Sosyal medyayı çok sık kullanmayan biti olarak, bu daha önce başıma geldi ve ben de kapattım. Ama hayatımda yaptığım en yanlış işlerden biriydi benim için, hayatımı kısıtlamasına izin verdiğimi düşündü ve sınırları aştı (yapı olarak çok kavga çıkaran biri değilim problem olmasın diye kabul ederim veya konuyu çabuk kapatmaya çalışırım). Bundan sonra da sütten ağzım yandı, bir daha yapmam öyle bir şey ben, bana güvenmek zorunda. Kıskansa da çatlasa da sosyal medyayı kapatmam, ona da karışmam istediğini yapsın.
Bu örnek resimde ki gibi kaba emir kipi şeklinde söylerse inadına değiştirmem kavga çıkar Ama aşkım rahatsız oldum kaldır kıskandım gibi yumuşak söylerse kaldırırım
kim ister sevgilisinin sanal alemde foto atmasını zaten birlikte olan çiftler ortak hesap kullanıyor geneli öyle sevgili olupta sanal aleme hayla takıntısı varsa sevgilisi ile sorun yaşar :D kıskançlıgın sonu
hiç bu tarz kısıtlamalara gelemem valla sevgi böyle şeylerle ölçülmez kişi kendine ve karşındakine güveniyorsa böyle çocukça şeyler yapmaz zaten önemli olan güvenmek. haa güvenemiyorsan zaten birlikte olmak saçma
ben ayrılırdım zaten o ilişki yürüyeceğe benzemiyor. iki gün sonra evlendiğimizde ben watsap profilimi düğün fotoğrafım yapamayacaksam. ayrılırdım kesin ve net
şu an biriyle beraber değilim, olsam bile ben böyle şeylere asla karıştırtmam kimseyi çünkü ben hiç bir yere yüzümü koyam biri değilim ama ben çok karışırım ben erkek olarak yüzümü koymuyorken, benim yapma etme atma dediğim resimleri atarsa külahları net olarak değişirim.
bu lafıma genelde ego falan diyolar ama kim ne derse desin vız tırıs hesabı. ben farklı olmayı seviyorum, beni diğerlerinden farklı kılanda bu. bazıları tipin iyi olmadıgı için mi böyle yapıyosun diye soruyolar bende diyorum ki, emin olun tipime fiziğimden daha çok güveniyorum.
bunun normal bişey olduğunu söyleyip tepki gösterirdim ne var ki bunda?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Karşımdaki kişiye bağlı. Sevgisinden şüphe ediyorsam bir şey yapmam ama gerçekten bir şeyler varsa herşey yapılır uğruna. Bir şeyi benden istemeden önce kendisi yapmalı ve ben demeden kendisi yapıp sonra benden istemeli 😂😂
Dediği şey karşılıklı olucaksa okey işime gelir atmıyorum zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sosyal medya kullanmıyorum ama bu benim tercihim. Bir kullandığım whatsapp var ona da resim koydurmuyor, herhangi bir eksikliğini yaşamıyorum, itiraz etmedim bile.
Ülkemizde abaza sınır her geçen gün arttığı ve sosyal medyadan salak saçma msjların sapıkların olduğu gerçeği öne sürersek bende karşı çıkardım sınırı aşmadığı sürece sorun edilmez diye düşünüyorum
bir kac okunan kitaplara goz attım amca kızlarının kardeslerlmn falanda hep bole kaba saba konuşan dk bası sigara icen icki ortamları baska kızlara bakan çapkın erkek aynı zamanda baska kızı seven kisi zorba ahlaksız falan ustelik bu kitap karakterlerine aşıklar
sen ne diyosun içki içsin sigara içsin diyen var tv de gördükleri karakterlere aşık olup aşık oldu adam da içince öyle olcak sanıyolar kendileri içmeye başlıyor vs ve kendisini kıslanmasın başka erkekşerle aynı ortama girmesine karişmamasını isteyenlerle doldu ergenlerde
En İyi Cevaplar