Bu hem aşk ilişkileri, hem de teknoloji konusuyla alakalı ama, Ben yine de internet ve teknoloji kategorisinde sormayı tercih ettim.
sosyal-medya-sevgili-yasaklama

Yasaklamak biraz ağır sanki. Sosyal medya delisi değilim. Bırakmak da zor olmaz. Bir twitterim bir KS var. Benden bunun isteneceğini de pek sanmıyorum. Kendi de kapatacaksa kapatalım gitsin. Ama yasak...
Adam gibi kullandıktan sonra nesini yasaklayım? Kimse kimsenin kölesi değil. Bakarım gevşeklik gösterip bu tarz sitelerde erkeklerle konuşuyorsa yol veririm gider kimseyi değiştiremem. Adam olan zaten erkeğinin sınırları dışına çıkmaz.
Sorun etmem ama ben kimseyle konuşmam ki zaten.
Buna hakkı yok ki
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Onun için fenomen hesabını kapatmıştım seviyorsam karşıdakinin düşüncelerine değer veririm.
o da kapatmış mıydı
Evet
çocuk değilim üzerimde baskı kuramaz, yasak koyamaz ve yerime karar alamaz.. böyle yaparak beni sadece kendisinden iter..
hoşlanmadığı bir durum varsa güzelce dile getirmesi yeterli..
dik kafalı asi olduğum kadar uysal tarafımda var dkdk
Eşine bile yasak koy boşar kadın. Koca ve cocuk tan önce gelir onlar için
Insallah burayi da yasaklar bana. Bu soruyu gore gore manyak oldum artik 🙄 neyse en azindan kategori degismis.
O zamanda kullaniyorsam kapatirim ya. Sorun etmeye degmez bu.
Her şey karşılıklı olacaksa neden olmasın ama öyle bir şey yapacağımı sanmıyorum ya instagram kullanıyorum sadece onuda kapatmam 😀
Güzel olur ne güzel ikimiz herşeyimizi paylaşacağımız anılarımız dakikalarımız olur zamanı sosyal medya ile değilde günlük yaşantıdan geçirirdik.
Kendisi de kullanmayacaksa olur. Bana gelince yasak, kendisine gelince serbest olamaz. Fedakârlıklar, karşılıklı olmalı.
aşkım diğer sewgililerime haksızlık yapamam nası senle ilgileniyosam onlarlada ilgilenmeliyim ayıptır günahtır derim ve iıkna ederim
Zaten yok
Olsaydı da karışmazdı
Çocuk muyuz
Herkes bir bireydir, hayatı paylaşıyoruz, sahibi olmuyoruz
Yoo karışmam oda bana karismasin zaten aldatacak olsa herturlu yapar fake hesap acar nerden bileyim
Artık bir sevgilim olmaz ya da arkasından iş çevirmek zorunda kalırım.
Bende ona yasaklarım, kabul ediyorsa bende kabul ederim. Eeee herşey karşılıklı.
Kişisel alanlarıma müdehale edemez, seçenek dahilinde bile değil böyle bir şeyle bana gelmesi.
Sevgilimin böyle bi yasak koymasına gerek yok hali hazırda kullanmıyorum ama yasak konusu bana gelmez bana yasak koyamaz kimse
Kendininkisini yasaklasın bana karışamaz. Kırmızı çizgimi bilirim sevgilim olursa.
Onun yerine benimle sürekli konuşucak sohbet edicekse girmem ama oda girmicek
Değer veriyosan medyan ilişkinize yara veriyosa evet kapatabilirsin ama tek taraflı olmaması daha doğru hesap yine açılır sıkıntı değil seviyosan kapa
Tek KS var ki
Senin youtube kanalına hala aboneyim dimi 😂?
Kimin
Senin
Karistrdm mi yoksa
Benim YouTube kanalım yıllardır kapalı. Abone olmuş olamazsın :-)
Karıştırmış olman yüksek bi ihtimal
K. b lutfn öyle sandım bi an
Önemli değil ya, aklıma getirdin. İçimde kalan bi ukte idi YouTube kanalı :)
Küfür basar yollardım. Ailem karışmıyor kalkıp o mi karışacak? Yok öyle iş
Zaten cok kullanan biru degilim girmem ama o da girsin istemem
Ben kullanmam kullandırtmam
sosyal medya kullanıyormuşsunuz, kullandırtmam
Ne
😂😂
Yasaklayamaz çünkü sosyal medyam yok :D
araştırtma şimdi :D
Araştır yok kapadım instayı da :D
haydi dediğin gibi olsun bakalım :D
Yasaklamak ne yav karşısında çocuk mu var
Bi KS var onuda silmem
Ben ona yasaklamistim zamanında
Tınlamam. Kimseyi o kadar ciddiye almam
Kullanmıyorum zaten sıkıntı değil.
Kimse beni kisitlayamaz.
Kullanmıyorum ki zaten deyip bana ne derim...
karışamaz bu konuda bana
Hadi lan oradan derim
Yolu açık olsun☺️☺️☺️
Eski sevgilim
Saygı duyar kulllanmam kullandirmam
Onada yasak olur
İkimizde kullanmayacaksak neden olmasın
ayrılırıdm
Eşim burayı bile biliyor 😄
Sacmalık
yok olmaz öyle:)
Yasaklayamaz