sevgilimle birkaç ay önce tanışıp sevgili olduk. ama benden önce 6 yıllık bir sevgilisi olmuş. birbirlerinin ilkiymiş. gerçekten çok sevmişler. ayrılalı da bir sene olmuş. o da mecburiyetten. kızın hiçbir hatası olmadığını söyledi. bazen düşünüp üzülüyorum acaba aklı hala o kızda mıdır? kızı gördüm fotoğrafta (adını bildiğimden baktım) kız gerçekten güzel bir kız. sevgilim onun ailesiyle hatta babasıyla bile görüşürmüş. Artık aklıma takılıyor. Siz olsanız unutur muydunuz? Unutmuş mudur? Aklına hiç gelmiyordur değil mi?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Benzerini yasadim yegenim benim.
Seven icin mecburi ayrilik nedir diye sorsam ne dersin?
Benim icin ölümdür. cünkü gercekten seveni anca kara topraklar ayirir.
Tüm dünyaya tek elimle yeterdim; öbür elimi sen tutsaydin. güzel söz bence.
Sanirim @Niswonger en güzel örnegi yazmis yorumunda.
O abisine ve sevmesini bilen güzel insanlara bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Ilk sevdigimle 7 yil sonunda bitti maalesef. Takdir rabbim den.
Belki unuturdum yasasaydi ya da ayrilmis olsaydik.
Esimle tanisdigimizda senin sevginin yapmadigini yaptim ben. herseyi anlattim.
Eger tavri farkli olsa belki hala yalnizligimla basbasaydim.
O kadar cok yorum yazilmis; kafan karisabilir.
Diyecegim su: unutmak zordur simdi sevmese bile; güzellik degil insanin unutmasina engel.
Anilar yasanmisliklar.
Ama en cokta onun yerini dolduramamak.
Bu yasimla yillar gecsede arada bir aklima gelir.
Ne zaman esimle sorun olsa tartissak. cünkü biz 7 yil boyunca hic sorun yasamamisdik.
Esimi cok severim ama; amasi var.
Bazilari uzun olmus der ama; net bir yorum yapmak icin cok detaysiz yazdiklarin.
Bir yil cok kisa gercekten sevene.
Sen ona nasil davraniyorsun? Bu cok önemli.
ya da sana baktiginda ne görüyorsun gözlerinde?
Seni sevdigine eminsen sorma o kizi.
Esimin tanisdigimizda ki bir sözüyle noktalamak istiyorum: sana onu unutturamam biliyorum ama; elimden geleni yapmaya calisacagim.
Samimi olman yeter de artar bence.
Sevmenin de unutmanin da erkegi kadini yok; yeni birisini sevebilirsen geri dönüp bakmazsin.
Seni gercekten seviyorsa ve hissettiriyorsa eskisi falan filan sadece teferruatdir.
Istedigini sorabilirsin.
Bir abi olarak beklerim yegenim benim.
Sevenlerin mutlu olmasi en büyük dilegimdir bilesin.
Simdilik iyi geceler dilerim size40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz uzun olcak ama soyle soyliyim kardesim bir kere 6 sene gibi bir zaman dilimi ve aile iliskilerinin yakin olmasi bu cocugun ben hemen ayrilayim iste seni bulayim nasil olsa unuturum diye bir dava olamaz insan platonik askini yeri geldimi bir omur boyu unutamiyor. Yani bu cocuk suanda rutubetli bir apartman gibi arafta kalmis eger kiz bana don derse ya kizi ya da seni sececektir bu karar ona ait ama eger kizi sececekse ki bencede onu secer olan sadece ve sadece senin zamanina olacaktir ve bu senin gercekten cok buyuk bir maneviyat kaybi olcaktir. Su anda belkide cocuk seni sevmiyor sadece eski sevgilisiyle yasadigi anilari maceraleri ya da iyi seyleri unutmak icin sana sebahat ediyor. Ama sakin unutma hic kimsenin kalbi ayni anda iki kisiye baglanmaz ve unutmak sadece hafizasi silinenler icindir
28 Yorumla- +1 yıl
uzun uzun samimi bir şekilde yazdığın için çok çok teşekkür ediyorum. ayrılalı 1 sene olmuş kızdan. kızın tek sevgilisi bu olmuş, kız hiçkimseyle çıkmamış bir daha.. yani hayatına giren tek erkek sevgilim. acaba ben sevgilime "senin eski sevgilin biriyle çıkıyormuş ya" desem onu unutup nefret eder mi yalan söylediğim ortaya çıkar mı? yoksa bu kızı yıllarca unutamayacak demenize göre. ben sevgilimi bırakmak istemiyorum çabalamak istiyorum. nasıl unutturabilirim, nasıl aklına gelmez? bir çözüm bulmak istiyorum artık😔
- +1 yıl
gerçekten bir erkek altı yıl biriyle çıkıp ayrılınca başka birini sevemez mi? bu saçma ve bencilce değil mi?
- +1 yıl
haklısın belki de. 😔 unutturamam yani değil mi? Ayrılmalı mıyım?
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum Yen'i üye olduğum için sen atarsan mesaj çok iyi olur
- +1 yıl
Banada mesaj atabilirmisin
aynısını abim yaşadı 5-6 yıl çıktığı sevgilisinden ayrılmıştı aşırı seviyordu. askerdeyken kız bıraktı hemde abim hayata küsmüştü askerde telefonla aradığımda sürekli ağlıyordu askerliği bırakacaktı o boyuttaydı kaç kez izin aldı geldi gitti kızın yanına ama nafile. işe yaramadı.. askerden geldi bir iki yıl sonra baska bir kızı beğenmişti onunla sevgili oldu. o kızla baslarda diyodu ben önceki sevgilim gibi yapamam unutamam falan. kızla 2 yıl içerisinde o kadar birbirlerini sevdilerki şu an nikah tarihine az kaldı o kadar çok mutlu ikiside Allahım ayırmasın. Gözlerinin içi gülüyor şu an abimin heyecandan, mutlulktan uyuyamıyor sürekli bize sarılıyor napıcağını şaşırdı düşün :) bir seviyorum unutamam diye geçen 6 sene bide gerçekten hayatının aşkını bulduğu 2 sene.. hayat ne garip şu an abim burda olsa sana çok güzel yazılarla ifade ederdi ama benden bu kadar oldu :) önemli olan seneler değil kimse unutulmaz sen sınıf arkadasını hoslandığın çocuğu unutamazsın yüzünü değil mi? bide geçmişte yaşananlar olunca haliyle biraz imkansız gibi. ama duygular biter. bir anda bir nefret gelir herşey gider.. hem nasibinde kim varsa onunla evlenirsin hayırlı olan odur. daha fazla geçmişi sorgulamanın anlamı var mı? sizdeki durumun tek farkı zorla ayrılmıs olmaları sanırım bu durum ailesel. yine gerçekten sevselerdi o engelide aşarlardı. ben böyle düşünüyorum hakkınızda hayırlısı insallah
30 Yorumla
Geliyordur tabiki
Biliyormusun boylr insanlarla sevgili olmayacaksin cunku daha aradan 1 sene gecmis 6 senelik bir iliskide! 6 sene ne demek nekadar paylasimlar nekadar anilar vardir tabiki asla unutmaz hele bide ilkiymis...
Bu yuzden firsat dogarsa ona geri doner ya da konusur vs. vs. sonunda sen uzulursun bunu kendine yapma milletin eski sacmaliklariyla ugrasmak zorunda degilsin sureki o kizlarla kendini karsilastirmak zorundada degilsin. Ayril bence bunu cidden icten tavsiye ediyorum sana.04 Yorumla- +1 yıl
1 yılda bir erkek bir kızı unutamaz mı? Acaba unutturmaya çalışsam benimle de 2 yıl sevgili olsa o vakit unutur mu bu kızı? Sevdiğim için çabalamak istiyorum😔
- +1 yıl
Sana diyeyim unutmaz olmuyor tamam senide seviyordur ama o kiz baska onda. O kiz onun bir parcasi olmus kolu bacagi gibi birsey. Hergun aa burda kolum var demesede o orda. Haha boyle sacma sekilde anlatmak istemezdim ama aklima su saate bu geldi malesef :)
ayrica tecrubeye sabit bir olaydir ayril bu yuzden.
Tabiki karikaturdeki sami abinin dedigi gibi En iyisi sevgili olmayacaksin sevgili oldunmu boku cikiyor islerin :) - +1 yıl
şunu anlamıyorum ama yıllar yıllar geçse de hatta on yıl beş yıl geçse de bu kız sevgilimin hep aklında mı olacak yani? Bu çok saçma ve bencilce bir şey değil mi? Bu nasıl evlenecek o zaman ya da böyle insanlar nasıl evlenecek evlendikleri insanla birlikte olup akılları uzun ilk sevgililerinde mi olacak. ? Son cümlene katılıyorum çok haklısın
- +1 yıl
Tatlim unutmak diye birsey yok. Alismak var. Cogu insan unutmaz. Bak ben bile yani en cok bu eskileri umursamayan bende bile eskiler hayal mayal gelir gozumun onune ya da aklima. Kaldiki senin sevgilin daha 1 sene once ayrilmis. Ayrica kizda onu unutamamis ki sevgili yapmamis. Uzun bir sure birbirlerini unutamazlar Şu an sadece kendilerini tutuyorlar. Ve soylemeyi hic istemem ama sen Şu an en son yara sarici olarak secilmis olabilirsin. Seni kullaniyor olabilir hatta 99% oyledir. Onu unutmak icin baska bir tad ariyordur. Sen tabiki ugrasa bilirsin ama yillarini alir. Ve bu zaman surecinde cok uzulursun. Cunku ne kiz uslu durur nede sevgilin. Birgun gelir yazismalarini okursun sonra birde bakmisinki bunlari bulusurken yakalamisin. Yani bunlar birbirlerini tekrar gorunce yine isiklar parlayacak. Kendine bunu yapma bak tekrar diyorum. Boyle biriyle ugrasmak zorunda degilsin dunyaya 1 kez geliyoruz surekli aglayarak gecirmek ya da kendini sevgiline sevdirmek zorunda degilsin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
475Cevap
+1 yılMerhabalar! =))
Şimdi sizin durumunuzu yaşadığım için olayı tam olarak anlayabiliyorum, uzun bir ilişkiden çıkan kişiler genellikle kendilerini bir boşlukta hissederler, sanki farklı bir dünyaya gelmiş gibi triplere girerler.. Doğru mudur? Belki, 6 yıl dile kolay geliyor ama hemen unutulmaz anılar, yaşanmışlıklar, duygu selleri, hayaller.. Bunları ileride iyi veya kötü anılar olarak hatırlayacak herkes önemli olan şimdiki duruma göre hareket etmek, eski sevgilim sürekli bahsederdi yok öyleydi böyleydi şunları alırdı, şöyle yapardık, şunu söyleme anılarımız var vs derdi.. Peki bizim canımız yok mu? Yüreğimiz yok mu? Eğer bunları dile getirmiyorsa onu unutmuş demektir, konusunu açma, zaman içinde zaten her şeyi tamamen rayına oturtursun ve rahatlarsın.52 Yorumla- +1 yıl
yorumun için gerçekten çok çok teşekkür ediyorum. eski sevgilim şöyleydi böyleydi demez hiç. kendisi biraz da içine kapanık birisi ama, duygularını içinde yaşayan birisi. o yüzden ne düşünüyor ne hissediyor kestiremiyorum. Burada 100 erkekten 98i unutamaz o kızı dedi. Moralim nasıl bozuk anlatamam.. ama senin yorumun iyi geldi tekrar çok sağol
- +1 yıl
Rica ederim dostum ne demek, için rahat olsun, yıpratma kendini her şey olacağına varır. :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bazı şeyler unutulmaz ama aklına gelince o zamanki duyguyu hatırlatmaz ya da o an yaşatmaz örneğin araba ile gidiyorsun kaza yaptin şok geçirdin kalbin deli gibi atiyor telaşlısın sesin titriyor buraya kadar ok simdi aradan yıllar geçti araba kazası yaptığin zamanı hatirliyorsun şok geçirmiyorsun sesin titremiyor kalbinde deli gibi atmiyor yani demek istedigim o zaman yaşadıkların aklına sonradan gelince sana o duygulari yaşatmaz benimde aklima eski sevgililerim ile yasadığım olaylar geliyor anlatsam gülmekten ağlarsınız ama bu demek değildir ki ben hepsini seviyorum kalbimde yerleri var alakası bile yok sanki bir film izlemişimde sadece konusu aklimda kalmış gibi yani sizin sevgilinizde o şekilde bence hiç üzülmeyin kendinize boşuna sıkmayın seni sevdigi için senin yanında bunu bil yeter
30 Yorumla
+1 yıl6 yıllık bir ilişki, bence sebepsiz hele asla bitemez... Yani çok zor olur. Hatası yokmuş, neden bitmiş ki? Bitişi önemli. Yani evlenecek seviyeye gelmiş de geçmişler yahu. 6 yıl, dile kolay. Unutacağını sanmam, onca yaşanan vardır. Zaten kötü de ayrılmamışlar.
18 Yorumla- +1 yıl
bir kere eski sevgilisini kıskanıp konusunu açtığımda çok çok bağırdım, çıldırdım. o arada cevap vermesine bile fırsat bırakmamıştım. bir daha da korkudan kurcalayamadım nedenini.. sevgilimin kuzenine sordum, fakat o bilmiyor asıl sebebi. sadece kızın çok iyi birisi olduğunu, sevgilime bir şey olduğunda ailesinden önce koşa koşa nefes nefese herkesten önce bu kızın geldiğini, sevgilimin annesiyle ve ablalarıyla sürekli telefonda konuştuğunu sevgiliminde babası ve abisiyle görüşüp usturuplu bir şekilde muhabbet ettiklerini söylemişti daha ilişkimizin başında, ben sormuştum. ama bunlar küçükken sevgili olmuşlar. çok ergence değil mi? bir erkek küçük yaşta çıktığı bir kızı nasıl unutamaz ki? bana saçma geliyor. ya da kendimi mi avutuyorum? 😔 kaç yıl geçerse bu kız aklından yok olur gider. hüzünlenmesin onu düşünmesin bana yeter. 😔
- +1 yıl
Bak kimseyi unutamayız. Yani ismi, yüzü, sesi hep kalır içimizde. Ama duygular ölür, ki zaten 1 sene geçmiş ölmüştür çoktan. Yani bu da yeterlidir. Tamamen silmesini bekleme.
- +1 yıl
peki bir gün beni bırakıp ona geri döner mi sence? özlemez yani diyorsun sevmez onu?
- +1 yıl
Şimdi bitirmezdi, dönecek olsa. Yani bir şeyler olmuş bitmiş işte. Bence dönmez. Yani o kızla artık konuşmuyor dimi? Muhatap olmuyor? Kız da bıraktı onu? Sevgilisi falan var mı kızın? O da gidip mutlu olsa, bu da dönemez hem...
- +1 yıl
kızla konuşmuyorlar. kızında ilk sevgilisi benim sevgilim. kızı araştırdım soruşturdum, başka hiç kimseyle çıkmamış. yani sevgilimden ayrıldıktan sonra bile bir kişiyle dahi çıkmamış maalesef. bu yüzden de endişem var. sevgilim yakında askere gidecek. bu kız "ben ömür boyu beklerim, isterse askerliğin 10 yıl olsun" demiş vakti zamanında (bunu kuzeniyle dertleşirken kızı anlat dediğimde kuzeni anlattı) ama yaşlar küçük olduğu için kaale alamıyorum. şimdi ki korkum da acaba kız askere yolcu ederken terminale gelip uzaktan bakarsa ve sevgilim görürse bunu? perişan olurum. 😔 bu kızdan nasıl nefret eder? misal sana ilk altı yıllık sevgilin ne yapsa nefret eder ve soğursun? lütfen yardımcı ol. ona göre bir plan yapacağım artık..
- +1 yıl
Herkes farklıdır, ne yazık ki. :/ Yani herkesin bir olaya vereceği tepkiler, değişir. Ben nefret etmem meselâ asla birisinden... Yani ama başkası da şu hareketini görsem, nefret ederim der. :/ O yüzden kendim adına konuşamam. Ama bence sevgilisi olsa o kızın, yani mutlu olsa. ar Bu da bunu öğrense, tamam işte artık bitmiştir... Sevgili şart o kıza...
- +1 yıl
yok malesef ya😔 yalan atsam (mecburiyetten tabi) sevgilime "senin şu eski sevgilini sarmaş dolaş gördüm ya" desem laf arasında..
- +1 yıl
Yani, ama ya gidip sorarsa? Kendi görmek isterse hani? Keşke hemen buna inanıp, hiç sorgulamasa...
+1 yılbence unutmadı unutamadı. yani bende unutamadım iki yıl kadar sürdü ilişkimiz sonra ayrıldık sevgililerime gizem dedigim oluyor o derece unutamadım. sevgi aşk bastırılıyor ama alışkanlıklardan vazgeçilmiyor. 6 yıl da vazgeçilebilecek bir alışkanlık degil.
16 Yorumla- +1 yıl
O kızdan nasıl nefret etmesini sağlayabilirim? Bir erkek eski altı yıllık ilk sevgilisinden nasıl nefret eder kız ne yaparsa? yardım et lütfen😔
- +1 yıl
nefret etmez edemez. ama çevremde de kendimde de gördügüm şey şu uzun ilişki bitmiş ama akıllardan çıkmamış ikisi tekrar barıştıktan sonra bidaha olamayacagını anlarlar. yani onlar birbirini unutamaz ama tekrar sevgili oluklarında da eskisi gibi olmaz ve tamamen biter
- +1 yıl
Anlıyorum.. peki askerde onu mu düşünür yoksa bana daha çok bağlanır mı? Yakında askere gidecek. O kız ilk sevgilisi ben ikinci düşünecek başka kızda yok. Üzülüyorum😔
- +1 yıl
askere gidicekse senin için büyük fırsat. o gittiginde yanında olacaksın varlgını sevgini hep göstereceksin bu eski sevgilisini unutmasını saglamaz ama sana da onun kadar baglanmasını saglar bence :)
- +1 yıl
peki kız da terminale gelirse? Allah var kız hiçbir kötülük etmedi hatta iletişime bile geçmedi bizim çıktığımızı duyunca.. ama kız galiba hala seviyor 😔 oraya gelir uzaktan bakar aklı karışır diye korkuyorum 😔 sevgilimin kuzeni de kız için gelebilir o gün dedi 😔
- +1 yıl
ona yapacak bir şey yok. seninki askerde iken çok değişik psikolojilere girecek askeriye ayrıdır orda iken onu boğmadan sürekli yanında olursan sana baglanıcak o kızda uzak kaldıgı için unutucak sen olucaksın aklında döndügünde ise o geçmişi sen gelecegi olacaksın. yeter ki bogma çocugu ama hep yanında ol.
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılBazen ben de sevgilim için düşünürüm bunu. Acaba unutamadığı biri olmuş mudur diye. Bunu dert etmemeliyiz belki de ama insan çok sevdiğinde sadece hayatında ve aklında bir tek o olsun ister. Her insanın yapısı farklı, ben geçmişte yaşayan birisi olmadım, kendi sevgililerim için keşke tekrar denesek dediğim olmadı, olmaz da. Yapı gereği eğer biriyle bitirmişsem o insan farklı bir boyut kazanmıştır benim için. Fakat bazı insanlar böyle değil. Unutamayabiliyorlar.
Ben kendim için bunu diliyorum, umarım sizin sevgiliniz de geçmişi düşünmüyordur. Aklına hiç gelmemesi saçma elbetteki geçmişteki insanları düşünürüz, önemli olan onları nasıl düşündüğümüz ve hayatımızda ne şekilde görmek istediğimizdir.30 Yorumla
+1 yılonca uzun seyi bı anda unutmak kolay değildir hiç bir zaman unuttuklarımız aslında bizim unutamadıklarımızdır çünki ne kadar çok unuttum onu sevmıyorum onu desekte bak onun dusunuyorum hala yanı ama soyle bısey de var eğer olmuyorsa olmuyordur zormanın luzumu yok o na zaman ver senın sevmesını sagla ılk bası sıkıstıgında canı sıkkın oldugunda senın aramalı bunu ona hıssetır yanı ona guvenını hıssetırısen sende ona guvenebılırsın ve unutmus gıbı olur cunkı sen gırersın hayatına ve onun yerını aratmasın
00 Yorumla
+1 yılayni sorun bende de vardi hat ta buna benzer bir soru sormustumm..
bizde söyle: o bir kizi cook sevmis hattaaa 2 senede zor ayrilmislar ve ayrildiklarindan bu yana 4 sene gecmis. Ben ona eskisi hakkinda bir soru sordugumda asiri derecede kizdi hatta ayrilmak istedim kesin unutmamistir diye ama aciklamada bulundu ve dediki ben onu sevmiyorumm simdi hayatimda sen varsin ve yolumuza bakalim dedi..
yani demek istedigim acik acik Konus onunla bu konuyu... sor ve kurtul bu düsünceden ! O KIZA KARSI HALA BISEY HISSEDIYOMUSUN diye sor !20 Yorumla
+1 yılunutmak diye bişey yoktur sıradanlaştırmak vardır. bence mi oku. www.kizlarsoruyor.com/.../a77850-unutmanin-altin-kurallari
bunları yapmasını sağla.12 Yorumla- +1 yıl
Çok çok sağol
- +1 yıl
faydası olduysa ne mutlu sana, bu konularda empati çok önemlidir. sonuçta bir yaşanmışlık var özverili davran, ondan unutmasını isteme, sen unuttur.
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Siz kızlar olaya hep yanlış açıdan bakıyosunuz. Neden unutmuş olması senin için bukadar önemli? Kaldı ki asıl unutsa 5 para etmez biri olur benim gözümde. Diyeceksin ki niye...
Birine değer vermeyen kimseye değer veremez. O kızı hatırlamasının sana bir zararı yokki, ayrıca dünyanın 1001 türlü halinden biri meydana gelip yarın sizde ayrıldığınızda sende düzgün bir insan olduğun için senide güzel anılarla hatırlayacak. Bana göre her birey karşısındaki kişinin geçmişine saygı duymalı onu bu yüzden yargılamayı aklından dahi geçirmemeli. Ne zamanki sen yaptıklarınla, ona verdiğin değerle o kızın üstüne çıkarsın işte ozaman o kız elemanın beyin hücrelerinden tamamen kaybolur ve gerçek kazanan siz olursunuz.
beni davet ettine mutlumusun hala :)20 Yorumla
+1 yılUnutmuş da olabilir, unutmamış da olabilir, seviyor da olabilir, sevmiyor da olabilir ama alttaki yorumlara yazdığın şeyleri gördüm de bence o çocuk hatta iyi bir kalbi olan kimse senin gibi pis bir ruha sahip olan biriyle olmamalı, birisini sevse de sevmese de. Birisinin üstüne iftira atmak ne demek ya, nasıl bu kadar pisleşebiliyorsunuz, bunu ne aklım alıyor ne de yüreğim kaldırıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
O kız yüzünden benim bu mutsuzluğum farkında mısın? O kız olmasa ben mutlu olacaktım halbuki. Kusura bakma ama hala o kızı bulup boğmak istiyorum yaşarsan anlarsın...
- +1 yıl
Yaşayıp yaşamadığımı bilemezsin ve senin mutluluğun başkasının mutluluğundan daha önemli olamaz. İftirayla onu mutsuz etmiş olacaksın ve onun mutsuzluğunun dışında da gelişen şeyler olacak, üstelik bazılarını senin aklın bile kesmeyecek. Bir insan bencil olmamalı, oluyorsa bile bu şekilde olmamalı. Bana göre, birine iftira atmak, onu öldürmekten daha büyük bir suç. Açıklaması belki olabilir ama gerekçesi olamaz iftira atmanın. İftira atan A-annem olsa kızı olmayı reddederim, anlatabiliyor muyum?
sen ister dünyanın en güzeli ol ister dünyanın en iyi kızı asla onu unutmaz onun hep ilki olarak kalır. ama bunu sürekli aklına takıp kendine sorun yapma bunu anlar ve ona daha çok hatırlatmış olursun. seni çok iyi anlıyorum benimkininde 4 yıllık sevdiği kız vardı. benim yaptığım gibi sürekli hatırlatıp durma. kendini daha çok sevdirmeye bak. ama maalesef ilkler hiçbir zaman unutulmaz.
24 Yorumla- +1 yıl
görüşün için çok sağol gerçekten.. ama hani erkekler hemen unuturdu? erkekler burada başka sorularda "unuttum" diyorlardı hem de üç beş ayda.. peki sevgilim bir yıl kızla hiçbir iletişime girmemiş. Nasıl unutmasın ki? hadi konuşsa neyse.. konuşmadan da kız aklında olur mu? samimi cevaplara ihtiyacım var gerçekten çok zor durumdayım kafam çok karışık.. üç beş yıl geçse bile mi bu kız aklında olur yani? Gerçekten kızı bulup dövesim geliyor kendimi zor tutuyorummmm
- +1 yıl
inan bana seni o kadar çok iyi anlıyorumki aynı duyguları yaşamışız. sevgi olarak aşk olarak unutmasa şu an seninle olmazdı emin ol. ama ilkleri olarak unutmaz bu bir gerçek. şöyle düşün mesela sen annenle tanıştırdığın ilk erkeği unutabilir misin hayır sorduklarında yine onun ismini söylersin ya da ilk öpüştüğün erkeği. aynı şeyler bunlarda yani. ama lütfen sen canını sıkma ve ilşkine bak eğer üzülürsen bu sevgiline yansır daha sonra ilişkine. ilişkin için şuna bakabilirsin mesela o 6 seneliği unutturanda sendin? demekki sen ondan daha çok sevildin. anladın mı canım benim:)
- +1 yıl
ne kadar tatlısın😌 çok çok teşekkür ediyorum sana içimi rahatlattın. hep mutlu ol inşallah😌
Selam lale soğanı,
Kızın hatası yoksa, göbelin kendisi hata yapmış o zaman?
Sonra sen de kendini o göbele kakalamışsın
Göbeli tanımıyoruz, şimdi önyargılı olmayalım
Ama ben bu işte pek bir ışık göremedim.
Sîktir et gitsin sana başka bulalım.
Daha çok tazeymiş. Ne işin var böyle tiplerle
O kızın da 6 senesini pîç etmiş.
Seninkini de etmesin.22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst olması güzel tabi. Bu tarz alışkanlıkları bir çırpıda silmek çok kolay olmayacaktır. Ona zaman vermelisin. Seninle ilgili samimi midir yoksa uzun ilişkisinden soyutlanabilmek için mi seninledir bunu biraz anlamanda yarar var. Eski ilişkisindeki alışkanlıklarını ve samimiyetini ilk etapta sana göstermeyebilir. Ancak onu isteyip istemediğine karar vermelisin ve bu durumda ya sabreceksin ya da etmeyeceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
maalesef karar veremiyorum. içimde hep bir şüphe. çünkü burada 300 tane erkek "unutmaz asla" demiş. bir bildikleri var demekki.. o kızın aklına geldiğinden unutmadığından emin olsam ayrılacağım. ama her şeyi içine atan birisi kendisi, asla duygularını hele üzüntülerini belli etmez. sizce ne yapmalıyım? sizde mi unutmaz diyorsunuz?
- +1 yıl
Yani o kişiyi tanımadan yargılamak doğru olmaz. Buradakiler kendilerine göre yorumlamışlardır. Açıkçası bir kaçı dışında çoğu boş beleş adam ve gereksiz ahlak bekçisi. Tabi ki iyi olanlarını ayırdım.
Neyse konumuza dönelim, güçlü karakterli biri olabilir. Mutlaka zaman zaman bu durumu atlatırken zorlanacaklardır. Ancak bu sana daha fazla bağlanmasına ya da sığınmasına da yol açabilir. Ya da klasik olarak başa dönebilir. Burada senin izlenimlerin belirleyici olur. Sen üzerine gitmeden ona iyi gelmeyi denersen kırık kanadı olan biri seninle yaralarını sarabilir.
+1 yılKesinlikle unutmaz.
Unutmak dediğin şey basit mi, insan en mutlu olduğunu, en keyif aldığını, en acı duyduğunu unutmaz.
Aklına elbette geliyordur, gelir de.
Ama asıl mesele aklına gelmesi veya hatırlaması değil, mesele neye dönük olduğu, geçmişe mi, geleceğe mi? Yeni ilişkiye hazır mi, kendinden ve şu an ki ilişkisinden emin mi?
Bu soruların yanıtı erkek arkadaşında saklı.
cut.13 Yorumla- +1 yıl
bu sözlere ilave olarak şunu ifade etmek isterim;
-Emin olmadığın bir ilişkiyi sürdürme, güzel olacak şeyleri de fark etmeden mahvedersin.
-Emin olmayan bir erkek ile beraber olma, sadece acı çekersin.
cut. - +1 yıl
o emin mi değil mi bilemiyorum. bu konu hakkında konuşmaya çekiniyorum, duymak istemediğim cevaplar alırsam diye korkuyorum. ama bu şüphe içimi kemiriyor. istiyorum ki o kızı tamamen kafasından atsın. bu kaç yılda olur, kaç yıl geçince unutur? siz erkekler çok daha iyi bilirsiniz. bir de yakında askere gidecek. o kız ona vakti zamanında ne olursa olsun bekleyeceğini söylemiş. (kuzeni anlattı) askerde bana daha çok bağlanır mı? yoksa o kız mı aklında olur? yardımcı ol lütfen. dürüst cevaplara ihtiyacım var. ona göre karar vereceğim.
- +1 yıl
Bende dürüst konuşuyorum, korkuların ile bir yere varamazsın, cesaretin sana gerçek yanıtları verecektir.
Eğer gerçek bir mutluluk istiyorsan kendinden ve ondan kaçma ve bütün gerçekler ile acımasızca savaş. Bu seni ileriye taşır, ya bu ilişkide, ya da başka bir serüvende.
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBenim durumum bu, 6 yıl biriyle beraberdim, çok şey yaşadık çok sorunlar yaşandı, ama asla kırmadım ve hepsi toplandı bir defada ayrıldım, bana sorarsan ASLA ASLA AKLIMDA DEĞİL olamazda ama erkek arkadaşın neden ayrıldı, AYRILMAK ZORUNDA kaldıysa o sıkıntı olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
sizin de görüşünüz diğer erkeklerden çok farklı. nasıl 6 senelik ilişkinizi unutabildiniz, yani nasıl aklınıza bile gelmiyor? kızın size bir hatası oldu da nefret mi ettiniz? 6 yıl çok uzun bir süre çünkü. erkek arkadaşımla kız ayrılmak zorunda kalmışlar, ortada kızdan yana bir hata olmadığını biliyorum sadece.
- +1 yıl
öyle ayrılmaları çok daha kötü...
benim durumum, kız arkadaşım savcı şu an ve işi bırakma derecesinde ve hep mutsuz bugüne kadar ne istese ben fazlasını yaptım ama merhametini kaybetti insanlara karşı ve benim için bu çok önemli, bişey yaptı daha doğrusu yapmadı, affedilir bişey değildi ölürüm de artık affetmem bitirdim
+1 yılUnutamazsın hayatını böylesine etkilemiş insanları sevmişler ve ayrılmak zorunda kalmışlar hayat bazen bunu yapıyor ne kadar istesek bazı şeyler buna engel oluyor neyse konumuza dönersek unutmaz be dostum ama hayat devam ediyor ve nasip o değilmiş çocuk bunun bilincinde bence sen başını dik tut ki eskiyi aratma.
16 Yorumla- +1 yıl
ama yaşları küçükmüş. yani "çocukluktu işte" deme ihtimali yok mudur? ortaokulda tanışmışlar, liseye başlarken falan çıkmaya başlamışlar. sonuçta ergenmişler. unutur diye düşünüyorum ben tüm erkekler. ya da kendimi mi avutuyorum. 😔 peki askerde bana bağlanır mı sizce? yoksa hala o kız mı aklında olur? kız o gün terminale gelirse uzaktan bakmak için, sevgilim görür diye çok endişeleniyorum, korkuyorum..😔
- +1 yıl
Sevgilin sana bakarken gerçekten onun sana aşık olduğunu hissediyor musun?
- +1 yıl
hissetmiyorum ama seviyor bence 😔 daha dört Aydır çıkıyoruz. Neden sordun ki
- +1 yıl
Sevgi karşılıklı güvenmekten geçer sen ona. güvenmiyorsun aslında ona cidden değer veriyor musun? Onunla bir omur geçirmek ister misin? Gibi soruları kendine bir sor bence bunları diyorum çünkü sevgilin askere gidecekmiş. geldiğinde muhtemelen iş ciddiye biner. Kendine ciddi anlamda sor bu adamla bir omur geçirir miyim?
- +1 yıl
o kızı unutabileceğinden emin olsam, aklına gelmeyeceğini hüzünlenmeyeceğini bilsem ben onunla bir ömür geçiririm. Ama sıkıntı o kız da.. kızı bulup pataklamamak için kendimi zor tutuyorum. bütün mutsuzluğuma sebep olan o kız.. peki o kızdan nasıl nefret eder? yani kız ne yaparsa içi tamamen soğur sevgilimin? sen daha iyi bilirsin. nolur yardımcı ol😔
- +1 yıl
Kin nefret insanlara bu zamana kadar fayda getirmemiştir. İçini ferah tutasın kalbin de kötülüğe yer verme. Seni ne için sevdiğini düşün kıskançlık güzel bir şey ama başkasına zarar verme düşüncesi yaratacak boyuttaysa kötü. Bir de şöyle bir durum var öncelikle hayatını doğrudan etkileyebilcek bu kararı onunla yaşadığınız anları hiç bilmeyen sizi hic tanımayan birinin fikrine göre de yolunu belirleme dostum ben ancak fikrimi söylerim.
+1 yılunutmak münkünmü , sen unuturmuydun... 6 sene epey bir uzun süre bundan sonraki ilişki istedigi gibi istediginiz gibi olmayabilir... bana pek saglıklı gelmedi... ancak sen erkek arkadaşının gerçekten seni sevdigini düşünüyorsan zamana bırak, zaman sana gösterir herşeyi...
02 Yorumla- +1 yıl
kaç yıl sonra bu kız tamamen kafasından çıkar? kız hakkında bir şey yapsam o kızdan nasıl nefret eder?
- +1 yıl
bence çıkmaz ilk aşklar unutulmaz... bence ugraşma boşver hem ne yapabilirsinki , sonra sen kötü olmayasın , dedigim gibi zamana bırak baktın olmuyor kararunu ver...
+1 yılForrest Gump'ta şöyle der:
”Hayata devam edebilmek için geçmişi arkada bırakmak gerekir.”
Bence herşeyi geride bırak. Unutmamışa da seninleyken zamanla unutur50 Yorumla
+1 yılUnutulmaz ki. Hele 6 yıl hiç unutulamaz. Ama tabi giderek hissizleşir insan. Bence kendi kendine kuruntu yapacağına onun sana davranışlarına odaklan. Sana soğuk mu ilgili mi? Konuşurken uzaklara mi dalıyor gözlerinin içine mi bakıyor? gibi gbi.. davranışlarını gözlemle.. ona göre yorum yapar hatta onunla konuşursun..
10 Yorumla
+1 yıl@mavifeslegen beni niye davet ettin yaramı deştin. Okuyunca heyecanlandım kendimi (bizi) gördüm 😔😔😔
15 Yorumla- +1 yıl
üzdüğüm için özür diliyorum. anlatır mısın acaba? çok mutlu olurum kendime de pay biçmiş olurum.
- +1 yıl
Sorunu okuduğumda orda ki çocuğu ben sandım o kadar benziyoruz. 😔😔 Ayrılalı tam tamına
1 Yıl 2 Ay 24 Gün 08 Saat 08 dakika oldu UNUTAMIYORUM. - +1 yıl
gerçekten ayrılma süreniz dahi aynı. dakikayı bile biliyorsun. 😳 siz neden ayrıldınız? onu farklı kılan nedir ki unutamadın? anlatırsan seve seve dinleyeceğim. ben de bir karar vermek istiyorum. sen aynısını yaşamışsın iyi ki yazdın..
- +1 yıl
😔😔 Onu farklı kılan şeyi anlatabilsem farklı olmazdı. Eğer çocukta öyleyse ve hala gözü dalıyorsa uzaklara unutmamıştır ismini duyar duymaz kalp atışı hızlanır. Unutulmaz ilkler ne yaparsan yap unutulmaz :( :(
- +1 yıl
Kusura bakma. Sanırım beklemediğin bir cevaptı ama gerçeği bu
Ayrılalı bir yıl olmuş ve şuna inan ben deli gibi aşık oldum aşkından öldüm ama bitti ve aylar ca ağladım zayifladim vs ama kimin umrunda ki sonra iki yılın sonunda gördüm ve tekrar birlikte olalım dedi ama ben artık guvenini kaybetmis tim ve o yanan kalp te artık o bir vefasizdi buna orda ikna oldum hayır gelmez dedim artık ağzıyla kuş tutsa sevgisine inanmazdim yol verdim ve çektiğim acıları hatır yip dimdik oradan ayrıldım sende hiç üzülme kardeşim bir yıl çok bir süre buzamana kadaar intaar filan vs başka birşey yapmamis ise unutmuş demektir
10 Yorumlailkler unutulmaz! aklına geliyordur.
ama bu bitmediği anlamına gelmez, güzel olması bir şeyi değiştirmez, önemli olan o kişiyle geçen vaktin hoş geçip geçmediğidir. sen devam et ilişkine, o kıza dönmek istiyorsa sinyallerini alırsın zaten.
duygusal olursan kaybedersin, yani arkadaşını değil kaybeden sen olursun manasında.. yoksa sevgilinin seni terk etmesi bir kayıp değildir hiçbir zaman...20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılsana bir şey söyleyeyim. isterse tek görüşlük bir şey olsun.. unutmama ihtimali var.. 6 yıl çokça yaşanmışlık demek.. bol bol hatıra demek.. bu yaşanmışlıklar sürekli onu hatırlamasını sağlayabilir.. ama bu mutsuz olacağınız anlamına gelmez.. onun sana değer vermesi ve bunu hissettirmemesi (seni deli gibi sevmesi) senin ona anlayış göstermen çözüm olacaktır..
12 Yorumla- +1 yıl
peki ömür boyu bu kızı unutmayacak mı yani? diyelim ki bir yanda bu eski ilk sevgilisi , bir yanda Yen'i sevdiği ben.. seçim yapma şansı olsa hangisiyle evlenir? bir de askere gidecek yakında. O kızı mı düşünür özler, beni mi? çünkü o kız ilk sevgilisi ikinci ben.. lütfen samimi cevaplar bekliyorum çok sağolun
- +1 yıl
askere gidecek kişi askerde çok fazla değişim gösterir.. bunu şimdiden kestirmek zor.. bence dönüşüne göre buradan fikir verelim.. şimdi ne desem boş..
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılunutulmaz böyle bir ilişki illaki hatırlar sürekli kıyaslar aklında eski sevgilisi ile seni senin yapman gereken ise eski ilişkisinden daha güzel bir ilişki yaşatmak olucak eğer onu kaybetmek istemiyorum diyosan çünkü hatalarını kiyasliyacak ve senden kopucak yavaş yavaş malesef gerçekler böyle acı oluyo bazen
14 Yorumla- +1 yıl
Burada hep başka sorularda erkekler unutur denildiği için içim rahatlamıştı.. gerçekten çoğu erkek unutmaz diyor. bunlar 13 yaşında tanışmış lise başlarında da sevgili olmuşlar çok küçükken olmuş ya böyle şeyler yıllar geçincedeğeri azalmamış mıdır? Ergenlik sonuçta.. ne diyorsunuz? Üç beş yıl geçse de unutamaz mı?
- +1 yıl
sanmıyorum anca ona hayal bile edemiyecegi gibi br ilişki yasaticaksin ki unutucak bir ihtimal
- +1 yıl
Onu nasıl yapabilirim ki? İsterse üç yıl geçsin bırakmam sevgilimi çabalarım ama üç yıl sonra dahi o kız aklında olur mu ki? Hiç hiç konuşmasa görüşmese o kızla
- +1 yıl
unutur zamanla sen ona çok iyi olursan ama zamanla
+1 yılBak arkadaşım benim başımdan geçti 7 yıl birlikde olduğu kişi vardı 1.5 yıl önce ayrılmışlar 8 aydır da biz birlikde olduk çok güzel gidin bir ilisgimiz vardı ayrılma sebepleri aldatmış yalan söylemiş artık kesinlile olmaz nefret ediyorum diyordu sonra onun emes hastası olduğunu öğrendik ve ondan sonra bizim aramiz açılmaya başladı ve bitti ayrıldık hemen ona döndü ve biz aynı yerde çalışıyoz diyecegim oki uzun bir ilisgisi var yara bandı olma ne yaparsan yap nekadar ugrasirsan uğraş bir ışık görünce hemen gidoyorlar ki seninkide gider yol yakın ya dön ada ilerde sadece acı cek
00 YorumlaUnutmaması eski günleri yad etmesi gayet normal. Yani kendi mutluluğun için tedbir ve önlem alman daha iyi şu açıdan kendini kaptırmaman lazım kalbinle değil aklınla hareket et arkadaşın kalbini görmediğin için niyetini bilmediğin için böyle yapman şart
10 Yorumlabunun güzellikle vs alakası yok öncelikle bunu söliyeyim soruna gelince 6 sene az buz bir zaman değil unutmaz unutamaz sen dış kapı mandalısın şu an o gelse ona gider emin ol aklındadır eminim ve kızın hatası yoksa unutması daha zor zaten unutmıcaktır anca hafifler acısı
10 YorumlaEski sevgilisini kesinlikle unutmamıştır. Ki unutsa zaten adam değildir. İnsanlığa sığmaz. Ama ayrılık sebebi önemli, kız hatalı değilse neden ayrıldılar bunu muhakkak öğren. Çünkü erkek haksız ise ileride sanada aynı şeyleri yaşatabilir. Bu yüzden ilişkiye biraz daha hassas yaklaş. Ama bunu ona farkettirme.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Unutmamıştır. Ama bunu göreceli bir cevap olacağı için buna net bir cevap bulamaya bilirsiniz. Kimisi unutmak için başkasını sever kimisi zaten onu gerçek anlamda sevmemiştir ve başkasını gerçekten sevmiştir. Kısacası çok zor bir soru ve cevabı sanırım bilinmezliktir.
10 Yorumla
+1 yılaçık söyleyim ben bu şekilde kıskanan bir kızla yapamam yani erkek arkadaşına eski sevgilisini kıskandığını (açık 6 yıl azmı bunu kıskanıyorsundur) hissetirirsen bence senden soğur bana hissetirseydin eskilerimin seni neden bu kadar alakadar ettiğini sorardım ben burdayım ve seninleyim o zaman sorun ne derdim?
10 Yorumla
+1 yılUnutmamıştır tabiki unutmak kolaymı öyle? Aklına illaki geliyordur %99 böyledir. Ancak burda unutması veya aklına gelmesi konu değil bunlar olabilir konu seni gerçekten seviyormu yoksa hala onumu seviyor gibi sorular sorulmalı yoks ahiçbir yaşanılan unutulmaz.
10 Yorumlasen mi sordun da anlatti bunlari yoksa durduk yere kendi mi anlatti. ilkiyse sorun olmayabilir, ikinciyse biraz daha soru isareti bir durum. ayrica bunu ogrenmenin en iyi yolu gidip yekten sormaktir. bu konudaki farkindaligini ve rahatsizligini bilsin
00 Yorumlaaklına gelir ama eğer seni sevmişse özlem duymaz, yeniden mutlu olmayı öğrenir gibi hisseder bence. iç hesaplaşmalar yaşayabilir, tehlikeli bir dönem olabilir hele ki yarım kalmışlık varsa. yine de yapacak bir şey yok, körlemesine güvenme ama ona bir şans tanı.
00 YorumlaUnutulmaz hiç bir sevilen, ve unutamaz hiç bir seven... Alışılabilir belki sevdiğinin yokluğuna, ama unutulamaz... Yüreğinin bir köşesinde durur o her zaman,
Taa ki; Başka biri gelip onun yarım bıraktığı, seni içine attığı boşluktan kurtarana kadar...10 Yorumla
+1 yılİlkler hiçbir zaman unutulmaz. Bu demek değildir ki yeni bir sevgi yeni bir hayat olmayacaktır. Elbette hayat devam ediyor ve herkesin sevip sevilmeye yuva kurmaya ihtiyacı vardır. Size düşen çok dikkatli davranıp içinizde kuşku uyandıracak soru işaretlerini deneme yanılma (çeşitli sorular konuşmalar arasında çapraz sorular gibi) ile öğrenmek ve ona göre karar vermelisiniz
10 Yorumlasana deger verenleri sevmkle mesgul gecmis gecmiste kalmstir gelece bak gelecege dair bir plan kurki gelecegin olsn o Şu an seni dusunuyor mu sen aglarkn mutlu olurkn farknda mi o sadece kndi hayatinda sende kandi hayatinda olacaksin seven insan gitmez eger o sensizligi goze almissa sende onsuzluktan birsey kaybetmezsin.
10 Yorumlaİlk sevgili, altı yıl, ailesi ile görüşmeler. Bunlar unutulacak şeyler değil. Fakat aralarında bir şey kalmamışsa birlikte olmamanız için bir neden yok. Unutmadıysa zaman zaman onu aklına getirecektir elbette. Tam olarak düşüncelerini anlaman için zamana gerek var diye düşünüyorum. Ona ve eski ilişkisine saygı göstermelisin ki zaten öyle biri olduğunu düşünüyorum. Aklına takmanı gerektirecek bir durum görmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılAbim dost acı söyler demicem. Ama kızın aklından geçmiyorsundur (bence) buraya soruş amacın gerçeğe inanmamak mı :) kızı silip atma seviyorsan ama sevgili de almayın çünkü sevgili olsan eğer kız seni aldatırsa ve sende bunu öğrenirsen fena olur ama sevgil değil de arkadaşlıktan öte olursanız adı konulmamış bir arkadaşlık içinde olursanız onun hal we davranışlarına bakıp şüphelendiğin ve soru işaretlerin gider :) kardeşinden tavsiye.
11 Yorumla- +1 yıl
Dur ya kızmışsın sen 😂 kusura bakma 😅
Bak tüm tavsiyeleri tam tersi olarak anla yani "kız" yazmışsam "erkek" olarak anla 😄 batırdık
Aynısını yaşadım 4 yıllık bir sevgilisinden ayrıldı benimle 6 ay çıktı ve kızla hiç bağını koparmamis bir bahane bulup ayrıldı benimle 1 hafta sonra izmire kızın yanına gidip birlikte fotoğraf cekmisler instagrama atmışlardi ortak arkadastan gördüm dünyam başıma yıkıldı resmen.. ama karakter meselesi diyeceğim o ki bu sadece bir örnek bir de konusunu açıp konuşması bile can sıkıcı kızın hatası olmadı demesi de normal değil bence dikkat et.. ve bunlar sadece bir tavsiye kesinlikle buna göre hareket etme hislerin de önemli ama aklında olsun.. hakkınızda hayırlisi
10 Yorumla
+1 yılseni sevdigine inanyosan ve seviyosa unutturablrsn kndine guvnmlsn zatn akli ordaysa evede baglasan ona gider gittigindevsen napcan bilyonmu umursamican hersyn hyrlisi dyp unutcan o orda mutluysa amenna bunun icinde hicbir erkege cok baglanmicaksn sevip guvencksn fakat hep. tek basina kaldhnda kalkcaginada inanmalisin...
10 Yorumla
+1 yılbu soruya demin cevap vericektim ama icine suphe duser diye vazgecmistim maden davet ettin kasindin kanka :D
bence onun hic bir hatasi yoktu benim yuzumden bitti diyen birinin akli hala ondadir. kolay kolay gecemez ayrilik acisi. ha hala dusunuyo mudur, seni yara bandi olarak kullaniyo mudur bilemem ama uzgunum burdan bakinca oyle gorunuyor.10 Yorumla
+1 yılSen olsan sende unutamazdin. Yaşanmışlık var bir kere, benimde başıma geldi sevdiğim adam nisanlisindan ayrıldı hemde severek ben üzülmüştüm hatta ona. Zamanla olacak şeyler bunlarla bunaltma eğer seni sevdiğinden eminsen veya sevmeye çalıştığından..
10 Yorumla
+1 yılBence daha onu unutmamistir sevgili olmaniz onun seni sevdigini göstermez daha cok onu unutmak icin sevgili olmus gibi zaman gecirmek icin o halde bunu yapacaksin onun kötü oldugu zamanlar yaninda olacaksin bir seyler yapacaksin hosuna gitmesi icin sevdigi seyleri düsün bir yerlere git onunla bir seyler yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılValla açıkçası artik bir sey hissetmese bile ( ki hic sanmiyorum) aklina mutlaka geliyordur. Cunku insanlar birbirlerinde aliskanliga donusur bir sure sonra.6 yil uzun bir sure. Ama bu cok uzun surmez yani bence sende onu aratmayabilirsin. O kizla 6 yil gecirdigine gore belli ki sadik bir cocuk. Yani seni gercekten sevmeseydi birlikte olmazdi. Ikinizi seviyor da olabilir ama gözü onu görmedikçe sevgisi azalacaktir. Dert etme düşünse bile gecer sen onu mutlu etmeye bak ve sevmeye devam et.
10 Yorumla :) Unutmaz. İçini acıtacak fakat unutmaz, öyleleri biraz daha saplantılı kalıyor ki bu saplandığı bariz. Yazdıklarına göre. Sana bunları anlatmasıda bir nevi yanlış. Neyse demek istediğim şu o bunu unutmaz fakat sen ona onu unutturabilirsin. Eğer aklı varsa geleceğe bakar fakat çok az insan geleceğe göre yaşar. Onlarda zaten tarihte iz bırakırlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Birbirlerinin ilki hemde koskoca 6 seneden bahsediyorsun, aklına elbette geliyordur ama sonuçta ilişkileri bitmiş. Artık seninle devam ediyor, geri dönmek gibi bir niyeti yoktur fakat aklının bir köşesinde yer edecektir tabi. Unutması mümkün değil. Biraz empati kurarsan anlarsın demek istediğimi.
10 YorumlaSanmam. 6 yıl ne 1 yıl ne. Üzgünüm ama sanmam. %10 ihtimal yani. ...
12 Yorumla- +1 yıl
ömür boyu bu kızı mı sevecek yani? hani erkekler unuturdu boşverirdi başkasını bulunca unuturdu? 😔
+1 yılKimse kimseyi unutamaz ki. Unutma demeyin Allah aşkına. Şu soruyu şöyle sorun
Acaba hala onun için önemli midir? diye. Ve ben bu soruya kesinlikle sevgilin için evet derim. Ama gerçekten seven mecburiyetten neden ayrılır ki? aynısını sana da yapar o zaman? Kızın bir hatası yoksa neden başkasını buldu? 6 yıllık utanmasa benim yaşımdan büyük olacak aklının onda olmadığına inanmam için beynimin %99'unu aldırmam gerekli bence.06 Yorumla- +1 yıl
kızı annesi ablaları hatta yengesi bile çok severlermiş sadece telefonda konuşmalarına rağmen. kız utangaç olduğu için evlerine bile hiç gitmemiş. ama sevgilim kızın babasıyla abisiyle bile muhabbet edermiş. bunu ben sevgilimin kuzeninden öğrendim. kız saf biriymiş sessizmiş. kuzeni de o kız hata yapacak kız değildi zaten der. ama o kızı unutamadı vs diye kimse demedi bana.. bir yıl önce ayrılmışlar sonuçta neden unutamasın ki? Bir yıl uzun bir süre değil mi? Erkekler unutur diye biliyordum hemde üç beş ayda.. lütfen samimi cevaplara ihtiyacım var çok sağol
- +1 yıl
Kızı bulsam konuşsam peki ama kavga ederim elimde kalır diye korkuyoru
- +1 yıl
korkuyorum
- +1 yıl
Kızla konuşman bir şeyi değiştirmez.
Kıza bir şey yapman da her şeyi olumsuz etkiler.
Bugün 23 yaşındasın, lisede ki arkadaşlarını yaptıklarınızı ortamı özlemiyor musun?
Hemde sen liseyi 3 yıl okudun galiba bu adam 6 yıl sevgili kalmış ailesine girmiş.
Sana bir sır vereyim erkekler asla unutmaz sadece önem vermez. Ve ben bu adamın bu kıza önem vermediğini düşünmüyorum ama seni sevmediğini de söylemiyorum
6 yıl ilişki yaşamak yoldan geçen herkesin hakkı değildir.
Belli ki gerçekten sevdikleriyle ilişki kuran bir adam. Onu unutmaması onu hala sevdiği anlamına gelmez. Tabii ki ara sıra aklına gelip of çekicek ama artık sen varsın ve sen onun için önemlisin. - +1 yıl
diyelim ki bir yanda yeni sevgilin ama sevdiğin, bir yanda 6 yıllık ilklerini paylaştığın kız, seç deseler hangisiyle evlenirsin?
- +1 yıl
Seni seçerdim. İlk aşkım yeterince iyi olsaydı sana gerek kalmazdı. Ama sen varsan, ilk baştaki iyi değildir.
Yani her yıl yeni telefon çıkıyor. Ya ben iPhone 4S'i 5 yıl kullandım ondan ayrılamam diyemem. iPhone 7'yi seçerdim. Çünkü yeni ve daha iyi.
+1 yıltamamen unutmustur diyemem arada aratır bakabilir bile facebookdan ama inanmak zorundasın ona bunları dusunerek acaba o aklındamıdır hala seviyormudur diye dusunerek ne sen mutlu olursun nede mutlu edebilirsin. Sakın onada sorma bahsetme bak sana bir atasozu
Esegin aklina karpuz kabugunu dusurme.
unutacagi varsa bile bahsedersen daha cok aklına getirirsin sevgilinin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Aklına gelmiyor dersek kendimizi kandırırız mutlaka aklına gelir 6 yıl sonuçta hem de kızın suçu yokmuş. Kendini suçluyordur mutlaka sevgilin. Zor bir durum ama bunu sen aşabilirsin sevgilinle onu sıkboğaz etmeden eskisini kıskanmadan bunu öğrenip onu unutmasını sağlayabilirsin. Fakat onu unutmam için senle birlikte olmamız falan derse kabul etme sakın ne kadar sevsen de. Senle birlikte olur sonra ayrılır eskisine gider. Arada olan sana olur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. 5 yıllık sevdiğim kız vardı ayrılalı 6 yıl oldu. aklıma gelir bazen düşün o kadar sene geçti aklıma geliyor. bazı şeyleri unutmak için zamana hem de çok zamana ihtiyaç var. ama bir de şu var ki bana onu unutturacak kimse çıkmadı karşıma. eğer sen onu unutturursan sevdiğine, işin kolaylaşır.
03 Yorumla- +1 yıl
gerçekten 6 yılda nasıl unutamadın.. ? 😳 ama içinde sevgi yok o kıza karşı değil mi?
- +1 yıl
Özlem var mı peki? Gel dese gider misin
geçmiş geçmişte kalmış sen sevginden aşkından eminsen hiç sorun yok kafana takman normal empati yaptığım zaman 6 yıl az bir sūre değil , Bu sūre zarfında kızın ailesiylede görūşmesi normal senin yapmaman gereken şeyler bu konuyu sevgiline anlatmamak ona bu soru işaretlerini hissettirmemek herşey yolunda modunda devam etmek
10 Yorumla
+1 yıl'Aklına hiç gelmiyordur değil mi?' :\ 6 seneyi unutmak kolay mı öyle ne yaptın. ömrü boyunca hatırlatacaktır. ben olsam unutmam. o da unuttum diyosa yalan söylüyordur. ama yeni bir başlangıç yapıyosunuz. seninde unutulmaz olman için zaman gerekcek. bu arada 6 sene seven insan gerçekten sevebilen insandır :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Aslına bakarsan bir anda unutması imkansız istese de unutamaz 6 yıllık bir ilişki ama sana karşı davranışları sana yaklaşımı ve sana vereceği değer unutup unutmadığının göstergesi olacaktır biraz zaman tanı sevgiline baktın olacak gibi değil unutacağını sanmıyorum zorlamana gerek yok seninde devam etmene gerek yok saygılar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Bir kere unutmamıştır sen bunu unut. Dile kolay 6 yıl nasıl unutulsun. Anıları ara ara hala aklına geliyordur ve o kıza hala saygı duyup değer veriyordur. Herkesin hayatına böyle bir insan girmiştir. Ama şu an seninle, senin elini tutuyor. Kötü düşünme ama insan oğluyuz hepimizden her şwy beklenir. Bunu dedim diye de paranoyaklaşma.😀
140 Yorumla- +1 yıl
Size asilabilirmiyim
- +1 yıl
Asılmak için bir nedenmi gerekiyor yani 😃.
- +1 yıl
Beklediğin cevap ne 😃
- +1 yıl
Onu duymak istediğine emin misin ki 😃
- +1 yıl
Sence? 😃
- +1 yıl
Sen bilmezsin ben bilirmiyim 😃
- +1 yıl
Bildim sana asiliyorum 😃
- +1 yıl
Soruyu soran kiskanmazmi? 😃
- +1 yıl
Senin sorunun altında böyle bir şey olsa , kiskanirmsin? 😃
- +1 yıl
Kıskanmanin nedeni var mı ki? 😃
- +1 yıl
nedenini bildiğin halde bana sordun neden,? 😃
- +1 yıl
Benim dusuncemin senin dusuncenden farkli olacaginimi dusundun 😃
- +1 yıl
Beni araya kaç kez sıkıştırdığini dusundun
😃 Bu sefer fena sıkıştırdığina inaniyormusun 😃 - +1 yıl
Olmasi gerekmiyor mu 😃
- +1 yıl
@İtachiTr opusmeyi bilmediğini de nerden çıkardın biz çok opustuk ezgimle
- +1 yıl
@İtachiTr haydi haydi kıskanma normal karşılıyorum bu durumu yinede 😃 😃 sonuçta senin elinde Olan bir şey değil anlıyorum seni 😃
- +1 yıl
@İtachiTr neyse neyse anlıyorum seni sana bir tane kız bulmak lazım kardeş 😃
Bulursam haber veririm bu kiyagimi unutma 😃 - +1 yıl
@İtachiTr teklif car ısrar yok sen bilirsin kardeş biz insanlığımizi yaptık iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi gelmiyordur desem yalan söylemiş olurum. Mutlaka geliyordur neden dersen 6 yıl az buz bir zaman dilimi değil. Ve ilkler de öyle kolay unutulmaz. Ayrılık sebepleri mecburiyettenmiş hem zaten. Ailesiyle de görüşmüş. Yani seni seviyordur ama o kızı tam net unutmamıştır
10 Yorumla
+1 yılelbete unutamamıştır. Fakat hayat her şeye rağmen devam ediyor. Bu günden sonra tabi ki ileriye bakacaksınız. ve geçmişi arkanızda bırakıp eski sevgililerinizden bahs etmeyeceksiniz. bu ne kızların hoşuna gider nede erkeklerin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. adamın sana ilgisi tamsa, bu konuları düşünüp senaryo yazma.
10 YorumlaEmpati yaptım ve böyle bir durumda unutursam kalbim kurusun. En taş kalpli insan unutamaz bunu ya. Ama bu seni sevmediği anlaminada gelmez merak etme. Asıl tamamen unutursa sıkıntı o adam senide bir hamlede siler o zaman.
14 Yorumla- +1 yıl
ama bu beni çok üzüyor. iki yıl sonra benimle evlendi diyelim, evli olduğu halde aklına o kız gelecek mi? bu çok gurur kırıcı benim için. yıllar boyunca o kızla hiç konuşmasa dahi unutamaz mı?
- +1 yıl
Bak şimdi iki çeşit unutamama vardır. Birincisinde o kızı hala sever zaten o zaman asla mutlu olamazsınız gözlerinin içine bakarak seni seviyorum demez sana anlarsin sahteliği. Ikincisi ise onunla geçirdiği zamanlara saygısı vardır. Yasin 23 onun yasininda 24 oldugunu farz edelim ilk 6 yil zaten hayattan birşey anlamiyorsun ergenlikten sonra 12 sene var bunun yarısını onunla geçirmiş bırak bir zahmet hatırlasın. Bu ikinci çeşitte gecmise bakınca hafif gülümser aklina gelmek böyle olur. Ilk aşk sonuçta unutulmaz icinde kalir yani. Ikincisi gibiyse merak etme evlenseniz falan inan bana umrunda olmaz. Onun geçmişi sadece. Ama birincisi gibiyse zaten evlenmezsiniz.
- +1 yıl
çok teşekkür ediyorum yorumun için vakit ayırdın o kadar içim rahatladı 😌 bir de şunu sormak istiyorum. yıllar geçse de sıfır iletişim olsa da görmese de içten içe sever mi bir erkek? beni o kız kadar sevmediğini düşünüyorum, kızı kıskanıyorum. bu çok olumsuz etkiliyor
- +1 yıl
Kızı niye kıskanıyorsun ki? O yok sen varsın bu kadar. Gecmise takilmak şimdinizi kötü etkiler. Soruna gelince kendimden cevap vereyim. Tabiki her erkek aynı değildir ama yinede bir çıkarım yap diye. Daha önce benzer durumu yasadim. Hatta o zaman ki sevgilimle birlikteyken eski sevgilimi gördüm ilk iş ulan güzel günlerimiz geçtide herkes kendi yolunda güzel dedim. Onun yaninda bir erkek vardı benim yanımda sevgilim vardı. Biz birazda gecmisi yüceltiyoruz demiştim. Ama o gün yanımdaki sevgilim bana sımsıkı sarilmasaydi belki onu kıskanırdım bilemem. Sen mutluysan ve onu mutlu ediyorsan bu gecmisteki güzel bir anı olarak kalır sadece. Merak etme yani boşuna mutlu olmaya bakın asıl bunlara takılıp mutlu olamazsınız geçmişi aramaya başlarsınız:)
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer bir insan uzun ve ciddi ilişkiden çıkıp sana yöneldiyse bu onun için zaten çok ciddi bir durum kolay değil yani, ona karşı içinde bir şey yoktur elbette yanındaysa seni seviyodur, ama hatıralar anılar tabiki unutulmayabilir biz bile bikaç gün geçirdiğimiz bir insanla yaşadıklarımı hatırlıyoruz bunu büyütme, 1 aylık sevgilisi olsaydı o da arada aklına gelebilirdi ki herkesin aklına gelir, kendini üzme ama sağlam adımlar at ilişkinde
10 Yorumla- Devamını Gör (531)
Devamını Gör(576)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem