Bir insan güzel bulduğunu mu sever , yoksa sevdiğini mi güzel bulur ?
Sevdiğini güzel bulur.
Güzel bulduğunu sever.
Bence;
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olayın akışına göre değişir ancak güzel bulduğuna duyduğu sevgi oturaklı bir sevgi değildir, her an değişiklik gösterebilecek bir sevgidir, hoşlantıdır. Ama bir kişiye duyduğun sevgi o kişiyi gözünde güzel olandan daha da güzel yapıyorsa, işte bu sevgi daha kayda değer bir sevgidir, özeldir...
severse güzel bulur, ben öyleyim. ama güzellik göreceli bir kavram. senin için güzel olan başkası için güzel olmayabilir herkesin güzellik ölçüsü çok farklı olabiliyor
Bir şeyi güzel bulduğunda, bulduğunun güzelliğinden aslâ emin olamazsın, ve fakat güzeli bulursan, sadece senin güzeli bulduğunu değil, güzelin de seni bulduğunu hissedersin. Çünkü arayan gerçekte aranandır!
Sevmesine etki eden koşul güzellikse, hem güzel bulduğunu sever hem de sevdiğini güzel bulmuş olur :)) ama bunun haricinde kargaya yavrusu kuzgun görünür diyorum. Yani sevdiğini güzel bulur.
Cevap
25Cevap
Yüreğimin sevdiğini güzel bulur insan... Güzellik göreceli birşeydir..Kişi olarak düşünmemek gerek sadece kimine kurufasulye vazgeçilmezdir kimine göre yiceği en son yemektir..
Tatda damak görselde göz sevgide kalp seçer kendine olan güzeli.. sevdiği güzeldir insanın güzeli sever insan...
güzel bulduğumu seviyorum. ama her güzel bulduğumu değil. güzel bulmak karakterini merak etmem için çok önemli bir etken. karakteri de bana uygunsa o zaman severim.
önce güzeli sever bakar ki güzellik işe yaramıyor sonra başka birini sevdikçe güzelleştiğini fark eder.
A- sevdiğimiz bize güzel gelendir. zaten herkese değil bana güzel gelmesi daha özel yapar onu.ama sevene kadar nasıl bir süreç olur bilemicem :D
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
ne güzel demiş Aşık Vesysel.
karsı tarafta gorunus olarak hosuma gıden yonlerın olması lazım..bunula bırlıkte kısılıgıde buna paralelse severım..hatta dunyaları verırım :D karsılıksız
aksı halde sevgı olamaz..
sadece ıyı bır arkadaslık olur
Bir insan herseyi guzel bulmaz fakat neyi severse guzeldir.
Otada konar b+kada misali o bile sevince guzel ;-)
ben bir tek sevdiğimi görürüm .. başkası güzlemiş çirkinmiş farketmem bile .. o yüzden insan gerçekten seviyorsa sevdiğini güzel bulur ..
karışık bi durum ama sevdiği güzel gözükür herhalde
o insan erkekse güzel bulduğunu sever,kadınsa sevdiğini güzel bulur.
bence cou zaman sevdigini guzel bulur cunki kalp-kalpe karsidir tabi guzelliyede bakiyor her kes buda sozzz
Güzel olanı sever. Sevdiğinde de daha güzel bulur...
Ilk etapda biseyi güzel buldun icin ilgileniyorsun sonrada kuzuru olsada sevdin icin güzel buluyorsun.
tek kelimeyle sevdiğni güzel bulur ama bazıları görselliğe çok önem verdikleri için sonradan hayal kırıklığına uğrayabiliyor
Ben sevdiğimi çok güzel buluyordum arkadaşalrım ıyyyk çok çirkin ya neyine bakıyorsun bunun diyorlardı tabi benim gözümle görmüyorlar ya ondan.
Güzelliğin on par'etmez ,Bu bendeki aşk olmasa... Aşık Veysel misali
tabikide sevdiğini güzel bulur , sizi kimse birbirinize yakışttırmasa da siz kendinizi dünyanın en yakışan çifti oalrak görürsünüz :)
tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavktan kıvamında bir soru olmuş
Diğerlerini bilmem de ben sevdiğimi yakışıklı bulurum. :)
Sevdiğini güzel bulur.
'Kirpiye yavrusu pamuk görünür.' Diyen boşuna dememiş.
Be bu soruya cevap yazdığım zaman soran başka bir üyeydi
Şimdi soran başka bir üye olmuş
Bu sitede hacker mi var
Bu sitede sahtekarlık mı yapılıyor anlamadım
Başkalarını bilmem ama ben sevdiğimi güzel bulurum.
Bence erkekler guzel buldugunu sever:) kadinlar sevdigini yakisikli bulur o kadar:)
o baska mesele..seni sevdikleri icin değil sadece yakisikli biriyle vakit gecirmek icin, ben burda gercek sevgiden bahs ediyorum
tsk:)
Genelde sevdiğini güzel bulur.Ki doğrusu da bu zaten.
her güzel kız sevilmez ama her sevdiğin güzeldir...
güzel bulduğumu seviyorum. güzel bulmadıklarıma cevabım hazır, "seni ben arkadaş olarak gördüydüm."
sevdiğimi yakışıklı bulurum
Sevdiği için güzel olur.
sevdiğini güzel bulur.kesin ve net.her güzel sevilseydi yakışıklı ve güzel ünlülerin çoğuna bişeyler hissetmemiz gerekirdi :)
İkisi de söz konusu..
Güzel bulmadıgın birine yaklaşmazsın.
ben güzele güzel demem..güzel benim olmayınca:D
sevdiğim insanı güzel görürüm
sevdiğini güzel bulur...
biraz da olsa güzel bulmam şart.
ben sevdigimi güzel bulurum
herkes pelini sever,bak peline peline...
A dedim.
sevdiğini güzel bulur
Sevdiğini güzel bulur.
sevdıgını guzel bulur
sen bunu mecnuna sorsana bi, burda mecnun ne arar
güzeli severim sevdiğimde güzel olur böylece
Bulduğumu seviyorum. Ne buluyorsam işte.
Sevdigini guzel bulur.
Sevdiğini güzel bulur.
Ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça :) ;)
sevdiğimdir güzel olan.
güzel bulmasam(her anlamda!) neden seveyim ki.
sevgi pıtırcığı olalım hep birlikte.
Önce güzel bulur, ondan sonra sevmeye çalışır.
Tabıkı sevdığini güzel ve kusursuz bulur
gozume hos gelmeyen bırını sevemem
Sevdiğini güzel bulur.
sevdigini güzel bulur
hayır güzel olduğu için değil benim olduğu için
sevdiğini güzel bulur
Güzelliğin 5 para etmez bendeki bu aşk olmasa..
kişisine göre değişir
a şıkkı dedim.
Güzel bulunca seviyorum sevdiğim güzel oluyor :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar