Meali şudur ki; birini sırf görünümü için sevebilir misin yoksa Güzel ve Çirkin masalı gerçek olabilir mi?
https://m.youtube.com/watch?v=b3gwh6e3e10
Şarkı içinizden geçsin.. 🔥
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=b3gwh6e3e10
Şarkı içinizden geçsin.. 🔥
#smell
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Hayır tabiki benim için dış görünüşten ziyade kalp güzelliği önemlidir.. Bir adamın kalbi güzel olsun başka bir şey istemem.. İnsanlar sevildikçe mutlu oldukça daha da güzelleşir.. Önemli olan bir insanın nasıl olduğu değil nasıl sevdiğidir..
Şarkı da çok güzelmiş çok fazla şey anlatıyor..
Merhaba,
Güzeli severim, sevdikçe güzelleşir, insanın kalbinin güzelliği yüzüne yansır, inanıyorum!
Mahkeme suratlı asık suratlı sert suratlı sevmiyorum! 😅
Birini sevdiysem güzeldir zaten. Daha da güzelleşir. 😅
Ben sevdikçe sevdiğim güzelleşir..
Güzellik her zaman dış görünüşten çok daha fazlasıdır. Sevdiğin kişinin içindeki güzellikler, zamanla dış görünüşüne de yansır. Birini sevdiğinde, onunla geçirdiğin her an, ona olan bakış açını güzelleştirir. Yani sevdiğin kişi, gözlerinde daha da güzelleşir. Ama diğer taraftan, birinin güzel olmasına hayran olmak da o kişiyi daha çok sevmene yol açar. Sonuçta, içsel güzellik dışsal güzellikle birleştiğinde, ortaya bambaşka bir çekicilik çıkar.
Güzeli beğenirim, sevdiğim ise güzelleşir.
Sevmek fiziksel bir şey değildir. Bu daha çok beğeni veya hoşuna gitme şeklindedir. Sevgi duygusal yani duygularla ilgili bir şey o yüzden onun tetiklenmesi için duygu gerekir.
Fakat duygu öyle bir şey ki fizikselliği değiştirebiliyor. Çünkü fiziksellik olmadığı için fizikselliği farklı şekilde yorumlatabiliyor.
Güzel beğenilir ama sevilmesine yetmez. Buradaki pembeli sorularının çeyreğinin de cevabı budur.
Bu devir için soruyorsan bu devirde gerçekten insanlar sadece güzel gördüğünü seviyor ama güzellikten kastımız sadece fiziki güzellik evet fiziki güzellik önemlidir insanın aşk hayatında Duygu düşüncelerinde en önemli yer katar, ama hayatta hiçbir zaman şunu düşünmüyoruz aşktan beklentimiz ya da sevgiden beklentimiz karşılıklı mı bu devirde insanlar hiçbir şeyin karşılığını tam veremedikleri için ya da karşılıklı değer verme olmadığı için sadece görsel güzelliğe bakılıyor.
Birinin dış görünüşüne bakmayı bıraktım.
Eskiden dış görünümü yüzünden yürüdüğüm kızlar oldu ama anladım ki ambalaja çok takılmamak gerek.
Çünkü güzellik gercekten hoşgörüde, anlayışta, düşüncede, kalpte ve ruhta varmış.
O yüzden dışı güzel olanı mı?
yoksa yüzünü güldüren çirkini mi dersen
Gercekten çirkin derim.
Estetik diye bişey var layn 🤣🤣🤣
İkinci seçenek diyebilirim. Güzellik göreceli bir kavramdır. Ancak benim sevdiğim bana göre herkesten güzeldir. Onu mutlu edebiliyor gönlünü hoş tutabiliyorsam zaman içinde o da git gide güzelleşir.
Güzeli severek, güzelleştiririm.
Benim gözüme çok güzel görünen, başkasının gözüne belki ortalama bir tip olarak da görülebilir. Görece mevcut elbette.
Güzeli severim, dış görünüş benim için çok önemli. Önemli değil diyenlere pek inanmıyorum :)
Güzel severim, içinin güzelliği dışına yansımıştır. Benimle daha güzelleşmek isterse güzelleşir yoksa çok zor.
Benim sevdiğim kişiler gözüme çok güzel geliyor. Sevdiklerim de güzel ama ben sevince iyice güzelleşiyorlar😂
Merhabalar hanımefendi
Sevdiğim güzelleşir, sevgi herşeyi düzeltebilir ve en güzel hale getirebilir diye düşünmekteyim.
Değişir bu durum bazen guzelide sevebilirsin bazen sevdiğinde guzellesebilir.
Sevdiğim güzelleşir benim gözümde kusursuz olur yani çünkü benim
Erkekler her zaman güzel olanı sever, yani gördüğünü
Kadınlar ise daha çok görünmeyen
Hiç yalan söylememe gerek yok.. dış görünüş çok büyük rol oynar
Görüntü olarak bana benzeyenler zaten güzel oluyor o yüzden kendim gibileri seviyorum.
Önce bi çekmesi lazım sonra sevdikçe güzelleşir
Ben severim ister güzel olsun ister çirkin olsun ona kalmış bir şey
Ben güzel seviyorum. O sevdikçe daha da güzelleşiyor...
Güzel olmasına gerek yok fit olsun yeter Ben onu sever güzelleştiririm
Sevdiğim benim için en güzelidir. Güzel baktıkça daha güzel görürüm.
İnsanın sevdiği güzeldir bence, güzellik bakmak ve görmek arasındaki ince çizgide saklıdır.
Güzeli sevebilirim. Sevdiğim belki güzelleşir. Bilemiyorum. 🤷🏻🤠
Daha önce sarışın mavi gözlü güzel bir kızla çıktım ama yok abi sevemiyorsun ayrıldım. Fakat bazen normal düzeydeki kızlar bana daha hoş geliyor. Sevdiğim güzelleşir yorumuna katılıyorum.
Şuana kadar 1 tane yakışıklı erkekten hoşlandım o da benden hoşlandığı içindi. Bakan ve seven çekici geliyo bana
Sevdigim degerleşir sevdigiim özelleşir sevdigim kıymetleşir
Güzeli severim sevdikçe daha da güzelleşir
insanın sevdiği güzelleşir
Güzel severim çok severim. Güzel kadın candır
Sevdiğim güzelleşir.
Sevdiğim güzeldir
Sevdiğin güzelleşir tabikide
Güzeli severim daha da güzelleşir
Güzeli severim
Sevdiğim güzelleşiyor gözümde
Herkes güzeli sever, sevdiği güzeldir
Önce görüntüsü çekecek sonra karakteri