Ben 7 aylık evliyim arkadaşlar Ben Nişanlılık döneminde eşimle çok mutluydum ailesine düşkünlüğü yoktu evlendik annesine ailesine çok düşkün oldu ben hastalansam umrunda degil ben bugün kalbim ağrıyor dedim hiç. orali olmadı kız kardesi yani görüncem olacak kız aradı ve eşime annem bayıldı dedi eşim beni eve bıraktı ve gitti bende kalbim sıkışıyor neredesin dedim geliyorum dedi ve sonra bidaha aradım bana geliyorum dedi ben hastanede oldunu anladım sinirlendim bagirdim bana neden solemiyorsun diye ve bana kızdı bende annen bana demişti para yok. hastalanma die dedim sende ilet neden hastalandı paramız yok dedim bana hadi ordan git dedi tartıştık dayımı aradım gel beni hastaneye götür dedim geldi gittik hastaneye kaynanamda görümcemde eşimde ordaydi neyse ben muane oldum enfeksiyon var dendi kaynanam bayildi ayildi nazindan oglu anam anam dedi doktor pisikkoljk dedi kaynanama ve eşim bana dedi ben annemde kalcam bu gece sende gel dedi bende ben gelmem annemlere giderim dedim ve tamam dedi sonra bana dedi 2 3 gun annemde kalcam dedi beni unuttu bende dedim pardon anlamadim neden kalıyorsun dedim kadını gormuyormusun hasta dedi tartıştık bugün neyse 2 3 gün nedir arkadaşlar eşim anakuzusu çıktı resmen sizce napmaliyim çocuk dahi istemiyor çünkü annesi ailesi var onun sizce napmaliyim bu evlilik bitmesimi gerek devam etmesimi yardım edin lütfen cok degisti bu adam çok kaynanamla hiç anlasamayiz o kürt ben türk isteyerek almadı beni evin tek oğlu değil ki eşim 3 oğlu daha var 1 si 4 yaşında evli olan 2 oğlu daha var arkadaşlar sizce napmaliyim yardım edin..
Cevabın nedir?
Abicim geçmiş olsun diyorum üzülerek :-( maalesef toplumumuzda bunun örnekleriyle karşılaşıyoruz zaman zaman. İnan bu mesele Türk Kürt meselesi değil. Bildiğim örnekler var ki içler acısi. Nasıl yapabiliyorlar alım almıyor Rabbim hidayet versin. Evliliğe devam edersen, bu adam da düzelmezse ki, şimdiki yasi muhtemelen en fazla 27 dir. Ama daha küçük olabileceğini düşünüyorum. Bu adamın düzelmesi en erken 35-40 yaşlarında olur. O zamana kadar aklını başına getiren bir olay, durum veya bir kişi olmazsa :-( annesinin yanından gelmediği için ayrılan iş güç sahibi ve okul tahsili görmüş insanlar var ki bunu neden diyorum. Böyle durumlarda maalesef, okul tahsili olması bir anlam ifade etmiyor. Mesele aile eğitimi, sonra bir başkası. İkisi aynı yaş aynı okul aynı mahallede yaşayan bir çift, öyleki kız üni. Ye gitti, oğlan gitmeyince, aşkı için okulu bıraktı. Evlendiler, birbirlerine de çok yakışıyorlardi, ama maalesef işin iç yüzünde senin yaşadığım örneğin de aynısının etkisi olmadı sebebiyle, en sonunda ayrıldılar. Bu şekil yaşayanlarda var. Ama kadın hep sıkıntı içinde. Akılsız adam annesiyle senin adını konumda olduğunu idrak etmekten aciz. Ayrıl demek büyük bir vebal bizim için, dinimizce en istenilmeyen helal boşanmadir. Lakin iş iyice çıkmaza girerse başka çare yok. Çocuk olmadığını söylüyorsun. bir süre daha çocuk için bekle derim, sonra durum daha kötü olursa yapacak birşey yok. Yayın genç zehir olsun istemem bütün hayatın. :-( Rabbim yardımcın olsun abicim. Ailenden de Allah razı olsun. Çok şükür böyle bir alkolden var. Ailesine geri dönme isteğini kabul etmeyen bir ailesi olduğu için kaybettiğimiz bir arkadaşımız var. Acısi hala içimizde inan ki. Yollar geçmesine rağmen. :-(
24 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirisi ona evli ligin Kutsal olduğunu ve bu yaptığının ne delikanlıliga sığmayacagini anlat masi lazım Kendi ailesine saygı duymsi Gerek tigini anlatması lazım Benim Abim veya kardesim Olsun şahsen Onu itin popona sokar çıkartırdım yani yazık ya bakın ben bir erkek olarak kadının böyle yalnız kalmasına üzülüyorum yalnız kalacaksın kalmayayım desen işkence yav hakikaten memlekette çok dayaklık Adam var özür diliyorum bağışla yin lütfen rabbim yardım etsin
15 Yorumla- +1 yıl
o. değil haklısın kardeşim haklı nedim ben. ailen kim die sordumda kendi ailesine soluyor babam sordu senin ailen kim die benim. ailem babam. annem kardeşlerim dedi babam bdha sordu yine. aynısını tekrarladı babam bağırarak. sordu yine tekrarladı sonra beni gostererek buda benim ailem dedi Babam Da anan baban ailen olabilir geçmiş hayatin o şimdiki ailen kızım dedi sustu
- +1 yıl
baban elinden geleni yapmış
- +1 yıl
annesi Onun aklını almış
- +1 yıl
şey diycem sen ona hiç böyle olmuyo ayrilcam dedinmi
Kaynanan kurt sen turk oldugun ıcın degıldır seni sevmemesi biz kurtler insan olsun yeter dıyoruz demekki kaynanana yapılmaması gereken bır davranısta bulundun kı kadın boyle davranıyor bıraz empatı kur o kadıncagızla lutfen kım evladının mutsuz olmasını ısterki.
127 Yorumla- +1 yıl
k. bakma ama bu onun geri kafasından olmalı ben ne kdr anam gibi sevdiysem o. kadarda laf söyledi bırak ya allah aşkına Siz. kürtler biz turkler söz konusu değil bu Söz konusu kültür söz konusu anakuzusu bu zamana kadar anakuzusu değildi tatlım ya siz kürtler madem kürt konusu Eşimin teyzekizi da nedense. sevmiyor. kaynanami kendi teyzesini sevmiyor sorun bence kaynanada tatlım✋
- +1 yıl
Eşiniz eğitim durumu ne nasıl bılmıyorum ama bızım oralarda anne deyınce akan sular durur ozellıkle erkek cocuklarda isteyerek veya ıstemeyerek sız o. Eve gelın gıttınız ha ıyı gıtmıyormu cozum bosanmak degıl hemen esınızi karsınıza alın durumu anlatın ama kararlı oldugunuzu ona gosterın aynı seylerı tekrarlarsa kı sevıyorsa yapmaz bence ama eger devam ederse aılenızle konusun ve dava acın
- +1 yıl
eşimle aramdan çekilmez beni sevmeZ ben size. türküm 2 eltim kürt onlarda sevmez beni. türkum ben die sevmesinler bende. merakli. değilim isteyerek. almadi kaynana oğlu istedi die aldı ama oğlunu hep. yannda isteyen bir. kadin 2 gelini daha var kürt onlarla Da. anlasamaz 2. gelini evden. kovdu kıymetli 1. gelini evden attı kıymetli ben ayrı geldim birlik istemedim onun. derdi bir oturalım bana. hastalanma hastaneye gitcek. para yok diyen bir Kadın la ne. işim olur benim solermisin
- +1 yıl
bana hak vermenize sevindim bir kürt olarak kaynana dün hastaneye gitti numaradan bayılma planları doktor. kendisi dedi. kendindesin naz yapıyor size iyi hic birşeyi yok bu kadnin pisikkoljsi bozuk dedi benim kaynanam harbi kaynana k. bakmayin erkek annelerine kendi. annemde. dahil Oğlunu seven evlendirmesin paylasamicaksan neden elalemin kızının canını yakarsin ki Erkek Analarina Diyorum Kendi Anneme Dahi. Diyorum Ama benim Annemden. Kaynana olmaz eşime. hic. kaynanalik yapmadı gerçekten beni ve. ailemi. kaybetcek başka birşey demiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyle bir adamla evlilik surmez ttlm ya.. zorlama derim. Ac davayi ver dilekceni. Tecrubeydi de otur. Emin ol daha fazlasinida yasaticak sana. Hem cocuk istemeyen bir adamla ne isin var
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
+1 yılya hakketten bazen inanamıyorum size silahmı dayadılar kafanıza evleneceksiniz diye koca kıtlığımı var memlekette ne zorunuz varda erken yaşta evlenıyorsunuz sevmekle olmuyor bu işler yapmayın şunu ya boşa gitsin karaktersizi anan banan sahip çıkar heralde sana barışmaya ve timsah göz yaşlarınada kanma kimsenin kimseyede son şans mans falan verme hazır ortada çocukta yokken boşa gitsin başın daha çok sıkıntıya girmeden
242 Yorumla- +1 yıl
sana yapılan haksızlığı o karaktersize anlatmaya çalışıp degerli ömrünü çürüteceğine anasının evine yollat posta ile boşanma dilekçesini ondan sonra tutar anasınınkini sende evinde ananın babanın yanında keyifine bakarsın çocugunda yok dahane
- +1 yıl
eskisi gibi değil artık direk savcılığa suç duyurusunda bulunursan g.. tunu keserler onun karakola falan değil ha direk savcılıga şikayet edeceksin zaten saglam bir avukata danışmadan kendi başına hareket etme bir avukat olsun
- +1 yıl
Abi ne avukat ı kızın parasimi var savcılığa gitsin hiç gerek yok avukat lara para yedirmeye bana Avukat demeyin savcılık Sonra mahkeme mahkeme yede 260 tl masraf veriyorsun bu kadar Hakim anasını ağlatır Onun
- +1 yıl
Kardeşim Polis falan da değil kendin bir dilekçe yaz arzuhalcilere gidiyor Sun yazdığını n aynısını usulüne Uygun şekilde Sana yazıp verir İstanbul'da 40 tl dilekçe o dilekçe İle danışmana dr savcıya suç duyurusunda bulunucsm sana yardım ederler
- +1 yıl
Bu kadar korkma tamam Allah büyük tür be
- +1 yıl
haklısın bahtiyar avukatla iş uzayabiliyor ben yasak haklarını bilsin diye dedim senin dediğinde doğru
- +1 yıl
geceleyin annesine sarılıp yatar artık dengesiz
- +1 yıl
Yani abi Gerek yok teşekkür ederim
- +1 yıl
Zuhal kardeşim Ben Teşekkür ederım sen savcıya dilekçeyi verdiğin an Sana kaşını bile karatamaz okadar diyorum yani
- +1 yıl
eskisi Gibi değil artık
- +1 yıl
onda öyle ana olduğu sürece Zor 16 yaşında kız Gibi naz yapıyor oğluna onu sevme beni sev Ama kolay can veremezler hiç Biri
- +1 yıl
buyurun
- +1 yıl
az çok başımda n geçti İyi bilirim ama hepsi nasibini aldı yanlarına kalmadı kalmayacak da
- +1 yıl
nisanliyken annesi laf sokuyor duruyordu evlenmemize 2 ay kala eşim değişti ben stres dedim geçtim evlendik tartışmalara başladık ailesi yüzünden sonra. ailesini sildim nerdesin demek suç bayramda nerdesin die. aradim bana geliyorum esenlerdeyim dedi. haberim. yokken gitti buluştuk annemin annannemin yaninda parmagimi büktü bacağıma tekme attı annem. Annannem tepki verdi sonra ailemi susturdum bdha olmasin sakn die uyarı yapıldı parkta beni. bayiltana kadar dövdü bayildm 3 aylık evliyken bosanma davası açmaya kalktı sustum köye gittim. kafami dinlemeye duzelmistik geldim para yok ilgi yok dışarı çıkarma yok artik tartışmalar büyüdü her. gün tartıştık bugün ilk defa. dışarı çıktık mutluydum eve dönüş yaptık kız kardesi aradı anne hasta. dendi gitti benim. kalbim sıkısyor dedim hastaneye gidelım demedi kendisi annesi için hastaneye gitti ben bunu kaldiramadim bagirdim. kizdim hadi ordan git. dedi bana sonrasni biliyorsun
- +1 yıl
özür diliyorum ama ayı dicem Çünkü ömrü boyunca Sevgi kalbi yüreği titrememis insandan daha nr bekleyebilirsinki. Seni çok İyi anlıyorum yaptıkları şahsen İnsan onuruna yakışır şey değil Sen devam etsen bile yaptıkları gözünün önünden gitmez belliki Sen duygusal ve yürekli bir kardeşim sin
- +1 yıl
belli zaten ne diim çok tuhaf insanlar acımasız dünya zalim kardeşim Zor be hayat zaten İyi Insanların yureklerini acıtır
- +1 yıl
Ama üzülme acılar da geçer Kendini bırakma İyi insanlar Var hâlâ merak etme
- +1 yıl
umarım yardımcı olmusumdur yinede konuş mk Istersen dinlerim
- +1 yıl
vaybe yaş 21 Ve 40 yaşında Gibi acı
- +1 yıl
sende arkadaş lık gönder dim
- +1 yıl
Yine paylaş mak istediğin Olursa seve seve dinlerim
- +1 yıl
Allah razı olsun sende mutlu ol inşallah çünkü hak ediyorsun
- +1 yıl
zuhal bir Sorun oldu sanırım
- +1 yıl
Mesaj attım durduruldu diyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBile bile lades demissin sonrada dert yaniyorsun.
Tek cozum ayrilacaksiniz cunku senin burnun cok dik.
Eften puften seyleri abarttigindan esin seni ciddiye almamis olabilir.
Ve ana dedigin bir esten daha onemlidir !
Kaldiki kalbim agriyor gibi hem ciddi hemde komik bir durumla santaj yapmayacaktin.
Bir kiz arkadasim vardi ve haksiz oldugu durumlar kalbim sıkısiyor der yanim ayilip bayilirdi. E bende mecbur hastaneye yetistiricem falan derken butun sinirimi unutur o iyi olsun diye susardim.
Ama bir yere kadar. Kalbim agriyor dedigi her vukuat bos cikti. Neymis efendim gaz kesecegi kalbe baski yapmis korkulacak bir durum yokmus.
Bir daha ciddiye alir miyim ben seni?07 Yorumla- +1 yıl
Verdigin su karsiliktan belli nasil dik kafali oldugun.
Allah sabir versin - +1 yıl
Sakin ol. Karsindaki de insan.
- +1 yıl
Karsimdakinin hosuna gitsin gitmesin dusunduklerimi yazdim. Hosunuza gitmedi ayri mesele. Neyse kusura bakmayin bir daha yazmam.
Bacı zor kaynanan çekmek istiyor oğlunu. Kayinbaban varsa git onunla konuş. Ha bir de bu işler tek taraflı konuşulmaz. Belki sende abartıyorsun veya eksik anlatiyorsun. Kürt kesminde böyle olduğunu bilmen gerekirdi.
12 Yorumla- +1 yıl
Yani eşinle konuş durumu anlat iyice ciddiyetini kavrasın. Dayanamıyorum diyorsun ama çaba sarfet. Evliliği bitirmek inan en kolay iş. Sonrası genellikle zorluklarla dolu ve kötünün iyisini seçmek zorunda kalıyorsun. Ha bu arada çocuk yapayım belki düzelir ihtimalini düşünme bile.
Müslüman olduklarını düşünerek söylüyorum ki bunların hepsi islamı hayatımıza düzgün bir şekilde katmadığımız için, kuranı kendimize rehber edinmediğimiz için oluyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
11 YorumlaNeyin ne oldugunu bilmeden evlenenlere ornek bir konu olmus sorumluluk sahibi olmadan evlenilmez. hic bir yuvanin yikilma taraftari degilim ama konus kocanla duzeltmeye calis trip yap yataklari ayir falan olmadi ayrilmakla tehtid et en sonra carde olmazsa sen yoluna o yoluna
10 YorumlaInan ki Şu an o kadar uzuldum ki aglayacam nerdeyse sinirlerim bozuldu kadini parcalamak geldi icimden aptal ya boylelerine sinir oluyorum bende hemsireyim Şu an calisiyorum anlattigin tiplerle dolu servisim bogup atasimiz geliyor
10 Yorumla
+1 yıldoğulu lar ailesine düşkün olur belki kötü değil ama başka sorun olmasın ilgisizlik var sanki
21 Yorumlaevliliginiz bitmis malesf sen ustune dusme ev hanimisin galiba gir br ise calis olmadi bir an once hayatini kur her an bir bitis bekliyor seni
12 Yorumla
+1 yılArkadaş niye boşnaıyprsun hemen az mücadele et nasılsa severek aldın anne önemlidir burda yapıcağın iş sabır etmek bence eşinin yanında olmalıydın annesinde kalırken onla kalmalıydın çünlü ona ve ailesine değer vermiyomuşgibi gözüküyor
08 Yorumla- +1 yıl
cimri biriyle evlenmişiniz
- +1 yıl
ne kadar süre birlikteydiniz evlenemeden önce
- +1 yıl
keşke birazdaha uzun süreseydi daha iyi tanırdın kulağıma küpe ediyorum şu an
- +1 yıl
son kararonız nedir çünkü kurtarılabilirse kurtarın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence bu çokta büyütülecekbir olay değil sonuçta annesi ve noırmal tabiki aradaki dengeyi kurup sizide götüarmesi lazım ama evlilikte simdiden hemen ufacık böyle sorunda bence üyütüp araya soğukluk girdirmeyin
023 Yorumla- +1 yıl
peki evliliğiniz nasıl basladı görücü usulümü hiç tanımadınızmı öncesinden?
- +1 yıl
o zamanlar hiç anlamadınızmı huyusu karakterini felan?
- +1 yıl
ya da ne olduda değisti böyle ya da olaylardan biraz olumlu düsün annesi sonucta sende yanında ol felan. ve sorun olduğunu bunları kendisine belirt bence tepkisi ne olacak
- +1 yıl
düskünlük değilde evlilikte aile ortamını aramıstır felan eminim baslarda böyle değildir. birden bire değil ama zamanla çözülür.
- +1 yıl
haklısınız sizde buna çözüm bulmak lazım yıkmak çok kolaydır yoksa
- +1 yıl
çok geçmiş olsun öncelikle sizin adınıza üzüldüm. tabiki sizide götürmesi gerekir ama anladığım bu son zamanlarda biraz boslamıs sizi sanırım. peki hiç bu konuyu konustunuzmu cevabı nedir?
- +1 yıl
sigorta yok diyorsunuz çalısmıyormu bir yerde peki? calısıp calısmaması değilde önemli olan size sahip çıkması sizi sahiplenmesi bence. sizin buna ihtiyacınız var ama değismis sanırım esiniz ve umursamıyor anladığım kadarıyla
- +1 yıl
özelden mesaj atacaktım ama kapalı sanırım siz atarmısınız?
bence kürt türk değil kisilik meselesi - +1 yıl
tamam ne olursa olsun sonuçta artık sizinle bir geleceği sizinle bir ailesi var siz onun annesi babası yerine gecemezsiniz ama sizede onlar kadar değer vermesi lazım.
en azından hastalığınızda ki sürekli sanırım hastalığınız yardımcı olması yanınıda olması gerekir
bacım ahlaksızın tekiymiş kocan anlşadıgım kadarıyla helede o anası varken cok dua et allah tek caren inşallah düzelir ama kişiliksiz belliki düzelcegnide sanmıyorum ama :(
10 YorumlaKaynana derdi her evlilikte var malesef, çözmekte çok zor, konuşup çözmeye çalış annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı, umarım çözülür.
010 Yorumla- +1 yıl
bu adam nişanlılık dönemin de ki gibi değil nisanliyken ailesini unutmus bir insandı ailem yok dermiş gibisiydi evlendik olmayan ailesi çıktı para vermeler bana gelince para yok laf gelince ailene veriyorsun dedim de babama. şikayet ediyordu kızın ailemi karistiriyor Babam Da her. defasinda tamam benim kızım eedepsiz sende. ver oğlum derdi benim. telefon bozuldu babam aldı 3 milyar faturami babam ödüyor her ay tv yi babam aldı 2. milyar sizce bunlar hak ediliyor mu bu adama bir başkası olsa boynum kıldan incedir der susar
+1 yılKürt lerle türk ler anlaşamıyor zaten
Ayrıl gitsin20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Yeterince tanımadan yapılan evliliklerin kaçınılmaz sonuçlarından biri.
010 Yorumla- +1 yıl
16 aylık tanışıklık gereğince tanımak için yeterli bir süre değil. İnsan ilişkinin ilk 8-9 ayında, kendi olduğu şekilde değil, karşısındakinin beklentilerine hareket ediyor. Yani suni ve yapmacık, ancak 1 yıldan sonra azar azar gerçek yüzler ve davranışlar hissedilmeye başlanıyor. Maalesef yeterince tanımadan, hele hele aile içi ilişkilerini tartıp değerlendirmeden evliliğe evet kararı vermişsin.
+1 yılen nefret ettiğim erkek tipi ana kuzusu
111 Yorumla- +1 yıl
İste böyle erkekler artık yeni bir yuvası olduğunun hayatındaki en önemli kişinin artık evi olduğunu hala kavrayamamış kişilerdir benim arkadaşım da 1 senelik evli kocası aynı seninki gibi o da nisanliyken böyle değilmiş kız bıktım usandım diyo
- +1 yıl
napsın bosansa millet ne der diye korkuyor kocasını da seviyor adam anasıyla konuşana kadar çok iyiymis anası başka şehirde oturuyo ama her yere yetişiyor kadın günde 2-3 kere ariyomus hal hatır sormak için😀 anasıyla konuşunca birden bana karşı değişiyor diyo
- +1 yıl
bu kaynanalar oğullarının mutluluğunu niye istemez anlamıyorum benim annem de öyle bana bile annelikten çok kaynanalik yapıyo ALLAH gelecek olan gelene sabır versin zaten uyaricam hayatını mahvetmesin
- +1 yıl
ben de nisanliyim İNŞAALLAH benimki de evlenince öyle olmaz anne Degil ama babaya çok duskun
- +1 yıl
Bilmiyorum ben en başından söyledim eğer ana kuzusuysan kendi aklınla hareket edemiyorsan bu iş olmaz dedim o da ana kuzusu olsam 8 senedir ailemden uzakta başka şehirde çalışmam dedi bakalım gorucez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar bahane bacım dikkatli ol
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşinin kaçıncı evliliği?
Cevap sahibi+1 yılGizlendim canım.
Bende evlenip boşandım.
Sana vereceğim tek akıl bu evlilik yürümez çocugun varmı?- +1 yıl
Sen neden boşan din
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 Öyle gerekti.
Cevap sahibi+1 yılYürümüyorsa zorlama kendini bitanem bitsin.
- +1 yıl
Tekrar düşünürmüsün
- +1 yıl
Soran için dedim
+1 yılnasil adammis o oyle yaaa
111 Yorumla- +1 yıl
iste boyle erkeklere cok kiziyorum saclarini uzatip etek giysinler bizde karar veririz en azindan kimin kadin kimin erkek olduğuna @Zülalözay
- +1 yıl
bak bak erkek gibi kizsin sende galiba maco kizmisin yoksa 😂
- +1 yıl
himm ne diyeyim iste bu durumu cok iyi biliyom iste bizdede oyle cunku
- +1 yıl
bazilari cok sey hak ediyo aslinda ama iste vicdan meselesi
- +1 yıl
istersen takip istegi gonder bana ozelden mj atmak istiyom burdan konusmayalim istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendjmi Gordum bir an 😣😣😣
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlarin hemen hemen aynisini yasadim
Cevap sahibi+1 yılBence daha karar vermek icin erken.. Sen Iyi olmayi dene bir sure Eminim herkes Iyi olacaktir
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin Olsun 👏🏻
Cevap sahibi+1 yılOzel den yazisalim istersen
+1 yılSeni isteyerek almamış olması büyük problem zaten.
10 Yorumla
+1 yılNe akla hacet erken evlendin
05 Yorumla- +1 yıl
Ablam hiç istemem böyle olsun ama kadına verilen değer ve aile kültürü bu
- +1 yıl
Çocuk için korun, çocuk yapmayın yani. bitmesi senin kararın. deerin olmadan sığıntı gibi yaşamak zorunda değilsin
+1 yılannem olsa kariyi görmem anne o
020 Yorumla- +1 yıl
bende anne kuzusuyum ne olursa olsun anne ya karı başka anne başka
- +1 yıl
ne kadar seversen sen anneyi tutmaz emin ol bn baba annem i kaybettm 5 ay sojra amcami bugün 40. günü idi olsalarda köle olsam diyrm ama yok işte yok abi yok gelmiyor lar bekledm gelrler diye ama. olmadı mezrda drdm gelmedi kalk dedim kalkmadı döv dedim dövmedi sustular sadece sustu annemi düşünemiyorum bile kari hasta olur düzelir annen yaşlıdır ölür kb ama annem öncedir.
- +1 yıl
Sen hasta eşini yatakta bırakıp gidenlerdensin o halde evin tek ogluysan haklısın 3 oglu daha var biri 4 yaşında sen neyin derdindesin kardeşim kaynanam naz yapıyor doktor. pisikkolojik dedi karısını bırakıp 3 gün anasnda yatacak böyle evlilik olmaz OLSUN sabah ise giderken uğrar öğlen uğrar akşam eve gelirken uğrar evdeki eşine uğramaz para vermez anasına veriyor ama buna nediyeceksin
- +1 yıl
kocan eşit değil haklısın ama erken evlendin 25 olaydın bari çok genç birisin
- +1 yıl
suç sende,21 de evlenme olmz
- +1 yıl
Dogru burda haklısın sanki neyine guvendim ki konusmalari yasatacagi hayata. mi hayat mi bu yaa koca yok anasının evinde nedim bitirim mi sence sen daha ıyi bilirsin anası icin yuva yikilsin mi oğlunu seven kız. almasin evini seven kiraya vermesin dimi beni sevmiyor istemiyor olabilir annesi ama oğlunu seven gelinini sever gerçi o diğer 2 eltimide sevmiyor
- +1 yıl
sizin aile zitlar tanış sa idinz bari ne evlen din 21 de kocan sevtrsa seni brakma kaynanai gonluni al yani
- +1 yıl
Kaynanamin gönlünü almakmi arkadaşım kadın beni isteyerek. almadi sevmedi hiç beni yanına kendi akrabaları gelince kürtçe konuşup kadınlara türkçe soleten bir. kadın kendisi kenara çekilen bir kadın ne kadar iyilikte yapsam aynı evini sildim supurdum yemek yaptım taşındı zaman kadın beni yanındaki kürt kadınlarına kürtçe konuşup türkçe laf soleten bir kadın hastalandım hastalanma hastane parası yok dedi tövbe hassa allah'la anlasmami yapım hastalık ta. rabbimden
- +1 yıl
ablam kürt ise keşke evlen mese idin iki o istemdi ise niye evlendin ya akıl yokki :@ hiç sevmem kürtçe falan iy o kadın yaşlanınca seni sevcekbhaba annnem de öyle idi anneme eziyet etms dovms ama mork olunca tam tersi sabret
- +1 yıl
resmen boşa evlenmissin ben istemiyorum diye bagirms kayın validen aama... işte.. kısmet diyelim dediğin gibi keşke baba annem olsa beni bin kez dövse küçükken onu itmiş idim şimdi o ittigim öyle icimi yiyor ki anlatamam gma özledim ya;_; sevgilim olsa ben cry yapsam o vursa dont cry dese ;_; hayalime bak ya ablcm
- +1 yıl
baba annem öldü baba değil ya
- +1 yıl
yerle bir ettin beni ya of
- +1 yıl
İnsan ölünce kıymetini anlıyor insanın bunu anladım abla
- +1 yıl
amen ya kardeşim kullanmayin frend bud falan deyin garibime gidiyor ya öyle diyorlar ya arkadaşım falan türk ile amerikn kızı arasnda çok fark vr bu arada. . ortak yön aynı ama turkler hp kalp kirar hep
Yarisindan sonra usendim
13 Yorumla
+1 yılBazı şeyi hakediyo
18 Yorumla- +1 yıl
Mal mış
- +1 yıl
Allahım neden bu nisanliyken böyle değildi cook severdi beni çok değer verirdi bana her hafta dışarı çıkardık evlendik dışarı çıkmak yok para vermek yok siddet gösteriyor ben 3 aylık evliyken biz tartıştık ve boşanma davası açmaya kalktı danışma yapmış 6 ay dolmadan bosanamazsin denmiş
- +1 yıl
Mal Tam bir mal
- +1 yıl
Kafana takma bunlar gel ici geçici şeyler
- +1 yıl
Pire için yorgan yakılmaz
Mutlu isen sorun yok mutsuzsan ayrıl
05 Yorumla- +1 yıl
Ayrılcam zaten seviyorum ama ben bayıldım zaman beni tokatliyordu annesi bayıldı öpüyor bir kadın annedir zaten 21 yasindayim ben böyle oldunu bilseydim evlenmezdim zaten 3 gün annemde kalcam diyor neden acaba beni evde bırakıp giden bir adam. Hastayım gitti ateşler içinde bıraktı beni ailesine gelince gece yarısı kalkıp gidiyor sevmiyor mu bu adam beni sizxe
bosan kurtul
20 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun :)
00 Yorumla
+1 yılhmm anladm
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi