Tanıdığım, tanıştığım her erkek o konuları açıyor, artık cidden rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Biriyle sevgili olsam birkaç saate o konuyu açıyor🙄
İnan bana ağırlığını koyan birisine kimse bu konuları acamaz. Erkek olsun kadın olsun farketmez. Tabi biryerden sonra sevgili olup baya bir yol aldıysanız konuşmak normal. Ama 2.3 görüşmede konu oraya akiyorsa ve sen rahatsız oluyorsan ağırlığını koyamiyirsundur.
Soran
5 gü
İnsanları kırmaktan çekinen biriyim. Kibarca rahatsız olduğumu açıklamaya çalışınca da maalesef naz sanılıyor daha da artıyor tepkileri
Ben kesinlikle sevgili olmadığım birisiyle bu konuları konuşmam. Oda ilişki yasadiysam kendi birlikteligimize dair konuşurum. Bu tür konulara giren erkek tiplerini çok iyi bilirim. Köpek bile teslim edilmiycek tiplerdir. Bence uzak dur. Kadına doymuş adamın adamligina doyum olmaz diye bir söz vardır. doymayanlar konuyu direk cinselliğe iten tiplerdir.
Soran
5 gü
Kadına doymuş meselesi benim için sıkıntılı. Ben bişey yaşamadıysam o da yaşamamış olmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
621Çogunun amaci cinsellik yatak ve sekş olmasindan kaybaklı
Açmadıkta ne oldu yine kaybeden biz olduk. Yine terk edildik.😄
Sana öyleleri denk gelmiş yoksa tanışıp asik olmak herşeyden güzel
İşte dediğin gibisi de benim karşıma çıkmıyor
Çıkar elbet oyle insanlar azda olsa var hâlâ
Sanalda tarrak aramayı bırakırsan
prensini bulabilirsin
tanımadan sevgili oluyorsundur ya da sosyal medyadan sosyal medyadaki tiplerin çoğu yoklukta
Ya sevgili olmadan başlıyorlar
zaten amaçları odur ava çıkan tipler tabiri caizse
Çevreni değiştir herkes aynı değil abaza uçkur düşkünü tiplerle takılırsan tabi o konuları açar
Yav düzgün bir adam yok. Bulursan haber ver ben kapayım
Gel kap daha kimse ile öyle şeyler konuşmadım
Gizlisin nasıl kapayım?
Artık değilim
Takip attım yazarsan konuşuruz
Konuşurken değil de sevgili iken bu konular konuşulmayacak da ne zaman kiminle konuşulacak...
Ya ama sevgili bile değiliz daha
O kadarı da biraz kötü ya hoş değil tabi
Rahatsız olduğumu belirttiğim halde utanmadan decam edilmesi de cabası
Tavrını koy, devam ediyorsa yol ver etmiyorsa devam et.
Acmayanlar denk gelmemesi normal çünkü onların çekim kuvveti düşük
Belliki sende az değilsin tencerenin kapagi gibisin
Sende bir sıkıntı var ozaman. ya da çok boktan heriflerle takiliyorusndur
Fiziğe bakıp o konuları konuşmak istiyorlar
İnan bana ağırlığını koyan birisine kimse bu konuları acamaz. Erkek olsun kadın olsun farketmez. Tabi biryerden sonra sevgili olup baya bir yol aldıysanız konuşmak normal. Ama 2.3 görüşmede konu oraya akiyorsa ve sen rahatsız oluyorsan ağırlığını koyamiyirsundur.
İnsanları kırmaktan çekinen biriyim. Kibarca rahatsız olduğumu açıklamaya çalışınca da maalesef naz sanılıyor daha da artıyor tepkileri
Ben kesinlikle sevgili olmadığım birisiyle bu konuları konuşmam. Oda ilişki yasadiysam kendi birlikteligimize dair konuşurum. Bu tür konulara giren erkek tiplerini çok iyi bilirim. Köpek bile teslim edilmiycek tiplerdir. Bence uzak dur. Kadına doymuş adamın adamligina doyum olmaz diye bir söz vardır. doymayanlar konuyu direk cinselliğe iten tiplerdir.
Kadına doymuş meselesi benim için sıkıntılı. Ben bişey yaşamadıysam o da yaşamamış olmalı.
Öyle birisi zor bulunur maalesef. Ama kadın girmemiş birini bulursun sonr evlenir sin bak ozaman o adam seni günde kaç defa aldatıyor olur.
Ben varken başkasına niye ihtiyaç duysun ki
Birkaç saatmi artık beyin penise dönüşmüş sıkıntı büyük.
türüne az rastlanan erkek türlerinden biriyim o konuları açmam
Koş evlenelim😂
😂😂
konuyu bırak elimi sürmem
Açmıyorum ama kızlar herşeyden nem kapıyor
Hayat hızlı zaman kısa diye düşünüyorlar demek ki
Erkek açmazsa kız açıyor
Ben açmıyorum hatta tek kelime etmeden karşımdaki erkek l*ibidon yüksek farkındayım ama neden gizlemeye çalışıyorsun benden diyor
Bana açık açık açıyorlar çünkü ben aseksüele yakın biriyim
Günümüzün sorunsalı zaten.
Erkekler kadınları artık cinsel obje olarak görüyor.
direk sen aç o konuyu düşünüyorsan ben yokum de.
Mantıklı. Bir dahakine deneyeceğim👍
ben mesela son ilişkimde evlilik düşünmüyorum takılmak gezmek istiyorum dedim, karşımdaki hanım ise aa tam benlik harika demişti :)
Yok artık şaka dimi bu
yoo neden şaka olsun her ilişkinin sonu evlilik mi olmalı?
milletin sevgili yapma amaci o zaten