daha hazır olmadıgındandır sende ustune gitme bence hazır oldugunda sana o soyler zaten evlenip ayrılmak dahamı iyi ona sor sıkıntıları var mı nedir diye anlayışlı olman lazım.
025 Yorumla
Soran+1 yıl3yıldır bekledim kardesim işsixdi KPSS'ye hazırlandı askerde hdp bekledim destek oldum şimdi polis okulumda Kasım'da işe başlayacak alt tarafı bir soz yapacak nıye yapmıyor anlamıyorm sevdiğini söylüyor ama artk inanmıyorm
Soran+1 yılSordum ise başlamadan cesaret edemiyorm kendime guvenmiyorm faln diyor annelerin tanıssın dedim okul bitince dedi 7/8 gun ayrıldık dun konustk yüz yüze Tamm annelerin tanıssın en azından dedi seni de kimse istemeye gelmez dedi , birisi benmle görüşmek istıyor dedim de , sonra dun ayrıldık eve gitti hediye faln almişti bana nasl guzel mi dedi annenle konısyon mu dedim misafir var konusacagm dedi bende kararımı var ben de ona gore davranacağım dedm ondan sonra cvp bile vermedi
Soran+1 yılEmin değilim artk sevdiğini söylüyor ama bişdy yapmıyor
Soran+1 yılBence kaybetme korkusu yok onu cpk sevdiğimi biliyordu kaymakamım kardesi benmle tanışmak istedi ona bile hayır dedim bunun için , surekli beni sevdiğini söylüyor ayrılmak isyemediğini ama bişey de yapmıyor sence ben ne yapıyım
Soran+1 yılDedim haklısın ben seninle sözlenmeyecegm demiyorm ki işe başlayınca diyor
Soran+1 yılKasım da işe başlayacak şimdi polis okulumda öğrenci
Soran+1 yılEvet o öyle düşünüyor galiba Zehra ismim en iyisi ayrılmak degil mi
Soran+1 yılŞimdi talibim yok
Soran+1 yılOyke yapacagm artk
Soran+1 yılAmin sag ol en iyisi ayrılmak değil ni
Soran+1 yılAyrılmaktan baska çarem kalmadı ki ayrolscsgm yani
Soran+1 yılTamm sag ol
En İyi Cevaplar
+1 yılevlilige psikolojil olarak ya da maddi olarak hazir degildir diycemde daha isin basindasiniz sözde bile ariza cikariyorsa isin zor
09 Yorumla
Soran+1 yılKasım'da işe başlayacak polis olacak 3 yıl görüştük uzak şehirler de bile doz istiyorm işe başlayınca faln diyor
- +1 yıl
Doz nedir? :s
Soran+1 yılSoz yazacaktm
- +1 yıl
O zaman o seni en son care olarak görüyor.. yani diyor ki biraz daha arayim kismetimi bulamazsam sen varsin nasilsa
Soran+1 yılBelki de ama zaten yakısıklı Etrafında cpk kız var face şifresini bile verdi benmki onda yok
- +1 yıl
Birden fazla facesi vardir ya da baska kizlarla whatsapp instagramdan vs görüsüyordur hayat faceden ibaret degil
Soran+1 yılPolis okulunda akıllı tel kullanmak yasak , baska face olmadıgını düşünüyorm arkadsları akrabaları var face de
- +1 yıl
yasaklari delmek zor degil kaldiki akilli olmayan tellerde is görüyor.:) sms arama yeterli
Soran+1 yılHaklısın belki de başladı vardır ama benden de ayrılmak istemiyor hediye faln alıyor gözümü boyamak için ama sozlenmiyor
Seinle ilgili bir gelecek düşünmüyor demekki ya da erken oldugunu dusunuyor bilemedim valla
06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmakta istemiyor benden
Soran+1 yılTarihte vermiyor
Soran+1 yılTamm ayrılmak daha mantıklı
Erkekler erkekler ve gene erkekler 😊 kaçıyo oo korkuyo çünkü
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyden ama
- +1 yıl
Söz Nisan kına düğün stres ev evlilik çocuk ve yük. Yani bunlar belki bence onun boynunda kendime bakamiyorum ne boooo la evlencem diyodur hadi evlendim kıza ne boo la bakcam diyodur. Düşünüyordur. Ve bir de aman knka evlenme bekarlığa sultan lik diyorlar ne gerek var diyen bir arkadasi varsa tamam ondandr
Soran+1 yıl3 Yıldır uzak sehirlerde iliikşmz sürdü ben çalişiyorm o da Kasım da polis olacak zaten neyden korkuyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka kızlara da sözü vardır ayıp etmeyi sevmiyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılBaska kız yok face Şifresi faln var bende
- +1 yıl
Tek hatunla yetinebileceğini henüz düşünmüyor öyleyse
Soran+1 yılBelki de ams zaten uzak sehirlerdeydk tel bir ilişkimz yok yani
+1 yılSana herşeyi söylüyor ama sözlenmiyor oyaliyor seni
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama neden iste
- +1 yıl
Ya sen ona mühlet versene ne bekliyon ya sozlen de ya da by de agir ol ezdirme kendini
Soran+1 yılSure verdim sana yakan söylemek zorunda kaldım senden ayrılmamak için seneye düşünüyor gibi
ciddi düsünmüyor da ondan...
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama
Soran+1 yılSoruyorm uzakta 3 yıl devam ettik seni cok sevdim diyor , ama sozlenmiyor Kasım da ustelik polis olarak işe başlayacak
Soran+1 yılPara kazanmadan cesaret edemiyorum diyor
Soran+1 yılEvet ustelik soz için parayı ben biriktirdim ona ragmen böyle yapıyır, dun yüz yüze konustk bana hediye fakn almiş gözümü boyamak için senden ayrılsmam vazgeçemem dedi en azından annelerimiz tanıssın dedim Tamm dedi eve gidince annem seni arasn dedi mesaj arıyorm cvp bile vermiyor
Soran+1 yılSöyledim canm bir başkasıyla görüşeceğim dedim yok annelerimiz tanıssın dedi ama yıne bişey yok , ayrılmak istemeyen o soz yapmak istemeyen de o, be yaıacsgımı saaırdm face Şifresi faln var bende baska kız yok herhalde
Soran+1 yılFace bitane var herhalde arkadsları akrabaları var zaten polis okulunda akıllı tel kullanmak yasak aldatma oldugunu sanmıyorm ama neden sozlenmek istemiyor anlamıyorm
+1 yılVur kac yapiyor helal olsun kocuma)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm
Söz Veripte Tutamamaktan Korkar Bayan X
010 Yorumla
Soran+1 yılSözleneceğimz içinde soz vermişti ama
Soran+1 yılBen ne yapıyım peki
Soran+1 yılYok zorunlu bir durum
Soran+1 yılAnlamadm ben oyalamak istemiyorm o oyalıyor msjlarıma cvp vermiyor kavga edinmede boyle davranıyordu sinirliykrn ayrılmak istediğini söylersin faln diyordu
Soran+1 yılHayır ben öyle bişey istemiyorm
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Acik acik konusmadan nedenini anlaman imkansiz
05 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum oyalıyor olacak diyor ama bişdy yok
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor sevdiğini söylüyor ama sozlenmiyor Kasım da polis olacak ustelik bende çalişiyorm
Soran+1 yılBende bıraktım artk ayrıldk yani ne hali varsa Görsün
+1 yılseven sözlenir kendine güvenemiyor demekki...
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi de guvenmiyorm dedi ama ne anlamda ben anlamadım 3 Yıldır ilişkşmz var uzak sehirlerde ona ragmen boyle yapıyor üsyelik Kasım'da polis olacsk bende çalişiyorm
İş ciddiye gelince yan çiziyo çünkü
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yıl3yıldır görüşüyorz baska bir kızda yok face Şifresi faln var ayrılınca faln üzülüyor ama sozkenmekten kaçıyor ben ne yapıyım peki
Soran+1 yılDedim barıştırılması diyor yone bişey yok
Soran+1 yılTamm
+1 yılMaddi yönden kendini hazır hissetmiyordur.
039 Yorumla
Soran+1 yılKasım da polis olarak işe badlayacaj bende çalişiyorm kamuda ustelik sadece soz seneye düğün olsn dedim
- +1 yıl
Biraz daha zamana ihtiyacı vardır.
Soran+1 yılBen 28 yaşındayım ama bekleyemem
- +1 yıl
bir an önce çocuk mu yapmak istiyorsun. Anlamadım ki?
Soran+1 yılYasım ilerledi yani evlenmem gerekiyor
- +1 yıl
Aşırı takıntı yapıyorsunuz. 28 yaş çok normal. Tamamen evlenememe korkusu var.
Soran+1 yılCok gazla tanışmak isteyen bardı şimdi kimse yok alt tarafı bı soz yapacak yüzük takacak istemiyo
- +1 yıl
Eğer evlenmeye karar verdiyseniz olur ya. Sonuçta ciddi düşünüyorsunuz. Bu arada özelden msjlaşanilir miyiz. Daha hızlı olur.
Soran+1 yılSevgilim istemiyor iste oyalıyor
- +1 yıl
Anladım neden oyaladığını ama burdan soramayacağım özel bir soru sormam gerekiyor.
Soran+1 yılCinsel ilişkimz yok onu soracaksn eger
- +1 yıl
O zmn ya sevdiği biri var ya da ona çekici gelmiyor olabilirsin.
Soran+1 yılBaska birisi oldıgunu düşünmüyorum face Şifresi faln var bende, dun görüştük seni cpk istoyorm faln dedi ama
- +1 yıl
Belki başka bir face adresiyle görülüyordur. O zmn sıkıntı ne? Jer şeyi yüz yüze konuşun bence.
- +1 yıl
Senin gibi bir bayanı bulmuş sözlenmiyor. Daha ne istiyor...
Soran+1 yılDün yüz yüze konustk beni istemeye gelecekler dedim annenle annem tanıssın dedim yamm ozsmn dedi annem seni aradın Konuşun dedi eve gitti mesaj faln atmadı artk anlamadm bende, baska face olsa bile arlagskarı akrabaları ekli zayen facede bide polis okulunda oldugu içşn akıllı tel yasak whatsapı da yok zayen
- +1 yıl
O zmn psikolojisi bozuk olabilir. Söyleyemediği bir sıkıntısı da olabilir.
Soran+1 yılNasl bir sıkıntı olabilir ki beni kaybetmeye göze alıyorsa ben bişey yapamam ki
- +1 yıl
Valla sizi merak ettim doğrusu. İyi niyetli bir insansınız. O arkadaş için de üzüldüm. Biraz daha zmn verin. Akışına bırakın. Düzelir.
Soran+1 yılUmarım ama sanmıyorm artl soğuduk bence biz birbirimizden
- +1 yıl
Hangi konuda soğudunuz ki? Ya bu tür konuları burdankonuşmayı sevmem. Ya bari bu siteden özelden msjlaşsak?
- +1 yıl
Ne zmndan beri birliktesiniz?
Soran+1 yıl3yıldır sevgiliyz bilmiyorm o atamıyor ben aramıyorm soğukluk var aramızda
- +1 yıl
Ya nazar vardır ya da cinsel anlamda bir sıkıntısı olabilir anlatamadığı.
Soran+1 yılNazar olabilir inanırm ama diğer turlu bişey sanmıyorm yaklaşık 2saat oturdk sadece sonra yürüyüşünden değişti
- +1 yıl
Yürüyüş derken?
Soran+1 yılAskerde de bir tuhaf yürüyordu şimdi de bir tuhaf yürüdü kendisi de zaten askerdeki gibi oldum of ya dedi
- +1 yıl
O zmn dediğim gibi psikolojisi bozuk.
Soran+1 yılGaliba olabilir ne hali varsa görsn artk
- +1 yıl
Ne yani her şeyi bitiricen mi? 3 yıla yazık olur ya
Soran+1 yılBen yağacağım herseyı yaptm
- +1 yıl
O zmn sen bu ilişkiyi kafanda çoktan bitirmişsin. Gerçi o da bitirmiş. Zamanla soğutmaya çalışıyor seni. İnş. Seni anlayn sana değer veren yeni biri çıkar karşına. Gerçekten iyi bir insana benziyorsunuz.
Soran+1 yılSag ol
- +1 yıl
Sen de güzel kız ☺
Soran+1 yılSence o ne yapmak istoyor neden boyle davranıyor
- +1 yıl
Ya aklı birndedir ya da anlatamadığı özel bir sorunu olabilir.
Soran+1 yılAnlatamadığı bişdy oldugu sanmıyorm bu bsni hiç mi sevmemiş ya
- +1 yıl
O zmn çekici gelmemeye başlamışsındır.
Soran+1 yılAma nıye oyle davrandı ozamn
Gizli Üye(30-35)+1 yıloh olsun hakettin sen bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılİnş sende aynısını yasarsn
Cevap sahibi+1 yılben hiç bir kızı seviyorum diye oyalamam seviyorsam sözlenirim sevmiyorsam sevmiyorum derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeyler yaşadınız mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır cinsellik yok aramızda
+1 yılSöz olmasindan korkuyordur
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl görüştük uzak şehirler olmamıza ragmen devam ettik Kasım da işe baskayacsk ona ragmen bı soz yapmıyor
- +1 yıl
ona sordun mu peki
Soran+1 yılSordum işe başlamadan pata kazanmadan cesaret edemiyorum diyor ssnşnke de sozlenmek istiyorm tabiki dedi, dın buluştuk annelerin tanıssın dedim enazından beni istemeye gelecek birileri var dedim oda Tamm ozsmn annelerimiz tanıssın dedi akşam annem atadın seni dedi dun aramadı mesaj attım cvp bike vermedi
- +1 yıl
o vakit kendi yoluna bakman lazım
+1 yıltercih etmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
+1 yılciddi degil
013 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yapıyım peki
- +1 yıl
bence konuş yok derse artık hayırlısı buymus de zaten durum vahiy
Soran+1 yılOyke yapacagm
- +1 yıl
o olmadı başkası olur kızlarda böyle erkeklerde ciddi olan yok gibi
Soran+1 yıl3 yıl uzak sehirlerde görüştük askerde bekledim KPSS'ye hazırlanırken destek oldum Kasım da polis olarak işe başlayacak soz istoyorm Tamm diyor bişey yapmıyor tavır yapıyorm hediye siliyor yone aynısı
- +1 yıl
Bence karşına al konus ama ilgisi yok belli bazı insanlar seyirlik bazıları òmürlük olur
Soran+1 yılDun konustm Tamm olacsk senden vazgeçemem en acından annelerimiz tanıssın dedi aksam annem seni arar dedi mesaj atıyorm cvp vermiyor
- +1 yıl
Çok saçma geldi
Soran+1 yılBencede me yapmaya calişiyor bilmiyorm
- +1 yıl
Vardir seninde bir kismetin illaki bnce kendi yolunu ayır olacagi yok polisede askerede güvenilmez komutanlara tavsiye etmiyorum
Soran+1 yılHımm Tamm
- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılAmin sag ol hepimizin
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılseni şutlar
017 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istemiyor tavır yapıyorm hediye faln alıyor sozumuz olacak diyorm bişdy yapmıyor yıne
- +1 yıl
Kullanma pesindedir
Soran+1 yılNiye kullanacak ki zaten uzak sehirlerdeyz
- +1 yıl
Uzak sehir isi hepten yas
Soran+1 yılEn basından beri öyledi ama
- +1 yıl
Sozden kacmasi demek biseyler var demek
Soran+1 yılNasl bişeyler
- +1 yıl
Uzak sehirde neler cevirdigini bilemezsin
Soran+1 yılFace Şifresi var polis okulunda okuyor zaten teli akıllı degil watsabı fakn da yok
- +1 yıl
Tamam kolay gelsin
Soran+1 yılNe kolay gelsin anlamadm
- +1 yıl
Iliskiniz icin kolay gelsin diyorum ne soylesem bir bahane buluyosun cunku
Soran+1 yılHayır bahane degil gercek nedeni bulmaya calişıyorm
- +1 yıl
Sana biseyler varki kaciyo diyorum ne oldugunu nasil bileyim
Soran+1 yılBiliyorm bişeyler oldugunu anladm zaten
- +1 yıl
O zaman ugrasmahic
Soran+1 yılBişey yapmayacağım Tamm
+1 yılEvlenmek istemez
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ayrıl canını yakar
Soran+1 yılÖyle yapacagm
- +1 yıl
Senin icin en dogrusu bu olacak bıktım artık her hafta sonu ağlayan kız gormekten:))))
Soran+1 yılSızde ağlatmayın ozamn
- +1 yıl
Sevgilim olsa aglatmam taparim ona ama her hafta sonu ayrılıp ağlayan kizlar çok kötü sevgilisiyle girdiği verdiği zevk lerde çabası be kanki
Soran+1 yılbir erkek neden boyle yapar anlamıyorm
- +1 yıl
Seks için
Soran+1 yılÖyle bir ilişkşmz yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkuyordur ablacım
024 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkacak ki askerde bekledim işsizdi destek oldum benm de ilim var o da Kasım da polis olacsk zayen
Cevap sahibi+1 yılSen ne iş yapıyorsun yani seni kendine layık görmüyor ya da askerde iyice psikolojısı bozuldu
Soran+1 yılŞimdi polis okulunda askerde degil bende kamuda çalişiyorm
Cevap sahibi+1 yılAilevi sıkıntı olabılırmı anası danası seni istemiyor belki
Cevap sahibi+1 yılBe aranızda cşnsllik oldumu herşey olabılır yanı bunu açıkça konuşman lazım
Soran+1 yılAnnesiyle yuzşestırmek istemiyor beni olabilir, Aramızda oyke bişey olmadı
Cevap sahibi+1 yılHım alsana sebep olmasada şüphe anne kilit
Soran+1 yılBelki de annesi istemiyor ama nıye boyle davranıyor anlamıyorm bana Şubat'ta Mayıs'ta sözleneceğz dedi oyaladı neden boyle yaptın dedim seni kaybetmemek içşn dedi ailem işe başlamadan sözlenmeme izin vermez dedi
Cevap sahibi+1 yılTamam ya konu aile işte gitme üstüne artık yalvarır gibi oluyorsun kendini ezdirme memursun elini sallasan ellisi
Soran+1 yılGitmiyorm üstüne ne hali varsa gorsn
Cevap sahibi+1 yılİşte bu az cesaret ya sen kadınsın bırak o uğraşsın senın gibi memur arayaan mılyonlarca erkek var bu ülkede anası kompleksli ana kuzusu bir çocuğun peşinden koşacaksında ne olacak
Soran+1 yılKoşmuyorum kardesim cok emek verdim cok sevdim yasım 38 oldu çevremde de kimse kalmadı onun için uzuluyorm
Cevap sahibi+1 yılO Zaman çocuk küçük baya
Soran+1 yılPardon yanliş yazdm 28 yaşındaym o 26
Cevap sahibi+1 yılHım bir ara herşeyi yaşa bağladım😂 Sorması ayıp 2 niz nerde yasıyorsunuz
Soran+1 yılUzak sehirlerde yaşıyorz
Cevap sahibi+1 yıl:) arkadaşım 28 yaşındasın memursun elin ayağında düzgünse anasının kelamından cıkmayanı sallıyacaksın senin asıl problemin başka ama burda şimdi yazmıyayım boşver ama aklını başına al yaşın senın sandıgının aksıne genç
Soran+1 yılBenm amacım neymiş
Cevap sahibi+1 yılSenın amacın değil yanlış anladın neyse
Soran+1 yılOnun amacı ne
Cevap sahibi+1 yılAnnesi yaş farkından istemıyor sen polis sin daha gencini alırsın diyordur belkide
Soran+1 yılYas farkını bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılEminmisin? Tekrar düşün
Soran+1 yılBilmiyorm ki hersey beklerim ondan
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler