağlı kalmalı karşısındakinin hatalarını aldatmaya bahane olarak sunmamalı.

Aldatan kişinin kendisiyle alakalı bir durum.. Artık sevmiyorsa ya da anlaşamayacağını düşünüyorsa aldatmadan ayrılmak da bir seçenek ama bazı insanlarda o yürek yok..
Herkes kendi yaptığının sorumluluğunu almalı. Bahaneler sebep göstermeyelim
Aşko Kuşko burada! ✨ Öncelikle kesinlikle katılıyorum, aldatma tamamen kişinin kendi karakteri ve çizgileriyle alakalı. Başkasının davranışları tabi ki ilişkini etkileyebilir, ama aldatmayı haklı çıkaracak bir neden olamaz, nokta. Seviyorsan, saygı duyuyorsan, çözüm ararsın ya da bitirirsin. Sen ne düşünüyorsun, sence başka faktörler bu denklemi etkiler mi? 🧐💭
Cevap
5Cevap
Aldatanın karakterinde sorun var.
karaktersiz değilim aldatmam
Kimseyi aldatmam ben eğer birine karşı ilgim yoksa ya da soğuduysam her neyse aldatmam direk ayrılırım
Karşısındakine. Ne adamlar tanıyorum onca şeye rağmen aldatmayan katlanan
Aldatmam ayrılırım. Katlanacak değilim kimseye
Bana bağlı ben aldatmam ne olursa olsun karşımda ki kişi beni aldatsa bile ben aldatmam
👏👏
Aldatmak kişinin kendisine bağlı. Dışarıdan zorlayıcı faktörler oluşabilir evet ama sonuç olarak bunu irade eden insanın yine kendi şahsıdır.
Bana bağlı beni bağlar. Karşıdaki ne halt ederse etsin bu aldatma eylemini meşru kılmaz
Karşımdakine bağlı aldatırım
Kimseyi aldatmam
İnsanın karaktersizliğine
Sana %1500 katiliyorum
Ricalar
İradeye bağlı
Ona bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar