AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
görüşmüyorsa unutur, görüşüyorsa diken üstündesin
Bence o çocuk senin canını acıtacak uzak dur
Tamamen unuttuğunu sanmam. Bilemem gene de
unuttuğunu sanmıyorum
unutmaz unutamaz 6 yıldan bahsediyorsun
Yıllar geçse de unutamaz mı yani? Hiç ama hiç o kızla konuşmasa bile?
unutmaz hala onu seviyordur daha yeni bitmis iliski baslamak ile çok büyük hata yapmışsın bu ilişkiye
Ama 1 yıl önce ayrılmışlar?
ben 2 yıllık sevgilimi 3.5 senede zor unuttum. kandirmayalim kendimizi.
Ciddi misiniz gerçekten? ama sonuçta kız bitmiş gitmiş. 3 sene sonra o da unutur mu bu kızı tamamen? Mesela siz o eski sevgilinizle hiç ama hiç konuşmasanız da sever misiniz? Sevgilim bir yıldır hiç konuşmamış çünkü nasıl sevebilir unutmaz ki
ben 3.5 yıl hiç konuşmamış sadece 2 defa uzaktan görmüştüm. 6 yildan bahsediyorsunuz. şuna emin olun o kiz bana don dese sizi tanimaz. çok kişi var sizin durumunuzda olan.
Ciddi misiniz? 😔 ne zaman unutur bu kızı? Aklından gider tamamen?
unutmaz yokluğuna alışır oda yıllar sürer ben 4 yil çıktıktan sonra eski sevgilisine dönen biliyorum olan sana olur böyle birşey olursa. zor durum
ama bazı sorularda neredeyse tüm erkekler "üç beş ayda unuttum" yazıyorlar. Bu ne demek peki
6 yıllık ilişkiden bahsediyorsun. hem o erkeklere sorsan hepsinin unutamadığı ve dönmesini istediği biri vardir. 6 yılı unutmak yillar sürer unutmaz yine söylüyorum sadece alışır. Insallah senin başına gelmez o olay.
beni çok sevemez mi yani? ömrü boyunca o kızı sevmesi bencilce olmayacak mı?
seni yari yolda birakmazsa dua et sevdiğini hiç sanmiyorum seni unutmak ya da kiskandirmak için de olabilir. simdiden hayatının merkezine koyma. o kizi kolay kolay unutamaz.
ama bu kız bulunmaz hint kumaşı mı? yo. insan yakınları ölünce bile unutuyor bu niye unutamıyor anlamıyorum. Kaç yıl daha sevecek bu kızı o zaman ömrünün sonuna kadar mı? herkes her şeyi unutur bence.. böyle yorumlara üzüldüm 😔 ayrılmalıyım ki? Diyelim ki bizde ilerlettik ilişkimiz 1-2 yıl oldu diyelim hala mı o kız aklında olur? samimi cevaplara ihtiyacım var
bak ne diyorum sana bir tanıdığım sevgilisinden ayrıldı 4. yil başkası ile çıktı sonra eski sevgilisine geri döndü evlendi. oluyor yani unutmuyor insan.6 yil onu sevmese evlenmek istemese olur mu bir düşün? istersen soru seklinde sor sizi birakip eski sevgilisine donen var mi diye bak bakalim nasil cevaplar gelecek
Yen'i cevap yazan biride 17saatte unuturum ben demiş mesela geçmişe takılmam demiş. Erkekten erkeğe değişiyor galiba. İnşlllah senin dediğin gibi olmaz inşallah 😔 kızla konuşsam mı sence? Zor tutuyorum kendimi kızı pataklamamak için
kızın ne suçu var? sevgilin senden ayrılıp başkasına gitse suç sende mi olacak. kimse unutamaz. onlar hep lafta ben bile unutmadim 4 sene oldu hep unuttum yaziyorum yorumlara. erkek sevmisse unutamaz.
4 senedir unutamadıysan neden dönmüyorsun kızla konuşmuyorsun ki? sonuçta benim mutsuzluğuma sebep olan o kız. kinleniyorum o kıza karşı. kız da nasıl bir şeyse bir daha sevgili de yapmamış belki sevgilisi olsa sevgilim ondan nefret eder değil mi? acaba sevgilime böyle bir şey desem nasıl olur? senin eski sevgilin başkasıyla çıkıyormuş ya desem?
sakin deme herşey daha kötü olur ki zaten sevgilin onu takip ediyordur sen canını sıkma senden önce o öğrenir
takip etmiyor ona eminim kızın sosyal medya hesapları yok sadece facebook var onda da bir şey paylaşmıyor. Söylesem olmaz mı yani öyle? belki gerçekten o zaman unutur nefret eder
söyleme seni terk eder araştırır doğru değilse kafasina sokma tekrar o kizi. ben sizin ilişkinin sonunu iyi görmüyorum kusura bakma ama öyle bir gün anlarsin ne demek istedigimi
Anlıyorum😔
yorumlari oku herkes aynısını diyor hata yapma ondan sana fayda yok hayatini mahvedersin sadece
Bir şey daha sormak istiyorum sevgilim yakında askere gidecek orada o kızı arar mı?
arar hep aklina gelir o kız. senin işin çok zor çok. yanlış zamanda yanlış insan.
askerde ayrılıyor erkekler aramaz etmez diyor yakın çevrem bende bunun için korkuyordum bir de😔 aramaz beni hiç diye. O zaman o kızı hiç aramaz sormaz, öyle değil mi? askerliğini yaptın mı acaba? biliyorsundur neler düşünüldüğünü askerde nasıl olur diye
yaptim askerliği 15 ay. o kiz hep aklina gelir nöbetlerde asker arkadaşlarım öyle olanlar vardi. sen o kizla kendini kiyasmalamayi artik birak. o seni değil onu seviyor.
sevse onun yanında olmaz mıydı?
bazen sevmek yetmez. olacaklari yaşa gör ılerde bırakıp giderse keşke diye kafani duvarlara vurma.
Ayrılmalıyım yani?
ben sana ayrıl veya devam et demiyorum sen sadece yara bandısin ve her yara bandı bir gün söküp atılır. hadi ben yanlış biliyorum bu kadar insan da mi yanlış biliyor. hep tecrübe ve yaşanmıslik
bu 6 yıl içinde peki sevgilim o kızdan soğumuşsa bir an öyle ayrıldıysa? Ayrılma sebebi sıkılmaysa? Sebebini tam kurcalayamıyorum ama ya böyleyse? Nolursa olsun böylede mi unutmamıştır dersin? Kusuruma bakma çok soru soruyorum ama zor durumdayım anla lütfen
seni anlıyorum sorabilirsin tabiki. sence insan 6 yıl boşuna biriyle birlikte olur mu? sıkilmak diye birsey asla olamaz 6 yıl ve ilk sevdiğinden bahsediyorsun. malesef senin düşündüğün gibi değil. o çocuk onu seviyor. bence ilerde barışıp evlenirlerrse hiç sasirmam ama ona dönmezse bile senden ayrılır. sıkılır.
Unutamamıştır. Kız evlenmiş mi peki?
Kız evli değil. Kızın başka sevgilisi olmamış hatta sevgilimin kuzeni dedi. Kız zaten utangaç birazda safmış. Neden unutamamıştır diyorsunuz bir yıl geçmiş ayrılalı ama
Dile kolay 6 yıl az değil. İnsan nasıl kolay kolay unutabilir ki... Birde ilk diyorsun. İlkler biraz zor unutulur.
İlkler unutulmaz üzgünüm
yani o kız onun hep aklında kalacak diyorsun😔
Eğer sevgiside gittiği gibi sahteyse unutmuştur
Gercek aşklar asla unutulmaz
İlkler unutulmaz sonu nasıl olursa olsun
Unutmamıştır arkana bakmadan kaç
İlkler unutulmaz asla.
eskiler vazgecilmezdir
151+40 cevap almışsın neyin kararsızlığı bu
Kimleri unuttuk be...
Bana bildirim niye geliyor ben onu anlamadım
unutmaz kolay kolay hele de ilkler hiç.
Unutmamıştır ayrılın bence
6 yıl kolay unutulamaz bence
ilk Sevgilisi oldugu için unutmasi imkansiz
kaç yıl sonunda unutur? hiç konuşmasa kızla yıllar yıllar boyunca? gerçekten erkekler unutur diye düşünürdüm bunca yaşıma kadar. oysa ki tam tersiymiş. iki yıl sonra benimle evlense severek, o kız aklına gelip hüzünlenir mi? samimi cevaplara ihtiyacım var. şimdiden çok teşekkürler
tüm samimiyetimle söylüyorum onutamaz kendimden biliyorum ilk olan herzaman en iyi olandir
anlıyorum. peki yıllar sonra evli olsa da kızı görse bir şeyler hisseder mi? bunun cevabı hayır olur inşallah 😔
yillar sonra görse unutamaz yine tanir duygulanir ama elden birsey gelmiyecegi için sıkıntı yok yani
Bir ömür geçse unutulmaz.. unutulmuyor.
Kızlar evet ama erkekler? Kızla hiç konuşmadığı halde nasıl unutamasın ki?
@mavifeslegen, öyle düşünme. Her erkek bir değildir. Onca yaşanılan, unutulmaz. Konuşmasa da.
hiç bir şey unutulmaz sadece söner hepsi bu
Ömür boyu evlense de unutamaz mı diyorsun?
Hüzünlenir m
ya öyle değil anılar vardır illaki ama aşk anlamında bir şey olmaz
Takma ilkse seni unutmak için kullanmıstır
yani sevgilim beni sevemez mi hiç? ne yani ömrünün sonuna kadar bu kızı mı sevecek unutamayacak?
Hep bir ya ında kalır umutlanma hiç bir zaman şakın ama şakın bağlan ma üzülen sen olursun
Beni sevip evlense peki? o zaman da mı unutmamıştır demektir? Çünkü sevmese evlenmez
Canım kuzum insan ilklerini unutamaz gerçek sevgiler
İlla ki geliyordur. 6 yıl kolay değil
Yıllar yıllar geçse bile aklına gelir mi ki? 1 yıl olmuş ayrılalı
Kaç yıl geçerse geçsin kız aldatmadıysa kötü birşey olmadıysa unutamaz kolay kolay
Kız aldatmamış hatta altı yıl içinde birtek yalan bile söylememiş. Sadece bunları biliyorum. E peki ömür boyu bu kızı mı sevecek nasıl iş bu😔
Bilmiyorum güzelim ama hakkınız da hayırlısı olsun. Çünkü zor iş en ufak bir yalan söylesen ya da birşey olsa direk eski sevgilisini düşünüp o yapmamıştı, o yapmazdı vs diye düşünür
Çok sevdiyse unutmaz.
Zamanında çok sevmiş beraber büyümüşler ama sonuçta bir yıl önce ayrılmışlar bir yıl uzun bir süre değil mi unutmak için
Bence değil 😐
Peki iki üç yılda unutabilir mi?
Unutmaz sevmiyordur fakat kim neyi unutabiliyorki 😐
unutulmaz. sadece unutulmuş gibi davranılır
ama bir yıl geçmiş ayrılalı konuşmamışlar hiç bir erkek 1 yılda unutamaz mı ya
ömür boyu unutamaz. evet acısı falan hafifler zamanla. ama unutmak gibi bir şey söz konusu değil. ben evlensem de ilk aşkımı asla unutamam. daha dün gibi aklımda
bazı erkekler unutulur tabi ki diyor ama.. yıllarca hiç konuşmasanda o kızla seviyorsun yani hala öyle mi?
hayır yanlış anladın. sevmekten bahsetmiyorum. ama unutamassın işte. onun yeri her zaman sende ayrıdır. ona duyduğun sevgi saygıdan bahsediyorum. aşktan değil
çus lan cidden yazdimu 500 kisi gorus
Salla gitsin yav taktığın şeye bak Alla için
Ben unutamadım ve unutamayacagim
Unutursun için yana yana..
unutmaz efenim unutmak için sevgili olunmazki :D
Sana bu durumu anlattıysa unutmamıştır.
Geliyordurda boşuna vakit kaybetme, keyfine bak
kim unutmuş ki eski sevgilisini bizde unutalım
Onu unutmak için senle takılıyo olabilir
Unutturmak senin elinde
git gide daha az hatırlar...
alışveriş bence ikinci olmaya maalesef
Kızın hatası yoksa aklı ondadır
Seni sevebilir ama onu asla unutmaz.
kızla hiç konuşmadan yıllarca nasıl aklında tutacak ki? hadi konuşsa unutmaz diyeceğim de.. gerçekten yıllar geçse de düşünüp hüzünlenir mi 😔
Evet. Siradan bir ilk ask bile unutulmazken cok seven 6 yil boyunca, aileleriyle gorusulmus , bir hatasi olmamis , guzel bir kiz unutulmaz
ama küçüklermiş. ortaokulda 13 yaşında tanışmışlar. lise başlarında falan sevgili olmuş sonrası altı yıl işte. yedinci yıla girmek üzere iken bitmiş. ama şimdi çocukça değil mi sence? Yaşlar küçük sonuçta neden unutmasın ki?
Benim fikrim bu unutulmaz. Unutulur demem icin uğraşma olan bu yani
Durum kötü aynı durum bendede vardı çünki🙈
Nasıl yani? Sizde mi unutamadınız? kaç yıl önce ayrılıp unutamadınız? Yorumlardan sonra bayılacağım artık üzüntüden
7 yıldır peşindeyim.
İlk sevgiliniz miydi sizinde bu? 7 yıldır peşindesiniz ama kız niye kabul etmiyor acaba? Bir erkek nasıl 7 sene unutamaz ki? Anlayamıyorum😔
İlk değildi ama en büyük aşkımdı.
ben 1 yıl oldu 3 yıllıgımı unutamadım zor kardeç
gerçekten mi.. erkekler unutur sanıyordum😔 peki kaç yıl geçerse unutur? sen peki başkasıyla çıksan sevsen kızı yine de o kız aklında olur mu
emin olun ilkimdi o benim ben onun ilkiydim ayrılmasaydı benden 4 yıl olcakdı kasım 23ünde ama olmadı şimdi 21 aralık günü tam 1 yıl olacak çok özledim ama nafile
ben butun dünyamı onun üzerine kursamda umutlar gerceğin cenazesini taşımaz ben onunla yasadım onunla ölücem kalpdeki mayın 1 defa patlar
unutmaz
bir gün sevdiğin biriyle evlensende o kız aklında olacak mı? Hüzünlenecek misin yıllar sonra bile? Sevgilimin eski sevgilisi mesela sevgilime bir şey olsa ailesinden önce koşa koşa nefes nefese gelirmiş herkesten önce.. maddi yardımda da bulunurmuş. Bu kızdan nasıl nefret eder nolur yardımcı ol? 😔 ergenlik değil mi bunların ki küçükken çıkmışlar sonuçta
ben ondan başkasıyla evlenmeyeceğim o olmazsada evlenmeyeceğim zatende senin ki 6 yıl birlikte olmus + içli dıslı maddiyata kadar olmuslar unutamaz yanlıs anlama evli olsanızda aklında olur benim patronum 3 cocuklu evli adam oda 6 yıllık dan ayrılmıs evli ve 3 cocugu oldugu halde 45 yasında o sevdiğinden bahsediyordu sen düşün
ben erkekler unutuyor boşveriyor sanıyordum ama buradaki 200 erkek unutamaz unutulmaz demiş😔 oysa ki belli etmiyorsunuz unutmadığınızı.. sen peki neden başkasıyla evlenmeyeceksin o kızla imkansız değil mi?
imkansız olsada ne bir daha yaşanır ne yaşlanır ne eksilir eskir ama ilkim olarak kalacak benim bütün dünyam oydı sana anlatsam roman olur bana acı olur
ömürlük sevmişsin gerçekten.. inşallah kavuşursunuz evlenip güzel yuvanız olur... benim işim yaş ama değil mi? 😔 her şey ortada. Askerde peki bana bağlanır mı? yoksa o kızı mı düşünür yine? Kız o gün terminale gelip uzaktan bakarsa sevgilimde görürse diye endişeleniyorum 😔
hersey nasip ama mutlu olamazsın be adamın aklından çıkmaz o sen kendine yazık edersin anla :(
ama onlar Ergenken çıkmışlar "çocukluktu işte" deyip önemsememe ihtimali yok mu sence?
zor 6 yıl sonucta :/
Kesinlikle unutmamıştır
Benimle iki yıl sonra evlense de mi unutamaz? Yıllar sonra da o kızı düşünüp hüzünlenir mi?
O sana bağlı
6 senelik ilişki unutulmaz
Ömrü boyunca mı? kızdan şu şekilde nefret edip unutur mu peki.. kız sevgilimden başka hiçkimseyle çıkmamış çıkmıyorda nasıl bir kızsa.. sevgilime desem ki "eski sevgilin başkasıyla sevgili" desem yalan olduğu ortaya çıkar mı? Bunsayede nefret eder mi o kızdan?
Bir yerden öğrenirse kızdan değil senden soğur. Mantığınla hareket et. Sakın bir şey yapma. Zaman her şeyin ilacıdır. Ona kendini sevdir. Yakın davran. Mutlu et. Ergen kız hareketleri yapma
Unutmamıştır unutamaz da.
ömür boyu o kızı unutamayacak mı yani? Çok saçma değil mi
6 sene diyorsun birbirlerinin ilkleri diyorsun bence unutmucak ama bunu sana hissetirmemeli
6 yıllik bir ilişki kolay kolay unutulmaz.
3-5 yıl kızla hiç konuşmasa da bu kadar yıl geçse de mi unutmaz?
o yıl içerisindeki derin duygular ve yaşanmişliklari kim erken unutabilir ki? empati yap bakalim..
haklısınız belki bir süre unutulmaz ama yahu üç beş yıl da damı unutulmaz bu kız
3 5 yil gorusmuyorsa hiç unuttu diyebiliriz.. yani nasil anlatsam bilemedim
hiç olmayacak.. neyse
Öyle bir insan asla unutulmaz..
Neden ki?
Çok sevmiş , kızın hatası yok , ailesini tanıştırmış ve 1 sene olmuş..
İnsanlar bazı şeyleri unuttum sanır ama aslında unutmazlar bilinç altının bir köşesine iti verir onu.. Belkide sana bakınca bilinç altından çıkıp onu hatırlıyordur.. Bilemezsin..
Biz ne desek gerçi boş. Bunu onunla konuşacaksın..
Konuşunca tartışıyoruz geçmişi açıyorum diye bir de kızın adını duyunca bile sinirleniyorum. Kızla kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum sence kızı bulsam konuşsam anlarmıyımm
Öyle bir şey yaparsan sevgilini kaybedersin..
Bence zamana bırakarak sevgilini süz ve incele.. Ona göre karar ver ve uygula..
tabikide geliyodur 6 yıl ne demek yav
Ciddi misin😔 hep hatırlar mı o kızı
hatırlar emin ol ilkler unutulmuyo hele ki senelerini geçirmiş biriyse
unutmamştır. imkansız unutması
Aklı hala o kızda seni unutmak için kullanıyor
Bence bir insan ilkini unutmaz.
gelmiyordur gelmiyordurr :D kafanı yormaa :D
Arada aklına geliyordur
insan unutmak için sevmez ya
Geliyordur unutmamıştır 6 sene sonuçta
Unutmaz ama seçim yapması gerekirse seni seçer.
unutamamistir. ama seviyormudur bilemeyz
Çok sık geliyordur unutmamıştırda
eski kıza dönüş yapan erkek azdır. unutmuştur
120 tane görüş neyine yetmiyo davet ediyon