Dün gece annemle beraber yaşadıgım kötü bir olay. Bir bakar mısınız?

annemle ikimiz kalıyoruz evde ve beraber uyuyoruz.Dun gece ben 12 1 gibi uyudum annemde tbıkı,alarmı 6ya kurdum.Gece boyunca hıc uynmdm ve ruyalar gorup mıdem bulnıyodu bunu hısedıyordum.uyanamıyodum.alarm çaldı:ayaga kalktım annemden tarafa yururken başım donmeye,ağrımaya,mıdem bulnmya bşldı ve yere düştm.Bırden annem uyndı oda ayaga klkrken düştü yere,bana ne oluyorsa onada oldu,dualar herşeyı okuduk abdest alcktım onu bıle unuttum,annem yonlendırdı aldık abdesstımızı.Yuruyebılıyordum ama sankı o ben değildim, kulklrımız çok az duyuyordu. şiddetlı bş ağrısı bulntmz vrdı.ilç içtik zorla. Bırz daha ıyıyıdık ama hala bş ağrısı mıde ve kulklrımız duymuyodu.yataga uzandık,ayaga klkınca başımız daha çok agrıyodu.Okula bıle gıdemedım. yataga ypışıp kaldık. 3harflılerden şüphelendık.Çünku onceden yatagımızı tıtretirlerdi 3 4 defa olmştu bu titreme olayı. Pekı ya şimdi? zehırlenmş olamayız her şey aynı dkka aynı sanıyede bızı vuruyodu.annem gusul alıp yttıgını söyledi.Ben dua okumdm norml uyudum ama neden ya napmalıyız başım hala agrıyo :/
Dün gece annemle beraber yaşadıgım kötü bir olay. Bir bakar mısınız?