AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
Unutmasına imkan yok emin ol. Fark şu olur; beslediği duygular değişir. Bu da senin elinde. Öyle güzel bir aşk yaşamalısınız ki geçmiş onun için tatlı bir anı olmalı sadece.
Yoksa unutur mu dersen, bu mümkün değil.
peki ömür boyu bu kızı unutmayacak mı yani? diyelim ki bir yanda bu eski ilk sevgilisi , bir yanda Yen'i sevdiği ben.. seçim yapma şansı olsa hangisiyle evlenir? bir de askere gidecek yakında. O kızı mı düşünür özler, beni mi? çünkü o kız ilk sevgilisi ikinci ben.. lütfen samimi cevaplar bekliyorum çok sağolun
Bak , şurada kafan karışıyor. O seçimini yapmış zaten ki seninle birlikte. Diğeri bir anı, hatıra, yaşanmışlık. İnsan beyni bilgisayar değil ki format atıp her şeyi sıfırlayasın.
Askere gidince de seni düşünür, sana yazar.. rahat ol. 😃
unutmak istemiş o yuzden seninle unutmak amacıyla sevgili olmuş. Ona toz konduramamasi kesinlikle unutmadığını gösterir ve erkek arkadaşının hatası ayrılıklarına sebep olduysa vicdan yapıp daha çok sevecek o kızı
kızın bir hatası olsa peki unutup nefret edebilir mi? kızın sevgilimden başka hiçbir sevgilisi olmadı, yok malesef ama ben sevgilime o kızın sevgilisi olduğunu söylesem yalanım ortaya çıkar mı? böyle desem sevgilisi olduğunu duysa o kızdan soğur değil mi?
böyle bisey yaparsan o kızdan soğur belki ama unutmaz ilkler unutulmaz. diyelim ki yaptın kızdan soğudu gün geldi öğrendi. senin yalanını. o zaman senden nefret eder. gerçekler acı hatta zehir.
anlıyorum çok seviyosun senin yapabileceğinden güzel şey kendini sevdirmek. yalan girerse 3 ünuzun hayatında afedersin boka sarar
4 yıllık sevgilimden ayrılalı 1 yıl oldu onu sevmiyorum ama hiç bir kızı onun yerine koyamiyorum ve kimseyi onun kadar sevebilecegimi dusunmuyorum. Ilk veya uzun süreli ilişkilerde unutulamayacak anılar ve alisilmisliklar olur uzgunum bu asla silinemez
Öncelikle Merhaba ben de bir erkek olarak 4 yıllık sevgilimden ayrıldım yine dediğin şartların aynısı benim içinde geçerli elle tutulur bir sebep olmadan ayrıldık. şu an ayrılalı 4 ay geçti hala aklımda o var çünkü o benim ilkim lakin 1 yıl uzun bir süre ona olan hislerini kaybetmiştir, lakin ara ara aklına geliyordur muhakkak sen şefkatli ve güleryüzlü ol kendini ona bağlarsın merak etme kilit nokta bu
İNSAN KELIMESININ ANLAMI DA UNUTKAN DEGIL MIDIR? ilkler unitulmaz denilir genelde ama sen ona gercekten aşik oldugunu hissetirirsen ve onu mutlu edecek seyler yaparsan zamanla unutur diye dusunuyorum
Unutmaz. Ama bu seni sevmediği anlamına da gelmez. Bence bu konuyu sorgulama ve kafana takma. Yoksa mutlu olamazsın ve sevgilini de kaybedersin.
Kimse, hayatına girenleri unutmaz..
Ama hissizleşir zamanla..
Onu görse bile, kafasında sildiyse birşey hissetmez.. Ona ait anılar bile unutulur..
Unutmak nimettir.. Ama 1 yıl çok taze..
#Vesselam
Yahu Allahinizi severseniz yaw madem hicbir kusur yokmus arkadas bu nasil bir zorunluluktur ki 6 yillik beraberligi bitiriyor akil almiyor bu eski defterleri acmaya bence hic gerek yok hulasa ustukapali ne oldugu belirsiz sorularla karsilasirsiniz bu da boyle kfanizi karistirmaya yeter
Sevgili feslegen tabiki unutmamıştır ama zaman herseyin ilacı derler zamanla ya yokluguna alışacak seninle geleceğe bakıcak ya da ona geri dönecek burda asıl iş sana düşüyor onu seçtiğine pişman etmemeli elinde tutmak için herseyi yapmalısın kiiii geri dönmesin tabi seviyorsan bunu yapmalısın yoksa ugrasmaya değmez unutma aşk emek ister saygılar sevgiler selamlar 😊
Unutmasa seninle olmazdı eskileri düşünüp kendini üzme
Çok sağol çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
Rica ederim, çok takılma böyle şeylere yanında sen varsın
valla sevgilin hassas, duygusal bir karakter ise unutmamıştır. gerçi hassas adam birini severken, başkasıyla çıkıp dolaşmaz. unutmuştur o zaman. gerçi biz ne desek boş yav. bunu, onun sözlerinden anlaman lazım
şüpheyle bir ilişkiyi iteleye kakalaya 1 ya da iki yıl sürdürürsün olduda ömür boyu sürdürdün ama 5 ve 10 yıl bu durumu unutamayacaksan içindeki şüphelerinden kurtulamayacaksan vazgeç gönlüm sen bu aşktan derim
aynısı başıma geldi kız unuttum asla onla olmam diyordu büyük büyük konuşuyordu seninle evlencem diyordu 1 hafta içinde benden saçma salak bir sebeble ayrılıp onunla nişanlandı hiç birşeye kesin olur diyemem ama bence hazır ol herşeye
ilişkim bittikten 10 gün 15 gün sonra birileriyle olmayı denedim ama yürümüyor bir seyler hissetmeyip yapmacık davranıyorum ben ılgısız olunca da bıtıyor zaten sizin durumu zaman gösterir sana hayran kaldıysa unutmus demektir
bak şimdi kızın bir hatası olup ayrılmamışlar mecburi kalmışlar sen dökülen yaprakları yok etmek için bir çaresin ama kepçe tekrar kazı yaparsa yapraklar yer üstüne çıkar anladın mı. Yani demem o ki kızı unutmaz unutamaz seninle sadece mantık ilişkisi yapıyordur
kaç yıl sonunda unutur? hiç konuşmasa kızla yıllar yıllar boyunca? gerçekten erkekler unutur diye düşünürdüm bunca yaşıma kadar. oysa ki tam tersiymiş. iki yıl sonra benimle evlense severek, o kız aklına gelip hüzünlenir mi? samimi cevaplara ihtiyacım var. bir de ergenlik döneminde çıkmaya başlamışlar. 13 yaşında tanışıp liseye doğru da sevgili olmuşlar. yedinci yıl dolmadan yani altı yıl sonunda ayrılmışlar. çok çocukça değil mi sonuçta küçüklermiş. ? Unutulmaz mı bu ergence şey
bak şimdi ortada birbirlerine hataları yok yani saygı görecek bir ilişkileri varmış o yüzden seninde saygı duyman gerekir bunun için erkek arkadaşını suçlamaman lazım zamanla sanada saygısı olur hoşlantı olur seni beğenir ama onu asla unutmaz şu an seninle de büyük ihtimalle ona onu hissettirdiğin şeyler vardır sanada saygısı sevgisi olur
Cok riskli sevgili olman.. Ona donerse tekrar ne olacak? Bide cok güzel kız diyorsun. Kotu biri olmak istemiyorum ama ben senin yerinde olsaydım bir yolunu bulur sevgilime büyük bir testen geçirirdim.
1 yıl geçmiş ama ayrılalı? Kaç yıl bu kız aklında olacak bunun ya hu
Bir sene geçmiş evet.. Sen bence büyük testen geçir enişteyi güven bana :)
Kardeşim 6 yıl az bir zaman değil haklısın bunları düşünmekte, ama onu unutamaz diye bir durum da yok. Aslında bunu anlayabilecek olan kişi sensin, sana karşı davranışları, hissettirdikleri nasıl tatmin oluyor musun bu önemli
Haci beni soruna davet etmissinde. Birini nasil soruna davet ediyorsun. Yani davet etmen icin ya srni takip etmesi veya senin onu takip etmen gerekmiyor mu? Bir türlü beceremedim.. Hani sen nasil yaptin. Brn seni takip etmiyorum sende beni 🙄
takip etsen de etmesen de farketmiyor. bir kişinin üzerine bas yani profiline gir. sağ üstte üç nokta var üst üste. ona basınca "soruma davet et" yazıyor ona bas. böylelikle davet ediliyor.
Oldu lan valla. Ben baska turlu yapiyordum takibimdekiler veya takipcilrrim cikiyordu.. Eyvallah soruna göruse geldi sira... Şimdiiii... Bak arkadasim hic bir zaman ikiskilerde niyet okumaya kalkma ve egilimleri kontrol etmekle ugrasma.. Beyin ve dusunce bu aklina gelebilir ama kalkipta bunu sana " hayatim ben Şu an eski sevgilimi dusunuyorum he " demez. Detmi sence? yani... Aklina gelebilir elbette.. Ha olayi "Aklindan gecirmek bile aldatmaktir" olarak degerlendirirsen birsey diyemem. Ama illaki gelecektir. Simdi srnin gelmiyo desek yalan atmis oluruz degil mi yani mesela? .. Pratige gecmesin gerisi muhim olmamali bence senin icin
aklindan cikmiyodur ilkler unutulmaz belki sana bakinca burnun bile eski sevgilisini hatirlamasina neden olur bence onunla extrem sporlar yapin adrenalin unutmaya sebeb olur
peki beni sevip benimle evlense de o kız aklında olur mu, yoksa evlenince aklının ucundan bile geçmez mi? ayrılalı 1 sene geçmiş aradan. Kızla hiç konuşmadan görüşmeden nasıl aklında olabilir ki, hadi konuşsa neyse? yakında da askere gidecek. o kız ilk sevgilisi ben ikinci. acaba hangimizi düşünür özler? yardımcı olursan çok mutlu olurum.
askerde seni cok ozler eski sevgilisiyle yapmadigi seyleri yap tabi secim senin eger askere sen gonderirsen gelince evlenirsiniz. hic merak etme ama aklina girmek icin korkunc olaylar heyecan verici olaylar akilda kalici olur gecen hafta seninle zemzem kafede ictigi kahve ile seni hatirlamaZ ornek dogru sonuc icin deneyin ulan kiz beni bir optu cok yumusak dudaklari vardi daha once hic boyle olmamistim gibi gibi
eski sevgilisini unutmasını bekleme illaki biraz kalır ama senı sevıosa değer veriyosa sıkıntı yapma ilkler unutulmaz kalır bir kösede ama bu senı sevmiyor anlamına gelmez,
Aklına Gelmezmi Hiç Tabikide gelir Her an gelir gelmez olurmu ama bunun adı karaktersizliktir yani O kzıın ne sucu var acaba Duygularını bastırmak için mi seninle sevgili oldu olabilirde dikkat et :/ İleride senin açından sorun olabilir :/
@soran
unutmuşmudur bilmem de illaki aklına geliyordur bu da normal bir şey bence. Eğer bunu sana belli edecek şeyler yapıyorsa sevdiğini felan hissettiriyorsa sen daha iyi anlarsın. Bak kontrol et hareketlerini meyili varsa üzmeyin birbirizi
Unutmaz ama alışır bu duruma onunla gelecek yoksa bittiyse elbet başkalarını alacaktır hayatına seni aldıgı gibi. bir süre sonra sevmez aslında ama ilki oldugu için onunla yaşadıgı duyguyu unutmaz onun yeri hep başka olucaktır
unutulmaz 6 yıldan bahsediyoruz kolay değil böyle şeyler biz 3 aylık sevdıgımızden ayrılıp 9 ay her gece yatarken onu dusuyosak 6 yıllık halını dusun bir de bunun unutamaz yanı net
3 yıl 5 yıl geçse bile mi unutulmaz? ayrılalı 1 yıl olmuş çünkü. 1 yılda unutması gerekmiyor mu
bendeki değerleri söyledim 3 ay hergun beraberdık hıc ayrı kalmadık baglandık bırbırımıze kucuk 3 ay cıktık yanlış anlasılmalar oldu ayrıldık kı 9 ay unutamadım hala da aklıma gelmıyor değil yani unutabilceğini düşünmüyorum
Seninle birlikteyse unutmus olmali fakat bazen baska birisiyle birlikte olunur birisini unutmak icin, bence acik acik konus sevgilinle bu konuyu, tartismadan tabi sakin bir sekilde, anlatma soyleme seklinden ve gozlerinden belli olur illaki
Aklına hiç gelmiyordur ne demek ya, imkansız öyle bir şey. İçinde muhakkak bir şeyler kalmıştır ama kimse harika bir aşk hayatı yaşamıyor elindekiyle yetinmeyi bil.
O kisiyi tamamen unutması çok zor, bunu bize sormak yerine ona sor bu yüzden.
geçmişteki ilişkisini düşünüp irdelemek seni yıpratır ben sana sorayım sen unutabilcekmisin? zaten yeni bir ilişkiye başlrken geçmişini anlatmak bana mantıklı gelmiyor yeni bir sayfa açarken neden aklınızı bulandırıyosunuz ki kime ne yararı var?
Unutması mümkün değil
Elbette hatırlayacaktır zaman zaman
Eğer seni gerçekten seviyor ve ona verdiğinden daha fazla değer veriyorsa
İşte ozaman onu unutabilir hemde hiç hatırlamamak üzere
unutmamıştır kuzum vallahi 6 yıl biriyle olsam 2 ci sene evlenirdim kesinlikle unutulması imkansız haberin olsun bir yerlede seni o diye alacaktır duygusal bap da bence ayrıl ama sen bilirsin
ama onlar ortaokulda tanışıp lise başlarında sevgili olmuşlar. yedi yıl olacakken bitmiş. yani çok çocukça değil mi? ergenlik dönemleri sonuçta. unutması gerekmez mi böyle saçma çocukça gelmez mi ki ya hu? Ailesiyle babasıyla vs tanışmış diye mi unutmaz diyorsunuz
hayıt enne babasından sebep değil dediğin gibi çocukluk aşkı ergenligindede o vardı unutulmaz zaten onunla bir şeylerde yaşamışlardır anlayacağın 1 sene kısa bir süre bugün ayrıl yine okizin çevresinde tur atacak senin cevrende en fazla 1hafta ama o onu asla unutmicam bugün gorse onu kalbi nin ritmi değişecek anlicagin zor bir aşk secmissin kendine ve sen şu an ona baglaniyorsun
ama ben vazgeçmek de istemiyorum. siz erkeksiniz çok daha iyi bilirsiniz sizce benimle iki yıl sonra evlense de o kızı düşünüp hüzünlenir mi? mesela sizinde bir böyle altı yıllık ilk sevgiliniz olsa geride, hiç ama hiç konuşmasanız da aradan beş on yıl dahi geçse bile unutmaz mısınız? merak ediyorum.
unutmam ama sadece anılar canlanır ve karıma sarılırim sonunda onuda severek aldım ama dediğim gibi unutulmaz ama sen yinede bir iki yil dene belki sana olan sevgi daha başka olur
sana tavsiyem kendini kullandırma sakın senin niyetin cidli olduğu için ona cinsel yollan kesin likle hima bile etme çünkü bir öncekinde birçok şey yaşandığı için seninle de yaşamak isteyecektir yaşatma durumdur kıymete binersin bende tam tersi yapıyorum ise yarıyor 😉
o kızla birlikte olmamışlar cinsel anlamda.. ama yakınlaşmalar olmuş. yine de bu dediğin geçerli olur mu? Uzak durmalıyım yani
yakınlaşma olmaması zaten imkansız 6 yilya sen yakınlık kırma yani yüzeysel sevismelere kesinlikle izin verme diyom anladın seni daha çok arzulicak seni aklımda daha çok seni kurgulicak ve sana heves edecek aşık olacak dahasanra isteme işlemi başlar anladın
emin misiniz? sadece cinsellik yaşamadığım için mi o kızı unutup beni sevecek? o da bana uygun gelmedi gibi😔 sırf bunun içinse
cinsellik konusunda yakınlaşmak isticektir erkeğin doğasında var ama sen hani gostert elletme muhabbeti gibi dusun çünkü ozman seni çok dusuncek kurgulicak ve aşık olacak bak sana bir sır verim bekle
Bekliyorum
vazgectim
Neden vazgeçtiniz?
boşver vaİ şeyler yaşanarak tecrube edilir ve bizi bugün olduğumuz noktaya getirir
Çok merak ettim ama söylermisiniz
Goster ama elletme misali yap kavga et sana onun yazmasını bekle gerçekten hataliysa tabi bikac gün surundur sana bağlanacak seni dusuncek sen herşeyi olacan bunuda kimseye anlatma lütfen
6 yıldır beraber olduğu ve ailesiyle böyle rahat görüştüğü birinin o kızı unutması çok çok zor aradan ne kadar zaman geçerse geçsin
madem birbirlerini çok sevmişler neden ayrıldılar aklıma çok soru işareti geliyor ama boşver kalsın
İnsan hiç bir zaman unutmaz sadece zamanla alışır ve kabullenir. İyi ya da kötü ne varsa her zaman aklına gelir insan Eğer gerçekten kalbine hitap eden bir kimse var sa onsuz yaşamaya çoktan alışmıştır.
Eğer gerçekten sevdiyse o kızı asla unutmaz ve Seninle olma sebebi zaman geçirmek değilde duygularını paylaşmak ise seni onun yerine layık gördüğü içindir seviyorsa seni gerçekten takılma bunlara
Çok sevmesem de yüreğime dokunan kadınların hiçbirini unutmadım.
... ama hiçbirinde de bir öncekini aramadım. Hepsinin yürekleri farklı çarpıyordu. Tenleri başka kokuyor, gözleri başka bakıyordu.
Çok zor işin neden söyliyim 2011de tanıştığım erkek arkadaşıma bir çok hata yapmama rağmen aldatma dahil ilk kez bana aşık olduğu için hep affetti sanki gözleri kör oluyor ona dönebilir bile mutlaka bigün dönecektir
Hala mı seni geri istiyor peki
Evet barıştık
Erkeğe göre ve Aranızda yaşanan aşka , sadakate ve duygusal ilişkiye göre değişir erkeğin unutamaması. İstese bu zamana kadar sizi arayıp bulması gerekirdi.
aklına geliyordur ara sıra ama eğer unutmasını istiyorsan olabildiğince konusunu açma ve onu unuttur.
nasıl unutturabilirim ki, burada 300 tane erkek asla unutmaz ilkler unutulmaz zaten demişler. moralmen çöktüm. 😔
onunla iyi vakit geçir, gülümse, mutlu et. Mutlu insanlar arayış içinde olmazlar. İnsan mutluyken acısını unutur. Ama şundan emin olabilirsin. Seninle arası bozulunca, aklı eskisine de gider...
Benim aklıma gelirdi koskaca 6 seneyi birlikte geçirip unutmak... Mümkün değil belkide sen erkek arkadaşına onu çağrıştırıyorsundur
gerçekten mi 😔nasıl unutturabilirim veya kaç yılda unutur?
Ondan farklı olduğunu kesin okarak kabul ettirip seni sevdiğinden emin olunca unutturmuş olursun. Onu aklına getirip özletecek bişey yapmamalısın. Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama mümkünse o kizla gittiği mekanlar dışında mekanlar tercih et
6 yıl için de her yere gitmişlerdir 😔
keşke yardımcı olabilsem. ama neden ayrıldıklarını zorunluluktan demişsin biraz daha açarsan iyi olur. şehirlermi uzak kalmış yoksa vefatmı etmis
Hayır kız yaşıyor nedenini öğrenemedim çünkü kıskançlıktan sinir krizi geçirdim bir ara bu konuyu açınca.. bir daha konuyu açamıyorum korkudan
zor bir durum. zamanla unutması için seninle daha mutlu olabileceğini göster ona. ve bu konuyla ilgili benim kendi yazdığım bir söz var. " Herkesi öldüğünde gömmek gerek. Kimini halk mezarlığına kimini kalp mezarlığına."
yardımcı olabilidysem ne mutlu bana
sözde demek istediğim biten bitmiştir fazla uzatmamak gerek.
Yani e bisene olmuş unutmuştur desende egerki kötü bir şekilde ayrilmadilarsa ve demisya mecburiyetten kızın hatası yoktu diye bence diyorsa bence aklına geliyordur
Bunu söylemek istemezdim ama ayrılalı 1buçuk yık oldu 1 hafta önce rüyamda gördüm.. Tabi bu her erkek için aynı diyemem..
hala seviyor musun peki? Unutmadın yani
Bana çok acı çektirdi zerre dahi yüzünü görmek istemiyorum ama geri dönerde Bnde kabul ederim diye çok korkuyorum.. Evet istemiyorum ama ilkimdi o benim ):
senin durumun yine farklıymış. o kızın sevgilime hiçbir hatası altı yıl içinde birtek yalanı bile olmamış. hatta ayrılmamak için çok çabalamış, sevgilimin kuzeni anlatmıştı. peki böyle bir durumda olsaydın?
Bnim durumdan yola çık işte o daha betermiş.. Yorum bile yapamıyorum..
yani unutmaz asla diyorsun? 😔
Herkes öyle olur demiyorum ama üzülme..
Hal ve tavırları nasıl bu önemli 6 yıl hiç az değil ben olsam unutamam unutmak içinde sağlam bir neden lazım oda yok diyorsun sıkıntı var
aldatma, yalan, küfür veya başkası bunların hiçbirisi yokmuş aralarında. ama sebebini kurcalamamak için öğrenmedim tam olarak. Ben bu kızı nasıl unutturabilirim? mesela sana kız ne yapsa nefret ederdin altı yıllık ilk sevgilinden?
Sen unutturamazsın sadece öyle olduğunu sanırsın bir kız bana yalan atarsa, olduğundan farklı sözler tavırlar içine girerse, aldatırsa bende biter onun dışındaki nedenler bana pek inandırıcı gelmiyor en azından kötü birşey yoksa ortada ben inanmıyorum unutacağına üstelik 6 yıl birlikteyiz ve ilkim ise hiç sanmıyorum ya 😏
kız için sevgilime "senin eski sevgilin başkasıyla sarmaş dolaş gördüm" desem, yalanım ortaya çıkar mı? böyle nefret edecekse bunu denemek istiyorum. kızın sosyal medya hesapları yok sadece bir tane var onda da bir şey paylaşmıyor bile. yani yalanımın ortaya çıkacağını sanmıyorum aslında bu yüzden. çaresiz kaldım 😔 burada 250 erkek "unutamam" demiş. Hani erkekler unuturdu boşverirdi😔
Erkeklerde kadınlarda kazık yemedikleri sürece unutmazlar sakın o dediğini yapma karakterine yakışmaz bu yöntemle elde edeceğine hiç etme ayrıca yalan elbet ortaya çıkar akışına bırak ve çocukla arana biraz mesafe koy kokusu çıkar
Unutulmayacak hiç birşey yoktur bu hayatta. Sadece zaman zaman arkana baktığında anılar kalır vay be neler yaşamışım dersin. Ama tabi 5 parmağın 5i bir değil. Sevgilinin el yüz ve mimiklerini hareketlerini iyi algılamayı öğren hangi sorunda ne tavrı veriyor öğren. O zaman kendisine bu soruları sorduğunda net cevap alırsın..
bence güzel ve masum bir hikaye unutmak elde değil. Üzgünüm ama belki seninle avunmak istemiştir ama olaylar gelişip bırakmamamıştır seni. Yine de merak etme 6 ay belli etmediyse unutmuştur😉
unutulmaz ama alışmıştır ne olursa olsun seni deliler gibi sevip aşikta olsa unutamaz ondan unutmasini bekleme
Diyelim ki beni çok seviyor bir seçim şansı olsa o kızı mı seçer beni mi? içinde ukde mi kalır o kız yoksa? 😔 bir gün ah keşke yanımda o olsaydı der mi ki 😔
bak o kizi omurboyu sever demiyorum unutmak farkli bisey
onla kurdugu hayalleri seninle yasicak seni ne kadar severse sevsin hep. aklina gelicek onla gitmeyi plandigi yere senle gidicek onu hatirlicak ama bana sorarsan eger seni sevdikten sonra hep senin yaninda olur keske o olsaydi demez sadece hatirlar unutamaz.
Unutmak pek mümkün olmaz hele 6 senelik ise ama bu durumun sizi etkilemesine ikinizin de izin vermemesi gerek diye düşünüyorum geçmiş geçmişte kalmalı.
He bacım he aklına hiç gelmiyor ama sana anlatıyor bide üzülüyor bu kadar saf olma koştur peşinden biraz kolay lokma olma bak erkek bu babasını bile unutur😉
insan beyni az buçuk değer verdiği hiç bir anısını, arkadaşını, hele hele aşkını unutamaz zaten. öyle yüksek bir data ve işlemciden aşık olduğu insanı silip geçmesini bekleyemessin.
6 sene kolay unutulacak bir süre değil, hayatının çeyreği yani sen olsan unutabilir misin? çok zor durumun, yani unutması imkansız diyebilirim.
gerçekten imkansız mı? bir erkek hiç görüşmediği hiç ama hiç konuşmadığı bir kızı nasıl artık aklında tutabilir ki? Üç beş yıl sonra bile mi unutmaz?
üç beş yıl geçmişse aklına gelmez ama en en az 1 sene geçmesi lazım hayatının çeyreğini biriyle geçirmiş sonuçta
1 yıl olmuş ayrılalı.. o zaman unutmuştur?
yani ama kişiden kişiye değişir tabi kesin bişey söylemek doğru olmaz, en iyi sen bilirsin
Kızın güzel olması çirkin olması önemli değil arada gerçek sevgi varsa ve yıllar verilmiş unuttuğunu sanmıyorum
7 senedir dokunamadigimi unutamadim hala. Sence aklina gelmiyormudur?
Nasıl dokunamadığın? Ayrılalı mı 7 sene oldu demek istedin?
2009da ayrildik bir dahada dokunamadim. Ayrilali 7 sene olum falan yok yani :)
ciddi misin ya.. 😳 7 sene içinde başkasını sevmedin mi başkasıyla çıkmadın mı? nasıl 7 sene unutmaz bir insan ki..
O kızı farklı kılan ne peki bunca yıl nasıl unutmadın😳😳
Takildigim birkac kisi oldu onun benden daha fazla oldu benimkiler hoslantida kaldi isinamadim turlu bahanelerle arayi actik oda Şu an sozlendi baskasiyla evlenmek uzere tabi hala evlenmediyse
Gorusleri herkes okuyabildigi icin burada paylasmam ozet geceyim ayni anda en iyi arkadas, sevgili, anne, baba, kardes gibiydi kendime yakin hissedebildigim tek kisi.
Neden sevdiğini söylemedin, tekrar barışmak için bir hamle yapmadın ki 7 sene içinde
Anlıyorum çok teşekkür ederim
:) uzun hikaye. Onlarca kez hamle yaptim neyse hayirlisi boyleymis :)
Rica ederim umarim seninkinin aklina gelmiyordur :) ya da unutabilir
Malesef bunu bilemeyiz. Ama keske öğrenmeseydiniz bu kadar detay. Bence dusunmekten vazgecin. Eger unutmadiysa belli olur zamanla
kesinlikle unutmaz ama geri dönermi seni bırakırmı orası kişiye kalmış karakter meselesi..
Nasıl unutturabilirim peki? Yardımcı olur musun😔
format attır :D söylediğim kısa vadeli bişey değilki bence ömür boyu unutamaz ama unutamaz diyede gel dediğinde koşa koşa gidecek hali yok her insanın
Unutma demeyelim de yokluğuna alışmıştır bence, 6 sene çok uzun süre. Ama belli ki kendine yeni bir yol çizmek için yola çıkmış, sen de fazla takılmadan tanımaya çalış bence.
" kızın hiçbir hatası olmadığını söyledi. " bu tehlikeli bence... Bir pişmanlık var gibi sanki =/ Ama bu seni sevmediği anlamına gelmiyor.
İlkler unutulmaz, hatta 6 yıllık bir ilişki olması ve hatalar yüzünden bitmeyen bir ilişki ise unutması çok zor.
Ama bu seni sevmediği anlamına gelmez. Geçmis geçmişte kalmıştır kurcalama
eğer kızın hiçbir hatası olmadıgını söylediyse unutmamıştır dile getirmesi bile unutmadığını gösterir benim 2 yıllık bir sevgilim olmuştu hiç dile bile getirmiyorum çünkü aklıma gelmiyor bu yazıyı okuyunca aklıma geldi
unutması için bir sebep yok elbette ki unutulmaz ilk aşklar sen olsan unuturmuydun empati yap ama geçmiş geçmişte kaldı sevgisine güveniyosan belliki duygusal biri yalan söyşlicek değil ya seviyorum diyosa sana sorgulama geçmişi
Yokluğunu kabullenmiş olabilir. Hatta belki acısada alışmış olabilir ama.. Unutmak mümkün değil.
Tuttuğu ilk el. Öptüğü ilk yanağın sahibi.. İnsan bu kişiyi nasıl unutabilir?
ama yaşları küçükmüş. yani "çocukluktu işte" deme ihtimali yok mudur? ortaokulda tanışmışlar, liseye başlarken falan çıkmaya başlamışlar. sonuçta ergenmişler. unutur diye düşünüyorum ben tüm erkekler. ya da kendimi mi avutuyorum. 😔 peki askerde bana bağlanır mı sizce? yoksa hala o kız mı aklında olur? kız o gün terminale gelirse uzaktan bakmak için, sevgilim görür diye çok endişeleniyorum, korkuyorum..😔
Kendini istesende istemesende hep ikinci planda tutacaksın bu bariz bir gerçek.. Fakat şunu söylemek istiyorum, bir çocuk nasıl olurda 6 senesini paylaşır? Ne kadar ergen olabilirler sence.. Kadınların fıtratında cazibe yüklüdür. Bu durumda tek görevin kullan bütün kadınlığını ve ona sahipsiz olmadığını hissettir. Benden sana hem bir dost hem bir erkek olarak küçük bir tavsiye olsun bu
İlla ki gelir. 6 Yıl gibi bir süreden bahsediyorsun, az bir süre değil bu.
Kalbi artık onda olmasa bile aklı zaman zaman onda olur. Yani aklına muhakkak gelir.
Aradan kaç yıl geçerse aklına da gelmez?
Değişken. İlk aşkım dediğim insanı 14 Yıldır görmüyorum ve aklıma da hiç gelmiyor.
demek ki unutulabiliyormuş?
Tabiki unutulur. Ömür boyu aklında o varken yaşamayacak ya
6yıllık ilişki kolay unutulcak bir ilişki değil . ama bu ona geri dönecek anlamına gelmez. onu tanıyan sen olarak bunuu senin anlaman lazım.
500 küsür kişinin yorum yaptığı bir soruya görüş beklicek kadar şizofren ve takıntılı olduğunu sanmıyorum :D onu unutmamıştır iyi akşamlar