Kız arkadaşım Onu anlamadığımı söylüyor?

Merhabalarrrr Arkadaşlar sevgilim ile çok sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Ufaktan özet geçiyim 2 aylık bir ilişki bizimki. İşim gereği uzun zaman görüşemediğimiz oluyor bu dönemlerde telefon ile idare ediyoruz. sıkıntılarda bu zaman başlıyor. beraberken hiç tartışmıyoruz diyebilirim. İş zamanları telefonda konuşurken muhabbetler iyice boka sarıyor. Kasıntı biri değilim fakat sürekli bana bunu belirtiyor rahat ol diyor çekinme diyor ama ben o konuda problem olmadığını belirtsemde sürekli böyle bana karşı. Konuşamadığımı söylüyor kısacası boş konuşuyormuşum. ilişkimizin başından beri aynı yerdeyiz diyor fakat güzel olan çok şey yaşadık. İlerletemiyormuşum. Ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum hiç suyuna gidemiyorum bu aralar. İstediği adam olamıyorum Ne yapmam lazım? Ne zaman Ne diyeceğimi bilemeyen bir yapıdayım. İşler çok boka sarıyor. Onun gibi rahat bir kişiyle önceden tanışmamıştım onun acısını çekiyorum biraz. Rahattan kastım birşey derken çekinmez samimidir. Ama ona göre ben samimi değilmişim. Çok açıklama yapıyormuşum çok dolaylı konuşuyormuşum kısa öz net konuşamıyorum Ne yapacağımıda bilmiyorum. Biri bir fikir yol göstersin yoksa Benimde gidişatım kötü kendimi aptal gibi hissediyorum o bana anlamıyorsun beni dedikçe olmuyor anlamıyorsun
Kız arkadaşım Onu anlamadığımı söylüyor?