Bir erkek hoslandigi halde bir kizi neden ona söylemez?
Söyleyenler de vardir. ama söylemeyenlere benim sorum
Söyleyenler de vardir. ama söylemeyenlere benim sorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utangaç erkekler diyen kızlara bak sen uzaktan davulun sesi hoş gelir teklif eden bir çocuk sizin sevmediğiniz olunca olan kime oluyor teklif edene değil mi? utangaç mı oluyor o zaman hayır reddedilme korkusu var işte bizde bunu öğrenin artık kızların yapması gereken sadece erkeklere biraz yüz vermek yani yüz vermekten kastım sevginiz açıklamayın sadece kendinize teklif ettirecek kadar aşık ettirin ona kabul edicekmiş gibi sinyaller verin erkek seviyorsa zaten kabul eder siz çocukla doğru düzgün konuşmayın hep ondan bekleyin selamı sonra erkekler neden hoşlansa bile söylemez
Bir erkek olarak cevapyalayım bunu. Erkekler hoşlandığı kıza açılmadan önce bir sinyal almak isterler, reddedilip te rencide olmak bir erkek için onur kırıcıdır. Hoşlandığı kızı takip eder, hal ve hareketlerini izler. Ne zaman ki ondan olumlu bir his alırsa o zaman cesaretini toplar ve duygularını açar o kıza. Ha bide mallar vardır karşısına çıkan her kıza çıkma teklif eden, onlar için reddedilmenin bir önemi yoktur. Çoğunlukla da reddedildiklerinde çirkinleşirler.
amaann ne farkeder o soylemiş bu söylemiş ben dırek benım olsana sen demiştim :) 5 sene oldu :)
Cevap
11Cevap
%90 cevabını bildiği soruyu sorma gereği duymayan biri...buda bir düşünce
Söyleyemiyor , ters tepeceğinden veya hala söyleme zamanının gelmediğini düşündüğünden. Bunların sebebi de kızlar.
Ya EGO'su tavan yapmıştır... Yada oldukça utangaçtır... Başka bir açıklaması sanırım yok...
utangaçtır cesaretsizdir işiyoğundur senin bazı davranışlarını kabullenemiyordur
gururludur vs söylemez
Diğer hemcinslerimi bilemem ama , ben şimdiye kadar hep yanlış anlaşılıp ters tepki görme ihtimalinden dolayı söyleyemedim.
Utangaçlık payı var ama en önemlisi kaybetme korkusu %90
Olmayacagını dusundugu ıcın ya da onun yanına yakısmayacagını
utandığı için. Anadolu delikanlısıdır ayıp olur diye söyleyemez.
evet söyleyemedigi içinde sap kalır hep :D
Sana öyleleri denk gelmiştir.
utangac en basiti
Utangaç erkekler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar