AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
Sanane gitmiş eskimiş bir olay
aklıma gelir ama geleceğe bakarım.
bırak gitsin abicim gerek yok.
neden böyle dediniz?
o çocuk seninle olsa bile unutamayacak sende ne yaparsan yap unutturamayacaksın ve huzursuz olacaksın e haliyle bu durum çocuğu da yansıyacak ve mutsuz olacaksınız
ama sonuçta ayrılmışlar ve bitmiş. ömrü boyunca bu kızı unutmaması, aklında olması çok saçma değil mi? ayrıca ergenken ortaokulda tanışıp liseye doğru sevgili olmuşlar. yedinci yıla girmek üzereyken bitmiş. demek istediğim çok çocukça değil mi? iki yıl sonra benimle severek evlense, yine o kız aklında olur mu? çok soru sordum özür diliyorum. ama bir karar vermek için size danışıyorum. erkekler daha iyi bilirler.
seninle sevgili olabilir evlenebilirsiniz de ama aklının bir köşesinde o kız hep olacak ve sende rahatsız olacaksın illa ki tartışacaksınız belki de ufak tefek detaylardan dolayı birbirinizi geçmişinizle ilgili yargılamayın benim şahsi fikrim mutsuz olursunuz
Alacağın cvp istediğin değil üzgünüm 😉
Bu adam bunu ömür boyu unutamayacak mı yani vallahi şaşırıyorum yorumlara 🤔😳😳 her şey unutulurdu hani erkekler unuturdu hani🤔
Burdaki durum farklı bazı şeyler vardır asla unutulmaz
İlk göz ağrılar unutulmaz
Gerçekten mi? Yıllar geçse peki beş yıl gibi? Lütfen samimi olun zor durumdayım😔 askere gidecek yakında o kızı mı düşünür beni mi?
15 sene geçti ara sıra aklıma gelir
Peki geri gelse size evlenir misiniz? Yoksa Yen'i sevgilinizi mi seçersiniz
Unutulmaz ama sandığa kaldırılır.
peki gün gelince o sandıktan çıkarılır mı?
eski defterleri açmamak gerekir. biteli 1 sene olduğunu söylüyorsun. bunu sana söylemesi bile saçma aslında. sen hep şüpheli kalacaksın bu yüzden
unutmak icin seninle bu iyi mi kotu mu bilmem
Ayrılalı 1 yıl olmuş. 1 yılda unutamaz mı bir erkek? Çünkü 1 yıl uzun bir süre
hayir omur boyu unutmaz ama evlenip cok sevdirmen lazim kendini cok ugrasirsin
Sorun neymiş. Sebgilin yavşalık yapmış olmasın
tam sebebini bilmiyorum kurcalayamıyorum da. mecburiyetten ayrılmışlar bunu biliyorum kızın bir suçu hatası yokmuş ama.. sizde mi unutamaz diyorsunuz?
Şimdilik unutmaz
Zamanla unutur sanırım
Görüş paylaşma işini nasıl yaptın
unutmak için sevmedi ya onu mantıklı düşün
Ben unutmadim bence o da unutmamistir
Unutturmak denin elinde bunu unutma
ona sen unutturcaksın
unutmamıştır ama sevmiyordur
Kafana takiliyorsa bitir
davete icabet etmek gerekır ama ben yorum yapmıcam
onu inandır sevdiğine senin olsun.
Onu unutturabileceğini düşünmüyorsun galiba
Davet ettiler geldim.. Unutmamistir.
Kimbilir ama biraz zor unutması
unutmaz kolay kolay 6 yıl dıyon
Unutmuştur diye düşünüyorum
unutugunu düsünmüyorum
Aklinda kalmis olmasi muhtemel
ya kısadan gitsen olmazmı uzun yazamansn
aklına geliyordur öyle kolay kolay unutamaz
aklına hep gelıyordur maalesef
Yıllar geçse de mi aklına gelir misal beş yıl sonra
bence olur bu konuda tedbırlı ol ölç biç mevzuyu kafanda
6 yıllık bir ilişki kolay kolay unutulmaz
kızla hiç konuşmadan yıllarca nasıl aklında tutacak ki? hadi konuşsa unutmaz diyeceğim de.. gerçekten yıllar geçse de düşünüp hüzünlenir mi 😔 sonuçta küçükken çıkmaya başlamışlar çocukça ve ergence değil mi unutulur diye düşünüyorum çünkü küçükmüşler yani. Sizce?
aklının bir köşesinde kalır yinede unutturmak senin elinde ilişkiniz var mı
Gelmese sana niye anlatsın insan sevdiğini anlatır
Ben çok sorduğum için anlattı. Unutur mu diyorsun yani bu dediğime göre
Çok zor bence
ilkler asla unutulmaz.
Gerçekten mi? Peki kaç yıl geçerse unutur benimle bir iki yıl çıkıp beni sevse o kızı unutmaz mı?
Seni sevmesinden ziyade sen kendini sevdirmelisin. Onu unutturacak olan sensin. Daha detay açıklama yapmamıza gerek yok bence.
İlk asklar asla unutulmaz
Ömür boyu mu? 😳
Evet omur boyu hatta bircok insan sevgilisine esine ilk askinin adi ile hitap ettigini duyuyorum
zafer doğru söylüyor kimse gerçekten sevdiği birini unutamaz ama yanındaki kişiyi sevip mutlu olabilir asılacak şeyler bunlar kendine kuruntu yapma boşuna kardeşim
Eğer gerçekten sevdilerse ve ilkse unutulmuyor
Gerçekten mi? 100 tane erkek yorumu geldi nerdeyse 98i senin gibi diyor 😔 kaç yıl sonra unutur bu kızı
Ben 15 yıl unutamadım sonra tekrar karsilastik
gecmise takilirsan gelecegini yasayamassin
Unutmaz ve unutamaz da
okadar kolay mı o işler
Zor unutulur hatta unutulmaz
sende unut onu bosver
İllaki gelir ama bitmiş artık bunları takma kafana
bence unutmamıştır hanımefendi
Unutmuş olabilir takılma
Canını sıkmak istemem ama koca 6 yıl yani
sen bir rorasyona tabisin dikkat et
cokk zorr yara bandıı olma efsane ol
sevgili unutulur emek unutulmaz
unutmuştur. yoksa senle olmazdı. evham yapma.
unutmamışsa ayrılcan mı
paylaşmıyorum gorusumu 😒
Gelmemesinin imkanı yok
Elbet icinde bir yerlerde kalir
Unutulmaz bn unutamiom
Ne zamandır unutamıyorsun ki başkasını sevemedin mi
Belki onu unutturacak birisi daha cikmadi
4 yildir
dostum, sen de dört yıldır unutamamışsın. gel, bir kulüp kuralım. :D
unutmaz unutamamaz
Neden unutamaz ya hu.. yıllar yıllar geçse kızla hiç hiç konuşmasa bile mi unutmaz? Ölene kadar bu kızı mı düşünecek bu
Sen olsan unutabilir mydin? belki unutursun ama kırıntısı hep kalır aklında olur ve belki de onu sende arıyor.
Unutmaz unutamaz
Neden ki beş yıl geçse bile mi unutamaz şu kızıı😔
Sen ilkini unuttun mu? Hemde 6 yıllık bir sevgililik dönemi. Sencede biraz fazla hayalciliğe kaçmıyor mu? Seni sevmez sevemez demiyorum ama onu unutamaz nasıl neden ayrıldılar bilmem içinde bişeyler olur ya hasret ya özlem ya da nefret ama birşeyler muhakkak olur
benim ilkim çok çok küçükken saçma sapan bir şeydi bir haftalık ben o yüzden unuttum sen sormasan aklıma bile gelmeyecek. Kız çok ilgiliymiş sevgilimle vakti zamanında, annesi gibi her işine koştururmuş. yemek yaparmış maddi destekte bulunurmuş ama sevgilime en ufak bir şey olsa herkesten önce bu kız koşa koşa nefes nefese gelirmiş. Bunları bana sevgilimin kuzeni anlatmıştı ilişkimizin başında. Buraya yazarken bile hazmedemiyorum kızı boğasım geliyor😔 haklısınız hepiniz galiba😔 unutturamam yani değil mi ayrılma lıyım? 😔
Ayrılman için bir neden değil ki? Peki o kızla niye ayrılmış bunu biliyormusun
birkaç kez bu konuyu açtığımda tartıştık o yüzden kurcalayamıyorum artık nedenini öğrenemedim. Ama sevgilimin ablası onlar severek mecburiyetten ayrıldı dedi sadece. ama kimse bana o kızı unutmadı seni sevmiyor demedi.. sevgilimde kızın hiçbir hatası olmadı demişti. Ben sorduğum için söylemişti. O zaman ayrılmamalı mıyım? Herkes ayrıl demiş burada😔
Bu sana kalmış birşey ben ona karışamam sen nasıl istiyorsan öyle yap ama o kızı unutamaz bu seni sevemiyeceği anlamına gelmez. Ama onu bu dünyada hiç kimse unutturamaz.
Bu dünyada hiç kimse unutturamaz mı? 😔Erkekler gerçekten yıllarca sevecek unutmayacak kadar bu kadar duygulu ve sadık mı ki?
Olanlar var bazı kızlar buna inanmasalarda var. Zamanla belki hoş bir anı ya da iç burukluğu olur ama yinede birşeyler olur
Unutmuşsa kalbi taş olsun :D
Neden böyle dedin ki.. 🤔
Babası ile bile tanışmış yani kaç yıl birlikte olmuşlar unutmuşsa öyle kolayca senin sevgilin cacıkdır açık ve net yanii
anlıyorum.. peki kaç yıl geçerse unutur, nasıl unutturabilirim? vazgeçmek istemiyorum.
Kendin olman gerek bence en önemlisi bu ve ona onun eksikliğini hissetirmemen lazım çünkü illaki bir alışılmışlık söz konusu bu söz konusunu ortadan kaldırıp kendine alıştırman lazım
Çok haklısın 😔 bir de yakında askere gidecek sence orada o kızı mı düşünür beni mi? Lütfen samimi cevap ver bana
Samimi olacağımdan şüphen olmasın zaten'de. Askeriyede ilk okuldaki sevgilisi bile aklına gelir Sadece o değil. orası Askeriye Sevdiklerinden uzak 12 Ay. Hele birde boş vakiti kalırsa eyvah eyvaahh
gerçekten mi? yani beni hatırlamaz bile orada diyorsun ya da arada bir beni, çoğunlukla da o kızı düşünür diyorsun. 😔 çünkü o kızdan başka hiç sevgilisi sevdiği olmamış ki.. Düşünecek bir o bir ben vardım.. kızı öldüresin geliyor bulup boğasım geliyor sence kızı bulup hıncımı almalı mıyım? Mutsuzluğu m o kız yüzünden
Çok saçma düşünüyorsun Kızın suçu ne birisini sevmek mi ayrıca karşılıksız değilmişki o kadar yıl devam etmiş bence sen o kişiyi düşünmeden eğer bu çocuğu seviyorsan sonuna kadar git elinde tutmayı başar ve mutlu et onu
O zaman sen onun için sıradan birisin
Neden ki?
Onun ilki başka elbet ona dönecek haberin olsun
Emin misiniz? 1 yıl olmuş ayrılalı ama hiç konuşmamışlar bu süreç içinde?
Yoları kesişir unutma bunu sakın
yolları kesiştiğinde eskisi gibi hissederler mi?
Kesinlikle evet
unutlmaz sanmıyorum
Neden unutmaz? Bir yıl önce ayrılmışlar sonuçta hiç konuşmayınca bir erkek konuşmadığı kızı bir yıl unutmaz sever mi?
ilk yazmişsin ailesiyle taniştrmiş yazmişsin
ya bide alti yil ben 6 aylik ilişkilerime kiymet verirken düşünsene her anini biliyor birlkte olgunlaşmişlar birlkte buyumuşler unutulrmu ya sacmalik..
yani üç beş yılda geçse sevgilim o kızı unutamaz mı? yoksa daha ayrılalı bir yıl olduğu için mi böyle diyorsunuz?
kardeş ne yi untacak? hafıza kaybimi yasayacak bu adam nasil unutucak anlamadim ki?
sadece aci cekmez oda senin onu mutlu etme oranına bagli
Aklına gelmesin istiyorum o kız sadece o kadar mümkün değil ama bu. Çok üzüldüm yorumlara😔
herkesmi ayni fikrdeyms benle?
yani uzme kendni ama doğru bir tanedir
bu hayatin gercekleri
6yil inan bana inanki cok cok uzun bir sure ilişki icin ve nler paylaşılablceğno yasanbilcrğni bir düsnsene nasil bir alişkanlik sevgi olusablceğni
ben kendi kuzenlermde dahil tum bayanlara tavsiye ederdim uzun iliski yasayan erkeklerden uzak durun diye
unutmuş olması mümkün degil
Takılı kalmak yerine yaşayarak öğrenmek gerek
Kişiden kişiye değişir :(
bılemem sana asıksa unutur
ilkler unutulmaz
sizde mi ilkinizi yıllar geçse de unutamadınız?
Sadece aynı şekilde hissetmiyorum. Zaman içerisinde değişiyo hisler. Unutup unutmamam bişeyi değiştirmez. İsteyip istememem önemli