Kızlar acil help me?(ilişkim hakkında tavsiye veriniz) ?

Benim hatam yüzünden ayrıldık. ( ama o sürekli geçmişimi kurcalayan biriydi ve hatam ayrıyken oldu) sonra tekrar olduk şans verdi eskisi gibi hemen olamadık ama şans verirken burdayım işte bunun bi anlamı var dedi. Uzak mesafe ilişkisine dönüştü ilişkimiz ayrıldığımız gece zaten iş için başka bi yere gidicekti. En son konuşmamızda tartıştık yine tamamen bitirelim dedi onu sevdiğimi aşık olduğumu o da anladı beni seviyorsun aşıksın bans bunun fakrındsyım inanıyorum sana dedi. Ayrıldıktan 10 gün sonra 2 Ağustos ta doğum günüydü beni engellemediği bi hesap tek vardı ordan doğum gününü kısa kutladım. (O hesabı da ilk ayrıldığımızda beni stalklamak için açmıştı ve profil fotoğrafı bizim beraber çektiğimiz anısı olan bişeydi) o hesaptan doğum gününü kutladıktan bi gün sonra sağol yazdı o günden beri her gün storime bakıyo. Bi gün tek bakmadı ilişkimizi bilen arkadaşları da bakıyo bazen ben dün bi stori paylaştım yanan ateş cem karaca kara sevda şarkısı en üste de ona tsktığım lakabı simgeleyen sembolü koydum yanına da üç nokta koydum onu da görmüş bu işin sonunda nolur ya da ben ondan bi adım gelmesi için napıyım sizce

Kızlar acil help me?(ilişkim hakkında tavsiye veriniz) ?