Kız arkadaşım yüzünden psikolojim berbat , sinir hastası oldum resmen. Ne yapmalıyım?

Merhabalar,
1 senelik bir ilişkimiz var.
365 günün 300'ünü net abartısız kavgayla küslükle geçirmişidir. Ama hiç koapamadık birbirimizden.
Bende zamanında bol hayvanlık yaptım evet ama bu ilişki içinde her zaman bir fedakarlık yapan hep ben oldum. Kız arkadaşım çok garip biri. Beni çok sevdiğini biliyorum aslında ama bazen öyle laflar ediyorki tereddüt ediyorum. Ailesiyle sıkıntılı olan birisi kendisi. Ve sürekli bana yansıtıyor. Ben her seferinde onu sahiplendim , hep destek oldum.
Ama o her seferinde beni öyle kırdıki. Sanki erkeklerin kalbi yokmuş gibi , onlar kırılmazmış gibi.
Sürekli yazma , defol git. felan gibisinden. Sinirlendiğinde bana sürekli böyle yazıyordu. bir gün bende tutamayıp çok ağır şeyler söylemiştim fakat haketmişti. Daha sonra barışmıştık zorda olsa herşey güzel gibiydi ben olması gerektiği gibi davranıyordum onun üstüne varmıyordum son zamanlarda. Yine başladı ve gerçekten beni öylesine sinir edebiliyorki ben aşırı yıprandım ve psikolojim inanılmaz bozuk. Ben ağır bir erkeğim , öyle söyler herkes. Gevşek birisi felan değilim dıştan da aynı şekilde.
Hatta şu an bunu yazarken 15 dakika önce kalbimi kıran insan şu an güzel bir mesaj atmış. Hep bu şekilde oldu bende hep saf gibi kandım. Belkide ona bu kadar sanş vermemin hemen affetmemin sebebi , birbirimizin ilk aşkı olmamız. Ve onun sorunlu birisi ama bana ihtiyacı olan birisi olması. Hep zor günlerinde bana sarılır ama bir yandanda beni çok kırardı. Hep dayandım ama cidden gücüm kalmadı. Ben hayatımda toplasan 2-3 kere sinirden ağlamışımdır. Fakat şimdi beni öyle üzüyorki "bi erkek" 2-3 günde bir ağlarmı ya? Ben kendimden utanır oldum. Duvarları yumrukluyorum sinirlendiğimde , yıkıyorum heryeri kendimi tutamıyorum. Artık en ufacık şeye dahi patlıyorum sinirleniyorum o derecedeyim.
Birisi bir yol göstersin abi ben ayrılmak istiyorum bana zarar veriyor ama kahretsin çok seviyorum onu.
O da beni ama işte..
Güncellemeler
+1 yıl
aaaasdasdasdascasc
Güncellemeler
+1 yıl
Ben eskiden gayet pozitif birisiydim. Bu ilişki bana çok şey kattı ama genel anlamda son zamanlarda sinir hastası etti beni. Önceden hiçbişeye kolay kolay sinirlenmezdim her arkadaşımla gayet çok güzel vakit geçirirdim. Şimdi öyle olmuyor herşeye sinirlenip , kırıp döküyorum. Ve alınganlık başladı birazda. Normalde karşımdaki tipimle alay etse bile gülecek bir insandım ben. Nasıl oldu anlamadım ve en yakın 2 arkadaşımda benden şikayetci biz eski halini özledik lan gibisinden sitem ediyorlar bana
Kız arkadaşım yüzünden psikolojim berbat , sinir hastası oldum resmen. Ne yapmalıyım?