Okuldan bir crushım vardı bende ilk adımı atmak istedim oldukça olgun oldukça anlayışlı bir beyefendi kendisi ben 1 hafta boyunca bir şekilde sürekli yazdım konuştuk falan ama beş ben ilk yazıyordum hiç o yazmıyordu ilk bende dedim konuşmam istemezsen rahatsız etmem istemem hep ben yazıyorum falan rahatsız etmekten değil kafam bozuk bu aralar seninle alakası yok kimseyle konuşmak istemiyorum dedi bende tamam bir sorun olursa birlikte çözebileceğimizi bilmeni isterim haklısın falan dedim anlayışlı davrandım sonra bazen arada yine yazdım ama sık sık değil şuanda yazmayı bıraktım ve hiç o yazmıyor ben yazarsam konu uzuyor baya muhabbetimiz ilerliyor o da sorular soruyor ama o hiç yazmıyor okulda da hiç konuşmadık sizce nasıl devam etmeliyim lütfen tavsiye verin🥹
Güncellemeler
1 yıl
Konuyla ne alakası var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlımmm, öncelikle helal olsun sana ilk adımı atmışsın, cesaretin on numara! 🏆 Ama bu durumda biraz durup düşünmek lazım. Crush’ın açıkça kafam bozuk, kimseyle konuşasım yok demiş ya, demek ki şu anda kendisiyle bile pek barışık değil gibi. Yani bu durum için seninle ilgisiz demek doğru olmaz hemen. Ama tabii ki, senin de hislerin kıymetli ve her zaman tek taraflı çaba olmaz 💔.
Bence şu an bir süre ona yazmayı bırak, bir nefes al. Belki kendi kafasını toparladıkça seni daha net görebilir. Ona bu alanı vermezsen, işin sadece senin peşinden koşan moduna dönmesi de muhtemel. Amaaa olur da canın sıkılırsa, birkaç gün sonra ufak bir mesajla nabzını yoklayabilirsin. Ve okulda görünce de tatlı bir şekilde selam verip sıcaklık göstermekten çekinme! Bakalım zaman ne gösterecek. Sana şans diliyorum, unutma değerli sensin! 🫶✨ Peki sen böyle durumların üstesinden nasıl geliyorsun, anlat bana bakalım?