Cevabın nedir?
Konuştuğum biri vardı, sosyal medya üzerinden. Yüzünü görmedim, sesini bir kere bile duymadım. Ama ben onu çok seviyordum. Yaptığı her şey harika görünüyordu bana. Sanki o her şeyi biliyor gibi, derdimi anlatır ondan yorum alır ve hareket ederdim. Bana ders çalışma taktiği bil verirdi. Uzun süre geçti. Bir yıl neredeyse. Bana o gün kendisini göstermişti. Dedim ki içimden al bunu koy yanına bir ömür boyu sev. Öyle güzel geldi ki ya gerçekten muhteşemdi o bende. Gözümde, gönlümde, ağzımda harika bir insandı. Arkadaşıma onu anlatırdım. Öyle böyle değil, hep onu konuşurdum. Ağzımdan düşmezdi. Bir gün çok merak etti arkadaşım tabii ben göstermiyorum. Çok kıskanıyorum çünkü. Yorum istemiyordum. Telefon şifremi nasıl açtı bilmem, fotoğrafına bakmış. Bana dediği şey, "onun harika olduğunu söylemiştin, gücenme ama öyle değilmiş." dedi. Bende "ben onu seviyorum, sen sevdiğini çirkin görür müsün?" demiştim. Bir yıl konuştuk sonrasında o konuştuğum kişi çok değişti, tanıdığım gibi değildi. Bana gerçekten yaklaşımı değişmişti. Yaptığı o kadar şeyden sonra hala aklımda, ağzımda, gönlümde... Sevdiğini güzel bulduğun zaman aşık olmuşsun demektir. O kadar şey yaşattı, yaşattıklarına değil güzelliğine ağladım. Kısacası sevdiğimi güzel bulurum.
17 Yorumla- +1 yıl
Anlatabileceğim tek yer burası. Biz sevgili modunda arkadaştık. Her şey çok güzel gidiyordu, ben onunla konuşurken kendimi güvende hissediyordum. Muhteşemdi. Kendim hakkımda her şeyi biliyordu. O sıralar sanaldan konuştuğum bir kız arkadaşım vardı, bana bir şeyler anlatırdı. Bende ona ilk kez, sevgilimi anlattım. Grup açar mısın merak ediyorum dedi. Bu cümleye gözlerimi dikip bakakalmıştım ama grubu açtım. Arkadaşım birden bire beni kötülemeye başladı, gerçekten inanamadım buna. Sevgiliminde bana şerefsiz dediğini gördüğümde çok sinirlenmiştim. Çünkü ben kendimi ona anlatamadığımı hissettim o an. Beni tanıyamadığını, okuyamadığını o an hissettim. Engel attım. Diğer hesabından bana açıklama yapmaya çalıştı yine engel attım. Aradan 1 ay geçmişti. Onu çok özlemiştim. Yastığımda rimel akıntıları birikmiştir o 1 ayda. 1 ay sonrasında gece 2 buçuk gibi yazdım ancak farklı bir hesaptan yazdım, nasılsın diye. Merak ediyordum nasıl olduğunu. Bana, "neden döndün?" dedi. -devam edeceğim.
- +1 yıl
Sadece nasıl olduğunu merak ettim ve sana nasılsın diye bir soru sormuştum dedim. Kötü olduğunu söyledi. Konuştuk, konuştuk bir zamandan sonra yine aynı noktaya geldik. Eskisinden daha iyiydik belki de. O arkadaşıma tavır almamıştım. Onunla hâlâ konuşuyordum. İki hafta sonrasında sanaldan arkadaşıma, onunla yine konuştuğumuzu söyledim. Siz konuşuyor musunuz biz de konuşuyoruz dedi. Ben sakinliğimi diri tutmaya çalışıyordum. Direkt sordum onunla mı konuşuyorsun sen dedim. Evet ama kardeşim gibi görüyorum dedi. Bundan iki gün sonra arkadaşım, o kötü birisi benden telefon numaramı istedi vermediğimde küfürler etti dedi. İnanmak istemezdim ama inandım. Doğru söylediğine emindim, hâlâ öyle. Yine de sordum ona, beni ikna etmeye çalışsada ona inanamamıştım. Hesabını vermesine rağmen olmadı çünkü hesabını yarım saat sonrasında vermişti. Belki mesajları silmiş olabilirdi. Yine engel attım. Aradan bir yıl geçti döndüm. Döndüğümde biraz konuştuk sonrasında, bana fotoğraf borçluydun-sığmıyor...
- +1 yıl
Bana fotoğraf borçlusun demişti. Ona fotoğraf attım ve bana cinsellik yönden bir şeyler söyledi. Biliyorum kırgındı bana oyun oynuyordu. Çünkü biz onunla konuşurken, kendisinden uzaklaştırmak için ben sandığın gibi biri değilim bende birkaç kızın videosu bile var demişti. Dediğim şey umurumda değil eskilerin beni ilgilendirmez demiştim. O an bana öyle yaklaştığını görünce hayal kırıklığı hissettim. Sürekli o konudaydı, sürekli olarak bu konuyu konuşmadıkça hep bu konuda olacağım diyordu.(yine gece vakitlerindeydi) ben konuyu değiştirmek için bir şeyler söylüyordum. Bana dedi ki bilgisayarda sorun olabilir, team wiewer kullanıyorsan verir misin sorun bende mi diye bakacağım dedi, vermiştim. Hesabıma girmemi söyledi girdim. Sohbetten birilerine ben selimi seviyorum dedi (isim uydurmasyon) erkeklerin çoğunu engelledi. Sonra google iğrenç şeyler yazdı. Beni zor durumda bırakıyordu. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Sonrasında engel attım.
- +1 yıl
Bu artık otomatiğe bağlamıştı sanki. Sürekli engel atıp açıyordum. Bu seferde açtım konuştuğumuzda ona sert davranıyordum. Çünkü hak ediyordu. Ama onunla konuşmadan yapamıyordum. Sabrımın son noktasına getirdi beni, küfür etmiştim. Kolay küfür eden biri değilim. Bana baştan beri çok kötü şeyler diyen insan, ben iki kere küfür ettiğim için engel attı. Sanırım beni önemsemediği için yaptı böyle bir şeyi. Bana yaklaşımları o yüzden öyleydi belki de.
En İyi Cevaplar
Ördeğe yavrusu kaz görünürmüş Nisan :)) onlar güzel değil biz güzel sevdik..
12 Yorumla- +1 yıl
Bak doğru dedin kuzu 😄
bana kalırsa güzeli sevmek kusurları görmezden gelmek değil illaki bir yerden patlak verir fakat sevdiği kişi insana güzel gelir kusurları görsede insan kapatır sinirlense de bağıramaz kıyamaz hadi diyelim bağırdı fakat 2 dk ya biter gider hiç bir şey olmamış gibi olur insan :) şahsen ben geçmişte güzel olan sevgililerime sert yaptığım zamanlar çokça olurdu... eşime ise kıyamıyorum ben fiziki olarak kıyaslamada güzele olmadığını düşünen insan olabilir fakat bana açtığı o güzel yüreği ben hiç bir yerde bulamadım arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılİnsan sevildikçe güzelleşir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114
Cevap
87Cevap
sevdigim gozume guzel gorunur malesef.
malesef diyorum cunku dombilinun tekini brad pitt yapma ozelligine sahibim sevince. o da gercekten brad sanmisti kendisini, kiyamam.
ilk ve sondu.
birdaha disini begenmedigime b. ok muamelesi yapmayi huy edindim.217 Yorumlasevdigim gozume guzel gozukur. ya herkes hoslandigim cocuktan dolayi cok tipsiz diyo. ama ben seviyorum. gozume batmiyo hic biseyi . yakisiklilik kavrami ne unutuyorum. onu o oldugu icin seviyorum. mesela onu cantasinjn tek kolunu taktigi icin bile sevebilirim 😊
20 Yorumlaherkes farkli dusunur bu konuda kimisi guzel buldugunu sever kimide sevdigini guzel bulur ama onemli olan ic guzelliktir tabi ic guzellik kimileri icin tek basina yetmez kisi bakimli olmali diye dusunuyorum..
16 Yorumla- +1 yıl
anlayis guven ve sevgidir onemli olan ozellikle guven kisinin aklinda sorular kaldigi zaman bir yerde patlak verip bitiyo hersey ama guven oldugu zaman sevgide saygida anlayista oluyo tabi herkes ayni degil oyle insanlar varki bin turlu yalan soyler sevgisine inandirmak icin seviyorum der baskasina yar etmem der vururum öldürürum der ama sonra bir bakarsin o addan eser gok hayatinda
sirayla... önce güzel bulduğun icin seversin, sevgi ilerledikce durum digerine döner ama dönmeyebilir de... bu ne lan nesini begenmisim bunun da diyebilirsin, karisik isler
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence birini güzel bulmak kişiden kişiye değişir benim beğendiğim baskasina güzel gelmez ayni sekilde de baskasinin begendigi de bana güzel gelmeyebilir en önemli nokta kime ve neye göre güzel olduğu 😀
10 Yorumla sanırım sevdiğin güzel görünüyo çünkü altı yıllık ilişkide gözümü üstünden alamadığım adam beni aldatıp defalarca affetmeme rağmen en son yine aldatıp bir de terkedince bir kötü görünmeye başladı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Öncelikle bu yoklukta böylesine güzel bir soru için teşekkür ederim. Güzel bulduğumuzu mu severiz Evet güzel kişi hoşumuza gidebilir belki sevebiliriz de ancak güzel bizi sevmedikten sonra ben güzeli sevmişim ne fayda Bu doğrultuda İnsanın sevdiği kişi bize her türlü güzel gözükür çünkü sevmişiktir sahiplenmişiktir Sevmeden önce güzelliği de belki bizi çekmiştir ondan daha güzelleri varsa da kime ne o benim sevdiğimdir o dünyanın en güzelidir sevdiğim gözüme güzel gözükür
00 Yorumla
+1 yılBen yakışıklı bulduğumu sevdim 😂 😂 dış güzellik önemli nisannnn 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Allah bozmasın kuzumm 😘
😂😂 - +1 yıl
Aminnn 😍😍😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bıyıklı erkek diye tutturmuştum bir ara bıyıksız biri çıka geldi çok pis aşık oldum tabi sonu husran da tabi konu bu değil geçelim😂 göze ne hoş görünüyorsa o
10 Yorumla
+1 yılÖnce birini seversin, sonra aslında başkasında görsen güzel bulmayacağın şeyleri de sırf o taşıyor diye seversin. Her türlü seversin yani :D
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim kadar hiç kimse güzel görünmüyor. Ama ne var dönülmez yola çıkılyorsa en çirkin oymuş gibi davranıyorsun.
10 YorumlaSevdiğim gözüme dünyanın en güzel, en narin, en muhteşem, en kusursuz insanı olarak görünür
20 Yorumla
+1 yılBir fikrim yok. Ama genelde güzel bulduklarını seviyorlar
20 Yorumlamesela birini tip olarak hic begenmedim. ama sonra taniyinca sevdim. nasil guzel geliyi anlatamam. bir de tam tersi cok begendigim bir kadin vardi. kadini taniyinca nefret ettim. su an ne virkin geliyo gizume anlatamam😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBirini güzel bulmak/bulmamak sadece ilk izlenim için önemlidir. Ama sevmek için o kişinin güzel olması tek başına kesinlikle yeterli değil. Çevrede görmüş olduğumuz ve uyumsuz olduğunu düşündüğümüz bir çok çiftin olmasının sebebi de budur.
00 Yorumla Paradoks gibi soru. Tanıdıkça güzelleşen kızlar var tabi.
20 YorumlaSevdiğim o kadar güzel görünür ki gözüme , en yakın arkadaşım zevkime tükürmese anlamam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevmezsen nasıl göreceksin sevmeyen insan bence kördür kör olanda güzeli göremez nokta ;) :D
10 Yorumla Bilmem... bazen itici gelen birine bir bakmışım hoşlanıyorum
10 YorumlaGözüme güzel görüneni yüreğimle paylaşırım,
Yüreğim de severse, dünyanın en güzeli o' dur.10 YorumlaSevdiğim gözüme güzel gözükür, ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca 😊
10 YorumlaSevdigin kisi dunyanin en cirkini olsa bile batmiyor sana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. önce güzel bulduğumu severim sonra sevdiğim ne olursa olsun güzel gelir :)
10 Yorumla
+1 yılZaten insanin gözüne en guzel gozuken şey sevdiğir bana gore
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. gönlü güzeli sever insan, zamanla tanır aşka dönüşür, o andan itibaren her şeyiyle güzeldir bütündür, sevince kusur göremez insan, dünyanın en güzelidir o.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Eğer her baktığın yer de sadece o varsa güzel ya da çirkin farketmez.
Bu değerlerin önüne başka birşey geçer.
Onsuz yapamadığını anlarsın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgi varsa sevdiği dünya güzeli gelir gerisini göremez
10 Yorumla sevdigin icin gonlun guzellesir.. gonlu guzel olan cevresini de guzel gorur...
20 Yorumla
+1 yılSeven insan karşısındakinin kötü huyunu ya da bir kusurunu görmez zaten. Yani sevdiğin güzel görünür.
10 Yorumlaayıya yavrusu bişey gözükürdü neydi bu cümle yaaa :/ neyse anladınız siz
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimiz insan güzel görünür gözümüze.
Hiç bir zaman biri güzel diye sevemezsin.10 Yorumla
+1 yılGüzel bulduğumu severim, sevdiğimde güzel gözükür gözüme.
10 Yorumla
+1 yılKirpi Yavrusunu pamuğum diye severmiş, Sevdiğim gözüme güzel görünür
10 Yorumla
+1 yılgüzel olduğu için gözümüze güzel gözüken kadını severiz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel soru benim sevdiğim kişileri hiç beğenmiyor lardi demek ki sevdiğim gözüme güzel görünüyor du
00 Yorumla Huyunu seversin güzel gelir bazen güzelin huyunu sevmezsin o sana çirkin gelir
10 Yorumla
+1 yılİlk güzel olduğu için severler sonra karakteri kötüyse fazla güzel olmayan ama karakteri güzele bakarlar onu da sevdikçe güzel gelmeye başlar.
00 Yorumlasevdiğim benim için dünyanın tek ve en yakışıklı erkeğidir gerisi erkek değil
00 Yorumlasevdiğim gözüme en güzeli görünür. ve ztn güzellik göreceli bir kavram
00 YorumlaSeni ilgilendirmez pis faşist
#TürklerDünyayaHükümdarOlacak00 Yorumla
+1 yılSevdiğimi görürüm güzel gibi
Diğerlerine yakışan cehennemin en dibi10 Yorumla
+1 yılGüzelliğin on par etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa.10 YorumlaKötü olan yüz ve fizik çekici gelmez, haliyle hayranlık, aşk vs de olmuyor bende.
00 Yorumla
+1 yılÖnce güzel gördüğümü severim sonra sevdikçe dahada güzelleşir o kişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla seversem gözüme güzel görünür diye düşündüm. Sevdim ama gözüme güzel görünmedi hiçbir zaman.
Sanırım artık güzel bulduğumu sevecem😀10 Yorumlaİkisi de. Hem hakikaten çok güzel hem de onu güzel görüyorum. Seviyorum lan. Var mı ötesi. 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCirkin bir kocam var.
Ve bana herseyi guzel geliyor..
Asigim onaa...
Bana hissettirdikleri mukemmel...
Dolayisi ile sevdigimi guzel goruyorum.00 Yorumla
+1 yılSevdiğim kişinin gözüme güzel gözükmesi için önce yanıma yakıştırmalıyım ki güzel gözükelim.
10 Yorumla
+1 yılTabiki sevdigim güzel görünür bir kez yaşamıştım hic bir seye benzemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan neden sever ki zaten? Güzel bulmasa sever mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkisi ayagina bagli. Ayagi cirkinse yuzu cirkindir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim gözüme güzel gelir 😄 malum güzeli herkes sever...
10 Yorumla
+1 yılHiç biri lavaş arasındaki çiğ köfte değil :) hihihi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu soruyu sormustum bir hafta once ve sonuc genelde sevdigi icin guzel oldugunu soyluyolar ama ben sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılZeki ise gözümde ondan güzeli yoktur. ama saf ve aklını kullanmayan biri ise dünya güzeli bile olsa bir anda çirkinleşir benim için.
10 Yorumla
+1 yılGüzel olan sevgili değil, sevgili olan güzeldir demiş Tolstoy
10 YorumlaÖnce güzel görünüyorsa severim sonra da sevdiğim için güzel görünmeye başlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Saçlarını kazıtırdı (ne haddineyse) o zaman bile deli divaneydim
00 Yorumla
+1 yılsevdigim benim dunya guzelimdir ondan baskasını görmez gözum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bulurum ama güzel buldum diye sevemem çok saçma
00 Yorumla - Devamını Gör (141)
Devamını Gör(186)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğiniz mi gözünüze güzel görünür, yoksa güzel bulduğunuzu mu seversiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler