Akşam hem annemle hemde sevgilimle tartıştım hiç iyi değilim

dun akşam annemle baya buyuk kavga ettık hatta anneme hakaret ettım oda bana vurdu olay baya buyudu falan odama gectım yatacaktm sevgılmle konustuk bana dedı canın sıkkın falan dedı ılk once ben ınkar ettım sonra anlattım ılk once sakın sekılde konustu benım haksız oldugumu anlattı ben bıse demedım gıt ozur dıle dedı bende yarın dedım sonra bana bagırmaya basladı ınsanları yoruyorsun artık falan dedı bu sefer bende astım var tıkandım ılacımda bıtmıstı bana yıne bagırdı ılacım bıttı dıye kendıne bakmıyorsun faland dedı sonra kapatalım yat dedı benı bu halde mı bırakacaksın dedım bıraz daha konustuk ama yıne kavga ettık bu sefer ben ıyıce tıkandım kapattım sonra yıne aradı bu seferde bana dıyorkı ozur dılemek ıcın aramadım nasıl oldugunun merak ettım dedı yıne kavga ettık bende agladım bana nıye boyle yapıyorsunuz neden kımse anlamıyor falan dıye sonrada uyumusum zaten sabahta gunaydın mınık kus dıye mesaj atmıs bende cevap vermedım herseye bagırıyor ben ne gunah ısledımde allah senın gıbı bırını karsıma cıkardı dıyor cok mutsuzum ne yapacam ben
Güncellemeler
+1 yıl
oyle dedıgındede bende dedım ayrıl o zaman ben ne yapabılırım benım sucum mu ben boyle olmayı ıstermıyım dedım senın elınde duzelebılırsın dıyor ama elımde degıl gercekten sınırlenınce cok kırıcı oluyorum ama o da herseye bagırıyor artık
Akşam hem annemle hemde sevgilimle tartıştım hiç iyi değilim