Acil Bana Yardim Edin Kızlar?

Ben 7 aylık evliyim arkadaşlar Ben Nişanlılık döneminde eşimle çok mutluydum ailesine düşkünlüğü yoktu evlendik annesine ailesine çok düşkün oldu ben hastalansam umrunda degil ben bugün kalbim ağrıyor dedim hiç. orali olmadı kız kardesi yani görüncem olacak kız aradı ve eşime annem bayıldı dedi eşim beni eve bıraktı ve gitti bende kalbim sıkışıyor neredesin dedim geliyorum dedi ve sonra bidaha aradım bana geliyorum dedi ben hastanede oldunu anladım sinirlendim bagirdim bana neden solemiyorsun diye ve bana kızdı bende annen bana demişti para yok. hastalanma die dedim sende ilet neden hastalandı paramız yok dedim bana hadi ordan git dedi tartıştık dayımı aradım gel beni hastaneye götür dedim geldi gittik hastaneye kaynanamda görümcemde eşimde ordaydi neyse ben muane oldum enfeksiyon var dendi kaynanam bayildi ayildi nazindan oglu anam anam dedi doktor pisikkoljk dedi kaynanama ve eşim bana dedi ben annemde kalcam bu gece sende gel dedi bende ben gelmem annemlere giderim dedim ve tamam dedi sonra bana dedi 2 3 gun annemde kalcam dedi beni unuttu bende dedim pardon anlamadim neden kalıyorsun dedim kadını gormuyormusun hasta dedi tartıştık bugün neyse 2 3 gün nedir arkadaşlar eşim anakuzusu çıktı resmen sizce napmaliyim çocuk dahi istemiyor çünkü annesi ailesi var onun sizce napmaliyim bu evlilik bitmesimi gerek devam etmesimi yardım edin lütfen cok degisti bu adam çok kaynanamla hiç anlasamayiz o kürt ben türk isteyerek almadı beni evin tek oğlu değil ki eşim 3 oğlu daha var 1 si 4 yaşında evli olan 2 oğlu daha var arkadaşlar sizce napmaliyim yardım edin..
Acil Bana Yardim Edin Kızlar?