AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
477Cevap
Unutamamistir seninle unutabilmek için cikiyo olablr dikkat et
seni yarabandı olarak kullanıyor olabilir sevgilin çok sakıncalı bir durum bence
Unutmamıştır. Hatırlar ama evlendiyse umut bekleme.
maksimum 17 saatte unuturum. silerim kafadan. geçmişe takılmak bana göre değil
Unutulmaz. Ama bittiysede bitmistir.
Gecmisi dusunerek gelecek yasanmaz
Cok uzun bir sure sana anlattigina gore de unutmamistir biseyler hala anlatiliyosa o kapanmamistir.
Unutmak kolay dgldir ama belliki vazgcmiski hayatinda sn varsin
Unutulmaz ya okadar sürelik bir ilişki biraz anlayışlı olman lazım
Unutmamıştır. Anılar silinmez. Ama senle böyle düşün.
o zmn unutmamistir. tabi sen ona sevmenin ne demk oldugunu ogrete bildiysen
Erkekler bayanlara benzemez unutur, 3-4 kıza bile aynı anda sevgi verebilir.
Unutmak çok zor unutmaz seni o yaraya melhem yapmasın dikkat et onu unutmak için seni sevmeye çalışmasın
Unutmaz ama sevmez de değil mi? nasıl olacak bu iş bilmiyorum 😔 kaç yıl sonra unutur tamamen?
Unutmaz alışır seni sevme konusuna gelince sever sevmesine ama aklında bir köşede hep o kalır benim 15 sene geçti halen unutmuyorum bazan dang diye vuruyo
15 sene mi😳 evli misiniz peki? 15 sene unutamamanızın sebebi nedir peki o kızın farkı nedir ki?
Farkı ilk olması herşeyi onda yaşamış olmam ve onu bana hatırlatan tek şey karımın ilgisizliği her konuda cinsellik büyük payı var
diyelim ki seçim şansınız var. karınız mı, eski ilk sevgiliniz mi? dürüst olun lütfen. ayrıca vaktini ayırdığınız için teşekkür ediyorum
Eski sevgilimle sevgiliyken çok iyiydik ama evlilikte nasıl olur bilmem eskiye dönmek olsaydı onu kaybetmemek için elimden geleni yapardıım
unutsa da unutmasa da seninle birikte... eski sevgilisi de başkasıyla dır zaten... boşver takma bunalrı kafana
eski sevgilisi yani o kız başka biriyle hiç çıkmamış. sevgilimin kız kuzeniyle hala iletişim halindeler malesef. Kız başkasıyla çıksa keşke de içim rahatlasa 😔
boşver düşünme bunları. sen mutlumusun onunla?
sevgilinin şu an ne yaşadığını bilmem imkansız ama ayrılık sebebi ne olursa olsun bir insan çok sevse bile isterse birini unutabilir ve yeniden başka birini sevebilir bu mümkündür
Unuturum neden unutmayayim Şu an guzel bir iliskim var gecmisimi de biliyor gayet guzel bir sekilde anlasabiliyoruz
Çok sevindim.. eski sevgilinle sende mi 6 yıl vs bir süre çıktın da unuttun?
2 yila yakin bir süre çıktım sozlendim ama yuzuk takmadim hiç , sonra aldatildigimi hissettim çıktı hislerim şimdi hayatıma birini aldim allah onu başımdan eksik etmesin
500 tane gorus almisin. Halen davet ediyon? Rekor mu kirmaya calisiyon.
hatırlamaz diye umud ediyorsan zor. geliyor tabi bir nebzede olsa geliyodur aklına
birbirimizi kandırmiyalım ilkler unutulmaz ama yeterince iyi olabileselerdi 2. ye fırsat doğmazdı
unutmamistir.
ben de olsam unutamazdim.
belli ki severek ayrilmislar zaten.
ilkler unutulmaz olayını geç ama elbette aklına gelir ve onu unutturmakta senin elinde
Ben olsam unutamazdım. Ne olursa olsun çabalardım. O da unutamamıştır büyük ihtimalle.
Gerçekçi olmak gerekirse birşeyler azalır ama unutulmaz
unutmamistir ama yoluna bakmak istiyordur ve o yolda da senle yürümek istiyordur bence
Aklına illaki geliyor olabilir, ama bu illede onu sevdiğini göstermez
bunu senden iyi kimse bilemez hele burdakiler hiç bilemez.
O 6 yılda neler neler olmuştur. Neyse senin hayatın bilmem.
Ortada mecburiyetten ayrılık varsa unutamamıştır. 6 yıl dile kolay. . Seninle arası nasıl yani birbirinize karşı nasılsınız?
Emin ol unutsa bile aklina geliyodur ki unuttugunuda sanmiyorum
bu kızı ömrü boyunca unutamayacak mı yani? nasıl iştir bu. 😔 kızla yıllarc hiç konuşmasa da unutmayacak mı yani
Malesef boyle durumlarla bende karşı karşıya kaldim kötü cidden unutsa bile hep beyninin ya da kalbinin bir kosesinde yeri olucaktir diye dusunuyorum malesef
unutmaz 6 yıl kolay değil ama senleykende onu düşünmez
Nasıl unutturabilirim yardım edin lütfen.. 😔hani erkekler unuturdu
ilgi göster bakımlı ol fazla trip atma güzel giyin sevecen cana yakın tatlı konuş
Aklına hiç gelmiyor mudur? Haha güldürme beni. nie ayrılmışlar?
Kızın hatası olmadığını biliyorum sadece. Nedenini soramadım daha doğrusu o kızı konuşurken sinir krizi geçirdim bağırıp durdum o anda da cevap veremedi bana ben öyle olunca.. şimdide kurcalayamıyorum nedenini😔 peki ne vakitte unutur? Yakında askerede gidecek? Neden bu kızı unutamaz ki sonuçta ayrılalı bir yıl olmuş ve ergenmişler
Ee demek ki kiz onu terketmis yani kiz tamam dese affetse direk ona gidecek
O olmadığı icin sana gelmiş en başında
Hem güzel kız hem hatası olmamış hem ailesiyle tanışmış var bunda bir dümen ama anlayamadım...
hata sevgilimde büyük ihtimalle. ama kurcalayamıyorum konuyu artık aramız bozuluyor😔 sence de o kızı unutamaz mı? Neredeyse 200 erkek unutamaz demiş
Yaptığı hataya bağlı ilki olduğu için unutamasa bile zamanla alışabilir...
Her zaman yeni daha çok sevilir. Eğer karakteri düzgün bir insansa zaten onun sevgisiyle senin yanına gelmez.. Takma kafaya bunları mutlu olmaya bak..
Unıtulmaz
Unutmamıştır da. en küçük bir işarette aklına gelir
Kolay deği.6 yıl..
peki ömür boyu bu kızı unutmayacak mı yani? diyelim ki bir yanda bu eski ilk sevgilisi , bir yanda Yen'i sevdiği ben.. seçim yapma şansı olsa hangisiyle evlenir? bir de askere gidecek yakında. O kızı mı düşünür özler, beni mi? çünkü o kız ilk sevgilisi ikinci ben.. lütfen samimi cevaplar bekliyorum çok sağolun
Seni gerçekten sevip sevmediğne bağlı bu
Ama ömür boyu unutulmayacak kimse yoktur
ilkler hep aklın bir köşesinde dir.. sevgi yok diyemeyiz varda diyemeyiz tanimiyoruz sonuçta: )
O akıldan çıkmayacak yani öyle mi? Ben ne yapacağım peki o kızı unutamazsa
o senin ruh haline bağlı kanımca.. . fikirler muhim ama baska birinin müdahalesi ile birşey yapma... kalbini dinle mutluluğuna mani birşey var mi yok mu
geliyordur ilkler önemlidir ben hala ilk sevgilimle arada görüşürüm tabi arkadaş olarak.. :)
ama bir şey hissetmiyorsunuz demi? mesela gel evlenelim dese sizinde Yen'i sevgiliniz olsa hangisini seçersiniz
sadece arkadaşız evet dost kalabildiğim ender eski sevgililerimdendir ama evlenmek aklımın ucundan geçmez
Unutmuş mudur sence mantıklı mı? Sadece acısı dinmiştir belki
1 yıl boyunca hiç görüşüp konuşmamış ama kızla.. nasıl hala aklında olabilir ki? Bir yıl geçmiş sonuçta
6 yıl diyosun akıldan silinir mi sence?
İlla ki aklına gelir
ayrılmasında etken ne önce onu bilmeli güzellik çekicilik hiç önemli değl en azından benimle çok erkeğin görüşü güzellik göreceli bir kavram ruh güzelliği iç güzellik her şeye değer ve bedeldir
unutulmaz asla eğer cddi sevmişse
mesela ben dokuz yıl öncekini unutamadım
evlenemedm onun suratından.
evlensem yine unutamam
peki ömür boyu bu kızı unutmayacak mı yani? diyelim ki bir yanda bu eski ilk sevgilisi , bir yanda Yen'i sevdiği ben.. seçim yapma şansı olsa hangisiyle evlenir? bir de askere gidecek yakında. O kızı mı düşünür özler, beni mi? çünkü o kız ilk sevgilisi ikinci ben.. lütfen samimi cevaplar bekliyorum çok sağolun
Unutmaz diyorum. hep aklında bir yerde kalır
içinden silemez
Şimdi sizin durumunuzu yaşadığım için olayı tam olarak anlayabiliyorum, uzun bir ilişkiden çıkan kişiler genellikle kendilerini bir boşlukta hissederler, sanki farklı bir dünyaya gelmiş
Aklına hic gelmiyordur demi diye sormuşsun ama sende biliyorsun tabiki geliyordur gelmemesi imkansız ama sonuçta olan olmuş ayrılmışlar geçmişe bakarak yaşayamazsın seni tüketir. sana olan davranışlarına bak sen geçmiş hakkında elinden bir şey gelmez
6 yıl kısa bir zaman değil unutması biraz zor olur
Davet ettin geldim. 6 sene olacak neredeyse terkedilmemin üzerinden ve hala unutmakta zorluk çekiyorum. Al sen pay biç bu durumdan.
6 yil sevgili mi olunur evlenselerdi bari masallahh. unutulmaz bir yilda neyi unutuluyo ya
valla 6 yıl uzun bir süre. ne diyim. 1 sene de geçmiş. yapacak bir şey yok. unutacak elbet bir gün.
Sen dua et sana seslenirken onun ismiyle seslenmesin. 6 yıl dile kolay değil. Bir de severek..
onu halen unutamıyorsa, onu suçlayamazsın haberin olsun. Tek demek istediğim bu.
Eğer aşıksa cidden unutması zordur emin ol benim bir yıllık çok ciddi bir ilişkim oldu ve gerçekten sırılsıklam aşıktım numarasını ezber olduğumdan halen ekleyip arada whatsapp resmine bakmaktan maalesef kendimi alamıyorum😔
Terk, vazgeçme, manilar, imkan dışılık durumları başka unutma başka bir şeydir.
Altı yıllık bir tecrübe neden, nasıl unutulabilir ki, bu normal değil. Olmuş olamış olmaz. Ama geçmişimizin esiri de olamayız.
Tuşlama hatası özürü:
Olmuş olamış olmaz. değil Olmuş olmamış olmaz. olacak :-(
6 sene dile kolay valla unutulur mu hiç millet 2 aylığı unutmak için 1 sene çile çekiyor
unutamaz benim sevdiğimdi yani sevgilim değildi ben bile 3 yıldır unutamadımki onlar onca şey paylaşmış ve uzun bir süre
Unutmamıştır senin için durum çok kötü ilerde çok üzüleceksin gibi hissediyorum
sevgilin sana yalan söylüyor 6 yılın acısını cikartamadan bir ilişki bitmez 6;yıl açısıda 1 yılda bitmezzzzzz
o sana tudun Muş onu öz letipine dönecek bir yıl olmamıştır ayrılalı hatta seni onlayken bulmuştur..
Kimdir o hani nerede kim davet etti aboww 19ncu rüyamdan oldum kim nerede 🤗🤗🤗🤗😂😂😂😂
o garanti kesin onda dir kızın suçu yok diyor sun kesin onda dir unutması çok zaman alir
BENCE UNUTMAMIŞTIR HANGİ ERKEK UNUTUR Kİ GÜZEL BAYANI ARKADAŞ BEN UNUTURUM DİYEN VARSA ÇIKSIN GELSİN 2 DK UNUTURUM HATA BAŞKASINI BULURUM DİYEN VARSA ÇIKSIN KARŞIMA
Gerçekten bu kadar iddalımısınız? Kaç yılda unutur bu kızı peki? Samimi olun lütfen zor durumdayım😔 askerde o kızdan daha çok uzaklaşır mı kalben?
Unutmaz ama sadece umursamaz sen o kizin yerini doldurmaya gayret etmelisin.
Geçmişi bırak geleceğe bak. Ne kadar geçmişi kurcalarsan bir ilişkide o ilişki yürümeZ
Benimde sevgilimin 6 yıllık sevgilisi vardı, başta güzeldi falan sonradan belirli bir sebep söylemeden ayrıldı ve birkaç gün sonra bidahaki ilişkilerinde karşındakinin uzun ilişkisi olup olmadığını bil baştan dedi
Unutma işi biraz sıkıntılı sadece sık aklına gelmez 6 ayda çıkmaz aklından bence böyledir yani