AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
Unutmasa bile yoğun duyguları yoktur ona karşı. Aksi olsaydı ona geri dönmeyi denerdi.
eee herhalde seni de unutmak için kullanıyor dikkat et yavru aman diyeyim
Unutsa ne olur unutmasa ne boşverexeksın gecmısle yasanmaz
asla eski sevdiğiniz kız unutulmaz unutma eskiler daima mazide kalır ama kimileri unutur kimileri ise vazgecemez
unutmamistir tatlm onunla sevgili olupta canini daha fazla yakma adam hic 6 yillik sevgilisini unuturmu onu unutmak icin seni kullanyo
arkadaşım ne alakası var? ilk aşkı değil diye ayrılmayı tavsiye etmek ne saçmalıktır. O zaman herkes ilk aşkıyla evlensin ayrılanlarda ömür boyu evde kalsın? kullanılmak terimide çok ağır oldu.
@sanal_hayat seni ne ilgilendiriyo kizin avukatmsn sen o cevap vermiyoda bana sana nlyo
kızın elbete benim onu savunmama ihtiyacı yok ta ! sen neden böyle parladın hayırdır?
@sanal_hayat peki bisey demiyorum
bence bu sorunun cevabı sadece senin elin de eğer sen onu kaybetme korkusu yaşamaya devam edersen zaten onu kayberdersin
bana sorucak olursan onu yemleyerek bu konuda daha iyi bilgi sahibi olursun ya da direk samimi bir şekilde konuşursan.
ilk asklar unutulmaz heleki 6 senelik bir iliski yasanmislik ve ask varr bence unutulmaz hatirlanir hepp izi kalir yarasi kalir
ben olsam unutmazdim
sevgilin de unutmamıştır ama seni seviyodur
ben 5 yıllık sevgilimi unutmadım gelse keşkee
peki o kızı üç beş yıl geçse dahi de hatırlayıp hüzünlenir mi? sen başkasıyla çıksan mesela, o kız senin için değersizleşmez mi?
hayır çünkü o eski sevgilim hepsinden güzeldii
Sadece güzellik için mi yani? 🤔
hayr onu çok sevdiğim için
Dön gel dese? Bir yanda Yen'i sevdiğin bir yanda o kız?
Sence bir kız hoşlanmadığı bir erkekle ilk buluşmada öpüşür mü?
kız fıkır fıkır biriyse hoşlanmadıysa da öpüşür. öyle hoşlanmadan sevmeden öpülen çok kız arkadaşım oldu. neden sordun ki?
öpüşen çok kız arkadaşım oldu.
ben şuanki kız arkadaşımla 2 haftadır beraberim. ilk defa geçen hafta buluştuk ve öpüştük. Ama mesajlaşırken felan umursamıyormuş gibi davranıyor neden sizce?
unutmamıştır illaki ara ara aklına geliyordur ve düşünüyordur
unutamaz sanmıorm ben 4 yıllık sevgilimi hala düşünürüm arada yeni sevgilim dahi olsa.
bence ona istediği hazzı ve zevki verirsen seni ömür boyu unutamaz.
Bence unutmamıştır. Çocuk severek mecburen ayrılmış gibi
Unutlumaz sadece alışırsın,,, sende mantığının sesini dinle ve kaç
Imkansiz unutmasi hanimefendi. Kendi mutlulugunuz icin ayrilmalisiniz
6 sene kızın hiç hatası yok demekki sıkılmış ondan sıkılan sana neler yapar
ara sıra geliyordur senı sevse bile gelir unutmak zaman alır
Boşver sen onu kendine bak biraz özgüvenin kötü bence
Unutması mümkün değil.
Neden mümkün değil? Bu kız hint kumaşı mı? Ömür boyu bu kızı mı sever yani? Anlamıyorum 😔
Ömür boyu sever elbette demek istediğim hep onu hatirlayacak olmasi.
hic aklindan cikmiyodur ki
gerçekten mi? kızla 1 yıldır konuşmuyor buna rağmen hala aklında mıdır?
eski sevgilin baskasiyla birlikte olsa ne hissedersin diye sorsana. Emin ol senin onu aldatman o kadar aci vermicektir.
O kadar mı yani😳 bu kız hint kumaşımı ki.. erkeklerin hepsi o kızı unutamaz dedi. oysa ki çoğu sorularda erkekler eski sevgililerini unuttuklarını söylüyorlar.
ilk olan uzun surmus ve deger verdikleri kizi unutamazlar diyebiliriz. sevgilinle Şu an seks yapip yapmiyo olmaniz da etkili tabiki
yapmıyoruz. neden önemli peki bu?
oncekiyle yapmissa seninle yapmiyosa. ya da seninle yapiyo oncekiyle yapmiyosa falan bunlar cok etkili parametreler
o kızla hiç gerçek anlamda bir birliktelik yaşamamışlar. buna eminim ama yakınlaşmalar olmuş buna da eminim. Bana sevgilim hiç böyle bir teklifle gelmedi
6 senede vucudunun haritasini cikarmistir kizin. yakinlasmalarmis
bende senin gibi düşünüyorum ileri derecede yakınlaştıklarını düşünüyorum ama tam manada bir cinsel birliktelikleri olmamış. bunun doğruluğunu çok araştırarak öğrendim eminim ilişkiye girmediler.. ama ileri derecede yakınlaştılar bence.. bana sevgilim hiç birlikte olma teklifi etmedi ama
ne kadardir birliktesiniz
4 aya yakın
cok arastirarak nasil ogrendin acaba
sevgilimin kız kuzeniyle o kız çok yakınlarmış. o kız her şeyini anlatırmış bu kıza. kuzeni bunu sorduğunda "eğer aramızda bir cinsel birliktelik olduysa şuradan şuraya çıkmam nasip olmasın ailemin en sevdiğimin annemin üzerine yemin ediyorum" demiş. en basit örnek bu. ama yakınlaşmaların olduğunu söylemiş. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim
ilginc. bence sen bir vermeyi dene. reddederse consel problemleri vardir cocugun
Aieleler tanıştı mı iş ciddi mi siizn?
Aileler tanışmadı ilişkimiz henüz Yen'i sayılır. Ciddi olduğuna karar veremiyorum ki o kız yokken bile benimcanımıı sıkıyor 😔😔😔
niye ki ? aileler tanışsa ciddi olsa aklına bile gelmez artık derim ama bilemem şu an
O aileler tanışsın falan demediği için bende teklif etmedim böyle bir şey.. eğer aileler tanışsa o kızı tamamen unutur mu? öyle mi diyorsunuz?
evet öyle düşündüm
ben yıllar önceki sevgilimi bile unutamadım be...
Kaç yıl geçti ki aradan? Başkasıyla çıkıp sevmedin mi?
2012 yılının son demleriydi. yo, kolay sevebilen biri değilimdir. :)
4 yıl olmuş ama hala aklında öyle mi? onu özel kılan nedir ki? hani erkekler unuturdu ve boşverirdi herkes öyle derdi. Bu kızı ömür boyu sevecek unutamayacak mı yani?
unutmuş ki seninle birlikte. :)
unutmamıştır unutamaz hatta ona donede bilir
Neden unutamaz ya hu.. yıllar yıllar geçse kızla hiç hiç konuşmasa bile mi unutmaz? Ölene kadar bu kızı mı düşünecek bu
ha yıllar sonra unutur belki ama içinde kalır o hala
unutmamıştır hatası yok diyorsa hala seviyordur
Yıllar geçse de sevecek mi yani unutmaz mı
unutturacak kişi sensin 6 yıllık ilişki 1 sene de unutulmaz
Kaç senede unutulur? Benimle iki yıl sonra evlense yine o kız aklına gelip hüzünlenir mi? Kendinden pay biç sen daha iyi bilirsin erkeksin
1-2 sene içinde unutur tabii diğer taraf olaya dahil olmazsa hatayı kendinde görüyor terk edilen taraf o bu evreyi tamamlayıp kendini haklı çıkarmak için kızda suç bulması gerekir ardından o terk etmese ben ayrılırdım aşaması geliyor sevgi ile nefret birbirininin diyalektiğidir
Unutmamıştir tabi ki de...
ama yaşları küçükmüş. yani "çocukluktu işte" deme ihtimali yok mudur? ortaokulda tanışmışlar, liseye başlarken falan çıkmaya başlamışlar. sonuçta ergenmişler. unutur diye düşünüyorum ben tüm erkekler. ya da kendimi mi avutuyorum. 😔 peki askerde bana bağlanır mı sizce? yoksa hala o kız mı aklında olur? kız o gün terminale gelirse uzaktan bakmak için, sevgilim görür diye çok endişeleniyorum, korkuyorum..😔
@mavifesleğen erkekler kolay kolay unutmaz ve bir erkek eğer gerçekten sevmişse heleki çocukluk veya lise aşkı.
Asla...
evlense bile mi unutmaz? evlendiği kişiyi sevse bile o kızı düşündükçe hüzünlenir mi? görüşünüz için teşekkür ediyorum ayrıca
Evet evlense bile.
En ufak huzursuzluğunda veya mutsuzluğunda veya küçük bir problemden kaynaklı tartışmada aklına gelip hüzünlenecektir... Rica ederim..
Yani evlenirse de el üstünde tutman ve iyice taniman gerekir. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını ve ona karşı davranışın mükemmel ötesi olmalı. ..
eski sevgili diye bişey yok ilk sevdiğini unutmaz
Ama hani erkekler unuturdu boşverirdi? 😔
yok öyle bişey ilk aşk asla unutlmaz
peki o kızdan nefret ederse? Bunu nasıl sağlayabilirim kız ne yaparsa mesela sevgilim ondan nefret eder
sen bişey yapma senden nefret eder ya sabırla bekleyeceksin ya da bırak işine baksın sevdiğini unutamıyorsa neden ayrıldı gitsin peşinde koşsun gururlu kişilikli davran pasif olursan hertürlü kullanılırsın
Bana unutmadım o kızı demiyor ki.. konusunu açmıyorum bilerek. Bilsem onu düşündüğünü ayrılacağım ama yapamıyorum 😔
yani seninde düşündüğün şeye bak o halde ona söyle öyle bişey varsa ben kaldıramam dersin oktayı koyarm baştan söyle gördüğün andada bas tekmeyi vesselam
Onunla ayriligin ustunden ne kadar gecmiski?
1 yıla yakın bir süre geçmiş. Sence unutmuş mudur?
Makul bir sure unutmustur.. ayrilik nedenide cok onemli..
Onu açıklamadı bende üstüne gitmedim sadece kızın bu yıllar içinde hiç hatası ve birtek yalanı bile olmadığını söyledi. Sevgilimin ablası onlar severek ayrılmıştı dedi sadece... bir yılda unutulur yani değil mi
Bilmiyorum kotu anmiyorsa ve ablada oyle soyluyorsa sikinti😢
Hal ve hareketlerine bakmalısın
hal ve hareketlerinde bir problem yok gibi ama çok sıcak değil o da yeniyiz diye düşünüyorum. Sizce de mi unutmaz o kızı
uzun bir zaman geçirmiş ayrılık sebebine bağlı artık unutması
bu nasıl bir bir yorum sayısı mk
ilkler unutulmaz kim olursa olsun
Bazı Şeyler Unutulamıyor...
Hickimse unutmak icin sevmez sende bunu unutma.
Yara bandısın sanırım.
Öyle mi diyorsun.. 😔
Bir yıl geçmiş * ayrılalıı
6 sene diyorsun. Ben 1 aylık ilişkinin 2 sene acısını çeken biriyim düşün.
Uf 😳o kadar yani.. benim işim yaş o zaman😔
6 senelik ilişki mi
Unutması imkansız
yorumlarda tüm erkekler senin gibi diyor. 😔 unutturamaz mıyım? vazgeçmek istemiyorum. bu kızı bir yıldır görmüyor hiç konuşmuyor. buna rağmen unutamaz mı? bir de askere gidecek yakında. o kız onun ilk sevdiği ilk çıktığı ben ise ikinci. Yani hayatına iki kadın girdi sence kimi düşünür askerde özler? Lütfen samimi ol. Çok sağol şimdiden vakit ayırdığın için
Şöyle ki erkekler hiçbir çıktığı kızı unutmaz ama özler mi bilemem. 6 sene diyorsun o 6 senede o kız ailesi gibi olmuştur onca şey paylaşıp yaşamıştır ve illa ki o yaşadıklarından özlediği şeyler olacaktır adamın bunun için de adamı suçlayamaz kimse
sevgilimin kuzeni biz ilişkiye başlarken bana her şeyi anlattı. kız sevgilime annesi gibi davranırmış, sevgilime bir şey olsa koşa koşa nefes nefese herkesten önce o gelirmiş. maddi olarakta çok yardımda bulunmuş. kız da gerçekten güzel malesef. 😔 demek ki unutamayacak haklısınız 😔 sağolun...
Unutulmaz öyle aşklar :/
neden unutulmaz ki? erkekler unutmaz mı? Sonuçta bitmiş gitmiş
6 yıl her anını biliyordu, her zaman gülüp eğlendi onunla sevdi belki de ama bunu unutturmak da sana kalmış bak farklı şeyler yap onun için eskisini unutturursan ondan farklı bir ilişki yaşatırsan unutturabilirsin bu senin elinde kuzum. Üzülme yaparsan bunları iyi olur herşey :) iyi dileklerimle
Çok iyisin içim rahatladı sayende.. çok teşekkür ediyorum send hep mutlu ol
Amiinn inşallahh çabala uğraş yaparsın daha iyisini bile yaparsın. :)
unutmamis olsa belli olur davranislarindan
Kesinlikle unutmamistir...
Unutamazdım ben olsam
unutacak tabi unutmayip napacak.
Unutmamıştır tabii ki, ama aşık değildir.
Unutanı sende unut at kendi diskolara
Kavusamadigin her zaman dah kiymetlidir
Ben yazdim güzelim görüsümü kendini arka planda tut bence bakalim ne olacak sana abla tavsiyesi asla bir arabada 5inci tekerlek olma yani yedek olma. Esas kiz sen olmalisin konusmasina nasil izin verirsin bas rolde sen varsin hersey senin etrafinda dönmeli
Unutmamıştır vazgeç 😃
Hiç kesilen yaranın iz bırakmadığı olurmu
yıllar sonra bile mi bu iz kalır?
İllaki ama ne farkederki kader bu ne olcaa belli olmaz
Tabi ki aklı onda. Boş hayallerle avunma bence👍
Mecburiyetten ayrılmışsa unutmaz :(
unutamaz ama seni sever güven
geçmişe takılıp kalmaya devam et
neden ayrıldığını bir sor
unutmazdım, güzel hatıralar bir kenarda kalırdı
çok zor geri dönüşü yoksa alışmıştır
Unutmuştur bence. Çivi çiviyi söker
unutmamistir 6 yil dile kolay
bunu sana soyledigine gire unutmamis
Kesinlikle unutmamıştır
Kimse kimseyi unutmaz
beş on yıl geçse bile mi o kız sevgilimin aklında olacak yani? Ama erkekler diğer sorularda hep "unuttum" yazıyorlar. Anlayamıyorum
Her insan bir değil 12 sene oldu ayrilAli dün gibi hatirliyorum
Of o kadar yani😳 size geri dönmek istese peki evlenir misiniz o kişiyle 12 yıl geçmesine rağmen
Hayır... çünkü hataları büyük artık... çok bekledim.. olmadı
peki hataları olmasaydı? bu kızın hiçbir hatası bir yalanı bile olmamış mesela. acaba bende sevgilime "senin eski sevgilin başkasıyla sarmaş dolaş sevgili" desem, yalan söylediğim ortaya çıkar mı? kız sevgilimden başka kimseyle sevgili olmamış. ama sevgilim bunu duyarsa soğur nefret eder o kızdan değil mi?
Asla yalan söyleme.. onun geri gelme ihtimali olmadığı için senle... ya da olmaması için...
sana olan tavrından anlayacaksın
O hayatına devam etmiş sen de yap
en az 6 ay geçmesi lazım