AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
o mecburiyetin ne olduguna bagli eger unutamamissa ve tekrar beraber olmaya karar verirlerse sen arafta kalirsin ve olan sana olur bence bu mecburiyetin derecesini ogren birbirlerine geri donme ihtimalini arastir
İlkler unutulmaz illa bir köşede hep ona olsaydı acaba nasıl olurdu sorusu kalır ama başka birini sevmiycek anlamı taşımaz
Sana aşıksa onu umursamaz. Ama unutması da mümkün değil. Hiçbir ilk unutulmaz.
bu şüphe içimi kemiriyor. istiyorum ki o kızı tamamen kafasından atsın. bu kaç yılda olur, kaç yıl geçince unutur? siz erkekler çok daha iyi bilirsiniz. bir de yakında askere gidecek. o kız ona vakti zamanında ne olursa olsun bekleyeceğini söylemiş. (kuzeni anlattı) askerde bana daha çok bağlanır mı? yoksa o kız mı aklında olur? yardımcı ol lütfen. dürüst cevaplara ihtiyacım var. ona göre karar vereceğim. benimle iki yıl sonra severek evlense aklında olur mu?
Benim de durumum buna benzerdi. Bir kız vardı çıktığım ve askere gittim askerde daha bağlandım tek destekçim oydu. Çok seviyordum ve ilk sevdiğim kızı ne olursa olsun unutmadım. Ama unutmamak demek değildir ki hala seviyorum. Bu kız varken dünya umrumda değildi. Beni her halimle severdi. Bir gün saçma bir sebepten beni sırtımdan vurarak ayrıldı ve askerdeydim çaresizdim. Çok içimi acıttı ama bir şey yapamadım. Emin ol seni seviyorsa ilki sonu farketmez kim gelse umrunda olmaz. Yeterki sevsin.
Vala seviyosam değil 6 Altıyüz yıl geçsin unutmam sevmiyosan 6 saniyeliğine aklıma gelirse şükr etsin
Artık unut onu geri gelmez artık
O mutlu sen kendini yiyorsun yazık etme kendine
Bu arada bu soru nasıl bu kadar çok görüş aldı 😒😒
6 yıl az bir süreç değil ki arada aile bile girdiğine göre gerçekten ciddilermis ama herşeyin hayırlısı üzülme artık geliyosa da barışıcak hali yoktur
Unutturabiliyorsan helal olsun sana. Ama zaten unutmak için sevmezsin ki :)
6 yıllık ilişkiden 8 ay önce çıkmış birisi olarak söylüyorum ki 5 yıl da geçse unutulmaz.
Yani illa bir izi kalmıştır. Unuttu mu bilemem. Lâkin aklına ara sıra geliyordur
Sorduğun sorunun cevabını zaten biliyorsun kim sevdiğini unutmuş ki o unutsun hemde bir kaç ayda
Herşey unutulur ama unutturacak kişi senmisin mesele orda
Ona daha iyi bir ilgi sevgi şevkat gösterirsen unutucaktır sadece biraz sabır ve zaman sizin için
geliyodur ama o bitmiş ve şu an sen varsın takılma bnce bu kdr...
Bitmis bitmistir erkek icin kizlar genelde takili kaliyor
6 yıl sonuçta illaki gelir aklına bir şekilde unutturmakta sana kalmış.
Unutmamıştır çok uzun bir süre birde ilkmiş yani ama sen unutturabilirsin
Bence de.
Sevgilinin dana olan tavirlarindan seni sevip sevmefigibi en iyi sen anlarsin biz ne desek bos
açık olarak konuşmak gerekirse sen uzuleceksin belki ama unutmamıştir.
eskıyı unutmadan yenı bırlıktelıge başlamam. Buyuk ihtimal unutmuştur
yardım edecemde sen bana nasıl davet attın bir anlatsana.
birinin profiline gir. üstte sağda üç nokta var. oraya bas. "soruma davet et" yazıyor ve oraya tıkla. böylelikle davet etmiş oluyorsun.
:)) o anlamda sormamıştım ben senin arkadaşın değilimki neden davet ediyorsun..
Nasıl demişsin neden dememişsin ki?
yardım edim sözümü tutum kesinlikle kızı unutmamıştır.
yıllar geçse de unutmaz mı, benimle evlense bile?
unutmaz ayrılalı kısa bir süre olduysa çok zor boşluk dolduruyordur.
Bana yazar mısın konuşmak istiyorum bu konu hakkında
Yen'i üye olduğum için mesaj atılmıyor. Cevabını sen mesaj olarak atabilirsin ne diyeceksen
Bende atamiyorum bir buruk yaşamda ben anlatmak istedim 6 senelik..
çok mutlu olurum paylaşırsan. merak ettim? 6 sene bir kızla mı çıktın?
Hayir 6 sene bir kizı sevdim. Herkesin anlayacaği hikayem yok senin 6 senene eşdeğer konusmak istedim bir umut..
Hala kızı unutmadın yani öyle mi? unutmaz mı bir erkek diyorsun
Burada konuşmak bu kadar yalan insanin içinde bana gore değil inan..
Bayan hiç bir sevgili eş unutulmaz bir köşede mutlaka izi kalır
Evlense bile mi?
aynen sen yaşadığın güzel bir olayı unutabiliyormusun?
hayır aslında. mesela sizin altı yıllık ilk sevgiliniz olsaydı diyelim on yıl önce, ama evli olsanız, geceleri veya herhangi bir vakit yine on yıl önceki sevdiğiniz hiç konuşup görüşmesenizde aklınızda olur mu? özler misiniz? samimi bir cevap bekliyorum.
özlerim onla yaşadığım güzel bir anın aynısını bir başkasıyla da yasasam aklıma o gelir
Kızın bir hatası olmadıysa unutmamıştır. Olduysa da unutmayabilir. İlk aşklar unutulmaz :)
ama yaşları küçükmüş. yani "çocukluktu işte" deme ihtimali yok mudur? ortaokulda tanışmışlar, liseye başlarken falan çıkmaya başlamışlar. sonuçta ergenmişler. unutur diye düşünüyorum ben tüm erkekler. ya da kendimi mi avutuyorum. 😔 peki askerde bana bağlanır mı sizce? yoksa hala o kız mı aklında olur? kız o gün terminale gelirse uzaktan bakmak için, sevgilim görür diye çok endişeleniyorum, korkuyorum..😔
Askerde yoruluyor zaten ve görevleri oluyor kimseyi düşünmez ama döndükten sonra olay sende bitiyor. Sana bağlanırsa ondan kopabilir unutmadıysa.
Ezik olma lütfen olurmu.. Eski sevgilisini unutup unutmadığını sana düşündürecek kadar etkisi varsa saten yol vermemen hata!
Unutamaz kanka ben unutamadm baskasiyla sevgili oldugumda da unutamadim heleki benim platonikti ben bile unutamafim gerisini sen dudun yani
Bu durumun aynısı bende biliyomusun ve ayrılalı 2 sene oldu
2 sene içinde unuttun mu peki?
Hiç kızla görüşüp konuşmasan da?
Bende 6 yıl beraber oldum ve bizde birbirimizin ilkiydik ve sonra ayrıldık zorunda kaldık diyebilirim ve o kadar yılın yaşanmışlıkları kesinlikle kolay kolay silinmez ben bu durumun aynısını yaşadığım için diyorum
Ne yaşadıysam dün gibi
gerçekten mi? başkasıyla çıkıp başkasını sevmedin mi peki? Bu mümkün değil mi?
Evlensen de o kız aklında mı kalacak yani
İkimizde evlendik ve hala rüyamda görüyorum
İnanmıyorum😳 eşini sevmiyor musun peki? şimdi o kız sana gel dese gider misin?
6 yıldan bahsediyosun ve 2 sene küs kaldık 8 sene
Eşini sevmiyor musun?
Tabikide fakat yeri ayrı bende
Seviyorum sevmesem evlenmem
diyelim ki bir yanda sevdiğin eşin, bir yanda eskisi gibi bıraktığın gibi olan eski sevgilin.. bir şansın daha olsaydı hangisiyle evlenirdin? ya da ömür boyu bu kız aklında mı olacak? benim unutturma şansım yok yani öyle mi? 😔
Ulan görüş paylaşıcaktım.. Sonra bu abimizin yazdıklarını okudum, bir yüzüm gülümsedi. Dedim ki aşk nelere kâdir.. Seven adam harbi seviyormuş ya..
Tabikide ilk aşk...
@SinirliHatun_ Sevmek değildi iki sene ayrı kaldık ama bize sor o iki yılı
anlıyorum. çok soru soruyorum kusura bakmayın lütfen. sevgilim yakında askere gidecek. orada o kızı mı düşünür beni mi? o kız ilk sevgilisi ben ikinci. askerde bana daha bağlanabilir mi sizce?
Bak bu kişilik meselesi ben askerde ayrıldım benim dünyam karardı dağın başında
ya ciddi misin.. sizin ayrılık sebebiniz neydi özel değilse
İlk aileler tamamdı sonra bir sürtüşme oldu bir türlü bir araya getiremedik severek ayrıldık
üzüldüm senin için.. peki ne zaman aklından çıkar bu kız?
Öldüğümde ;)
Uf. Sen ömürlük sevmişsin😳 o kızı bu kadar özel yapan nedir peki? Herkes unutulmaz mı şu hayatta hele ki evliyken
Ben onla tanıştığımda saklambaç oynuyodum özel kılan bu
Bu kızla da sevgilim 13 yaşında tanışmış. senin durumunla neredeyse aynı. Çok üzüldüm yorumlara😔
Olanla ölene çare yok bizimkisi mahşere kaldı
6 yaşanmış yıl kolay unutulmaz. İyi cesaret etmissin onunla birlikte olmaya
Ama 1 yıl olmuş ayrılalı.. yine de unutmaz mı diyorsun? bu kızı hep sevecek mi yani bu nasıl iş
Hep sevmese bile izlerini silmek zaman alır. Aklına o gelebilir
demek ki seni yeteri kadar sevmemis.
onu unut bence baska birini bul.
Nereden çıkardınız beni sevmediğini
senle görüşüyor mu? o kıza çok ilgi gösteriyor mu?
O kızla bir yıldır iletişimi yok ama işte sevgilimin ilki o kız kızında ilki sevgilim.. 😔 biz zaten birkaç aydır sevgiliyiz ama korkuyorum o kız aklında mı hala diye
sor o zaman ona
bakalım aklinda mi?
konuyu açamıyorum ki artık o kızı hatırlatmaktan korkuyorum
üstünden kaç sene gectiki. belki de unutmustur yani sen hep onun yanin da ol onun yaninda hiç ayrilma.
Ben olsam unutmazdim daha gecen gunu ortaokulda asik oldugum kizi gördüm hemde yanimda yeni erkek arkadasim vardi kiza kardi hisslerimi hala unutamamisim sonra kiz arkadasimla kavga ettik...
Unutmak değilde sevgi kalmamış ola bilir içinde unutmazda kolay kolay senin yaptığın her harakette o gelir aklına boru değil 6 sene sonuçta, sevgi kalmadıysada sıkıntı yok bence kendini sevdirmeye bak
istediğin cevap genelde yanlıştır. Korktuğunsa kaçınılmaz gerçek. 21. yy acı hikayelerinde bu hafta..
ama yaşları küçükmüş. yani "çocukluktu işte" deme ihtimali yok mudur? ortaokulda tanışmışlar, liseye başlarken falan çıkmaya başlamışlar. sonuçta ergenmişler. unutur diye düşünüyorum ben tüm erkekler. ya da kendimi mi avutuyorum. 😔 peki askerde bana bağlanır mı sizce? yoksa hala o kız mı aklında olur? kız o gün terminale gelirse uzaktan bakmak için, sevgilim görür diye çok endişeleniyorum, korkuyorum..😔
Bunu zaman gösterir yani sözleri davranışları kendini ele verir muhtemelen. seninde aklına bir kurt düşmüş nihayetinde ve bundan sonraki süreçte hep bu gözle bakacaksın her olup bitene.. taa ki o kendini sana ispat edene dek. Onun böyle bir cabası olacak mı? buda meçhul ama zor yani hocam bu devirde elalemin geçmişini kendi kafana takmak. Ben erkeğim kafamda dönüyo bir soru 5 yıl oldu hala kurtulamadım. Allaha havale ettim , etmeyede calısıyorum. Cok bağlanmadan Aklınla hareket et bence duygularını geri planda tut.. Çare mi? değil ama en doğrusu bence..
maalesef insan unutmak istiyor ama kalbine söz geçiremiyo insan olmak ister ama bazen yapımı bence unutmamıştır ;(
kaç yıl geçerse unutur? 😔Hem kızla hiç hiç konuşmadan nasıl aklında olabilir ki?
bazen kuruntuya dönüşüyo işte bu mesele hani çocuk swvmiyo ama sevdiği yıllara bakıyor unutamadım havası veriyor neler gördük ya. d
6 Yıl nasıl unutulsun
Erkekler unutur neler unutulmuyor ki denmez mi normalde? beni sevemez mi yani o kız mı hep aklında?
O kız aklında hep demiyorum sadece yaşananları unutmaz.. örnek veriyim senin çok sevdiğin yemek var önünde ama dişin ağrıyor o yemeği yedin zaman dahada çok ağrıcanı biliyorsun ama yemiyorsun buda böyle birşey seni seviyor zaten sevmeyen erkek er geç ayrılır 1 sene olmuş ilişkiniz... geçmişe değil geleceğe bak böyle devam edersen kendini çok yıpratıp karşındakinide yıpratırsın buda ilişkinizi zora sokar.
İlişkimiz bir sene olmadı onlar ayrılalı bir sene oldu.. ilişkimiz birkaç aylık. Anlıyorum dediklerini çok teşekkürler gerçekten
Benimde aklima takilirdi yani seni cok iyi anliyorum.
unutmaz unutsam en ufak bir duygusallık ta o gelir aklına sindi ki halde
500küsur goruş var aldigin cevaplar tatmin etmedi mi beni davet ediyosun 😂😂
Unutamaz. Ama seninleyken bir sıkıntınız yoksa ve sana karşı bişey yapmıyorsa bunu önemseme
gelir sende onu arar hatta ihanet ediyormuş gibi hisseder ona karşı
yara bandi olmussun hala gelip soruyosun tabiiikisi de unutamaz guzel hatunu unutamayiz kiziiiiiiiiiim :\
E yıllarca bu kızı unutamayacak mı yani? Görüşmediği konuşmadığı bir insanı nasıl hala unutmaz ki bir erkek
Ama 6 yil diyosun dile kolay ben olsam unutamazdim onu bilmem :\
6 yıl unutmamış olabilir 1 yıl olmuş ise ihtimal var ama aklı onda olabilir 6 yıl yani az mı
Benim sevgilim olmadı ne desem olmaz ama bence unutturacak olan sensen
unutmamış olsaydı seninle çıkması sanada onada acı verirdi.. şu an sevglin nasıl
Yarın birgün seni bile unuturdum yani bende ilişkiler derinleşmez sjjdkf
belli olmaz ama en azından unutmak için çabalıyor. senin elinde unutturmak
biraz zamana ihtiyacın var unuturmu bunutmazmı zaman gösterir
Dile kolay 6 sene, samimiyet ve de ilk.1 sene çok kısa bence
Her gün en az 1kere düşünüyorsa bende daha bişey bilmiyorum, bidahada soruya davet etme.
Unutmamıştır. Unutamaz. Aklına her daim geliyordur.
valla bende 4senelik sevgilimi unuttum. aklima gelmiyomu tabikide anilar geliyo yasanmisliklar. ama ben unuttm
6 yillik iliski hafife alincak bir iliski degil seni seviyordur ama yinede onu unutacagini sanmiyorum
evet supernaturaldean arkadaşa katılıyorum kimse kimseyi unutmaz.. sadece zaman geçdikce olsuzluğa alışır ve acıtmaz
unutur knk ayni sey bendede oldu cok fena unuttum hemde guven karsindakine
Herkes unutamaz demiş ama 😔 6 yıllık ve ilk sevgilisi diye
bendede aynisi oldu aileler falan ooo ayni evde kaldim onunla ailesiyle hemde sadece sevgili olma ragmen ama onlar bise degil kalp bitirince kalp atmiyo ne kadar zorlarsan zorla ama ben baskada istemiyorum seninkini bilemem benim kalbim tas yani herkese karsi
Kızın hatası oldu mu peki sana ondan mı kalbin atmıyor
yok bitti sadece biraz baglar koptu vizeler falan derken sonra his gitti
Sizin kaç yıl sürmüştü ilk sevgilinmiydi
ilkti suresi 8ay
Ama sizin epey azmış ilşki süreniz.. bunlarınki 6 yıl😔 yani 72 ay😔 ama belkide sevgilim senin gibi düşünüyodur
kolay kolay unutmaz güzelim ya, aklındadır hep, benimde oldu 3 ve 5 sene hala unutmadım
başkasıyla çıksan da başkasını sevsende mi? ne kadar sürede unutur ki bu kızı
şuanlarda özlüyordur ama ilerde pek etkisi kalmaz ama birkaç sene sürer malesef
evet seni onu unutmak için kullanıyor. Erkekler sadece 1 kere severler.
Ciddi misin ya.. 😔 niye unutmaz bu kız hint kumaşımı yahu
Altı sene unutulurmu be ama seni sevmiyor anlamına gelmez
Sen onla bir omurde gecirsen o kiz cikmaz aklindan
6 yillik iliski kolay kolay unutulmaz. Bide bir soz vardir yeniler eskileri aratir diye..
Biraz zor ama bilemem içinde ki duygularını her an aklı gider oraya.
kımse unutmaz zamanla alısır o da alısabılırse tabı kanks
İlk okul aşkımdan başlayarak hepsi film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor bazen:)